Вагинално течение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Вагинално течение
преди: 15 години, 18 дни, прочетена 15909 пъти
Искам да попитам, имам течение с жълтеникаво бял цвят, наподобяващо на пресечено мляко, нещо като парцалчета, водя полов живот от скоро, нередовен. При всеки акт, при първото проникване на партньора ми, тези отделяния, ги има след което изчезват. Една седм. преди месечният ми цикъл, отново има такова течение. Възможно ли е това да се получава от нередовен полов живот, или от самозодоволяване? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 18 дни
hash: 262d4a01f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   На това течение някои хора му казват гъбички или кандидоза. Иди на лекар и то по възможност намери си някой добър. Аз имах подобен проблем - ходих поне 3-4 пъти и всеки път беше нещо различно. Изпих и си навирах оптдолу цяла аптека за маса пари и ефекта е нулев ! И сега си го имам, но вече свикнах. Иди някъде да ти направят изследвания, или да ти вземат цитонамазка - спокойно, не боли,но за твое успокоение. И най-важното - ПОТЪРСИ ДОКАЗАН СПЕЦИЛАИСТ !!!!!! Или и ти ще спонсорираш аптеките напразно ! Успех !

 
  ...
преди: 15 години, 18 дни
hash: 7dd5cc36a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възможно е да не е бяло течение а последствие от полово предавана болест. Иди на гинеколог.

 
  ...
преди: 15 години, 18 дни
hash: 51a96b3aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Ако е жълтеникаво - възможно е да имаш гъбички, но обикновено с такъв цвят е течението, когато имаш "настинка" (почнала е някаква инфекция, която ще премине, нищо страшно). Примерно ако ходиш с гол кръст в по-студени дни, доста често се случва ефекта, който ти си излюстрирала.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 14 дни
hash: f6a4aa9eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Според мен това е просто вагинално течение. Появява се седмица, две преди цикъл и когато си възбудена.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 6d38fc7bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Tова течение не е страшно но все пак иди на гинеколог може и да е хламидия изследваи се на всяка цена също така можеш да си вземеш цитросепт и да си правиш промивки .

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 1b543f2247
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Съветвам те да идеш на гинеколог и то възможно най-скоро. Ще ти разкажа какво се случи с мен: малко след като започнах да водя полов живот, след всеки акт имах неприятно усещане във вагината си. След като се измиех много добре, това усещане изчезваше. След няколко месеца това усещане се превърна в ужасен сърбеж.Когато най-накрая отидох се оказа,че имам 2 половопредавани инфекции (, а бях правила секс само с едно момче). Приятелят ми нямаше такива оплаквания, но лекарката каза, че трябва да се лекуваме и двамата. Изписа 2 вида лекарства на мен и два вида лекарства на него. Едно от лекарствата съвпадаше - и двамата го пиехме. Лекарствата ми помогнаха. Едната ми полова инфекция беше Тrichomona Vaginalis, a другата - Candida. Чела съм, че синтетичното бельо спомага за развитието на гъбички. Сама можеш да си направиш извода. Помоли гинекологът да ти направи цитонамазка. И ходи на контролен преглед (, който ДА включва цитонамазка) всяка година. И трябва да спазвате отлична лична хигиена!!! Проблемът ти не е в нередовния полов живот, нито в това, че се самозадоволяваш (освен ако не се самозадоволяваш с мръсни ръце).
Надявам се да съм помогнала.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0852254d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

7.   моля ви каже те ми как се лекува бяло течение имам от доста време то е бяло гъсто понякога по радко а вазможно ли е да е от студени раце , кръст и стомах или не скоро ще отида на лекар но ж момента е малко невъзможно но ще отида но до тогава ми кажете как мога да се лекувам с някакви билки друго не приемам или поне да се понамали. Благодаря !!! чакам вашите отговори

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3b8f0d3ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   здравейте и аз имам бяло -жълтеникаво течение пресечено бях на гинеколог правих си цитонамазна и си изследвах бялото течение. изследванието от цитонамазката беше добре, а изследването от бялото се оказа лека гъбичка инфекция изписа ми лечение нищо преди 1сед претърпях лапароскопия имах кисти приемах и антибиотик във болницата но мина 1 седмица и течение пак излезе незнам вече какво да правя

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8d3df50a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Здравейте,
Гъбичките и инфекциите са призкак, че балансът в средата ви е нарушен. От мой опит бих ви препочъвала да направите пречситване на целия организъм от паразити, гъбички, бактерии и т. н. може да се поразровите из интернет, има различни методи (билки, англ сол и т. н. ). Да намалите изкуствените захара и тестени изделия, да спазвате добра лична хигиена (партньорът ви също! ), да се движите и усмихвате повече! :)
Има вероятност да сте затлачени от паразити, лекувате кандида напр.. вс е ок и след месец ето я отново. това е така, защото се лекува само едно място, а не целия организъм. А за паразитите и бактериите няма нищо по-лесно от това да се разпространят отново и отново, ставащи резистентни към антибиотика, с който уж сте ги убили.
Желая здраве на всички и по-позитивно!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker