Казус-спин,съвет,депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Казус-спин,съвет,депресия
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1798 пъти
Здравейте, на 24 съм мъж и искам да ми дадете съвет относно една случка която преживях. Тъй като до сега нямах никаква приятелка и не съм много наясно с тези неща. Запознах се с едно момиче и нещата между нас се получиха. Излизахме известно време, но дойде времето в което трябваше да правим нещо по интимно и тъй като тя ми е първата приятелка се досещате, че бях девствени. Много ме беше страх да не се изложа, но тя ме предразположи и после каза, че като за сефте било много добре. Но от тогава всичко с нас се промени. По време на самия акт опитвах да задаржа възможно най дълго и почти свършихме заедно, но имахме сили за още веднъж и ведна започнахме отново. Притесненията ми идват от там, че докато сменях кондома усетих, че от нейния секрет, така да се изразя попадна върху пенисът ми, но сложих слеващия кондом и го направихме отново. След няколко дни си говорех с мои добри приятелки за момичето с което ходя и те ми споделиха, че преди мен е имала 5, 6 бивши, от единия е правила аборт и тогава се замислих, защо го е направила да не би да е болна от нещо. Принципно сме си говорели за деца, но тя казва че иска само мъж и говори за сватба като далечни планове. След няколко дни се замислих и анализирах цялата ситуация и от тогава съм в депреси и тя го забелязва, беше ми казала, че за първи път го прави с чувства. но нищо няма да и кажа, чудя се как да я накарам да се изследва, предполагам, че няма да иска, защото ще казва че и нямам доверие и се страхувам нещата да не пропаднат между нас, но пък тази случка много ме притеснява. Заедно сме от месец. и тя е 24 но не и познавам интимния живот. От тогава се минаха 2 седмици и сега гърлото нещо ме боли. Дайтд съвети. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 92315708db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не всяко момиче, което е правило аборт, има спин, кой ти е втълпил това? Има вероятност и приятелите ти да те лъжат за миналото и. Ако е истина, че е имала много партньори, разбира се, че вероятността се увеличава, но и това не е гаранция. Виж, никога няма да си напълно спокоен, все ще те човърка страха, затова, иди и се изследвай. Във всеки град има такава лаборатория, изследването е анонимно и безплатно. Поинтересувай се. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ е да са минали ПОНЕ 4 месеца от контакта, иначе няма смисъл, няма да е реално. Това с гърлото го забрави, симптомите на спин се проявяват няколко месеца след заразяването. Ще видиш, че всичко ще бъде наред! И друг път, умната!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 00952f1a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спина може да удари мигновенно или след месец-два.
Веднага отиди да се иследваш, защото в днешно време спинозните живеят дълго ако се хване от рано болеста.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f99bec02da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мисля, че си се вкарал в размисли които не са полезни. Радвай си се на връзката, не мисли за миналите и партньори. Полово предаваните инфекции се предават и лесно и не съвсем... вероятността за нещо сериозно е почти нулева. Аборт се прави по много причини примерно нежелание една жена да има дете от даден мъж, не е готова да гледа дете, финансови причини... Много се надявам приятелката ти да не прочете написаното тук, защото е наистина обидно. Успех и бъди мъж в поведението и мисленето си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 12d96fb3a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   с приятеля ми решихме да махнем презерватива и да мина на хапчета и това беше причина да се изследваме и сега сме спокойни и за радост вс е ОК

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f8aa1b5b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Човек, не се вкарвай във филми да мислиш за хипотетични лоши сценарии. Много по-вероятно е да те блъсне кола на улицата, но предполагам, че не ходиш на прибежки по тротоарите и не се криеш от всеки преминаващ автомобил.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f99bec02da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А как ли и правиш орална като толкова те е страх от секрета?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a7ce587565
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   от автора: отидохме в центъра за изследване като и казах че искам да си направя тест, помолих я да влезе с мен, макар че неискаше. Влязох ме, след като поговорихме със жените които са там и насаме им обясних какво е станало те започнаха да я убеждават и тя да си направи, но тя реагира много остро и отказа. Взех си резултатите, които са отрицателни, а тя с явно любопитсво искаше да ги види. Когато излезнах ме отвън тя се развика, като ми каза, защо съм я довел там и съм я мислел за к.. ва. Каза че не искала да знае и не била психически настроена за това. Каза, че след време ще си направи. Това нейно поведение силно ме притесни. След това тя ми се извини за нейното поведение, но това ме притеснява. Мисля да прекратя тази връзка. Кажете мнение.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 06323cd681
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От номер 1. Виж, всеки би се обидил, че го подозират в случайни връзки. Затова е реагирала така. Според мен, направи всичко възможно да проучиш дали са верни приказките по неин адрес. Защото ако са, то просто не ти трябва такова момиче, няма съмнение, че ще прави така и с теб, това си е характер. Но все пак, има вероятност и това да е лъжа. Тя заслужава шанса да допуснеш и това. Тогава, надявам се, ще и се извиниш за неоснователните подозрения. Виждам, че не си се вслушал в съвета ми да си направиш изследване след поне 3-4 месеца. Много е хубаво, че е излязло отрицателно, но ако прочетеш в нета повече, че разбереш, че съществува т. н. "прозоречен период", т., е., няколко месеца след заразяването, в които човек е носител на вируса, но изследванията не могат да го засекат. Това имах предвид. И макар че вероятността е почти нулева, все пак, послушай ме, за да ти е мирна главата, направи още едно към Нова година. Тогава вече, наистина можеш да спиш спокойно. И... умната!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8874f5d375
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: След тази случка, няколко дни тя видя, че моето поведение много се промени, разбра, че съм и изгунил доверие. През това време тя е говорила със свои приятелки, които са я посаветвали да си направи изследванията. След няколко дни след като видя, че нещатата с нашата връзка не вървят сама ми каза, че иска да си направи изследванията. Отидохме и си ги направи. Резултата който ми показа, след като излезна беше отрицателен. Всичко с връзката тръгна по старо му, на следващата вечер бехме заедно и тя се осмели да ми прави орална любов без кондом(досега никоя не беше ми правила и ми беше интересно)нататък продължихме с предпазните средства, но незнам защо постоянно ми казва да махна кондома? Както и да е това е друг въпрос.
От първия ми полов акт с нея(която ми е всъщност първа) е минало месец до сега, но тези дни забелязах поява на малки червени пъпки, силно изразени в горната, вътрешна част на бедрата, също така по гърба(по малки-3, 4) и по раменете които си ми излизат периодично(обрива взе да намаля), както и да е може да е от това, че се изпотявам малко повече, но това, че днес вече ме боли гърлото и имам кашлица с течащ нос започна да ме притеснява.
Започвам да си мисля дали е възможно изследванията които тя си направи да не отчели нейното положение, така да се изразя, защото не се знае кога и е бил последния полов акт преди мен. А тя постоянно има някакви обриви по ръцете(само)с телесен цвят.
С "две" думи дали изследванията са и отчели реални, поже ли тя да ми предаде нещо чрез орална любов, защо в момента имам такива оплатвания(малък обрив, траеш2, 3 дни)болки в гърлото, лека отпадналост.
Благодаря предварителни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker