Слаба съм по наследство, а всички ме подиграват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Слаба съм по наследство, а всички ме подиграват
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2445 пъти
Майка ми и баща ми са слаби. Сестра ми и аз също. Но сестра ми успя да надебелее през последните няколко години, защото спря да излиза толкова често и няма почти никакво движение, а аз съм постоянно в движение, не ме свърта дълго на едно място. Та аз съм на 13 години, висока съм 1, 65, тежа 37-38кг. Знам че е много малко и повечето ще ми кажете, че мога да се разболея от анорексия, но 13 години винаги тежа най-малко от всички деца покрай мен и разбрах, че е просто до ген. Ям, с извинение като прасе, понякога повече и от пълните момичета в класа, но каквото и да ям, колкото и да ям не мога да надебелея.
Когато се разхождам някъде из града и срещна хора близко на моята възраст, започват да говорят неща от типа "тази е анорексичка" "краката и са като солети" "виж колко грозно слаба е" "родителите й хранят ли я". Омръзна ми да съм коментирана постоянно и да ми скапват настроението когато излизам, все пак не мога да съм само вкъщи затворена, опитвам се да не им обръщам внимание, понякога им хвърлям по един злобен поглед и те спират да говорят, но разберете тези думи са сякаш някой ме удря отвътре, попринцип съм доста чувствителна... Та, какво да правя. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: fbee9794cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е мечтата на всяка жена. Да яде, а да не дебелее. Повярвай ми, просто ти завиждат!


ТТ

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cbbf32c565
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, на тази възраст метаболизмът ти направо гори ;) Сестра ти по-малка или по-голяма е от теб? Ако е второто, до някаква степен ще можеш да предвидиш кога организмът ти ще започне да пълнее. Говори обстойно с родителите си на тази тема, след като явно си е наследствено. Хапвай много, но не на 2-3 яденета през деня, а по малко през 3 часа. И възможно най-здравословна храна, според възможностите ти.

Аз като тийн също бях мега слаб. На 11 тежах 29 кг - когато всички около мен бяха 40 . Ектоморф съм си, със слабо телосложение. И сега съм тънък с моите 75 кила, но нищо подобно на едно време. И твоят организъм ще наддаде, и то съвсем скоро. Радвай се - ще можеш да ядеш колкото искаш и каквото искаш през голяма част от живота си и да стоиш слаба, докато другите жени си броят калориите и те гледат със завист.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ce0e59bb13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   По-малка е :)
Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d44c992a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато бях като теб и аз бях много слаба. Някои от съучениците ми откровено ме обиждаха и тормозеха. Тогава тренирах и ядях точно като прасе. Но си имах приятели, които ме приемаха каквато съм и с които и до сега сме приятели. Към 20 г. пак бях слаба, но по-скоро елегантна. След като родих си върнах формата за около половин месец. До 50 г си седях 50 кг без никакви усилия. След това качих 5-6 кг, но имах някои здравословни проблеми. Ти дори не можеш да си представиш колко хора правят усилия да отслабнат без никакъв или временен резултат. Съветвам те да се занимаваш с някакъв спорт и много по-важно е да си здрава, отколкото дебела :). Важно е ти да се приемаш каквато си, а да не се влияеш от разни подмятания. Радвай се, че си такава.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8bc6e6197d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не обръщай внимание на хорските приказки! На хората не можеш да угодиш! Дори да си с най-перфектното тяло на света, пак ще се намери някой индивид, който да ти намери кусур! Бъди такава, каквато искаш да си и не слушай какво ти говорят! Аз съм момче и също съм леко слаб... Ти мислиш ли, че на мен не са ми говорили подобни приказки? Говорят, разбира се! Но от доста време насам ми е през оная работа какво мислят! Така че, просто бъди себе си! :) Не живей за хората! ;))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker