д-р Никола Алексиев- Плевен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

д-р Никола Алексиев- Плевен
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 91088 пъти
Искам да чуя мнения за Д-р Никола Алексиев в Плевен. Известен е с ирисувата си диагностика и билколечение. Аз лично ходих при него, дори ходих с цялото си семейство. Бяхме 6 човека и на почти всички ни откри камъни в жлъчката, увеличен черен дроб, щитовидна жлеза и още какво ли не. Та навихме се ние, вземахме си билките, дадохме доста пари, но сега се чудя дали да почвам да ги пия. Ами ако ми раздразнят нещо стомаха. А и на всичкото отгоре работим за бебе с мъжа ми може нещо да ми навредят. Мисля първо да си направя изследвания на черния дроб и жлъчката и ако наистина има нещо тогава по бих се навила да ги пия. Та исках да чуя мнения от тези, които са ходили при него и с какви впечатления останахте? Пили ли сте билките? Как ви подействаха? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9614f51c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   „Бяхме 6 човека и на почти всички ни откри камъни в жлъчката, увеличен черен дроб, щитовидна жлеза и още какво ли не“
Поредният шарлатанин...С колко пари се набутахте, ако не е тайна? Даде ли ви касови бележки? Ако ви е дал - отидете и си върнете боклуците, ако ли не - обадете се на „Господарите“ и пийте една студена вода.
Билките не са безобидни като цяло. Не случайно доста медикаменти са на билкова основа. Ако човек е здрав, по-добре изобщо да не ходи на лекари, камо ли на „лекари“ (шарлатани). Ако те боли нещо или имаш симптоми - отиваш на лекар, правят се изследвания и т.н.
Иначе - то всички хора имаме „бъбреци, жлъчка“ и т.н. - ха ха ха, браво на този - Евала, моженник, ама знае как! Аз съм за повече такива хора в държавата, но да са с касови апаратчета, за да печели държавата от ДДС - услуга бе - който е готов да плаща пари за шарлатани - да заповяда, но нека и да има за държавното бюджетче. Така се създава БВП, така се пълни хазната.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9394ea9091
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

2.   Тоя така ви е излъгал, а ти още се чудиш.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4a1e172dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Познавам този човек и мога да ти кажа, че изобщо не е лекар. Не се доверявай на всеки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8262fe2ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   От авторката: Ами общо всичките дадохме около 500 лева, не ни даде касови бележки и отделно като си сметнем и пътя към 160-170 лева, защото бяхме с две коли. Към 700 лева отидоха.
Странното беше, че освен че ни каза за тези болести ни позна и други, които наистина ги имаме. Например на мен ми каза, че имам нещо на гушата, че имам гинекологичен проблем, и че съм с ниско кръвно. Това е вярно. На всеки каза по нещо вярно. Това ме учуди. Номер 3 ти ходила ли при него, откъде го познаваш?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9614f51c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

5.   До Авторката - „ Ами общо всичките дадохме около 500 лева, не ни даде касови бележки и отделно като си сметнем и пътя към 160-170 лева, защото бяхме с две коли. Към 700 лева отидоха. “
И после народът ни бил беден!
„Например на мен ми каза, че имам нещо на гушата, че имам гинекологичен проблем, и че съм с ниско кръвно. “
Авторке - ама то и при мен е така - той е изредил 90% от органите в тялото на човека. И на мен да ми дадат да играя тото 6/49, но да мога да зачерктна 30 от числата - ами то статистически е много вероятно да позная.
Пий билките - най-вероятно са някакво плацебо - безвредни тревички от някоя ливадка -)
Вече мисля и аз да стана „докторка“. Много глупаци имало значи. Баба ми има ливадки - ще си набера някакви „билки“, ще си напиша етикетчета и отварям кабинет. Дори Дянков не ме лови мене... ЕВАЛА. ТОВА Е БИЗНЕС

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4a1e172dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Аз съм от Плевен и го познавам. Цял живот беше военен и после изведнъж започна да се занимава с ирисова диагностика.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 10d61d4d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

7.   Мале какви балъци има, ако вадите по 5-600 лв. на всеки шарлатанин не ви знам от какво изкарвате.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2975cb69b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

8.   Аз съм ходил при него, не мога да кажа дали е шарлатанин, но практиката му е такава, че взима парите на хората без да ги лекува, та дори и диагнозите колко са му верни не знам. Ходил съм при него, дадох 60 лв за билки, пари на вятъра. Някои казват, че ирисовата диагностика е абсолютна измама. А това изобщо не е лекар, няма никакво отношение към пациентите. Набързо изстрелва някакви неща, не обяснява спокойно, не пита, няма разговор, има схеми с билки - беше ми дал един червен сироп и 2-3 треви от които да си правя отвари и да пия, както и трябваше да пия зехтин, някакви такива. Лошото е, че при него ходят хора отчаяли се от традиционната медицина и са готови да дадат още пари за някакво "чудо", но този човек определено не прави чудеса. Прежали парите и не се ядосвай, но е хубаво и други да знаят да не ходят при него.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3a80fabe63
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

10.   чувал съм за този човек и диагностиките му от интернет,
начукайте името му в you tube и ще видите десетки ако не стотици клипчета на свидетели, които уж са били лекувани с билките от него,
направи ми впечатление многото хора които доказват перфекността и ефекта на метода му... кому е нужно толкова доказателства, ясна е целта - реклама,
ако беше толкова добър, щеше ли да има нужда от нея

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: caf4a2a895
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

11.   Отидох на преглед при Алексиев, не по мое желание а по настояване на роднина. Бях много скептичен, как така ще ми гледа очите и оттам ще ми разбере болестите??? Дойде ми реда, пита ме как се казвам, снима ми очите поотделно и повече въпроси не ми е задавал. Гледа снимките и от време на време казва уж какво е видял. УЖ... ама ми каза неща дето само родителите ми ги знаят! Аз не можех да повярвам колко точно изреди проблемите, които имам вече от години насам! Дори позна че съм много нервен човек и оттам ми идват проблемите със сърцето и заспиването, въпреки че аз през целия ден бях в добро настроение заради добрата компания от роднината. Просто нямаше причина да каже че съм нервен човек, нямаше по какво да познае или налучка. Каза и наследствените ми заболявания за които знам, каза дори къде съм си удрял тялото и от какво се е получила хернията, която незнаех че имам (каза че е в начален стадий), но преди няколко дни ходих на хирург и той потвърди че наистина имам малка херния, която засега не се нуждае от операция.

ТАКА ЧЕ... незнам за какъв шарлатанин говорите, ама толкова точна диагностика не съм получавал никога. Човека си разбира ПОНЕ от диагностиката. За лечението - ползвам билките му от 2 месеца, смятам да направя цяла година и пак да отида на преглед. Ако трябва и втора година ще продължа. Предпочитам да давам пари за билки, отколкото след години пари за лекарства. Не са ми в изобилие парите, ама здравето цена няма!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 500c2180b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   Ходил съм няколко пъти при г-н Алексиев и няма да преувелича ако кажа че, ми спаси живота на два пъти.
След дълго време на разгулен живот, злоупотреба с алкохол, цигари и стимуланти бях на прага м/у живота и смъртта.
Нито можех да спя, нито бях пълноценен човек нито нищо. Събуждах се с треперещи ръце и усещах края много близо.
От обща позната, доволна останала, научихме за този човек и съответно отидохме на преглед. Процедурата е ясна. След само няколко дни аз започнах да спя. Вече не исках да убивам хора- нервите ми се поуспокоиха. Започнах да се храня нормално и се чувствах наистина мноооого по-добре от предишното ми състояние.
За съжаление прекъснах лечението след един месец, а трябваше 6 месеца да си пия чайовете.
Заради това и заради редица прегрешения с личното ми здраве ми се наложи отново да се срещна с него и разбира се отново получих безценна помощ!
По принцип организма ми много зле понася лекарствата, а от билките нямах никакви странични ефекти. Има си доза има и схема.
Само да кажа на тези които искат да изпитат на свой гръб диагностиката и билките на г-н Алексиев- освен всичко това, от личен опит разбрах, че болен човек има липса на ценни хранителни вещества. За това включете сутрин на гладно фреш лимон и след 15-20 минути фреш моркови.
Трябва да се употребяват пълнозърнести храни като овес, пълнозърнесто жито и други, както и семена и ядки и бобови храни. Тези храни съдържат незаменими и лесно усвоими вещества. С тях, фрешовете, плодове и салати излекуването ви е гарантирано в най-кратки срокове.
Желанието ви за живот и движение се завръща. Не рекламирам никого, нямате си и на представа колко съм си препатил със здравтео, макар и от собствена глупост.
Друго какво да споделя.... Да- медицината не вижда много точно и ясно заболявания в зародиш, нито може да се спрява с хронични такива. За нея болест е само патологията.
Пръснал съм хиляди левове по лекари и лекарства и всики ми казват "добре си"!? !? ! "имаш нужда от приятел, да смениш въздуха" Идваше ми да ги...
Викали са ми бърза помощ не един път и след като ми бият кубиците в задника и нищо не могат да променят, казаха "обадете ни се, ако колабира, не можем нищо да направим"...
Всеки преценява за себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ee25d0ec36
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

13.   Познавам г-н Алексиев, той не е доктор, но се занимава с ирисодиагностика и билкарство от много години. Ходил съм многократно при него и му имам пълно доверие. Обикновено отивам при него след лекарски преглед и поставена диагноза.
При първото ми посещение поставената от него диагноза напълно съвпадаше с тази на лекарите, дори броя на камъните в бъбреците и големината им. Съответно предложеното лечение беше чай приготвен от билките, които ми даде и само след месец успях да изхвърля всички камъчета. Няколко години след това получих много силно стомашно неразположение и киселини, след много изследвания се оказа, че стомахът ми е здрав, но проблема е в жлъчката. Г-н Алексиев ме прегледа и потвърди диагнозата. След рецептата, която ми изписа и изпълних точно от 2007 г. до сега нямам никакви оплаквания и стомашни проблеми. Аз лично познавам негов пациент излекуван от онкологично заболяване на стомаха само с предписаните от него билки. Искам да спомена, че понякога при прегледите присъстваше и лекар, който потвърждаваше или доуточняваше диагнозата. Няма да разказвам как ми откри всички травми причинени от спорта и други скрити и латентни заболявания, защото ирисодиагностиката е научен метод използван по цял свят.
Все пак не бива да се осланяме само на нетрадиционната медицина, защото в средата и при условията в които живеем тя не е всемогъща. (струвами се обаче че услугите на г-н Алексиев са малко скъпи. )

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bdce393f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

14.   Ходих при него преди няколко месеца - опита да налучка диагнози, взех си билките, защото наистина имам сериозни проблеми, като се прибрах и си гледам билките, за които дадох 65 лв, направо ми беше много мъчно, пих ги, но за мен той си е мошеник/ не дава касова бележка, на пакетчетата няма съдържание, на всички говори почти едно и също с надежда да налучка правилните диагнози/ не бих препоръчала на никого да ходи при него

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c903450a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

15.   Здравейте! Била съм при Н. Алексиев 4 пъти. Когато ми каза, че имам камъни в жлъчката, веднага реагирах - скоро бях гледана на ехограф. Знаете ли какви чудо камъни изкарвах - 25мм -30 мм. Този човек може според целия свят нищо да не разбира, но прави най-доброто нещо за всеки човек : чисти кръвта и от там всички органи. Била съм на компютърна диагностика, след като съм била при него. 100проц. потвърждение. Норбеков казва, че зрението не може да се лекува, ако преди това не се оправи жлъчката. И май за всичко е така. Билките му са хубави - аз ги меря по радиестезичен път. Не Ви карам да му вярвате, но не е етично да съдите по този начин. Желая Ви здраве и късмет!

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: 5f16996f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

16.   преди седмица ходих при този доктор с приятелката ми... Същия доктор и на двама ни каза едно и също нещо... жлъчка, черен дроб, щитовидна жлеза.... е извинявам се много, но човек с човек няма! Моето мнение е, че той се кланя на максимата за здрав черен дроб, жлъчка и щитовидна жлеза, без които не може да функционира цялото тяло! И да знае и да не знае, за какво иде реч... все едно от тези 3те ще е болно и ще има нужда от подсилване... Моето мнение е, че той казва на всички едно и също предписание! На всички взима една и съща сума и си знае една и съща песен! Моя съвет е повече не ходете при този доктор! Всеки, като погледне нечии тъмни кръгове, веднага си казва куца черния дроб... или при пълните хора да каже щитовидна жлеза съпроводено с високо кръвно... абе това е като при врачките.. оглежда те първо и после започва да си бае...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b86c138938
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

17.   Г-н Алексиев до колкото знам не е лекар, за ирисовата диагностика си запазвам мнението, но относно билките мога да споделя.
Бях с камъни в жлъчката, влезнах в хирургия по спешност със страхотни кризи, направиха ми рцп за прочистване на каналите и говорих за операция за нейното отстраняване. В този момент от живота ми ми разказаха за този човек и билките му доста време ми трябваше да се убедя че ще помогне, но края реших да изляза от хирургия и да не си дам жлъчката, започнах с билките прочистването, изхвърлих част от камъните, без болки без кризи.
Лекарите ми казаха да не планувам втора бременност ако не си махна жлъчката.
Питах в плевен сина на г-н алексиев той ми вдигна телефона понеже цялото семейство се занимава и са в час с нещата, та питах мога ли да пия билките по време на бремнноста.
Отговора беше билите ДА, но НЕ и прочистването, защото всичките токсини би аотишли в плода.
Сега не съм се изчистила напълно зашото много скоро след като ми откриха камъните ние планувахме второто ни дете, но ето при всяка болка която имах по време на бремеността си пиех билките и имаме един прекрасен син на 1 месец вече. Когато спра да кърмя планувам да си продължа с билкитеи прочистването до пълното изхвърляне на камъните.
А всеки по запознат знае че ако започне организма да прави камъни то като се отстрани жлъчката, камъните остават в черния дроб, така че билковата профилактика дори и да няма човек камъни в жлъчката е добра веднъж годишно.
Успех надявам се да съм Ви била полезна.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ec2392d78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   От тоя хубосник си поръчах билки по интернет. Билките дойдоха в два големи пакета без описание на съдържанието. Субстанцията наподобяваше ситно нарязан троскот! Имаше и някакъв прах омесен равномерно с тревата!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5bbdcf871e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Аз съм доволна от билките на Никола Алексиев. Не съм ходила на преглед, поръчах си ги по телефона. Имах проблеми със стомаха, каквото и да хапнех стомаха ми се подуваше като балон и изпитвах болки и тежест. След един месец прием, вече имаше резултат, сега стомаха ми е много по-добре и продължавам да си ги пия. Имам много познати, на които е помогнал за различни проблеми и смятам скоро да отида на преглед, защото имам и други проблеми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0a39da7676
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Аз съм от плевен,бил съм при Алексиев приемах стриктно билките които ми даде,и с ръка на сърце мога да кажа,че ми е помогнал.От прочетеното до тук,се разбира,че наистина човека казва на повечето си посетители за черен дроб,кръвно.Но ние сме си болна нация,без да обиждам никой,храним се с подобия на храна,както и злоупотребяваме яденето и алкохола.Някои от моите познати,също го посетиха но във предвид,че не бяха на зор като мен.Не си приемаха билките или ги мързеше да ги варят всеки ден и ми казаха,че тревите не им помагали и било глупост.Но всеки си има право да изкаже мнение,но нека да е честно и да не подлъгва или споделя неща от не личен опит като уж пре патили.Другото което ми е интересно,нямало описание,преличало на сено от ливадата.Как трябва да изглежда една билка,като опаковка лекарство ли?И накрая според мен и традиционната медицина не успява при всички,всичко е строго индивидуално.Моето мнение е,че Алексиев е най-силен лечението на вътрешните органи.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7661a8dd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

22.   А да ви питам аз всичките сега в днешно време да ли се занимава все още защото иска да го посетя...

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c612ad27aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

23.   Сценария на Алексиеви е достоен за Оскар-награди , които наближават.
Нищо не се случи от това което ни каза г-н Алексиев.
Разбивахме уж, камък от жлъчка, изхвърлихме уж, камъни които се стопиха на третия ден и това е.Ще си останем с цялата гадория която изпихме. два дни след процедурата Ехографа си каза диагнозата-камъка си е там и в същото положение. Койти иска да вярва на Великия Лечител!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 73f0a2e7dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

25.   Здравейте искам да попитам колко е таксата за преглед при лечителя.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8bae0fb401
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Лечение, без да пиеш билки няма как да стане. За съмняващите се, си остава за тяхна сметка. Ирисовата диагностика е наука, а не шарлатания. Иначе рабрах, че всички недоволни не са си пили билките (? !? ! ), но... не са доволни. Странно... Съмнявам се някой да е дал 500-600 лева. Една билка е 10 лева и за 5 -6 билки прави 50-60 лева. Бъдете честни в коментарите си и не заблуждавайте. Академик Норбеков се е произнесъл за мързеливите и "знаещите" така, че няма да убеждавам никого. Един преглед може да е 50 лева(виждали сте да го пише по вратите), ами лекарствата с онези листовки с проблемите от тях.... Да вариш билки е далеч по-неприятно, отколкото хапчета с вода да пиеш. Но, право на избор. Аз избрах първото и съм много доволен. Е отнема време, но то е за мен и го отделям.

 
  ...
преди: 9 години, 24 дни
hash: 5d58d3a555
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

28.   Пия билки от 2, 5месеца заради възли в щитовидната жлеза и още други проблеми. Щитовидната ми жлеза беше увеличена видимо и въпреки, че нямам оплаквания, на ехограф се видяха 2 възела. Който е чел, знае, че хормоналното равновесие на организма зависи от тази жлеза. След като пия билки и мажа с един мехлем, също даден от него, видимо изчезна увеличената жлеза и се прибра до почти предишното си състояние. Чета коментарите по-горе и се чудя на акъла на повечето, , неверующи"-билките са велика сила, при правилното им ползване, всеки организъм се повлиява различно, но разлика от медицината, която не МОЖЕ да намали възлите, а само да ги изреже, то при мен има явен ефект, освен, че психически и ментално се чувствам по-спокойна и уравновесена. Ще отида да се видя отново на ехограф след 6 месеца, но Ви съветвам- когато става въпрос за Вашето здраве да четете повече, и да мислите повече, а не да повтаряте като папагали. Вашето здраве зависи от Вас, упоритостта Ви и настойчивостта Ви. За мен Никола Алексиев е в помощ, желая и на Вас да има кой да помогне. А злобата и цинизма на някои от пишещите са наистина нелечими.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 14 дни
hash: 509c014a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

29.   Ако нямате достатъчно средства за преглед намерете книгата на Петър Димков. Аз имах проблем с жлъчката и черния дроб. Купих си посочените билки изпълних всичко по разписание и в момента се радвам на добро здраве. Билките помагат и са по добри от химията която предлага официалната медицина!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c759bb3e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

30.   Реших да използвам билките за пречистване на черен дроб и жлъчка на Н. Алексиев от Плевен, без да ходя при него. Аз нямам жлъчен мехур (отстранен оперативно преди 10 години заради камък, видян по случайност по друг повод ). Поръчах си ги, дойдоха с куриер. Ходил съм на гастроентеролог по повод на това, че изпражненията ми бяха с бледожълт цвят, на моменти почти като бяла глина. Обясниха ми, че това е жлъчна дискинезия - недостатъчно количество жлъчен сок, който съдържа и пигментите, на които се дължи оцветяването в кафяво на изпражненията. Дискинезията може да се дължи на недобре работещ черен дроб или на прегънати или запушени жлъчни пътища. Образуването на жлъчни камъни е метаболитен проблем, свързан с черният дроб и образуването им запобва от него.
Първият път пробвах с Хепавитал, много ефикасни и скъпи капки, и в резултат на това в рамките на 4-5 дни започва потъмняване. Но вследствие на стрес след няколко месеца пак станаха жълти. Направих пречистването с лимоновият сок, сварената билка от Алексиев точно по указанията, дадени от него. В рамките на тридневният период, докато траеше пречистването не забелязах да съм изкарал нещо, но и цвета им беше доста светъл, възможно е и да не си е проличало. След като свърших тридневният курс, направих пак една терапия с Хепавитал, но интересното тук беше, че изпражненията покафеняха на втория ден. Вероятно имаше ефект от прочистването. След Хепавитала продължих с пиене на капсулите за черен дроб на Алексиев. Около двадесетият ден от пиенето им, изкарах над 40-50 на брой холестеролови образувания, които на външен вид бяха точно с големината и цвета на царевично зърно. Те бяха меки, консистенцията им беше като лоено топче. Тъй като нямам жлъчен мехур, вероятно са излезли от черният дроб. Изглеждат по същият начин като сниманите на сайта на Алексиев. Явно, че билките му работят, но при мен беше с голямо закъснение, дори и той се учуди на това. Когато са в жлъчният мехур, камъните излизах по лесно, но в жлъчните каналчена на дроба излизат по-трудно, още повече, че там са стояли толкова дълго време и са се сбили. Бях диагностициран с лека стеатоза на черния дроб преди това. Имам и повишени нива на чернодробните ензими, но като свърша с капсулите, отново ще направя изследвания. Би трябвало стойностите им да са намалели.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d4fadb70fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (55 гласа)

31.   Аз познавам лично г-н Алексиев и съм много доволна от работата му! Включително цялото ми семейство се лекува при него! Радваме се на добро здраве, прочетете малко за ирисовата диагностика не бъдете толкова елементарни, сведения за нея датират още по времето на Древен Египет и са били откривани в пирамидите! Ако прочетете малко и за медицината в Древен Египет -колко напреднала е била и т. н. Поинтересувайте се за лечебната сила на билките и химическия състав на лекарствата, които бива тъпкан целия свят! Прочетете Очна диагноза книгата на Петър Димков, изобщо образовайте се и подплатете мнението си преди да пишете глупости и да объркате или разколебаете хора, които имат нужда от неговата помощ за да се излекуват от тежки заболявания-четете, четете и пак четете и ще видите че думата шарлатанин не е подходяща и отнасяща се за този лечител! Има стотици хора излекувани от него, които са били безсилни да се лекуват със съвременните методи и типове лечения и медикаменти! Този човек е благословен и ние можем само да му благодарим че споделя знанията си с хората!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ac0d03e0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   Продължение на пост №30.
След направените изследвания за нивата на чернодробните ензими ASAT, ALAT, GGT се оказа, че ASAT не е променен, но GGT беше намален с 48%, ALAT с 28 % спрямо максималната стойност. Всъщност още на извън нормата с изключение на ASAT, който е в нормални граници. Ще направя още едно-две пречиствания с капсулите на Алексиев и пак ще направя нови изследвания. Ходих на преглед при него н Плевен и каза, че добре съм се справил, но има още за чистене на дроба.
Не мисля, че е шарлатанин! Ирисовата дигностика като метод не е практикуван често и е непознат на хората, затова всеки подхожда с недоверие. Още повече, че щом един орган вече работи добре в резултат на пречистванията или е излекуван, това се отразява и на ириса. Разбира се тези процеси за по-бавни и не могат да се очакват бързи резултати. Може да прочетете подробности в книгата на д-р Мадаус "Ирисова диагноза". От нея се е учил и Петър Димков - известният български билколечител.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1765f8b665
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Според мен той е лечител и също така е добре да се ходи при него превантивно. Знам че ако следвам процедурата сериозно ще има ефект. Бях на преглед при него преди 4 месеца и изсписа на мен и моят приятел почти едни и същи билки. Тогава моят приятел ме наведи на мисълта че той може да бил мушенник но аз вярвам в билките и се радвам че мога да се сдобия с комбинацията нужна за да премахна симптомите на различни болести. Да, скъпо е за бългаският стандарт но си заслужаваи ДА непритно е това да вариш и пиеш горчиви билки но е по добре от колкото да се залъгваш с алкохол и цигари.
Твърдя че просто той има добър маркетинг спрямо други личности които също практикуват алтернативна медицина. По добре е да го има вместо да вярваме само на един изстучник като като съвреммената медицина.
Организмът е кодиран да може да се лекува с помощта на природата а не химически.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1765f8b665
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Според мен той е лечител и също така е добре да се ходи при него превантивно. Знам че ако следвам процедурата сериозно ще има ефект. Бях на преглед при него преди 4 месеца и изсписа на мен и моят приятел почти едни и същи билки. Тогава моят приятел ме наведи на мисълта че той може да бил мушенник но аз вярвам в билките и се радвам че мога да се сдобия с комбинацията нужна за да премахна симптомите на различни болести. Да, скъпо е за бългаският стандарт но си заслужаваи ДА непритно е това да вариш и пиеш горчиви билки но е по добре от колкото да се залъгваш с алкохол и цигари.
Твърдя че просто той има добър маркетинг спрямо други личности които също практикуват алтернативна медицина. По добре е да го има вместо да вярваме само на един изстучник като като съвреммената медицина.
Организмът е кодиран да може да се лекува с помощта на природата а не химически.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 302f941911
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Стига с тия простотии с Доктори...

има много прости рецепти за камъни в жлъчката аз се спасих с зехтин и вино...

размесваш 100 мл зехтин в 100 мл вино бъркаш с пасатора и го изпиваш вечерта към 8 часа за около 1 час :)

да внимаваш вдига кръвното, иначе моята жлъчка беше вече за операция а черния ми дроб заемаше 80% от коремната кухина

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d3de0e336b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Ходих при него по настояване не жената. Извода е - Да, познава долу горе неща, които само ти си ги знаеш. Но не е никакъв лечител, прави всичко за пари. Билките по принцип са неизвестни. Въпреки, че уж научихме какви са - след като ги проверих се оказаха (общо укрепващи билки, които няма да навредят, но няма точно лечение). Не бих казал, че е навредил на някой, но Лечител - никога. Шарлатанин - не точно, но го прави за пари - не за да лекува. не се доверявайте на този човек. Дано помогна на много хора да спестят пари. Инъче да 90% от болестите тръгват от черен дроб, жлъчка и щитовидна жлеза. еми няма как да сбърка.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d72b5cb8f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   Не разбрах само защо работят отделно синът и бащата? Различни сайтове имат, различни телефони... Иначе са на един адрес, поне от информацията в интернет се разбира това... Това им прави лоша реклама и на двамата, въпреки хубавите думи, които чета тук. Кой е по-добрият специалист в ирисовата диагностика?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 604c35e4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Г-н Алеские-баща, е добър диагностицик. Дали да се пият билките или не, вески сам ще прецени. Важно е рецептата да се спазва точно. Процесът по пречистване и възстановяване не работи, при онези които ги мързи.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 524b98a004
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

45.   Ирисова диагностика в гр. Плевен се извършва само от бащата Никола Алексиев.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 524b98a004
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Ирисова диагностика в гр. Плевен се извършва само от бащата Никола Алексиев.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 72394156e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Човекът работи на принципа че в модерното общество храната която ядем причинява проблеми основно на 3 органа - черен дроб, жлъчка, щитовидна жлеза. Оттам нататък след като не работят както трябва тези органи, всичко друго са симптоми.

Затова и предписва на почти всички еднакви билки, защото първо трябва да се прочисти организма и да се възстановят функциите на жизненоважните органи, които ви филтрират отровите и ви контролират хормоните. Как ще прекараш лечебни билки през един запушен филтър? Как ще си свършат работата те?

Проблемът е че хората смятат, че здравословните им проблеми са уникални и не можело така да ги слагали под общ знаменател. Оттам не си пият билките, не изчистват организма и няма как да се излекуват. Тялото е много по-интелигентно от най-интелигентния човек. Когато му премахнеш отровите и пречките и му дадеш необходимата храна да се възстанови, то само знае как да се поправи. Проблемът е че хората не слушат и не спазват рецептите. Билките са по 10-15 лв всяка и няма да свършат поне 2 месеца. За справка, да си пуснете само едни пордобни кръвни изследвания ще ви излезе по-скъпо от диагностика цялото лечение. Това е здраве, все пак. И не пречи докато пиете билките да прокарвате и лечение изписано от лекар. От какво си мислите че са съставени повечето лекарства? Билки.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1ddb58a5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Ако човек не знае нищо за билките, изобщо да не ходи при билкари.

А че няма човек без проблем на черния дроб е повече от ясно. Даже профилактично да се пият е много добре.

Съпругът ми пи билките за бъбреци.
Ние сами си ги поръчахме без диагностика.
Човекът ни ги прати в чужбина.

Ползвахме и за изчистване на черния дроб, едни такива малки пакетчета, освен големите с билки за чай.

Голямо облекчение, голямо. Такава енергия имаш после, много добро!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1ddb58a5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Да и да кажа, аз също мисля, че не е лечител, но билките му са добри.
Много по-добри от тези в билковите аптеки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b88b414c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

55.   Защо Българите са ЗЛЕ и защо още 100 години повечето от тях ще бъдат ЗЛЕ можете да прочетете в хейтърските коментари тук.

Ами, пийте си химиите на фармацефтичните компании, с чиито рекламки ви облъчват съзнанието постояно от телевизиония екран и продължавайте да псувате и мрънкате, защото така сте научени от малки.

В момента пия чай от тази клиника. И да от БИЛКИ Е и е вкусен и без мед.

Успех в неуспеха мили злъчни хейтъри.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9cf1b7fc84
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

56.   За да се знае: бащата Алексиев е пенсионер военен, прочел една-две книги, на когото изведнъж му е дошло просветлението че когато хвърля фурашката вече ще е лечител... според мен-ловък и обигран шарлатан... А синът му Коста, ха, ха, ха, е няма такъв мошенник... Пред мен в офис на Еконт докато изпращаше съмнителните си пакети, поставяше диагнози по телефона на пациенти, като се предстовяше за баща си, и то толкова компетентно, че дори аз, който го познавам добре щях да му повярвам... брей, горките хорица. А иначе, някой ми беше казал че, като си косели тревата на двора нищо не изхвърляли, всичката трева се събирала в чували... Защо ли? Хайде, със здраве!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5d5fd660c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

60.   Добре, може би помага на хората този човек! Вероятно и билките му са добри и имат действие! но не ми харесв, че ме прегледа доста набързо като на конвеир. Хората преди мен за има няма 5- 10 мин. Учудващо бързо! След мен пак чакаха и други хора! Кажете ми как така гледаш ирисите на един човек за 5 мин и му правиш диагноза- проблеми с черен дроб, щитовидна жлеза и жльчка и стави! Кажете ми, как за 3 мин той ми разгледа ириса на двете очи! Това е несериозно! Аз съм жив свидетел на този "Преглед", който не беше никакъв преглед според мен!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b174e29f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

63.   боже, колко невежество има сред човеците! Преди да заклеймявате и отричате малко се поинтересувайте от ирисовата диагностика! Петър димков е правил ирисова диогностика. Имаше коментар, че гледал те и после ти казва нещо - да, има и диагностика по лицето, по кожата, по косата по ноктите и всичко това говори за състоянието на отделни органи и системи. Еми, хайде отидете на великите медицински изследвания, платете си за тях, защото здравната каса не ги плаща, тези от които може да се получи информация, а плаща евтините, платете си там за всичко и разчитайте на верната медицинска диагноза. Никой не ви кара да ходите при този човек! Защо го осъждате? Не давал касови бележки. Лекарите да не би да дават? Или като дават да не би да лекуват? Направо ви съжалявам, ходете си на доктори, те да ви лекуват. Защо търсите билките? Защо сте допуснали да се разболеете? Кой ви е виновен? Човекът, който ви помага или вие, които не се интересувате от здравето си? Ядете и пиете на корем, кафе, бири цигари, после ау, каква стана що така се разболях? Да, на всички казва за черния дроб и жлъчкката, защото без да си прочистите черния дроб, жлъчка и бъбреци няма как да се излекувате от нищо! Ходете на химиотерапия и лъчетерапия. Неблагодарността ви съпътства и не ви позволява да се излекувате. Болестта идва за да ви направи смирени. Ако искате да се излекувате първо трябва да се смирите.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4f770b17ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

65.   Здравейте, от скоро по малко от месец получих силни болки долу в кръста. Болките ме държаха 3 дни и от кръста болката слезе в левия крак и стана толкова силна че не можех да стоя прав и да стъпвам на крака си. След снимки на ренген и скенер остановаха че имам дискова Херния. Препоръчват ми операция. Въпросът ми е дали някой с подобни проблеми е ходил пр този лечител и въобще дали се лекува това заболяване с билки?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 55475c1b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

66.   За #65
С билки незнам, но си вземете като начало да пиете Босвелия, това е просто тамян, продава се по аптеките.
Ако има възпаление го лекува.

Помислете, дали скоро не сте настивали.
Опитайте някой да ви направи масаж на врата и вижте дали няма да ви олекне.
Иначе имам познат, който се излекува сам с огромни усилия катерейки се по планините, нагоре, надолу.
Успех

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 28193cf35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

68.   Здравейте, вчера ходих при Алексиев за първи път. Искам да изкажа впечатленията си - много точен диагностик, позна всичко, което ми бяха установили преди това лекарите още три неща, за които не съм предполагала, че имам като заболявания. Каза и два факта от детството ми - които няма как да са му били известни - само аз и родителите ми ги знаем. Назначи лечение с билки - все още няма как да знам дали помагат.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8ba2336a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

69.   Здравейте. Дали лекува Синдром на Раздразнено дебело черво и гастрит и пия антидепресанти? Някой с този проблем? Също и адрес и телефон на Алексиев?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 70f90694bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

70.   Здравейте, преди една седмица получих бъбречна криза, тръгнал камък да излиза но заседнал в уретера, бях на преглед, направиха ми и снимка и казаха, че ще го изпикая, понеже не е голям-2, 5 мм. Пия доста течности на ден, скачам и няма полза. Една позната ми каза за д-р Алексиев и неговите билки. Но сега като чета мненията по-горе се чудя дали да ги пия? Свързах се с него, утре ще получа билките. Някой от вас дали е имал подобен проблем?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 754f920482
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

71.   редовно пия билките му за камъни в бъбреците. Премахна ми 3, 8мм и 3, 9мм в двата бъбрека за месец. Имам снимките от ехографията преди и след. Който не вярва - да отива в аптеката за великата химия и при хирурзите... Всяка година пролет и есен правя по един курс профилактично.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a8b2b61ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

72.   До №70. Върви при друг уролог! 2, 5мм камък няма как да се види на снимка! Ако има такъв камък(2, 5мм) той се води пясъчинка и няма да го усетиш при излизане!

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker