Изпражнения и кръв - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Изпражнения и кръв
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2411 пъти
Здравейте, тази вечер ми се случи едно нещо, което до сега никога не е имало. Ходих по- голяма нужда, не съм има запек, в началото малко ме заболя ануса, след 1-2 мин. осетих като че ли някои ми полива с вода ануса. Като взех тоалетната хартията на нея имаше кръв светло червена (все едно съм в цикъл). Чувала съм, че при такива случай маже да е поява на хемороиди. Искам да попитам това тревожно ли е (кръвта в изпражненията), може ли по някакав начин да се премахне ако са хемороиди, и по какъв начин. Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 2bb2106865
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хемороиди не се премахват (само оперативно), но ако са вътрешни (не можеш да ги напипаш извън ануса) и не болят, нямаш проблем. Повечето хора имат хемороиди и не знаят.
Цвета на кръвта говори, че се е пукнало някакво кръвоносно съдче - нищо опасно. Хубаво е, че е била червена, идва някъде от края на ануса... ако кръвта беше тъмна, това щеше да значи, че имаш сериозно заболяване на червата.
Изчакай няколко дни. Раната ще си зарастне. Съветвам те да почнеш по принцип да ядеш повече плодове и зеленчуци, да спреш белия хляб и тестеното поне за 2 седмици.
Всичко е от храната. Явно изпражненията ти са прекалено твърди дори да нямаш запек. Не забравяй и движението и най-важното - много, много течности и вода. Може да си купиш някакво кремче за хемороиди от аптеката, но да е хомеопатично - има с мед или нещо такова, което ще ти посмаже вътрешностите. Такива кремчета имат и апликатор. Не боли, напротив. Ако не ти се занимава - намажи аналното си отверствие с възелин преди да се изходиш следващия път.
Не се панирай излишно, но задължително промени начина си на живот. Спри алкохол, пушене, храни се здравословно, повечко движение - организмът ти дава вече сигнали, че нещо не е ОК. Ако продължиш да кървиш, отиди вече на лекар, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 4b474f6401
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз имах такъв проблем, но при мен не бяха хемороиди, а фисура, въпреки че разликата не е голяма. Оперираха ме и ми мина. Но операцията е доста лека и си тръгваш същия ден, не е нищо особено. Иначе номер 1 ти е обяснил добре какво се прави. Бих добавил и съвета на лекаря ми - след дефекация не ползвай хартия няколко дни, а само се подмивай с хладка вода или още по-добре с отвара от смрадлика, можеш да си вземеш и съвсем леко разхлабително, за да се изхождаш по-лесно и да не дразниш раничката и на края спазвай добра хигиена. Ако не те боли, не е опансо, но ако започне и да боли, по-добре се конултирай с лекар.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker