Някой ползвал ли е фигурин? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Някой ползвал ли е фигурин?
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 22684 пъти
Някой ползвал ли е фигурин? Колко време трябва да се ползва? Има ли траен ефект или след това се получава йо-йо ефекта? От всяка аптека ли мога да си го купя?
Дайте ми съвети. Да го почна ли изобщо? Трябва да сваля 20 килограма.
Може и да ми дадете друго ефикасно питие.
Знам, че трябва да започна да правя упражнения и да се храня здравословно и не искам такива мнения.
Благодаря все пак.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6c1cbb374f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прочети инфо за диетата на Пиер Дюкан...

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 094e771176
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Искам да ти кажа,че всеки медикамент за отслабване варви с някаква диета.И от личен опит мога да ти кажа,че само с хапчета повече от 5кг не можеш да свалиш.Аз сащо имах 20 кг за сваляне и си променх режима на хранене изцяло и сега са ми останали само 10.Но мила само с хапчета и без да внимаваш и наи-важното без движения няма начин да свалиш 20кг

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 094e771176
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Пий 2 литра вода на ден,не яж тестено,движи се повече,дори да не спортувяш или да ходиш на фитнес се движи,прибирай се пе6а примерно,ако живееш в блок слизай и се качвай пеша по стълбите,и не яж след 18.30 защото след това време храната не се смила от организма.И внимавай много ако си решила за диетата на Дюкан лично на мен ми подейства много зле на бъбреците,кръвното,сърцето и месечният цикъл.Но естествено има и много хора на на който е помогнала.Аз съо се боря с килограмите,но без да се вманиачавам.

Яж ябълков пектин с кисело мляко.Тои има няколко деиствия-помага за действието на дебелото черво,напално безвреден е,помага за намаляването на кравната захар,не съдържа захар и затова може да се яде и от диабетици.Много е приятен на вкус.Ако си заинтересувана мога да ти кажа как да си го правиш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 912ab8e0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Аз лично не съм го ползвала,една приятелка го използва,но след като го спря отново започна да качва килограми.

Решението не се крие в медикаменти.
Аз свалих 7 килограма за един месец с плуване,стядаш се,отслабваш и се чувстваш добре.
Яж повече ядки(за препоръчване орехи и бадеми),плодове и пий повече течности .
Това е моята препоръка.Успех миличка.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 32a9e7b0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   МНОГО НЕдоволен съм от продукта... Излъгахме се с баща ми (55г.) и го поръчахме три пъти по две кутии... Абсолютно никакъв ефект! Режимът описан в упътването го спазвахме не дословно, но се ограничихме от тестени изделия, намалихме броя на храненията и т.н. Все пак пише без лишения и въпреки, че се лишавахме като на диета...пак нищо.

Моето тегло тръгна да се качва с 2 килограма, след което свалих 3-4 килограма (тоест 1-2 килограма за два месеца), а това на баща ми беше с 2 килограма по-малко за два месеца. Нали си правите сметка, че само с това гладуване което правехме можем да ги свалим тези килограми. МНОГО НЕДОВОЛЕН! 270 лева за нищо дадохме...

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 937720d60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Относно чая "Фигурин"Не се набутвайте хора, чувате ли ме това са рекламни манипулации! Два месеца го пих и смъкнах половин кило, а гладувах като куче, така се набутах, че не може да бъде ако си бях купила обикновено чайче на "Биопрограма"сигурно щеше да ми помогне повече, не вярвайте на нищо бясна съм! На мен кантара не ми е отчел абсолютно никаква разлика в килограмите не съм качила-НО НЕ СЪМ И СВАЛИЛА!!! Толкова ме е яд, че се набутах повече няма и да си помисля за подобни глупости, че и нагли-направете го поне 20лв. този чай, защо се подигравате с хората в тая финансова криза. То на хората вече освен едни надежди, друго нищо не им остана и те станаха скъпи и то много скъпи! ОТ ТОЗИ ЧАЙ ЗА МЕН ЕФЕКТЪТ БЕШЕ ТОЧНО НУЛЕВ-ТОВА Е ОТ МЕН АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ, АКО ИСКАТЕ НЕДЕЙТЕ, ЕЙ ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 431e091805
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   здравеите всички аз пия чая от 10 дена вече и има ефект като го почнах бях 76 сега горе долу ми показва 73, 5 75, 1 но съм доволен все пак това са плаващи килограми и не се отслабва много бързо но аз ходя на училище пеша и се връщам пеша ходя по 7км на ден така че мене ми деиства но не трябва да се яде след 19:30 за предпочитане не се яде никаква друга храна освен салата

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: bc952c9a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз пък, преди години се свързах с диетолог, който ми направи диета... невероятна-ядеш 5 пъти на ден, последното хранене е 1 ч. преди лягане.. Спазвах я само 9 дни, свлих 3кг., спрях на 10я ден, но продължих да свалям. Чувствах се невероятно. Нямах воля и наблегнах на сладкишите. Пак съм си на кг. на които бях преди диетата. С диета от диетолог не се гладува, няма допълнително физическо натоварване, няма лишаване от въглехидрати и мазнини.. Няма странични ефекти-имайте воля!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 09a7f4d0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   С магически чай и хапове не се отслабва. Трябва да се получи калориен дефицит от 500 ккал дневно, за да се сваля по 1 кг на 10 дни (приблизително). Този дефицит може да се постигне само с диета или с комбинация между диета и спорт. Само със спорт трудно става, защото за изгарянето на 500 ккал трябва да блъскаш в залата около час- час и половина всеки ден. Най-добра е комбинацията между интервални тренировки и ограничаване на калориите с 200-300 ккал през деня, което не е много - това са една вафла и един сок например - лесно можете да се откажете от тях.
Повечето хора не разбират това и тръгват да отслабват с някакви скоростни диети или пият боклуци, които развалят здравето им. Трайното отслабване не става за 1-2 седмици, колкото и да ни се иска. Необходимо е да се отслабва плавно и да се задържи постигнатото тегло поне 6 месеца, за да е трайно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 22f2ea571c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Аз искам да споделя с вас личния си опит, за да бъда полезна за хората, които имат моя проблем с наднорменото тегло и са твърдо решени да променят това. Дълги години съм с наднормено тегло и се лутах от една диета в друга, от хапчета до чайчета и какво ли още не. Но след всяка диета качвах двойно на сваленото по време на диетата. Дори със спорт съм сваляла доста, но след като спреш или намалиш спортуването отново се възвръщат старите проблеми - затлъстяване, затруднено дишане, липса на енергия преумора и депресия. Преди 9 месеца посетих един лекар, който провежда три месечна програма за здравословно хранене. Всяка седмица имахме по едно посещение за измерване и консултации и едно посещение на групова лекция, където ни обучаваха как да се храним здравословно, как да комбинираме храните, кои храни да избягваме и колко вода е необходимо на организма. След тези три месеца на лекции и хранителен режим отслабнах 12 кг. и след това обучение аз продължавам да се храня здравословно и за останалите 5 месеца свалих още 8 кг. напълно самостоятелно и без много усилия, лишения и затруднения. Режима има много подробности, но за да ви бъда максимално полезна ще начертая най-важното. На първо място много вода, през целия ден, като се започне още със ставането - една ч. ч. топла вода. Всеки ден трябва да изпивам едно и също количество вода - 4 л. Първото хранене да бъде до един час след събуждане, за да придобие енергия организма. Закуската се състои предимно от белтъчини и малко плод (Например: от 400 гр. кисело мляко, 1 плод и три с. л. извара. Или овесени ядки във вода, смесени с 3 с. л. извара, малко ядки и стафиди за вкус и др. ) След това има втора закуска след 2 часа - състои се от печена соя. В обяда преобладават рибата (поне три пъти седмично); боб, леща, грах, пуешко и заешко месо със салата, или друго месо но не тлъсто. Салатите са предимно краставици (но доматите много рядко), зеле (но с много малко моркови) и зелена салата. След обяд има още една закуска - отново печена соя или други ядки, но сурови. Вечерята трябва да е най-късно два часа преди лягане. Състои се от някои от следните продукти: яйца, кисело мляко, спанак, боб, грах, леща. Картофите са разрешени веднъж седмично, не пържени, до 2-3 картофа. Ориза не се включва никъде в този хранителен режим, както и захар, бяло брашно, олио, масло и маргарин. Сиренето е разрешено само в случай, че е без палмово масло и да е с ниска масленост, млякото също с ниска масленост, хляб може да се приема 2 пъти седмично по 1 филийка само ако е без наличие на бяло брашно в съставките чу. Яйцата, млякото, изварата, спанака и бобовите култури са без ограничение за количество, но за сметка на това трябва да се ограничават плодовете, защото съдържат въглехидрати, да се приемат предимно ябълки и портокали и разбира се в никакъв случай да не се приемат вечер, когато метаболизма е нисък. Зеленчуците са разрешени, но трябва да се избягват морковите и доматите, за предпочитане е зеле, маруля и спанак, защото спомагат за пречистването на организма. По време да режима задължително се приемат много фибри, независимо под каква форма - дали на капсули или храни съдържащи фибри, за да се пречисти организма. Сутрин и вечер се пие алое вера за детоксикация. Пектина също помага. И в комбинация на всичко това малко повече движение - ходене пеша, гимнастика или йога. Спазвам всичко това стриктно и още на втората седмица придобих много енергия, тази година пропуснах пролетната и есенната умора, сенната ми хрема изчезна, честото главоболие изчезна, кожата ми се подобри, косата спря да капе, ноктите са здрави, краката вече не ме болят, не отичат и не изтръпват (това са все симптоми на затлачване на организма с токсини). Метаболизма се ускори от 1000 на 1900 кал., от редовното хранене и приемане на вода, така организма излиза от стреса и от аварийния режим, престава да трупа запаси и започва нормално да обменя веществата. Колкото по-дълго продължи режима, толкова по-бързо започват да се губят килограмите. Резултатите дойдоха като отплата за упорития труд, сега съм 20 кг. по-малко и в много по-добро здравословно състояние и разбира се продължавам да свалям, никакво отказване, трябват ми поне още 20 кг.. В началото се сваля само на обиколка повече, а в килограми по-малко, не се плашете и отчайвайте, това е защото мускулната маса възстановява нормалното си състояние от приема на белтъчини и от редовното хранене, тъй като благодарение на мускулите се обменят веществата, а когато приемаме предимно въглехидрати, тогава те се губят и се изместват от мазнините (индикатора за това е затлъстелия корем). Има още много подробности, все пак всичко това се учи в продължение на 3 месеца, да много време е, но като помислиш колко много неща се променят в съзнанието на човека за тези 3 месеца и след това обучение здравословното хранене става не някакъв хранителен режим а нормален начин на живот и то без никакво усилие, както за всичко останало в живото, само началото е трудно. Ще се радвам ако с тази информация бъда полезна на някого, защото аз се лутах дълги години, които са загубени за мен, защото ако знаех и спазвах само някои основни принципи, то поне нямаше да допусна да напълнея толкова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker