Нервно състояние.Паника.Страх. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Нервно състояние.Паника.Страх.
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3828 пъти
Здравейте,
Реших да напиша нещо,което едва ли не да подейства положително на моята нервна система и да благоприятства за моето спокойствие и уравновесеност.
Имам проблем с нервите,а съм твърде млада за това.Едва на 19 съм. Моите проблеми са следните: изпитвам паника от това.. всъщност като се замисля от нищо,просто така се чувствам подтисната,започвам да имам някакви признаци на невроза,някакво психическо разстройство. Започват да ми тръпнат ръцете,да ми се подува езика,да ме обливат горещи вълни,желание да стана от мястото на което съм в момента,просто имам чувството,че ще изпадна в нервна криза,ако не стана от там.. започвам да се потя,да се мърдам постояно,едно безпочвено безпокойство. Преди можех да контролирам всичко това,в момента - не мога. Започвам да имам сърцебиене,тежко дишане и пр. Реална причина за всичко това - нямам. Всичко ми е наред,имам хубаво семейство,всички ме обичаат,имам прекрасни приятели,уча това,което искам.. излизам постоянно навън,излизам вечер,адски усмихнат и положителен човек съм. Всички хора,които не ме познават толкова добре,си мислят,че съм един ужасно спокоен и весел човек,човек без проблеми,а всъщност... нещата ИЗОБЩО не седят така. Имам предположение от къде се е зародило всичко това,кое го е отключило,но не мисля,че след толкова време трябва да продължавам да позволявам някакъв минал период в живота ми да продължава да действа отрицателно върху мен.Всичко това го знам,но някак си не мога да осмисля,да повярвам,да ми подейства... Аз продължавам да се чувствам зле и от ден на ден ставам по-зле. Ходила съм на психотерапевт и общо взето нищо не ми каза,не ми помогна значително.. Искам да мога да се контролирам,да си контролирам нервите,моментното състояние.Пия някакви леки успокоителни,билкови от рода на мента,валериан и глог илии нещо подобно,но не ми помагат,дори мога да кажа изобщо. Постоянно ме е страх да не изпадна в нервна криза,да не припадна или нещо такова. Когато ще пътувам,което е най-често с влак,започвам да изпитвам панически страх,започва адското безпокойство и така няколко часа от пътуването,после се успокоявам малко,но докато тръгнем аз имам чувството,че губя самообладание,без никакво преувеличение. Сега наскоро ми откриха някаква болест,ако мога така да го нарека (Хашимото),ноо... в някаква мноооооооооооого ранна фаза,почти незначителна и знам,че с постоянство мога да предотвратя всичко лошо и с положителна мисъл иии вземане в ръце навреме,ноооо...... безпокойството ми вече става адско.. Започва да ми се вие свят постоянно,да ми се потят ръцете,изпитвам паника от хората,примерно,когато се разхождам или съм в дискотека,започва да ми пресъхва устата и да ми се потят ръцете,изпадам в много кофти състояние.. НЕ ЗНАМ КАКВО ДА НАПРАВЯ!! МОЛЯ,АКО НЯКОЙ ИМА ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ,ДА СПОДЕЛИ КАК СЕ СПРАВЯ.МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 91241eaadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямаш нужда от психотерапевт. Имаш нужда от консултация първо с ендокринолог, и ако той прецени и с психиатър.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3830d1d788
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: Диспансилизирана съм към ендрокринолог. Все пак той ми откри Хашимото, а съм написала, че на психиатър съм ходила.. ии полза - никаква.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 91241eaadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 1 ти пише отново. Ако си ходила на психиатър трябва да ти назначи лекарства, с които ще се оправиш. Не мисля, че мента и др. ще ти помогнат.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 405ea0271c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Аз имам същите проблеми като твоите. Същите нервни пристъпи и състояния. Ходил съм по лекари, но файда никаква.. Разбирам те напълно. Ако искаш мога да ти оставя емейл за да ти обесня по подробно. Поздрави и успех.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dc304ec2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Започни да се занимаваш със спорт, а когато се почувстваш така, както го описваш решавай кръстословици, защото щом пренасочиш мислите си към нешо друго тези неща ще изчезнат. Ако ти не си помогнеш сама, няма кой друг да го направи. Много хора има в твоето състояние, това поне може да те успокои, че не си сама

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8a66bc29bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила, не ходи на психиатър! Психиатърът дава лекарства само. По-добре посети човек, с когото можеш да разговаряш открито, може би психолог. Започни да правиш нещо, което ще ти хареса. Някакъв спорт. Казваш, че преди пътуването ти се случва (с влак). Аз съм така, само че преди пътуване с кола, автобус и т. н. Общо взето всичко, което е по земя. :D Иска ми се със самолети, ама няма... та... Това е някакъв страх, някъде в теб на дълбоко заровен. Аз не съм преживявала катастрофи, но от новините се наплаших много преди години. Мисълта ми е, порови си из спомените. Виж какво те мъчи и изкорени това. И прочети Луиз Хей 101 положителни мисли. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c30a8c2e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм на 24 гд и от 4гд се чуствам отпаднала нямам сили за нищо всеки ден ми е лошо но това се е получило от страх всичко и то сее одразило на нас и до днесх днещен съм си така и спрях да хода а доктори

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker