За жени в климактериум, търся помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

За жени в климактериум, търся помощ
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2813 пъти
Здравейте! Вече две години страдам и се мъча с най-различни средства да потуша пареща болка, която ми причиниха нашите безотговорни доктори. Първо ми инфектираха пикочния мехур. Това стана по следния начин: направиха ми цистоскопия, като не ми промиха пикочния мехур след процедурата. На въпроса ми кога ще ми направят промивка, ми бе отговорено "-Ами доктора вече си отиде". Уринирах повече от два дни кръв, но това било обичайно.

После видях, че в епикризата пише, че са ми правили цистоскопия и промивка до бистри води под анестезия. Нито имаше анестезия, нито промивка. За болките при тази манипулация, която била излишна в моя случай не ми се говори. Изобщо не се усетих, че в момента бях средство за източване на Здр. каса. И така след 20 дни вече бях с адско парене в уретрата.

Два месеца не ми вярваха и се чудех какви безболяващи да вземам. Първо ми казаха, че проблема е гинекологичен и с тези болки ми направиха и абразио, което пак не беше силно належащо. Пусках стерилна урина в една лаборатория, която не показа наличие на никакви бактерии на свои разноски. Тогава не знаех, че тази лаборатория изобщо няма да ми свърши работа.

Отидох в друг град при уролог и се установи наличие на бактерия, която ми лекуваха с много силен антибиотик. 10 дни след лечението започна пареща болка сега пък в пикочния мехур - излезе нова бактерия и пак антибиотик. От тези антибиотици последва и кандида. И тук вече стана нещо непоправимо. Отидох на гинеколог, който без да съобрази възрастта ми, а аз от 10 години съм в климактериум, ми изписва вагинален крем със силна киселинност. Часове след приложението на този крем получих силно вулвовагинално парене, което ми замъгли даже съзнанието. Не знаех в кое измерение се намирам. Само ми течаха сълзите и на въпроса към доктора - Сега какво да правя? , той ми отговори " На това парене не може да се помогне" и това беше.

Пак се опитах да отида на гинеколог, като едва издържах на този ужас и лед като описах проблема си, отговорът беше " Проблема ти е на психическа основа". Изписа ми нов препарат за тази кандида и от него вече стана още по-страшно. Не ми бе много ясно как така след неподходящо лечение на кандида мога да получа психологичен проблем. И с това се съгласих, само да ми се помогне.

Психиатърът се опита да ме лекува с разни леки психарски лекарства, но разрешение на проблема ми - нула. Накрая реши да ми изпише много силни обезболяващи, които малко тушират това парене, но пък ми свалиха рязко кръвното. Пия ги вече година и половина, останах без коса, но паренето не е спряло. Не мога да приложа и друг препарат локално, тъй като се усилва. Вече се чувствам в един ужасен водовъртеж, от който няма излизане. Понякога ми трябва доста усилие да превъзмогна болката в тази деликатна част. Ходих и на други гинеколози- само вдигат рамене и ми казват, че е направена грешка в началото, но с времето раздразнените нерви ще се успокоят. Това време е вече близо две години, но тези нерви така и не се успокоиха.

Това страдание ми промени цялостно облика - освен, че болката ми е изписана постоянно на лицето, спаднах значително и на килограми за отрицателно време. Има моменти, когато е толкова силно това парене, че не мога и да се нахраня като нормален човек.
Вече изгубих надежда, че може да ми се помогне.

Ако прочетете тази моя тъжна история, мислите ли че е възможно да ми се помогне и се избавя от тези денонощни женски страдания.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: b236eaa7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила женице, аз не съм лекар, а жена почти на твоята възраст. Мисля, че са ти необходими не силни лекарства (в тяхната "помощ" вече си се убедила), а подходящи природни продукти и хранителни добавки. Тъй като много години се занимавам с тези неща, съм категорично убедена, че са ти необходими на първо място ПРОБИОТИЦИ (най-вече Lactobacilus и Bifidus), които трябва да се пият поне 3 месеца.

Има извънредно подходящи добавки, които ще възстановят увредената микрофлора в тялото ти, лека-полека ще възстановят функциите и на органите, но се въздържам да говоря с подробности, тъй като не знам как се отнасяш към тези неща.

Има хора, които само като чуят за добавки и категорично не дават да се продума на тая тема. Не, не съм от онези досадни лелки, които преследват хората и ги изнудват да си купят от добавките на тяхната фирма. Да, няма да крия, дистрибутор съм на продукти, но не съм печалбар, който ще ти докара вода от девет дерета, за да ти вземе парите.

Не насилвам никого, всеки сам избира, само правя всичко по силите си хората да разберат, че има и такъв път. С годините съм се убедила, че в България е много трудно да пробиеш съзнанието на хората за това, че има и алтернатива, че не всичко е печалба и вербуване, че си струва да научат повече и да пробват и други неща, които често (не казвам винаги) се оказват много по-ефективни от скъпи препарати.

Да, свързано е с пари, но като четох преживяванията ти, няма да питам колко пари си похарчила досега за "лечението" си, а какъв е ефекта, ти вече си ни разказала. Състоянието, което описваш, свидетелства за крещяща нужда от такива продукти, още повече, след "компетентната" лекарска намеса. Категорично не искам да отхвърля лекарите и официалната медицина. Тя е незаменима при спешни случаи. Самата аз употребявам лекарства и по никакъв начин не иска да кажа, че имам панацея, която ще те избави от всички страдания. Но съм убедена, че никой информация не идва случайно. Щом човек е готов, необходимото само го намира. Така мисля аз. Ще очаквам отговора ти, за да разбера има ли смисъл да пиша пак.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a1020d392c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пий ОМЕГА 3 (РИБЕНО МАСЛО) - има мощно противовъзпалително действие, доказано конкретно в случаи като твоя.
За терапевтичен ефект са ти нужни поне 3000-4000 мг на ден, което е 3-4 големи капсули. Разбира се, нужно е да се приема и много вода.
Почети повече за Омега-3 мазнините в интернет, ще разбереш, че цял живот трябва да се приема такава добавка - за профилактика и лечение на почти всичи познати болести - минимум 1000 мг. на ден, а колкото повече, толкова по-добре
Като страничен ефект ще забележиш и страхотно настроение, бистър ум и подмладяване.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 375111f30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Опитай да пиеш Шведска горчивка - до 2 супени лъжици на ден, разредени всяка с половин чаша вода. (http://patishta.net/temi/bilki/treben4.htm)
Също пробвай да намажеш отдолу в крем Родопско чудо (точно това име на крема-мас, а не друго - http://www.zdravnitza.com/shop/product.php?ProductID=96), внимателно, поне 1-2 пъти да видиш как ти действа, на мен тези неща много са ми помагали в подобна ситуация.
И двата продукта ги има в аптеките.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c4fba574d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравейте всички, които ми давате съвет и ЧНГ!
Наистина вече традиционната медицина не може да помогне в моя случай. Досега съм вземала хр. добавки, но от аптеката, ходих на хомеопат, на иглотерапия и пак стигам до там да търся помощ. Няма да коментирам средствата, които буквално хвръкнаха за отрицателно време, но без резултат. Забелязах, че когато консумирам нещо твърде горчиво или кисело, получавам силни болки и в пикочния мехур. Това ми говори, че и там драстично ми е разранена лигавицата при тази манипулация. В разказа си спестих доста подробности и абсурди, но сега ми е по-важно да получа облекчение за това страдание.
Към №1 Моля не се притеснявайте и ми посочете кои от Вашите продукти, биха ми помогнали. Като дистрибутор се надявам, че имате вече впечатления от това, което сте предлагали. Не очаквам мигновени резултати.
Ще се подписвам "жена на 50 "

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5dfc7e6d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Алтернативната медицина е хубаво нещо и трябва да се използва, но бих ти препоръчала веднага да дойдеш в София и да посетиш добър лекар. За радост, все още се намират такива. Ти си жертва на некадърници. Не че в София ги няма, но слава богу, тук има и прекрасни лекари. Ела, ако имаш възможност, и направи нужната консултация и изследвания. Не е нормално да стоиш в това състояние две години. Направо е абсурд и критическата въобще не е виновна в случая.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 645bd2b0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте! Мога да кажа, че преди година посетих и известен гинеколог в София на частен прием. Преглед имаше, но изобщо не обърна внимание от къде идва проблема. Всички гинеколози до сега си гледат за прекарциномни изменения и ако това го няма, значи си добре. За тях това парене не е проблем - за съжаление проблемът си е мой.
№ 6 можете ли да ми препоръчате гинеколог от София, който би обърнал внимание на моя проблем?
Благодаря предварително!

жена на 50

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b236eaa7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм номер 1. Бих искала да се свържем, защото коментарите на тема добавки тук едва ли ще се посрещнат с разбиране, темата е много разтеглива, ще се изтълкува като реклама и това ще насочи дискусията в съвсем друга посока. Продължавам да смятам, че важни бактерии липсват в тялото ви. Наистина стоя пред голяма дилема как да се свържа с вас. Ако имате идея, с удоволствие ще я използвам!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 645bd2b0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   №1 и 8 за сега и аз нямам идея как да се свържем. Тук виждам, че се препоръчват доктори и лекарсктва, но за срещи, адреси и тел. номера сайтът е анонимен.
Благодаря за желанието да ми помогнете! Ако измисля нещо, ще Ви пиша.
жеена на 50

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker