Пристрастена съм към сладкото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Пристрастена съм към сладкото
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3947 пъти
Здравейте! Бях на диета 2 месеца и успях да отслабна с 5 кг. През тези дни не бях яла сладко, сома плодове. Бях много строга към себе си хранех се по 3 пъти на ден, не ядях пържено, въглехидрати - много малко, само черен хляб и овесени ядки и много салати, не се хранех след 20:00 и правих 4 часа разлика между храненията. Харесах се и реши да спра, казах си че мога да си взема едно парченце шоколад и толкова, но уви не стана. Никога не съм била човек с голям апетит, но просто хапна ли сладко не мога да спра, като се почне с вафли, меденки, бисквити и тъй нататък. Просто след като спрях диетата отново преоткрих любовта си към шоколада. Същото е и с газираното, някак си тези неща много ми повишават апетита. Ако вечерям примерно само пиле ще хапна малко и ще се наям, но ако има и някакъв сладкиш за десерт като почна няма да спра, докато не се пръсна. И така откакто спрях диетата съм качила 2 кг. за 2 седмици. Моля и кажете ми как да си потискам апетита за сладко и някакви храни, които засищат. Предложете ми някакъв режим за здравословно хранене. Как да се мотивирам така, че то стане част от моя начин на живот. Много ми е трудно в училище съм заобиколена от кльощави момичета, които се тъпчат с нездравословни храни и не им се лепи, а аз хапна 2 вафли и веднага дебелея. Спортувам, ходя на фитнес 2 пъти седмично, като правя почти само кардио, но явно не ми е достатъчно. Моля ви за помощ бихте ли ми дали някакви съвети за здравословно хранене, това какви храни трябва да ям и какви упражнения да правя за да се стегна. Не иска да бъда вечно дебела и да ме е срам да се покажа по бански.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 731f8211f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Яж месо и зеленчуци, без хляб и сладки неща. Ще видиш че това, което прилича на желание за сладко, минава напълно като ядеш месо.

И спортувай нещо, недей да се мъчиш само с диети, като си обездвижена. Например тичай навън.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3122459ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   вчера пуснах подобна тема тук и ми дадоха добри съвети, ако искаш можеш да я потърсиш

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9675ed3f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, сладкото отваря апета! И не стига, че не можеш да спреш да се нагъваш с шоколади и всякакви сладки неща, не се й наяждаш. Само 3-4 вафли или други сладки неща можеш да качваш по 1кг на ден.... не е ли по-добре да си направиш две препечени филийки намазани с масло и домат отгоре, или както там ти е вкусно? Щото от тях няма да качиш кг! Това за хляба, че се дебелее е някакъв мит, но виж за сладкото съм съгласна, че е така. О

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cda7d76c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Нарича се въглехидратна зависимост. Аз също я имах. Мога да не ям шоколад дълго време, налагам си го, но хапна ли един път няма спиране. Осъзнах колко ми прчат въглехидратите не само на кг, но и на здравословното ми състояния Спрях ги, когато случайно попаднах на консултантите ми по здравословно хранене и се включих в група за подкрепа. Сега се чувствам много по- добре и осъзнах че съм живяла със заблудите, че шоколада ме прави щастлива и ми помага, когато съм нервна, за това немога да го спра.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker