За цикъла, нека който знае да ме посъветва.! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

За цикъла, нека който знае да ме посъветва.!
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1723 пъти
Здравейте, имам проблем и се надявам ако някой го е имал да ме посъветва. Значи става въпрос за цикъла от 2 лета ми се образуват кисти на яйчниците и не ми идва по 2-3 месеца. Миналото лято за пръв път ми се случи, изживях доста силен стрес, при това започнах да спортувам и не ядях почти нищо и образувах колит и гастрит и не ми дойде 3м отидох на генеколог и ми изписаха оргаментрил, пих го 7 дни по 4 хапчета на ден и на 10-ч ден ми дойде и след това цикъла ми се нормализира и всичко си беше ок. До това лято отидох да работя на морето и там беше мн натоварено, много работа, недоспиване, излизане и общо взето пак си беше стрес, върнах се и пак отидох на генеколог и пак ми изписаха същите хапчета пак ги пих по-същият начин, но този път минаха 10-12 дни и все още не ми е дошло, генеколожката каза, че ако до 10-я ден не ми дойде да отида да ми изпише други, но мисля, но мисля че вече доста лекарства изпих някой ако знае някакъв метод за предизвикване на цикъла ще му бъда много благодарна, дори и да е бабешки или съвременен важното е да свърши работа. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9a9feb599c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила на това му се казват кистелозни яйчници и аз ги имам. Както и около 1/3 от всички жени. Не е толкова страшно, но наистина се пият лекарства. Ще ти кажа как се развиха нещата при мен. Бях на 16 когато цикълът ми спря за първи път, отскоро имах приятел и няколко пъти бях спала с него, разбира се с презерватив, ама като спря се паникьосах, че съм бременна. Отидох на лекар и ми изписаха 2 вида лекарства, първите ги пих само няколко дни за да махна кистата, вторите бяха 2 в 1, противозачатъчни, които действат и против кисти. Пих ги известно време и ги спрях когато се разделихме с приятеля ми. Цикълът си ми беше ок. Един ден вече омъжена с мъжът ми решихме, че искаме бебе и пак спрях противозачатачните. В един момент цикълът ми пак спря и бях супер щастлива, че ще ставам майка. Е, да ама не. Оказа се 8 см киста! Едвам се оттървах от операция! И пак я махнах с таблетки. Междувременно загубих работата си и решихме да изчакаме с бебето и сега пак съм си на 2 в 1 хапчета-хем ме предпазват от кисти, хем мога да реша кога да имам дете.
Та не подценявай кистите, че ако не вземеш мерки могат да станат много големи и да се наложи операция, а ако не се оперирах, не искам да те плаша, ама могат да се развият и в нещо злокачествено. За това бегом към лекаря и пий всички хапчета, които ти предпише, защотото с "бабини рецепти" най-много да се самозалъгваш, че превиш нещо, а в същото време нещата да се влошават.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4bcc9a2ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Купи си "Ивкеър", това са билкови капсули. Пий ги 3 месеца, по 1 капсула след като се наобядваш и 1 след като се навечеряш. Тези капсули съм ги пила, имат ефект и регулират цикъла

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 94432033aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Незнам, но мисля че при мен се получава така при силен стрес така си ги обяснявам донякъде нещата, но си права за кистите ако не се вземат мерки може да сране страшно :(. Благодаря много :) а на теб успех :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 48fbcc6ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте! И аз също съм чела, че противозачатъчните нормализират цикъла и предпазват от кисти и болести, балансират хормоните...
Искам да Ви помоля, някой да ми каже някакви, които да пия!
Четох, че жена, която е пила през живота си поне 5 г. противозачатъчни е по-предпазена от кисти и рак на гениталите.
Аз като бях на гинеколог поисках да ми изпишат, но тя го отложи за следващият път, като си взема резултатите от цитонамазката.
И така и не ми изписа! Исках да ми ги изпише гинеколог и специалист, а не да питам за имена на хапчета, но...
Ако някой знае някакви, моля да сподели.
Благодаря.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9a9feb599c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! Аз съм номер 1 и сега съм на Диане 35, ама разбира се тези хапчета се продават с рецепта и няма как да си ги самопредпишеш. Да не говорим, че има различни видове и това, което е добре за мен не е добре за някой друг. Сестра ми също има кисти и на нея и предписаха Диане, ама не и понесе добре, ставаше и лошо и май и ги смениха с нещо друго, за това иди на лекар. А той ще те изпрати на още изследвания. Преди да ми предпише диането знам, че ходих на кръв и урина, но от тогава, вече няколко години си го пия и нямам проблеми с кистите, да не говорим, че цикълът ми си е нормален и не толкова болезнен, защото като бях дете беше адски зле, болеше ужасно, до степен, че ме освобождаваха от училище! Сега такъв проблем нямам и съм си общо взето напълно добре и мога да работя. Та за това, ако докторката е забравила за хапчетата, напомни и или пък иди на друг лекар. Повярвай ми, помага. А и не е кой знае какво. Просто веднъж на ден, гледай да е в определен час, взимаш по едно наистина малко хапченце и това е цялата работа, а те спасява от кисти, от болката, от нежелана бременост... абе хапченце-чудо. Освен това днешните таблетки не са като тези преди 30-40 години и нивото на хормоните е много ниско, така че нямат странични ефекти. За това няма от какво да се притесняваш.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker