Мога ли да се излекувам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Мога ли да се излекувам?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3374 пъти
Здравейте искам да разкажа в какво състояние се намирам в момента. До 8-ми клас бях пълен отличник имах много приятели излазах често и правех много различни неща.
След като загубих родителите ми се затворих, успеха ми падна постепенно се изолирах от всички и прекарвам повече от 18 часа на компютър. Станал съм зависим от него. Не ми е интересно нищо и се чудя защо въобще живея. Вече минаха 10 години, а с всяка става по-зле. Изпитвам страх към всичко, не съм уверен и се чудя какво да направя.
Мислих да замина някъде в чужбина за да започна нов живот. Самата среда в която се намирам имам усещането че всеки ден ме разкъсва на парчета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0e8a758828
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моли се на Бог с вярата, че ще ти помогне и че го заслужаваш. При мен има невероятен ефект. Просто това, което желая, мислено си го поръчвам на Бог така, както си поръчвам пица по телефона и то не след дълго винаги се сбъдва. Просто трябва да знаеш и да си сигурен, че "поръчката" ще ти бъде доставена така, както си убеден, че като поръчаш пица е само въпрос на време някой да позвъни на вратата ти с пицата в ръка. Не се замисляй как точно ще се постигне, просто мисли за крайния резултат и чудото няма да закъснее, уверявам те.

Аз например имах проблем с кръста и трябваше спешна операция, която беше опасна и можеше да остана инвалид. Бях толкова зле, че цяла седмица бях на обезболяващи инжекции по 2 пъти на ден. Излишно е да казвам, че дори не можех да стоя прав. Вместо да се отчайвам, просто си поръчах на Бог здрав кръст. След десетина дни отидох на скенер и лекарят беше слисан. Нямаше и помен от контузията. И това не е единствения пример.

В Библията е писано: поискай и ще ти се даде. Бих добавил - искай със знанието, че ще ти се даде. И не забравяй да си благодарен цял живот след "доставката".

Поръчай си увереност, здраве, нов живот, смисъл да живееш, вътрешен мир, каквото си искаш. Още при поръчката ще се почувстваш по-добре, а след доставката ще летиш в небесата от щастие и благодарност (която е много важна, защото ако си неблагодарен, Бог няма да ти помага).

Всъщност Бог е във всеки един от нас, Бог е вярата в доброто развитие на обстоятелствата. Ако щеш не го наричай Бог, ами вътрешна сила, подсъзнание, оптимизъм, ако щеш.

На края искам да добавя, че не съм религиозен, но в същото време вярвам в тази сила, каквато и да е тя и по каквито и начини да я наричат различните хора.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a92803ea7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ииии... От какво не разбрах си болен?

Violet

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1174fa81d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ти е виновна средата. Какъвто си там, такъв ще бъдеш и в чужбина. Няма как да избягаш от това, което е в главата ти, като смениш местоживеенето си, освен ако не си преживял някаква трагедия на даденото място и имаш травмиращи спомени от него. Това, че си неуверен и че нищо не ти е интересно, не се решава със заминаване нанякъде си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1f6cb76adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей,
можеш разбира се.
Най-лесния вариант да излезеш от вкъщи е да си нaмериш работа :D незаивисмо каква е заплатата - важното е да се срещаш с хора и да излизаш.
След това може да започнеш д аизлизаш на кафе с някой от тях или да се запишеш да тренираш нещо - фитнес, някакъв друг спорт - боен, или футбол и т. н.

след това може да помислиш да се преместив в друг, по-голям град или пък в чужбина!
действай защото няма повече време за губене!
по-зле няма да стане! но мисля, че ще успееш д аизлезеш от дупката и да живееш като нормален човек - след някой ден и за семейство може да помислиш!
Поздрави и успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dfbb4b7626
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Заминавай в чужбина щом имаш възможност.
Там са по-толерантни.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 759c25827f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма нищо лошо в това да отидеш в чужбина, но за съжаление, не мисля, че ще те накара да се чувстваш по-добре. Сега ти изглежда интересно или може би мислиш, че като заминеш ще бъдеш различен, ще живееш различно. Истината е, че това е просто едно друго място, а ти ще си все същият човек.

Ако наистина искаш да внесеш промяна в живота си, започни от себе си, защото това, което те разкъсва е вътре в теб и се обзалагам, че го знаеш, щом си формулирал въпроса си "Мога ли да се излекувам? ".

Опитай да мислиш позитивно, колкото и изтъркано да звучи. Дай си почивка от компютъра и започни да търсиш някакви други занимания които ти харесват, задръж вниманието си на всичко, което те заинтригува и се опитай да си изградиш по-добър начин на живот. Тогава ще можеш да прецениш по-добре къде искаш да бъдеш, когато не очакваш от мястото да направи онова, което само ти можеш да направиш.

Имай вяра, промяната е възможна!

Sage

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4a481d446a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Заминавай за чужбина!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d1bb73c250
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Дааа, труден е животът ти, спор няма. Много тежко нещо си преживял. Но не забравяй, че твоите родители, макар и в друг свят, те наблюдават, помагат ти, обичат те и се тревожат за теб. Дълбоко вярвам в това, не ти го казвам, за да те утеша. Знаеш, че дори и там, те биха искали да живееш и да си щастлив. Много хора има на този свят с тежки съдби, но са намерили начин, сили и се справят. Ще се справиш и ти! Защо си по 18 часа на компютъра? Защо не си си намерил работа? Животът е хубав и той непременно ще обърне към теб и другата си страна. Но ти трябва да правиш нещо! Идеята ти за чужбина никак не е лоша. Там ще можеш да се отърсиш от тягостни спомени и да започнеш от нула. Вземи се в ръце и ДЕЙСТВАЙ! Всичко ще се оправи и ще бъде наред, ще видиш!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2964071e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отиваш на психиатър, предписва ти антидепресанти. Започваш разходки сред природата и лека-полека ще се оправиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker