Последно - за ендокринолог или психиатър съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Последно - за ендокринолог или психиатър съм?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2172 пъти
За кой ли път пиша това. Значи колкото и пъти да пиша все ми казвате, че е от нерви вие хората от сайта. Малцина предложиха ендокринолог. Завишен ми е само ТСХ. Антитела не са ми изследвани. Както и да е да питам - как ще е от нерви, при условие, че натъпкан с валериан и Седатиф PC пак се изморявам като вървя, потя много и имам сърцебиене дори когато съм спокоен, с нормално кръвно и нормален, а НЕ ускорен пулс? Не знам за вас, но според мен това си е за ендокринолог повече, от колкото за психиатър или психолог. Ако беше от нерви нямаше да имам сърцебиене и в пълен покой и да се изморявам толкова като съм пил Валериан и Седатиф. Освен това майка ми също има проблеми със щитовидната.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 77dec617e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти имам и проблемите - отиваш първо на ендокринолог, ако не отккрие проблем - на психолог. Винаги така се прави - първо се изключват физическите причини.
Иначе с валериан не се лекува страхова невроза или друго нервно заболяване, с валерян се хващат котки в най-добрия случай. Който има симптоми като твоите има нужда от поне 6 м. терапия и дори хапчета, но не на билкова основа.
Ако идваш от семейство с проблеми, бъди сигурен, че ендокринологът няма да ти помогне.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d4051e0316
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш ли зрителни смущения?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9ef96c8563
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До 2 - да, имам. Имам и леки трептения - на вените или на мускулите по цялото тяло от време на време.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c89960b677
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, не губи време в този форум, а отиди на ендокринолог. Мога да ти препоръчам литература, но е на английски. Книгата се казва " Защо имам симтоми на щитовидната жлеза, след като лабораторните ми тестове са нормални" и е написана от доктор Datis Kharrazian, DHSc. Симтомите, които имаш са типични при ендокринологични проблеми и са описани там. Може да намериш и препоръки какво да промениш в начина си на живот, за да подобриш състоянието си. На много места срещам, че глутенът в храните е причина за повечето неразположения и хронични заболявания. Аз в продължение на много време се чувствах ужасно с всички симтоми при понижена функция на жлезата и реших да опитам, като времено премина на безглутенова диета, но след само две седмици състоянието ми наистина се подобри и сега се страхувам да се върна към глутена, като знам колко зле се чувствах преди. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7b3f86454e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Момче, вече се съмнявам в твоята интелигентност. Това е втора твоя тема, като в първата няколко души ти дадоха съвет. Ти искаш да се оплаква и да търсиш внимание или искаш да си разрешиш проблема? Личи си, че не си прочел нищо за щитовидната жлеза, без изследване на антитела никой не може да ти каже дали и какъв проблем имаш с жлезата. Само по себе си TSH е един показател, но антителата и ехография показват дали жлезата е атакувана от имунната система, което говори за проблем. Стига си писал и губил времето на хората, тия изследвания са сравнително евтини, за да си ги направиш и сам, но само лекар може да ти каже какво имаш. Кой е този лекар дето ти е предписал само изследване на TSH? Намери си свестен ендокринолог! А сърцебиене означава очестен пулс или неравномерен ритъм. Може да имаш нужда от магнезий за сърцето, нека те прегледа и кардиолог. Стига си писал тук, това не е здравен форум, иди на лекар!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker