Странни болки в областтна на корема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Странни болки в областтна на корема
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 19738 пъти
Здравейте,
Обиколила съм много лекари:гастро, гинеколог, нефролог, невролог, но всеки ми казва, че нищо ми няма, но болките ги има! Докато ги завъртя всички лекари и почвам отначало:гастро, гинеколог и т. н. с надеждата, че този път някой ще ми каже какво ми има, ноо уви! Ще опиша накратко какво чувствам с надеждата, чее.. някой може да предположи нещо или да ми даде някакъв съвет илии.. знам ли. Не се знае къде ще намеря решенито вече! Чувствам срязваща болка от лявото подребрие до долу, до края на стомаха. Срязваща тънка, все едно конец.. слиза до долу и така няколко пъти и отминава! Другото, което е такава същата адски остра болка изпитвам и мннооооооооооого ниско в корема САМО СУТРИН, което е най-странното! Това е като цяло освен, че имам и бодежи ей така по тялото. Примерно пробожда ме тук или там, но само в областта на корема и стомаха. Не знам дали има значение, че изпитвам понякога тежест в гърба. Мислех си, че всичко се дължи на неврологичен проблем, но обиколих няколко, всички ми изписват едни и същи хапчета, с диагноза примерноо... някакво леко възпаление на нервните окончания и притискането им, но видима ползва от тези лекарства няма. Не мисля, че болката в стомаха и корема се дължи на неврологичен проблем. А дали не са бъбреци? Макар че и за тях ми казаха, че нищо ми няма! А дали не са нерви??

Моля ви, ако някога ви се е случвало или имате някакво предположение на какво може да се дължи всичко това, ще бъда много благодрна, ако споделите, защото аз вече се плаша!

За много години на всики! Бъдете здрави и усмихнати през новата година!
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0abb0b5802
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Да, това много прилича на проблем с нервите. Когато продължително време нервната система е пренапрегната, емоциите и тревогите са в повече, настъпва един период, когато нервните окончания стават безкрайно чувствителни и възприемат дори нормалните процеси в тялото като нещо патологично. Не се случва при всеки, някои ги избива на депресия, други на сърдечна невроза, трети - като при теб, имат необясними болки и разнообразни телесни оплаквания, макар изследванията да показват, че са здрави. Аз не съм лекар, а жена, която от много години се интересува от алтернативна медицина. Мисля, че тялото ти има нужда от общо укрепване. Твърде вероятен е и витаминно-минерален недостиг, особено, ако не употребяваш редовно сурови плодове и зеленчуци и се храниш предимно с готвена храна на фона на нервно изтощение. Бих ти препоръчала да потърсиш спирулина (това е едно водорасло, има го на таблетки), пробиотици, витаминни комплекси (в България Центрум е с най-богат състав), пчелно млечице (пак от аптеката). Поне 3 месеца е хубаво да пиеш тези неща и най-вероятно проблемът ще се реши. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0260a58d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   От студа те боли.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d301dfe7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Един мой приятел имаше подобна болка, и се оказа, че е имал събрана вода в тестисите, нищо че болката не беше точно там, лекува се с поне месец инжекции

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 03d76794ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Причината за тези странни болежки, колкото и невероятно да ти звучи може да дължи на психична депресия. Моя позната имаше подобен на твоя проблем. В продължение на години ходи при всякакви лекари, изписваха и лекарства, правиха и всякакви изследвания и не откриха никакво заболяване. И... оказа се, че причината за всичко това е психична депресия. Моят съвет е да се консултираш с психиатър.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 447d72459a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Здравей, аз също имам някакви странни болки и то не само в корема ами почти по цялото тяло и в бедрата дори, пулсиращи са както при тебе боли боли и спира по някое време, при мене обаче не е само сутрин и аз съм ходил по доктори, уролог, гастро като теб, само на невролог не съм ходил. Всичко е точно ама болките си ги има пак.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 066bf42b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Възможно най-скоро отиди при ХИРУРГ казвам ти от личен опит случи ми се нещо на скоро и ти казвам марш при хирурга

М 14

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b985cacced
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поискай изследвания на ПАНКРЕАС, бял дроб и бъбреци!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3de9f071f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Здравейте! Бих искал и аз да споделя, моята болка тук, понеже и докторите не могат да ми открият какво ми има. Имам много силни болки в лявото подребрие, съчетано със силни болки в гърба, гръбначният стълб и костите. Болкта е силна, а костите така ме болят все едно са натъртени! Не мога да ям, нямам апетит, оригвам се често при положение, че не ям и ми се повдига, също така ме измъчва и безсънието, поради силната болка. Моля, ако има някой с тези симптоми да сподели или някой знае нещо да пише! Благодаря Предварително!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 29da8cccfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 8, ти при колко лекари си ходил и какви? Правиха ли ти скенер? Какви изследвания ти правиха?
Ако лекарите не са открили физически причини за болестта ти, може да става дума за заболяване на нервна почва. Има хора, които дори се парализирват, не могат да виждат и т. н. на нервна почва. Лечението е на психиката при лекар-психолог, НЕ ПСИХИЯТЪР - прави се психоанализа и се лекува душата, с което и тялото се излекува, но задължително преди това изключи физическите причини. Довери се на лекарите!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0c57d9f408
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Направиха ми цветен скенер, което ми откриха 10см образувание като отначало казаха, че е тумур после било киста, други доктори ми казаха, че това може да е някъква инфекция, с която да лекувам чрез хапчетата, но поискаха да ми направят биопсия за да се види конкретно какво е.... Но преза ноща правя силни кризи и болката е непоносима....

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0c57d9f408
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здравей! Направиха ми цветен скенер, което ми откриха 10см образувание като отначало казаха, че е тумур после било киста, други доктори ми казаха, че това може да е някъква инфекция, с която да лекувам чрез хапчетата, но поискаха да ми направят биопсия за да се види конкретно какво е.... Но преза ноща правя силни кризи и болката е непоносима....

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 29da8cccfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Ами какво мога да кажа освен късмет да не е нещо сериозно!
Иначе - отиди на лекар да ти изпише болкоуспокояващи. Ако е киста е най-благоприятно според мен - изтегля се просто с нещо като спринцивка. Довери се на лекарите, те имат и знанията, и инструментите, и лабораториите да ти поставят диагноза и да те излекуват

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker