Майка ми разбра,че правя секс и полудя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Майка ми разбра,че правя секс и полудя!
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 6516 пъти
Момиче на почти 19 години съм. От почти година съм с едно момче, от няколко месеца правим секс. Наскоро майка ми разбра... Пощуря направо. Каза ми, че съм курветина (цитирам я), че ще свърша живота си с 20 аборта, безплодна, нещастна и нежелана от никого. Щяла съм най-малкото да хвана някоя болест, да се разболея от СПИН, сифилис и други ужасни заболявания.. Какво съм си мислела, къде ми бил акълът.
Обясних й, че ВИНАГИ използваме презерватив. Не били 100% сигурни, убедена била, че както всичко друго в България и те са менте. Спря да ми говори, опита се да ми забрани да излизам с приятеля си (на 19 съм, какви ми ги говори... ). Не ми дава пари, нямам пари да пия едно кафе. Нямам възможност да се издържам сама (наблягам на ученето), затова парите много ме тревожат. Чувствам се зле, знам че не е права, но колкото пъти опитам да спомена нещо по темата, тя се разкрещява и беснее... Искала да ме предпази. Аз пък съм на мнение, че не е права. Какво да направя, как да я убедя, че в секса с едно момче, с презерватив и на тази възраст няма нищо лошо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: ed0b84555f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка ти го е правила дори и по-рано, ама много и знае устата.. искала да те предпази... глупости на търкалета.. вече на 14 го правят, пък на 19.. най-добре отидете на психолог или и аз незнам..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 782c4683d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В никакъв случай не говори с майка си по темата! Тази нещо не е добре и няма да можеш да я убедиш в каквото и да е било, напротив - колкото повече говориш, по-зле ще става. Според мен има някакво психическо отклонение и не иска да се раздели с теб. Приела те е като нейно бебче-собственост. Да правиш секс значи да си вече голяма - да си жена. Тя има нещо против.
Почти съм сигурна, че майка ти е и разведена и то от доста време или има жестоки проблеми в брака. Такива жени, поне според психологията, имат сериозен проблем, ако не се лекуват. Няма да изпадам в подробности, за да не ме обвинят във Фройдизъм, само ще ти кажа, че ти на глава с такава майка не можеш да излезнеш и по-добре да се криеш докато не намериш начин да се издържаш и изнесеш от вас.

Завършваш средното си образование предполагам. Наблегни на учебниците и после мисли начин как ще можеш да се изнесеш от тази жена.

Иначе изобщо не е права! Кондомите у нас не са менте и никога не са били. Те отговарят на най-строгите световни стандартни, всеки (дори най-евтините) е електронно тестван и се произвеждат не само за нашия пазар, но за цял ЕС.
Жените от поколението на майка ти иначе действително са завършвали с хиляди болести и имат десетки аборти, защото тогава е нямало информация по темата и до ден днешен тези поколения са много зле по полова култура и знаят само един метод за контрацепция - прекъснат полов акт и аборт. Съвсем възможно е майка ти сама да е правила аборт на твоята възраст и това да я е травмирало. Съвсем сигурно е, че има поне 3-4 аборта като почти всички жени от нейната генерация и може би самата тя е станала безплодна заради това. Знае ли човек. Реакцията ? не е нормална.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4f9cf3dac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   тоз номер 2 се прави на психолог :D (нищо лично)

Според мен всеки трябва да си извоюва свободата от родителите си.... да покаже че неможе винаги да го контролират :)аз моята свобода я извоювах напълно на 17 (момче съм) и оттогава не си говоря с наще(особено с майка)

да не ти пука... няма да ходите по кафета а по паркове...

Аз щях да кажа в твоя случай на майка ти че ще стана проститутка за да имам пари за едно елементарно кафе :D

отде намираш време за кафета като наблягаш на ученето?

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 878e38b9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майка ти е психопатка! Разбираш ли? ПСИХО + ПАТКА!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e082ab50dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Мисля си, че наистина има замесен аборт някъде тук... Дори повече от един. Не е разведена, с тате се разбират добре, той не спомена нищо по темата, което ме учуди.
БеЛиЯ МеЧоК, честно казано, не мога да си представя да спра да говоря с родителите си. А що се отнася за ученето и кафетата, това е едно от нещата с които се гордея-умея чудесно да разпределям времето си :)

Авторката

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8e7781a3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Личи си, че жената го е правила преди 19 години за пръв път, както и повечето хора по онова време, но явно не иска да става баба. Извинявай номер 2, но тогава и думата секс не е влизала толкова в употреба. Първия секс е бил след сватба. ;) И нищо лично към номерата 1 и 4, ама не беше нужно да се издавате, че сте между 15 - 18 годишни.. На вас сигурно ще ви спрат нета понеже пишете под такива теми. Утре на 14 г. ще стане модерно и да се говори отзад напред, точно в 12:00 ч. Тогава при кой ще пратиш родителите си, защото ще гледат странно? Сигурно на часовникар.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6478a25c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А ти на 19 години защо все още чакаш майка ти да те издържа?
Щом смяташ, че си достатъчно голяма, за да вземаш самостоятелни решения за себе си, редно е да поемеш и отговорност за себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 782c4683d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   До н. 6 „но тогава и думата секс не е влизала толкова в употреба. Първия секс е бил след сватба. “
Тези ги разказвай на малките деца и старите хора.
Пълни са били клиниките с абортиращи, а домовете с деца на момичета. Дори не ги питали - като момиче роди са му взимали насила детето, но сигурно са забременели от Светия Дух тези - нали вие „онакива работи“ след сватбата сте правили.
Авторке, и според мен майка ти има някаква травма от аборт на млади години. Не вярвам тя кондом да е ползвала - нали туй срамно на селу, но е имала някой мъж, с който са практикували така разпространеното у нас „прекъсване на акта“ и този не я е опазил - то не, че може някой така да те опази. Сигурно е преживяла голям шок, но не иска да казва, защото нали се сещаш - „думата секс не е влизала толкова в употреба“, което не значи, че секс не са правили, но до ден днешен робуват на фалшивия си морал и, ако ги питаш директно - те секс не правят, този път, защото са били стари -). И с две думи - тези хора на думи секс не правят, но реално клатят та се късат, но без предпазни средства - „тия работи“ са срамни.
Една такава гъска (или ПАТКА както номер 4 услужливо писа) действитлено стана баба - НЕ ЗАБЕЛЯЗАЛА, ЧЕ ПОСЛЕДНАТА Е БРЕМЕННА. Да живее невежеството!!! И двете патки не забелязали, че се задава внуче, а не запек (ха-ха) и отиват в болницата, защото я заболял стомахът на по-младата патка. И хоп - пръкнал се новият паток в семейството. Сигурно двете гъски и до ден днешен мислят, че се е родил от стомашното неразположение на дъщерята. Нали, сексова, такиви нища не правят на селу те...и да, „туй“ по „онези вримена“, когато сексове не са правили и за секс не се е говорило.
Майка ти е ПСИХО ПАТКА и не се занимавай с нея по темата. Евала на татко ти, но явно с много компромиси подържа брака си. Гледай си ти учението и като онази се успокои ще продължиш с живота си.
Прави ти сексове (ха-ха), не се притеснявай, но ползвай кондоми. Не са фалшиви, спокойно - не живеем по времето на майка ти, когато за „сексове“ ни „си и говорилу на селу“, каквото имали там да правят, за да се появим ние е ставало след брака - и то само 2 пъти, разибра се - за две деца. На който не му е харесало е останал с единия път и 1 дете (ха-ха), а за кондом сигурно са взимали гумените ръкавици за градинска работа на дедо си, не че им се налагало - те сексове не са правили, морал, ценности, идеали!
Да живее глупостта и необразоваността, маскирани зад фалшив морал, крясъци и ексцесии. Цяло чудо е, че Авторката е е образовала и ползва кондоми, вместо да надуе и тя кораме от „запек“ на 15 г. и да го роди при педиатъра си, докато онзи я преглежда за разстройство.
Ох, какви времена бяха, хора - не можете да си представите. Тогава имаше тръпка, интересно беши на селу, днес всичко развалиха с тези кондоми-мундоми или както там им викат - науйнници. По наши време такива мръсотии нямаше. Хубав живот беше, ама на. Вие, развратници малки такива, и сексуве правите, и науйници слагате! ц-ц-ц-ц, на 19 г. и сексуве ще прават. Ние на тези години две дица имахме, три аборта, сватби стягахме, нашите науйници та науйници - няма науйници бе, тува са МРЪСНИ РАБОТИ. Само запек и люти чушки.
ж40

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 089837d6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 8, ти си на 40 така ли?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1c75e7608f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, имам две дъщери малко по големи от теб. Аз ги възпитавах преди всичко да бъдем приятелки, като в същото време им показвах, че съм и родител. Моят съвет към теб е да седнеш и да започнеш разговора с това-"мамо искам да бъдеш моя приятелка, имам нужда от теб, но не като родител, а като приятел и т. н. ". Опитай, може би това ще помогне, пожелавам ти успех.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 234d9596ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   Да си гледа работата й кажи! Значи, когато АЗ стана на 18, тогава майка ми няма право да ми казва както може и какво не. С нетърпение очаквам да минат тези 2 години. На 18 и да ми забранява нещо и да ми се кара, аз няма да я слушам. Животът си е мой, тя няма да ми се меси!!! Аз си решавам и така. Е, аз дори сега съм същата. Тя пак не може да ми забрани нищо. На 16 съм. Тя знае колко съм долна и гадна. Ако не ми позволи нещо, правя живота й ад, и тя няма особен избор. О, да аз съм наистина много гадна!!!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 92c8875142
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   до номер 11. Като станеш на 18 си стягаш багажа и излизаш на квартира щом искаш самостоятелност. Докато живееш под покрива на майка си и тя ти плаща сметките ще се наложи да се съобразяваш с нея. Това, че ще ставаш на 18 не те прави велика. Тези разсъждения които си написала с лапешки и си личи че си на 16 години.

от мъж на 27 години

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 234d9596ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Номер 12, аз съм на 16 :) И не няма да се местя да живея никъде. Майка ми няма нищо да ми забрани. Тя ще направи всичко, за да ми е добре. Може при семействата на другите да е така- тоест децата да се съобразяват с това, че са в дома на родителите си, но в нашето семейство не е така. Живея само с майка си. Няма да се съобразявам с нея, ако ще да ме пребие! Да си гледа работата! Но тя просто е от онези глупавите. Всичко прощава.... Когато се скараме, след точно 5 до 15 минути тя се смее и все едно нищо. Един път ми се развика, защото й казах нещо, което не й харесва и след малко ми предложи да пийнем кафе. Много пъти е плакала заради мен. И затова знае да си мълчи. Нещо друго да ми кажеш, номер 12. Какво гадна съм? ! И какво? От номер 11

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1018fca0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Моята майка реагира по същия начин, то не бяха заплахи, скандали. Сърди се около година, гледа ме накриво, но и мина. Сега просто продължавам да и спестявам с кого и къде излизам щом става въпрос за момчета, защото винаги мнението и е предубедено. Изтърпи я докато завършиш после или ще отидеш да учиш някъде далеч от нея или ще намериш работа, ще се издържаш сама и няма да се вълнуваш от мнението и...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6131a4dcc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 13 с какво се друсаш??? Модераторите сигурно се пукате от смях с някои коментари ;) за съжаление лудостта ходи по хората.

/Модератор7 - Тук историята мълчи.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6e315d6a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Напълно е права майка ти. Жалко, че вероятно ще го разбереш прекалено късно... Болестите предавани по полов път не са една или две и презервативът определено не може да те предпази от всички тях. Според официалната статистика сигурността на презервативите при секс е около 85%. Тоест има 15% риск да попадне семенна течност в тялото ти при полов акт или да се прехвърли някой полово предаван вирус (можеш да намериш повече информация за това в Интернет). Резултатът от такава вирусна инфекция може да доведе до безплодие и други сериозни проблеми. Това е и една от причините в света семействата без деца да са все повече - безразборният секс с различни партньори, при което се предават заболявания, а също така и абортите (които са си убийство на малко невинно дете). Дано да приемеш съвета от майка ти, но се съмнявам... Не питай старило, а питай патило е казал народът.

 
  ...
преди: 10 години, 11 дни
hash: 795017d852
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Леле някои от вас какви злобари сте! Нормално е при нерви, или от някакъв яд да си го изкараш, но вие наистина се правите на много важни! Съжалявам, но такива като вас, които се правят на голямата работа във всичко много ме дразнят, и даже ненавиждам! Благодарение на тях се чувствате добре а вие да се държите винаги лошо....? !

 
  ...
преди: 10 години, 10 дни
hash: 9ffc799dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Хаха аз съм мъж на 49 и по мое време нямаше презервативи... или поне не се ползваха. Не е за хвалба че съм спал с много жени и да хващал съм си болести, но леки. Не съм сигурен дали съм направил някое дете, но едва ли. То не става хей така. Сега с тея презервативи шанса е 0. Имам 2 деца и от 20 години и повече правя секс с жена си с презерватив и нямам 200 деца. Двете си бяха планиране. Затова спокойно. Просто като всеки родител и тя се притеснява. Нали малкото и дете става жена. Търпени ще и мине!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 37ac7031b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Какво си мисли тя? Да не би да смята, че си на 13? Ти си пълнолетно зряло момиче! Явно не е прекарвала достатъчно време с теб когато си била малка и сега си въобразява, че може да те командва. Вярно, някой хора и на 40 са си с детски акъл, но тя въобще не е права! Тук не става въпрос само за презервативи. Тук става въпрос за твоят полов живот. За твоето съзряване. Ти не си на 12 или 13! Знаеш какво правиш. И майка ти явно не знае какво говори, защото има разлика между "ку**а" и любов и интимни отношения между двама души.. По-добре напускай, защото майка ти не разбира какво се случва. Да помисли тя за нея? Защо не я питаш тя на колко е загубила девствеността си? ( и тук в малка защита на майка ти - нормално е на 19 да ЗАГУБИШ девствеността си, но ако си го направила за първи път на 13 - 16 години - забрави всичко, майка ти е била права! )

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c30eb3286e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Всяка майка се притеснява когато разбере,че е започнала да води полов живот....И аз бях на 19 г когато го направих за първи път,но с тази разлика,че ние много се обичахме и в последствие се ожених за въпросното момче.И до ден днешен сме заедно.
Като разбра,че имам сериозен приятел,няма да забравя как майка ми ме притискаше да си призная дали съм му "се отдала".И като и казах,"ДА и какво от това аз го обичам"- майка ми цялата почервеня и не беше на себе си,а като каза и на баща той не искаше да ме погледне от срам.Държаха се с мен все една,че съм ги предала с нещо.
И двамата каквито са си консервативни решиха,че трябва да се оженя незабавно,защото видители вече нямало кой да ме поиска вече....Така беше едно време...преди около 30г.
За щастие ние се оженихме по-късно ,но не по тая причина,а защото много се желаехме и обичахме.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d0551a8919
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   " Нямам възможност да се издържам сама (наблягам на ученето), затова парите много ме тревожат. Чувствам се зле, знам че не е права, но колкото пъти опитам да спомена нещо по темата, тя се разкрещява и беснее... Искала да ме предпази. " - Майка ти, е съвсем ПРАВА! Може да си пълнолетна, но още учиш, и сама казваш, че не можеш да се издържаш. Утре като стане фала, последиците пак на майка си ще нотресеш. Щом те издържа си длъжна да се съобразяваш с нея, като не искаш това да става, напускаш дома си, и се спасяваш сама, нали виждате как е на запад, и искате да им подражавате!? Подражавайте докрай, 18 години, и чао, спасявайте се сами. Тогава майка ти няма да ти се меси. Но, да те издържа, а ти да живееш като паразит/и да не зачиташ мнението й/, да получаваш всичко наготово, това честно ли е? Като станеш самостоятелна, прави каквото искаш, тялото си е твое, но сега зависиш от майка си, и си длъжна да се съобразяваш. Ако се инатиш, тя може да те изгони, има пълното право-вече си пълнолетна!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker