Гъбички по ноктите на краката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Гъбички по ноктите на краката
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 46279 пъти
От 4-5 години страдам от тези пусти гъбички по ноктите на краката. Веднъж ми ги махнаха, но и новите се заразиха. Мазах ги с какво ли не, но най-много с
Exoderil. Вчера бях на кожен лекар и ми изписаха хапчета Terbinafin Genericon 250 mg tablets. Казаха ми да ги пия веднъж дневно в продължение на 3 месеца. Ако някой е пил от тях ще се радвам да сподели мнението си. И друго какво може да подпомогне за по-бърз растеж на нокътя освен консумация на много плодове и зеленчуци?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: aa6ba62c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Здравей! Аз имах точно като твоя проблем. Какво ли не пробвах и аз, но нямаше ефект от нищо. Казаха ми за едни хапчета Золакс (Zolax) те са точно за това. Не вярвах, че ще стане нещо, но ги пих и от вече година и нещо нямам проблеми. Аз лично останах много доволна от тях. Препоръчвам ти да си ги купиш, но те са турски. Няма ги в България. Само от Турция може да си ги купиш. Ако имаш някой познат, който ходи там може да си ги поръчаш. Не са много евтини- 50 лева, но наистина има ефект. На мен ми ги взеха без рецепта, седем хапчета са, изпиват се за седмица, по 1 на ден и си решаваш проблема. И да знаеш ефектът няма да го усетиш веднага след като ги изпиеш, при мен минаха около 2 месеца и тогава се видя, че има подобрения. Все пак ти си решаваш. Ако имаш някакви други въпроси пиши.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 77563c235f
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

2.   Преди години синът ми имаше такъв проблем. С мазане категорично не става! Лекарството, което му помогна (ноктите му станаха здрави и чисти и така е до този момент! ) се казва ОРУНГАЛ. Пие се по схема - една седмица (7 дни) се пият сутрин и вечер по 2 капсули (доколкото помня); след това се почива 3 седмици (21 дни) и така три пъти - три седмици прием с две почивки между тях. Мисля, че лекарството беше скъпо (поне тогава), но категорично и завинаги му реши проблема. Все пак трябва консултация с лекар. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 22f3b58da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Въпроси към 1 и 2 и другите, които са се излекували. Изобщо ли не сте ги мазали с нищо? А нещо свързано с храненето или други препоръки за профилактикаказаха ли лекуващите лекари? Само вътрешна ли е причината за тези гъбички? Ето аз например имам от над 10 години на 1 нокът и съседните нокти не се зараазяват. Преди 8 години друг нокът ми се зарази, не съседен, а преди 3 години още един и то на другия крак. Като че ли при стрес и отслабване на организма ми се получиха другите заразявания, което ме кара да мисля, че причината е само вътрешна, след като съседни нокти не се заразяват. Ако знаете нещо полезно по темата ще съм ви много благодарен да споделите! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 77563c235f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Аз съм № 2. Мазах нокътя на сина ми с всичко възможно - йод, Екзодерил разтвор, с два-три много специални мехлема, правени по стари рецепти от аптекари, с Ламизил и с всичко, каквото бях чула. Нямаше никакъв ефект. Съседните нокти също не се заразяваха. Само нокътя на палеца му беше жестоко повреден - беше много дебел, къс до средата на нокътното легло, кафяв на цвят. Синът ми, който тогава беше дете, не искаше да носи джапанки и сандали поради тази причина. Излекува се с ОРУНГАЛ, както написах и вече повече от 15 години няма никакви проблеми. Аз лично смятам, че причината е по-скоро вътрешна, щом минава от капсули, а не от мазане. Чувала съм от хора, че са се излекували с мазане и съм опитвала всичко, но при него не стана. Все пак, не съм лекар. Това, което казвам, е от опит. Според мен не зависи от храната и т. н. По-скоро е до организъм - човек носи в себе си причината да му стават ноктите такива. Виждала съм хора с лоша хигиена и лош начин на живот и с перфектни нокти на краката. Въпрос на даденост, според мен.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 771717bb56
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Здравейте, изчетох коментарите Ви и имам една гореща молба към номер 2 :)
Аз също имам този проблем, почти цялото семейство го има и идеално разбирам притесненията на сина ви отпреди години. На мен също ми изписаха Орунгал по тази схема през 21 дни и съм решила да ги пия. Молбата ми е да ми кажете дали преди да се пият хапчетата сте правили някакви чернодробни изследвания, изобщо - Орунгала има ли наистина страхични ефекти, защото това е единственото, което ме притеснява.
Благодаря Ви предварително!

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 034f5e84f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Здравей, № 5! Аз съм № 2. (и № 4 също! ) Синът ми сега е на 24 години, а пи Орунгал когато беше на 9 или 10 години. Той беше дете тогава, но помня, че пи дозата такава, каквато е за възрастен – както съм я описала. Не сме му правили чернодробни изследвания нито преди, нито след приема на лекарството, но той никога не е имал проблеми с черния дроб. Доколкото зная, Орунгал е доста пречистен препарат (той и затова е скъп! ) и няма странични действия особено върху млад и здрав организъм.
След първия прием на Орунгал (след първата една седмица) нокътят, който беше дебел и твърд, стана мек като кашкавал и се изрони. Аз също го поизрязах по дебелината и на практика, остана само една люспа. После, от основата започна да расте чист нокът. Направихме останалите два приема на лекарството и това беше. Нокътят порасна до края на пръста и така е до днес, без проблем.
Чувала съм, че това лекарство го пият хора с тежки проблеми по ноктите – такива, които имат гъбички и по ноктите на ръцете, което си е доста ужасно, но аз реших да го купя за детето само за един нокът, защото не исках да остава така. Не зная колко струва лекарството сега, но мисля, че си струва да опиташ.
Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 771717bb56
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

7.   Благодаря, номер 2, за изчерпателния отговор! Много мило от ваша страна :) И дерматоложката каза, че не нужно да си правя изследвания, но в Инт изчетот мн лоши неща и не смеех да започна приема.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ сърдечно :)
Желая ви всичко най-добро!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 91be00d17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Здравейте, в Интернет се рекламира много Skinetrin 2. Някой използвал ли е тази добавка? Сериозна информация липсва за нея. Притеснява ме нейния състав и дали би имала ефект! Някой има ли информация?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 67b44ad663
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И мен ме интересува дали някой има отзиви за Skinetrin. Иначе сега приемам ОРУНГАЛ. Пия го по схема: 7 дни, два пъти на ден по 2 хапчета, 3 седмици почивка, пак 7 дни Орунгал, 3 седмици почивка. Остават ми последните 7 дни с Орунгал. После ще чакам резултат, който би трябвало да се види след като болния нокът израстне. Цената на една опаковка с 15 хапчета е 23лв, т.е. за 7 дни са необходими 28 хапчета или 46лв. Общо за цялото лечение около 140 лв.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a7df6a9c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

12.   Здравейте, страдам от диабет от 43 години вече. Преди време получих диабетна гангрена и преди операцията лекаря забеляза, че имам гъбички на големия нокът и го махна. След 10 месеца излезе нов но не бих казала, че е здрав. Сега ми падна пак големия нокът но на другия крак. Имам хронична диабетна недостатъчност. Креатинина ми около 150, урея около 10. Препоръчаха ми тербинафин генириком. Не зная как да постъпя.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 91be00d17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Здравейте, писах в пост 8. Стандартните лекарствата за гъбички по ноктите с външно приложение нямат никакъв ефект, според моят опит. Дори напротив, нещата стават по-зле! Решението е вътрешно да се пият лекарства, но аз лично не искам да го правя и не съм вземал такива лекарства. По добър ефект от лекарствата имат чесън, оцет, йод и до някъде спирт. Всичките те обаче имат недостатъци с които човек трудно се справя - трудно се използват ако човек не си е през повечето време в къщи. Преди около два месеца рискувах и закупих Skinetrin. В началото пиех по две таблетки, но после ми се видя много и започнах по една. Имам още няколко капсули от общо 60. Резултата далеч не е така както го рекламират. Хубавото е, че не усетих някакви негативи от него на този етап. Тъй като усещането ми за ефекта от Skinetrin е към положителен (макар и много малък и бавен) мисля да взема още една опаковка и да продължа да го пия, като се надявам постепенно във времето да даде, цялостен по-добър ефект. Ако някой друг е използвал Skinetrin нека да сподели реалните отзиви за него.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8cdf08f08f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

14.   аз имам същия проблем и какво ли не пих - не и не. има статии в които пише, 4е проблема е вътрешен. сега пия '' трой4атка'' - 14 лв има го на тинктура и на капсили =английското е триактал - 90 лв. ефект има- усещам го вътрешно, болката в 4ерния дроб, жлъ4ка, под ребрата с подуване из4езна! не можех да се навеждам от тежаст. сега направих 2 месеца на ''трой4атка болката ми колкото 2 длани в дясно и подребрие из4есна и гаденето също , мога да се навеждам, енерги4на съм като преродена и забелязвам и ходилата ми от грапави се изглаждат и преди съм се грижила за тези ходила и все грапави и ноктите ми на ходилата с гъби4ки. тез гъби4ки не само са проблем отвън а и създават проблеми и вътре в организма ни. ноктите ги мажа с приготвена мас с 4есън, невен, о4еболец, лайка, риган мента. омръзна ми да си давам парите за мазила по ноктите на ходилата и си казах до тук. трой4атката е за гъби4ки и паразити, даже тинктурата пия по схема и мажа ноктите и после мажа с моето вълшебство от мас 4есън и билки.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3d01be8e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Някой може ли да каже какво представлява хранителната добавка "скинертин" и дали е ефикасна? Аз имам гъбички на големия нокът на крака от 5 години и го лекувам само с екзодерил и полинейл, но не помага.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 145eb85711
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Здравейте. Преди около месец завърших тъй нареченото лечение в кавички с хапчетата Skinetrin за гъбички на ноктите. В продължение на месец пиех по 2 пъти на ден(сутрин 30 минути преди ядене и вечер пак така) както ми беше казано и пиши на опаковката. Резултат е нулев и няма абсолютно никакво подобрение от тях.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 41ae6c2659
гласове:
1 2 3 4 5
  (51 гласа)

20.   Здравейте, писах по горе за скинетрин. Аз не спазвах добре указанията по които да го пия. След едната опаковка казват че трябва да се направят още две терапии. Личното ми мнение е че ефекта е слаб, но оказва влияние на организма. Забелязах, че когато пиех по две капсули на ден твърдостта на ноктите се увеличи много. Също така проблемите със стомаха спряха. След това при една таблетка на ден ноктите станаха по меки и стомаха стана по зле. Сега когато ги спрях стомаха започна отново да ми създава проблеми. Не вярвам да е случайно съвпадение. Колкото до гъбичките за месец чудеса едва ли ще се случат. От друга страна месеци да се пият високи дози витамини не знам колко е добре. Очаквам и други да споделят резултати.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 145eb85711
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Здравейте отново. Отново за хранителната добавка Skinetrin, бях написал във техният форум че няма никакъв ефект при лечението с него. На другият ден ми бе изтрит моят коментар. И супер нагло ми изпратиха информация(автоматичен е-mail разбира се) да си поръчам отново и да продължа курса на лечение още 1-2 месеца. Ето ви линка за потвърждение:http://webmoneysaver. com/359/mr-skinetrin/ Дори и тъй наречения доктор на снимката според мен не съществува. Това е една машина за пари, която лъже хората и има 2-3 администратори и пишат по форумите. Ще се радвам в този форум този коментар да остане защото истината е 1:1 и е хубаво всеки да знае какво купува а не да бъде лъган от някакви мушенници който правят пари на гърба на бедните хора. Че дори са написали ако не се изликуваш сте ти върнат парите, но уви няма никакви телефони и адрес на фирмата в България. Само има 1 е-маil който е с полски адрес.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f695c9d8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

22.   Здравейте вече много време се боря с гъбичките на краката ми първо беше на големия пръст на десния крак а сега на големия пръст на левия крак. Вече незнам какво да направя ходих на лекар предписаха ми екзодерил няма никаква разлика даже беше само единия нокът сега са и двата. Незнам какво да правя. Някои ако знае нещо ефикасно моля да пише предварително благодаря!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5623540bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

24.   Не знам защо хвалите толкова много Орунгал. Аз съм го пробвал. Пих го шест месеца, за толкова време израстват ноктите на краката. Докато го пих имаше невероятен ефект, но само две седмици след това всичко започна да се възстановява. Гъбичките ми се появиха отново и безвъзвратно. Гъбичките са кръвен проблем и едва ли нещо може да ги излекува. Правил съм гладолечение по системата на Л. Ковачева/Гайдурков/Емилова, докато пазех диетата ноктите на краката постепенно се изчистиха. След спиране на диетата и умерен живот, спорт, храна в рамките на разумното, гъбичките отново се появиха. Няма лечение. Киснал съм си краката в какво ли не, калиев перменганат, морска сол, сода бикарбонат и др. гадости. Нищо не помага.
Не знам как ще се излекуват гъбите под ноктите на краката за един месец с този но продукт - Skinetrin, при положение, че здрав нокът израства напълно за шест месеца.
Това е само мнение, но няма да е лошо някой да ми даде разумен отговор!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5623540bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

25.   Хора вие не може ли да четете какво пише в графа:

"Правна забележка"

*Действието зависи от индивидуалното предразположение, ефектът може да се различава от представения в текста

**Ликвидирането на гъбични инфекции показано на тази страница НЕ е представено въз основа на средностатистически резултати, получени след прилагане на хранителни добавки. Този сайт илюстрира някои специфични случаи на хора, които представляват уникален пример на борба с гъбични инфекции, за които причина могат да бъдат допълнителни фактори. Типичните резултати при използване на капсули не Skinetrin не са подложени на научни изследвания, проведени върху представителна извадка. Skinetrin - не е фармацевтичен продукт и не изисква лекарско предписание. Skinetrin - това е хранителна добавка.

Това означава, дайте си парите и чакайте резултат!? !? !?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 91be00d17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Много в вероятно гъбичките да са и вътрешен проблем, но е възможно и да не е така. Имам един нокът който не знам как се оправи и за съжаление изпуснах момента да разбера как стана така. Сега този нокът е абсолютно здрав и на фона на останалите е някак странен и така е вече година! Здравия нокът не може така лесно да се предаде и ако беше вътрешен проблем отново да е заболял. Така, че трябва да има надежда и да търсим ефективно решение, което заобикаля лекарствата. Факторите за гъбички по ноктите са, основно един - външна зараза. Веднъж заразен нокътя, поради голямата му твърдост, гъбичките успяват да оцелеят. Skinetrin няма ефект, според мен!
Интересно колко много пари и наука в медицината...!
Ако някой знае външно лекарство от което се е оправил, моля да напише отзиви за него и резултата!

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5335fc00e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Здравейте,
Все още имам проблем с гъбичките на ноктите на краката. Имам този проблем от много години, първо започнах с Орунгал. Много скъпо и абсолютно загубено лечение. За сметка на това качих и килограми. Мазала съм се с какво ли не- Екзодерил крем, течност, Ламизил, Полинейл и нищо, абсолютно нищо не помага.
И аз прочетох коментарите за Скинетрин в техния сайт, но ми се струват поставени от техни лица. Няма как при моят проблем от години, ноктите ми да се възстановят за месец. Това са пълни глупости!
Прочетох за някаква народна медицина за лечение на гъбичките по ноктите с чесън. Мисля да опитам, може да мирише ужасно, но поне няма да ми струва няколко стотин лева /както беше с Орунгал/ и нулев ефект... :-//////

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9daec6edfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Пих тебринафин 6 месеца. Имаше временно подобрение и след около няколко месеца проблемите се възобновиха. Държа да отбележа, че хигиената винаги ми е била на високо ниво и режимът на хранене здравословен!!!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c372ff55dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Внимание измама!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 55a774ce82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Здрвейте! Интересува ме дали Skinetrin има страничен ефект? Ако сте го взимали и не е имало ефект направили ли сте рекламация на фирмата производител,която е Американска и ако "да" върнаха ли ви парите?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 145eb85711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   100% измама.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ea652c8740
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Здравейте, аз искам да ви попитам за гъбички по ноктите на ръцете. Скоро 2 приятелки получиха такива и се оказа, че е от ноктопластиката, която си правим при една и съща маникюристка. Искам да ви попитам след колко време се появяват симптомите и възможно ли е да имам. Последното ми посещение беше преди 2 месеца и доколкото си спомням маникюристката изчисти всички инструменти преди работа. Благодаря предварително!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: dbd8c94511
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Skinetrin има слаб ефект! След като закупите продукта и мине време, започват рекламите, които ви казват, че трябват още етапи на лечение. Пари не знам дали връщат, а и не знам кой ще се разправя по цялата процедура да доказва и да си иска парите обратно. Моето мнение, че ефекта е много слаб на продукта. Заздравява ноктите (мисля, че има такъв момент, затова не мога да кажа, че е 100% измама), но ако има лечебен ефект вероятно ще е доста дълъг процес, което го обесмисля като алтернатива за лечение, според мен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 дни
hash: e399a7f504
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   SKINETRIN-нямя ефект от лечение!!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7afa934f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Спирт Антимико-Бета, струва 1, 20лв. Спрете да си давайте парите за скъпи мазила! И посещение на педикюр, не лекар. И да се извадят ноктите, те порастват болни, трябва да се лекуват. Ходенето на педикюр не е само за лакиране, там ще ги оформят и ще подрязват всички участъци, които вие с обикновена нокторезачка не можете. При мен се трупаха пластове и растяха само до половината, започнахме с пилене и редовно нанасяне на спирта. Нищо не съм пила. И най-важно е постоянството. Не може 3 дни да си на лечение и да се откажеш, защото нямало ефект. Знаем, че гъбичките са упорити и при влажна среда се "обновяват". Изхвърлете всички стари чорапи и намажете обувките си отвътре с оцет. При педикюристката ми ходят и мъже със същия проблем, така че оставете суетата настрани и се лекувайте, за да можете свободно да ходите боси, когато ви харесва без да се притеснявате. Хубав ден! :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dbd8c94511
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

37.   Когато излекувате гъбичките с антимикобета от 1. 20 задължително и категорично се похвалете. Няколко пъти съм опитвал това дори и наскоро като прочетох поста пак направих опит и то доста упорито. Резултата е нула, без никакъв изглед да се подобрят нещата. Според мен лекарство което действа ще даде отражение още на втората седмица, макар самото лечение да продължи повече. С антимикобета няма никакви признаци че това ще се случи, напротив, точно обратното.
Сега пробвам една процедура, която ми хрумна, ако има ефект или подобрение, след месец или след положителни резултати ще ви пиша!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ac76ce1706
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Здравейте!!Гарантирам ви използвайте Vaporub,има го в Гърция,Турция,струва към 5 евро,убива гъбичките,аз имах шест заразени нокътя,какво ли не пробвах,това ги утрепа!!!Повярвайте ми,мушете с клечка за зъби под нокатя,и сте готови.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7ed3740790
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Темата е стара, но ако мога да помогна на някой.

Гъбичките на големия пръст на крака, само на него са признак за заболяване на черния дроб и ако например нокътя е да речем само странично най-често жълтеникаво оцветен до кафяво пък е признак за запушен жлъчен път.

Това е старо знание и доказано, че с мазила няма как да се оправи.
Трябва да се наблегне на лекуване на жлъчката и черния дроб.
И то не е толкова гъбички, по-скоро увреждане на самия нокът, стои грубо и грозно.

Ходенето на морето във водата да речем може да помогне, но това е защото самото вървене активира движението на жлъчката и води до отпушване на каналите.
Плюс, усвояването на полезни необходими за организма вещества от морската вода.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 4ab2b66bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   МИКОНАФИН таблетки 250 мг * 14 АКТАВИС
пие се 3 месеца

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker