Антидепресанти Есцитил - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121596)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Антидепресанти Есцитил
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 19030 пъти
Някой случайни да е пил такива? Някакви отзиви. Предписаха ми заедно с Ксанакс, но и двете са в наистина много малки дози. По четвъртинка. Момиче на 20 съм. Наложи ми се да отида на психиатър, зараади ПА на обществени места и ми изписаха това. Също така психиатъра ми каза, че трябва да нарпави и една психотерапия, но аз не съм сигурна затова. Търся мнение и се надявам да намеря такова тук. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 05299b5a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Тази комбинация е явно много разпространена. Ксанакс намалява тревожността. Част е от групата лекарства наречени бензодиазепини. Антидепресантът Есцитил, съдържа есциталопрам. Те въздействат на серотонина в огранизма. Дават енергия и обнадеждават.

И следва мойта история... Момче на 22 съм аз. Като бях на 19 за първи път ми изписаха антидепресант поради повишена тревожност на обществени места подобно на твоето, а и не само на обществени. Пих го.. чувствах се
една идея по-добре. Минаха към 5-6 месеца и смятах, че мога да го спра. Спрях го и се чувствах като преди. Проблемът беше, че аз не бях направил нищо да премахна причините за проблема и естествено всичко се върна както преди.

Реших да действам без тъпите лекарства. Като станах на 21 изпаднах пак в някаква безнадеждна ситуация, много тежка депресия. Нормално като не си оправям проблемите и не действам, за което съм си виновен само аз и никой друг. Тогава се наложи да отида на психиатър. Той ми изпита точно твоя вариант - бензодиазепин антидепресант. Естествено имаше резултат. Дали ще е внушение или си действат не знам, но резултат имаше. Чувствах се добре. И тогава осъзнах, че това е най-глупавото ми решение, което съм правил. Тъпите лекарства не лекуват, а премахват симптомите. Да не говорим, че прецакват мозъка. Особено този ксанакс убива чувствителността. Това е все едно ако си счупиш крака цял живот да взимаш обезболяващи и той да си седи счупен.

Можеш ли да ги пиеш цял живот? Отговорът е не! От личен опит знам, че организмът привиква, особено към бензодиазепина и трябва да се увеличава дозата, за да има съшият ефект. Лекарите знаят това, но не са честни към пациентите си.

http://drbenkim. com/ten-most-dangerous-drugs. html
Погледни номер 7. Бензодиазепините са по опасни от амфетамините...

Пих я тази комбинация около 6 месеца и като видях, че това си е баш самоубийство я спрях. Спрях е неправилно, изведнаж и имах доста тежки 1-2 месеца, но понеже спортувам не беше толкова тежко.

От една година не съм пил тези тъпи лекарства и за първи път се чувствам толкова добре без тях. Ходя на психотерапия от 3 месеца, спортувам всеки ден, чета всеки ден книги, медитирам.

Истината е в психотерапията. Тя лекува, а не лекарствата, които просто премахват симптомите. Тренирай си начина на мислене. От мислите ти идва всичко. Най-вече тези, които са вкарани в подсъзнанието. Това е просто един лош навик, който трябва да се промени.

Моят съвет е да махнеш тези тъпи лекарства, които не лекуват ми просто ти отлагат оправянето и да започнеш да ходиш на психотерапия, йога, някакъв спорт редовно, да медитираш.

Ако наистина имаш ПА, то твоят проблем не се оправя трудно с психотерапия. От психотерапевт до психотерапевт има огромна разлика. Ако психотерапевтът почне да ти търси причините вместо да ти каже какво да правиш, за да се оправиш... замени го.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 99d52adbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз не знам нищо за това лекарство, но искам да те посъветвам да избягваш лекарствата принципно. Ако състоянието ти позволява, опитвай и други начини: билки, йога, самовнушение, не свиквай с химията.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: aa2f9f1c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   От авторката: Благодаря много, най-вече на Но. 1. За сега ще си пия хапчетата, защото не се чувствам добре и нямам време са алтернативни начини, но заедно с хапчетата другата или по-другата седмица започвам психотерапия, живот и здраве!! Всичко хубаво от мен, усмихвайте се!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker