Постоянна и досадна ангина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Постоянна и досадна ангина
преди: 15 години, 29 дни, прочетена 4986 пъти
Здравейте, съфорумници искам да ви помоля за един съвет как да се боря с тези постоянни болки, ангини и пресъхване на лигавицатан а гърлото,защото ми писна вече все да съм на антибиотици ! Проблемът ми е че тренирам интензивно (кардио и силови тренировки) и ми е трудно да дишам постоянно смуча някакви хапчета като хексоралтен нео ангин фитолор и дори опитах трахизан който е с антибиотик нищо не става скоро пих антибиотик и не ми маха болките ! Заради едно гърло ми нарушава тренировъчните програми и ми омръзна да ми прави номера това гърло кажете ми някакъв ефективен метод да премахна тая ангина и възпаления в гърлото!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 28 дни
hash: df61c1a8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Единственият начин, който ще те спаси от ангината и ужасните болки е операцията-премахване на сливиците. Знам за какво говориш и от личен опит ти го казвам, иначе антибиотиците действат до време, а след това никакъв ефект. Имах същите проблеми и дълго време се борих срещу това мъчение, но спасението накрая беше отстраняването на сливиците. След операцията... веднъж не съм боледувала и се чувствам като нова! Дано съм била полезна.

 
  ...
преди: 15 години, 28 дни
hash: c28ad704a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами то ако беше така аз нямаше да чакам (макар че ме е страх от операций) проблема е че сливиците предпазват от бактерийте в смисъл ако ги нямаш всичко ти слиза надолу, това ме спира иначе ако бяха излишни всички щяха да си ги маха предварително!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 782213a6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   40 инжекции пеницилин от 1000000 единици през 6 часа и 3 месеца по една ампула бензицилин. Друго спасение няма. Поне 7-8 години няма да те пипне.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 766952f4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Точно сега оздравях от операция на сливиците. Издирвах по бг страниците колко струва тази операция и попаднах тук. В Чехия ми струва 30 960 крони и сега когато съм без работа се чудя как ще си платя, защото няма как да мислиш да не платиш, когато отношението към проблема ти и теб е на ниво, тоест-качествено и човешко. На 50 години съм и последната ми ангина беше в младоста ми, но беше най-гадната, защото не ми спаднаха и една седмица се мъчих. Доктора реши, че трябва да ги среже и да изтече гнойта, че да ми се отвори гърлото. Така и стана и забравих за дълго за тоя проблем. Като стъпих преди време на чешка територия ми се възпали едната сливица и отекох. Една събота не издържах досадната болка и отидох в бърза помощ. Насочиха ме към болница в която ми взеха проби от кръвта в сливиците и други подобни иследвания. За час бях подготвен за операция и ме оперираха. Снимка на гърдите, някакъв скенер и проби за рак навярно ми правиха, тъй като съм пушач и ме питаха, колко пуша на ден. Сега съм добре и имам глътка както се казва и ми е всичко е наред. Желая ви здраве и дано на някой съм бил полезен.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ccda43c75a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравейте,
препоръчвам за болки в гърлото Herbitussin. Това са Швейцарски бонбони за смучене /изциало на билкова основа/. В аптеките се продават и на опаковката има нарисуван монах. Ползвам ги вече втора зима и съм изключително доволен.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9268a0e024
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На 15 години съм, сливиците ми бяха премахнати преди 4-5 месеца. Също като теб тренирам интензивно от 6 годишен. Никакви проб леми нямах до преди 2 година, започнах да не издържам на тренировките, дължахме го на бързото ми израстване, близо 40-50 сантиметра пораснах за една година. Преди да ми махнат сливиците простинах и гърлото ми беше в ужасяващо състояние, по-точно сливиците първо се поду едната, наложи се да я цепят, след два дни антибиотици се оправи, но след една седмица се разпали другата и тогава се взе решение да се махат. Наложи се да ми вливат 10 дена антибиотици, за да може да се изчисти инфекцията, и за да се задържа здрав. Премахнаха ги, но са били в много лошо състояние, лявата са е вадили на парчета, след 10-15 дена бях напълно възстановен, но след 1 месец - 2 месеца ми се появи проблем с гърлото или по точно носа, постоянен секрет, направих от него( секретът) един, два бронхита, но всичко това тръгна пак от простуда, бях на УНГ и ми каза, че имам хроничен фарингит, изписа ми спрей назонек впръскващ се през носа, помага, но трябва да се пази организма, докато свикне с това че е без сливици г. Трябваше да правя дълъг крос след това влязох в залата и бяха отворени прозорците и ме лъхна студен въздух, и вечерта се започна. Просто е, когато усетиш, че нещо не върви на добре можеш да пропуснеш една тренировка, повярвай ми преди един месец бях на състезание, за да не изгубя форма пренебрегнах здравето, и всичко рефлектира чувствах се зле. Макар това всичко мина наред. Но откакто ми премахнаха сливиците се чувствам много по-добре, няма го онова постоянно чувство на изнемощялост, постоянното възпаление на сливиците може да доведе до увреждане на сърцето и ревматизъм. По добре без тях. Иска се просто винаги да поддържаш тялото си топло и газираната не са много подходящи.

Надявам се да съм ти бил полезен, и на някой друг да бъда. Пожелавам ти здраве и всичко ще си дойде на мястото.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker