Кръв в изпражненията :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кръв в изпражненията :(
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 25488 пъти
Здравейте!
До преди един-два месеца страдах от запек и то болезнен, който продължи може би половин година. Нищо не направих по въпроса с запека, всеки път ме болеше много и много трудно се изхождах. Слава Богу, вече пия много течности, и сега е много по-леко, но пак усещам някакъв дискомфорт при изхождане, съпроводено от страх, че ще ме боли, и естествено малко болка. Днес като се изходих видях, че имам кръв в изпражненията. И това не е първия път... преди когато имах запек, няколко пъти съм имала кръв, и сега когато нямам, пак понякога имам кръв. Малко е, но е кръв... Снощи към 3-4 часа изведнъж се събудих заради много силна болка, която изпитах в средата в стомаха. Това естествено не е първия път, и друг път ми се е случвало да ме боли там, и то като преям, което се случва почти винаги. Дори сега ме наболява леко там. Имам навика да ям, дори когато не съм гладна и то до преяждане. Като малка имах сериозен проблем с кг, които ми бяха доста над нормата. Отслабнах с годините, въпреки че би било добре, ако сваля поне още 7 кг. Страх ме е да нямам рак на стомаха :((( не е нормално да има кръв според мен... а този дискомфорт при изхождането, преди запека, който имах, го нямаше. На какво се дължи това? Дали може да са хемороиди или нещо по-лошо? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 33eff75e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Винаги съм яла суха храна, но проблем не съм имала. Отскоро бях започнала само манджички да хапваам и след като ми омръзна пак започнах на сандвичи. И при мен се появи запек, тормозеше ме, но сега отново съм на манджички и нямам проблем. Яж често, но по малко, когато искаш да ядеш нещо, просто защото ти е скучно- ми изяж някой плод. Има проблем и на психическа основа при теб. Изгради си режим - яж готвено, изхвърли от програмата си хамбургери, пици, дюнери и т. н. Храни се по малко и здравословно и ще забележиш резултатите. Но все пак няма да е зле да се обърнеш към доктор.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d2a5a34b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Здравей. Не е рак. При рак на стомаха болките са ужасни и се повръща много кръв през устата. Не съм лекар, но имах преди време същият проблем като тебе. Дискомфорт при изхождане, болка и кръв. Това са вътрешни хеморуиди. Поне при мене беше така. Не отлагай преглед при лекар, защото аз като тебе се страхувах и нещата ескалираха - кръвоизливите ставаха все по-обилни и хванах анемия. Наложи се да ми преливат кръв по спешност, за да се лекува анемията, а в последствие ме оперираха от хемаруидите. Не знам от кой град си. Ще ти кажа за София. Бих ти препоръчал да си направиш изследванията в Исул - гастроентерологията са много добри - ще ти прегледат целият храносмилателен тракт за 2-3 дни. После ако е за операция ти препоръчвам Болница Токуда - Миниинвазивна Лапароскопска хирургия. Много са добри и условията са отлични. Правят ти почти безкръвна операция с местна упойка и след 3-5 дни вече си на крак. Едно неудобство - доплаща се, защото здравната каса не го покрива напълно. Не отлагай, защото със всеки ден нещата се влошават. Да знаеш какво е чувството на облекчение след като се излекуваш.... и си викаш как съм могъл да го търпя това положение. Уважавай тялото си и се грижи за него. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 533e98be7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Хемороиди, по начина по който го описваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 79836ac86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какъв е цветът на кръвта е от важно значение. Пример, ако кървенето е от стомаха изпражненията са тъмно черни, ако кръвта е бистра(червена) може да става въпрос за хемороиди или кървене от ниските отдели на гастро-интестиналния тракт. Уточнете.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 48f44b1f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Благодаря за мненията! Сега съм малко по-спокойна.
Номер 4 - кръвта е червена, светло червена.

Номер 2- Благодаря ти за изчерпателното мнение. Ще отида на лекар... а премахването на хемороиди оперативно ли е? Между другото кръвта, която забелязвам в изпражненията не е много, малко е, ако има значение...

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3977ce3b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Отиди на лекар. Като отлагаш може да стане по зле. Само мога да ти кажа да се ограничаваш на вечеря. Яж повече сутрин и намали драстично вечерите. Вечер яж по лека храна(салати, плодове, сокове).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 54246e6d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ами поприницип, ако те боли е ще имаш кръв споере мен, но ако мн те боли корема и имаш кръв мисля, че има6 алергия към лактоза (съставна част на млякото, попринцип в прясното има и делактозни млека ) Аз също имам такава алергия, лекува се, но трябва да си при добър лекар доцент дори. Ако си във Варна се опитай да се запишеш при Георгиева, доцент е и наистина е много добра лекарка в болница Света Марина, но щом си имала запек предполагам, че кръвта е това, кажи на вашите, защото е опасно за здравето!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5e05a11bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Най-добре отиди на лекар. Нека специалист да ти каже какво ти има, а не хора, които не те познават да гадаят. Дано не е нещо сериозно!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9cd8edcf8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Имах такъв проблем, ще ти кажа какво стана.
Всичко започна оттам-имах дълго време запек, след което се появи кръв в изпражненията. Отначало реших, че ще отмине и не е сериозно, дълго време търпях и бездействах. НО С времето запекът стана редовен и мъчителен, докато дойде време, когато не бях ходила по голяма нужда повече от седмица. Чувствах се много зле, усещах адска тежест и много дискомфорт :(и най-гадното- висях в тоалетната буквално с часове с опитите да се изходя, но нищо, абсолютно нищичко не можах да изходя, бях в ужасно положение, притеснена. измъчена, а когато опитвах да напъвам усещах режеща болка в ануса и се отказвах от страх. :( Беще истински кошмар и вече нямах избор, сама пожелах да отида на лекар -а и нямах друг избор. Още на следващия ден отидохме на лекар. Диагнозата ми беше -хемороиди, но лекаря ми каза, че ако сме били почакали още някой ден, са щели да ми направят операция-така, че не прави моята грешка- НЕ ЧАКАЙ, А ОТИВАЙ НА ЛЕКАР ДА ТИ ПРЕДПИШЕ ЛЕЧЕНИЕ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЧАКАШ, ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЗА ТЕБ!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 48f44b1f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 - Вече нямам запек... опитвам се да пия повече вода, но пак се изхождам с малко болка. А как ти махнаха хемороидите без операция?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker