Каде да намерим донор? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Каде да намерим донор?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 9291 пъти
Здравейте.. Не зная дали тук е мястото но просто намерих този сайт и реших да споделя проблемат си тук.
Аз и мъжът ми сме младо семейство което иска да има деца. Проблемат ни обаче крие много проблеми свързани с потентноста на половинката ми, който няма да описвам с подробности а просто ще кажа с две думи. Мъжът ми претърпя лош инцидент след който не може да ме оплоди. Идеята за инвитрото не ми допада и нежелая да бъда оплодена по иускуствен начин, както и той. Ако ме разбирате правилно поне аз държа на естественото оплождане на жената. Аз съм на 24г и съм млада жена не съм нито грозна нито нищо дето да ме комплексира. Проблема ни е че не знаем към кого да се обърнем и по точно каде. В сайтове за запознанства просто не става да намерим донор за нашето желано дете. Както ви казах не искам да забременея по искуствен път а нормално. Може би има някаде решение на проблема но не знаем каде и как да стане. Ако ме разбирате естествено за какво имам предвид. Не желая коментарите на разни младежи дето ще ми предлагат секс и тн. Не мислете че си търся тъпкач или мъж за удоволствия. Просто искам да забременея нормално, тоест от полово сношение между потентен мъж и жена. Мъжът ми е също съгласен и това нее нещо което ще ни навреди на брака. Птросто ми дайте съвет който е по компетентен и ще ни помогне да решим проблема..
Предварително ви благодаря но само на онези дето ще ме посъветват а не да ме убиждат или коментират като махленски баби.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: a059cb6bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си страшно егоистичен човек! Не мислиш за никого, най-вече за мъжа си, за себе си и за „донора“.
Какъвто и инцидент да е бил претърпял мъжът ти, най-вероятно има живи сперматозоиди в тестисите му, които могат да бъдат изкарани от лекари и да бъде заплодена твоя яйцеклетка.
Иначе, надявам се историята да е измислена!
Ти не обичаш мъжа си, не искаш да му дадеш шанс за свои деца и същност не ти пука и за детето - искаш просто незащитен секс с друг мъж без оглед на последствията.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5a9923a1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При забременяването което желаеш, първо партньорът ти има същите права над детето като теб самата. Второ така дете може да се прави с години и обикновенно не става от един път. Трето рисковете от зараза, като се тъпчеш с непознат, са доста големи и т. н.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 38183f4148
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Един съвет от мен- ако искаш да не те Обиждат (за Бога, на 24 си, научи се да пишеш правилно! ), не почвай ти първа с обидите ("махленски баби")!!

Какво искаш да ти кажем- дай обяви, прави интервюта, изберете си заплодител и готово! Но се застраховай с договор, че заплодителят няма да има искания за родителски права. Ти да не очакваш, че има държавна организация, която предлага решение на проблеми като твоя!???

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a059cb6bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Номер 3 - няма такъв договор. Той е нищожен, защото е противоморален. Например като си купуваш хляб това е вид устен договор между продавачката и теб, но не може да има такъв по отношение на креватни услуги, защото проституцията е забранена у нас. Същото е и при Авторката - НЕ МОЖЕ да накара бащата на едно дете да се откаже от него писмено. Такива неща се решават от съда, публикуват се в Държавен вестник

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 38183f4148
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Номер 4, аз съм номер 3. Може и да си прав(а), не съм сигурна.

Но защо тогава ще са напълно ЗАКОННИ (пред)брачните договори, в които (бъдещите) съпрузи се споразумяват, за КАКВОТО си поискат- например, всичкото имущество да остане в едния след развод, което ПРОТИВОРЕЧИ на закона- в случая без споразумние имуществото е общо!? Такова споразумение, като се замислиш също звучи неморално (откъде накъде само за единия ще остане!?? ), но ако така са се разбрали формално и по взаимно съгласие... Просто питам. Но това го знае адвокат- да питат него/нея!

Исках на авторката да й напомня, че ИМА легални последствия от желанието й!

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 38183f4148
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 4, пак съм аз, номер 3. Замислих се и за друго- ако една жена преспи веднъж с мъж (пример само давам) и забременее и НЕ МУ КАЖЕ и този мъж НИКОГА не разбере, той няма как да има родителски права!??
Мислиш ли, че ВСИЧКИ бащи на света, знаят, че СТАНАЛИ ТАКИВА!???? Зависи САМО от жената, дали ще разберат!

Тя винаги може да се споразумее да я забремени някой, да го ИЗЛЪЖЕ, че не е успяла след да речем 2-3 месеца, да каже, че не е доволна от услугите му и да го разкара. Хайде сега, кажи ми, как ще може такъв мъж да:
1. Разбере, че тя е забременяла (особено, ако тя смени града/държавата)?
2. Съответно има родителски права, след като дори НЕ ЗНАЕ, че е станал родител???

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 38183f4148
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 4, а как стоят нещата със сурогатните майки- и това ли не важи, защото е противоморално!??? Има го на доста места в света и е законно. Я си спомни Майкълджексъновите деца и сурогатнаат им майка, дето няма ГРАМ права над тях...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a46eb6746f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Това е голям каприз. Изглежда съм много старомодна като все още си мисля, че децата в едно семейство трябва да се създават от любовта между двамата съпрузи. Все пак нали това е смисълът да имаш семейство? Става ясно, че любовта между вас съществува, но не ми е ясно защо след като мъжът ти е склонен на такава саможертва ти не си склонна на компромис и дори да пробваш предложението от коментар 1? Така написаната ти история се съди, че ти просто искаш някой да те начеше и да ти се изцвъка и ооо боже да станеш маминка.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: bff2027d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   какъв ти е проблемът, авторке, щом си млада, здрава и не си грозна? просто си намери любовник, правете секс докато забременееш и го разкарай, без да му казваш за детето. кажи, че не искаш да си разваляш семейството, обичаш мъжа си и т.н.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9fa2864d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Намери си ваш познат, който да е съгласен да го направи и няма да иска после детенцето :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: cc7bdd3f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Значи, за теб не е важно дали ще забременееш, а КАК ще забременееш? !

Ами, ако намерите донор и ПАК не забременееш? Ти да не мислиш, че това винаги става от раз? Какво ще правиш тогава? Ще смениш донора ли?

Лично аз, дълбоко се съмнявам, че някой ще се съгласи да те "заплоди" просто така, без последствия. В най-"добрия" случай, това може да стане срещу заплащане. Със сигурност ти трябва адвокат, също така, за да "скрепите" стабилно сделката.

Искрено те съветвам-за твое и на бъдещото ти дете, добро-да се насочиш към "ин витро". Ако мъжът ти няма живи сперматозоиди, пак ще бъдеш "заплодена" от донор. Дори ще можеш да си го избереш. Това, което описваш е супер неморално-както спрямо детето, така и спрямо донора и със сигурност ще носи своите последствия.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1cb7a58876
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Доживяхме и в категория ЗДРАВЕ да се промъкне измислена история с крайно сексуален подтекст...

Не знам защо се връзвате да коментирате, а авторът на тази веселба сега си търка пишката и си представя жена си с разни чужди мъже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 31de6bbb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ха ха проплакала си на мъжа си, че искаш да забременееш естествено и той се е вързал. Цялата истина е, че искаш да изневеряваш без последствия, че даже и със съгласието на мъжа ти. И какво си мислиш, че спермата като е годна ще те удари у челото чак, или пък, че децата се правят за 2 минути от раз? !? На какво ли не съм се нагледала в сайта, ама мъжа ти и той се нарежда в класациите, а ти си просто пример, за който мъжете ще продължават да се оплакват, че жените били такива и такива!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d4b5219bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Мен ако питаш намери си мъж който да направи това дето искаш. Не слушай тукашните коментари а изборат си е твой и само ти решаваш как да бъдеш оплодена. Не прекалявайте с убидите консерви тъпи. Жената просто иска да бъде оплодена по естествен път, тоест едно чукане и свършване на избранника би свършило добра работа. Какви са тия бабини деветини. Нямало да забременее от първи опит. Еми ако е като вас на по 40 50г може и цял тон сперма да не ви оплоди. Все пак говориме за млада жена на 24г. Според мен и един по качествен секс бите оплодил. Разбирасе си подбери по млад мъж със повече хормони, задължително преглед със всички лекари и да е по възможност спортист, тоест да не пие и пуши за твое добро е както и за бъдещото ти дете. Тека че самичка си избираш и не слушай тъпите лелки и баби с морални съвети и тъпаштини.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 31de6bbb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 16, аз съм на 27 години и ще ти кажа само, че си супер некомпетентен... или си на 15 или говориш, колкото да не заспиш! На такива жени като авторката им викат развратници, к*урви и подобни... Както казах, спермата няма да я удари у челото, няма да и е нищо по различно от това с мъжа и! По добре да се разведе и да остави човека да намери жена, която да го заслужава!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 61566facca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Номер 16, "по-млад мъж с повече хормони" може и да хвърля сперма със страшна сила, но тая сперма да не върши никаква работа.
Подкрепям номер 15, точно това е и моето мнение!!
Ами за "естественото оплождане" - това не включва ли и бебето да е заченато с любов!
Чудя се как мъжът ти ще се радва на детето ти! Ще го гледа с умиление и ще се сеща, че си правила секс с друг, и, че това всъщност не е негово дете.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4e99d13d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Здравейте!
Аз пък съм женен мъж от София, но не може да имаме дете. Обичам жена си, но тя пие скришом от мен, понеже иска аз да имам дете, а тя не може да ме дари с такова. Висок съм 1, 72, Козийрог, висшист. Ако Ви интересува неангажиращо /като начало/ създаване на дете, пишете на

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8ab6e6abfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Сложно е. Опитайте да намерите някой интелигентен мъж. Щом си на 24 години, то няма да е трудно да намериш някой млад на възраст 20-30 години.
Да се пускат обяви не е подходящо.
Добре е да се проведе разговор с него за да се види:
- характер, интелигентност
- физически данни.
До тук добре, остава да се намери начина да го срещнете.
Не бива да е познат или близък, това може да усложни нещата. Един вид добре е да знае ролята си в тази история.
Второ важно изискване - да си направи медицински изследвания
- кръвни за полови болести
- сперматограма за да се определи дали има реални шансове да те оплоди
Трудната част е как да го срещнете.
Както споменах, не е добра идея ако е прекалено близък. Харесайте си някой, сприятелете се с него. Ако ви допадне му предложи или просто кажи че искаш неангажираща връзка и че може да свършва в теб(уж си на противозачатъчни).
Щом мъжа ти няма нищо против действайте.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8f7bde893d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   А за осиновените деца да си се замисляла, че също са заченати естествено? Така или иначе той няма да е биологичния баща, поне и ти да не си биологичната майка, поне ще е справедливо спрямо него. Хем ще си спестите куп главоболия по търсене на донор. Аз и без това не виждам кой ще се съгласи да направи дете, за да не го вижда цял живот. Пък и ако си промени нагласата в един момент и реши да си търси правата, ще берете ядове.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a6312db373
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   И какво излиза? Не сте съгласни на изкуствено осеменяване, отделен е въпросът, че става дума за разходи и не винаги се получава от първия път, но пък сте навити да те ... тъпче някой непознат докато забременееш? Интересни хора има на тоя свят.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 838a360dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Изминаха 7 години от тогава до сега... Какво стана има ли някакво развитие по въпроса? Какво се случи ще ни разкажеш ли ако искаш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 61bdd4e16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Оффф не ти трябва деца повярвай. Поне след 10 години си го причина това. Сега живей си живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker