Мисията да направиш бебе - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Мисията да направиш бебе
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3312 пъти
Здравейте, от 2 години пия противозачатъчни и сиофор, защото имам поликистозни яйчници и инсулинова резистентност. За тези две години напълнях с 10 килограма, едно че умирах от глад, но не ядях и пак наливах и наливах. Една мисъл не ме изоставяше през цялото време, ами ако завинаги остана така? Ако развия диабет, ако остана безплодна? С приятелят ми решихме декември месец да правим опити за бебе. Записах си отново час при лекарят, пак трябва да си правя редовните изследвания които правя на всеки 3 месеца. Четох из интернет, че при моето заболяване по трудно се забременява, а аз имам проблем с тестoстерона, спрях преди 1 година хапчетата за 1 месец и всичко си върна старият вид. Лекарят ми беше казал че когато сме готови, започваме да действаме, чета за хапчета за предизвикване на овулация, за инжекции. И се страхувам много.

Бях месеци наред на хапчета и болезнени инжекции с хормони, изтормозих се вече. Вече не ми се яде, но не мога да отслабна. Остана малко над 2 седмици за денят в които ще науча какво ще става този път, да науча дали ще ми надупчат за*ника или ще ме натъпчат с хапчета.

Не мога да спра да чета, уж се подготвям психически, но не знам дали ще издържа на всичко, и колко време би продължило това. Има толкова жени с такива проблеми, които са години на такова лечение и мисълта за дете не ги напуска и им дава искрица надежда. Аз дори не мога да разбера дали изобщо ще ми е нужно всичко това което се върти в главата ми или ще стане по естествен път без лекарства. Исках само да споделя, защото се побърквам, не мога да спя, да работя, защото тези мисли завземат мислите ми и само си мисля за денят в които всичко ще ми стане ясно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e592d1a25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами поуспокой се малко, не може това да имаш бебе да ти е фиксидея, нещата не стават така, стреса е най-големия ти враг, преди да пребягваш до такива методи с хапчета и инжекции си дадеш време, едва ли си толкова стара, че да бързаш. Опитвай те по естествен начин да забременееш без намеса 2-3 години и след това няма нищо лошо да си го направите инвитро или пак да си осиновите. Майката не винаги е тази, която го е родила. Помисли и си дай малко време, не може нонстоп за едно и също да мислиш, когато най- малко очакваш тогава ще стане. От кога не си ходила на почивка.? А и има и друго, не винаги проблема е в жената от къде знаеш, че мъжа ти няма проблеми със спермата, изследвал ли се е?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e592d1a25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А и друго забравих да добавя, с гладуване не се отслабва, ако толкова държиш да отслабнеш започни да ходиш на фитнес редовно и да ти предпишат най-добрата програма за теб и отиди на диетолог., консултирай се с лекар и там ще ти направят подходящи изследвания и диета. Не каза колко кила си всъщност?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0765d6e058
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей, само искам да споделя, че моето слънчице се появи след 5 годишни усилия. Знам на какво си подложена. Въоражи се с търпение и не започвай отрицателно настроена. Та може при теб всичко да стане от раз. Пожелавам ти успех, сили и силна воля. Ако много го желаеш - ще се случи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d7146d56d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пожелавам ти всичко при теб да мине добре и да си имаш бебче още от първия път! Най-важна е положителната ти нагласа. Имам приятелка, на която бяха казали, че не може да има деца, но тя буквално не им повярва и продължи с опитите и познай - вече си има детенце, така че най-важно ти какво мислиш и искаш. Така че се успокой, нстрой се положително и почвай да правиш бебе. Аз ти стискам палци от все сърце да ти се получи!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bbbbb82f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Роси, така ще е мила.... спомни си, че си има причина да се случи всичко това, и ти добре знаеш! Всичките партниори , които смени за тия години 2лв не дават за теб и твоите ядове сега.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 72d06272b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторке, като си предразположена към толкова здравословни проблеми, къде си тръгнала да правиш деца? Не си ли се замисляла, че на децата няма да им е приятно да наследяват такива неща? Тове а адски безотговорно поведение, не се различаваш от 14 годишните, които забременяват.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c4b17ee9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
1-во сигурна ли си че яйчниците ти са поликистозни?
(аз се лекувах от такива 3 години и накрая др лекар ми каза че няма такова нещо.. )
2-ро спри да мислиш само за бебета, а се опитай да намериш спокойствие сама със себе си.
3-то има много жени които въпреки поликистозни яйчници и нередовен цикъл си имат по няколко деца..
4-то много родители зачеват свое дете след като са осиновили преди това, т. е. като се успокоиш всичко си идва по местата.
5-то започни да спортуваш нещо и се храни добре - т. е. месо, мазнини, зеленчуци, плодове.

6-то, спри да си мислиш че си болна, докато в главата ти е тази идея, енергията която изпращаш ще те кара да получаваш това за което си мислиш :)

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 02b70b9a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:Към номер 1 на 23 съм и съм 65 кг, исках да си върна старото тегло от 55 кг, защото сега не се харесвам, с приятелят ми се заедно от 7 години и винаги сме се пазили, така че не знам дали той има проблем, но знам че аз имам.
Номер 5:каква Роси те гони бе човек? Нима всички хора си приличаме?
Номер 6:Коментарът ти беше излишен, а обясни ми как здрави родители раждат болни деца с увреждания, всеки има право на дете, какво сега заради моите заболявания никога да нямам деца, не съм болна от нещо което се умира, така че не виждам какъв е проблема?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e592d1a25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1 съм, че на 23 имаш бая време за дете нищо не ти пречи и на 25-26 да родиш. А килограмите са ти според височината, ако си повече от 1, 60 си е добре. Трагично щеше да е ако си достигнала 80, започни да спортуваш, отпусни се, спри да мислиш само за бебета и всичко ще се нареди. Отиди на почивка малко ще ти дойде доста добре. Прекалено си млада, за да искаш бебе на всяка цена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker