Сега ми закъснява с 20 дни и вече съм сериозно уплашена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Сега ми закъснява с 20 дни и вече съм сериозно уплашена
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 25458 пъти
Здравейте, имам един проблем, който вече ме побърква максимално. На 18г съм почти вече 19 цикълът ми идва от както бях на 12 значи (6 г ) и все още ми е нередовен. Случва се да закъснее със седмица, две... Но сега ми закъснява с 20 дни и вече съм сериозно оплашена. Правих си тест, който за щястие е отрицателен, но все пак не ми идва. Личният лекар ми предписа витамини "Герикапс" или Герифарм", вече изпих блистер от първото и няма ефект, а майка ми започва да се притеснява и да ме изнервя още толкова.

Знам, че най-лесно е да отида на лекар, но се боя, тъй като не съм и казала за половият си живто, защото едва ли ще го приеме добре.

Моля ви някой знае ли някаква бабина рецепта, с която да го предизвика, защото наистина ще се гръмна от притеснение. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ ! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 6e3931dd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Mиличка здравей :) аз съм на 16 години и има цикъл от 2 години на мен по принцип ми е супер редовен но миналия месец не ми дойде и и аз като теб изглупях и казах на мама жъпреки че се притеснявах да не съм бременна :) както ти каах не ми дойде хоември и онази вечер мама пак ме запита на теб дойде ли ти ала бала и аз и казах не и изведнуж тя съвсем фр ме попита дали съм го правила от начало отричах, но тя започна да ми разказва как ще разбере така или иначе като ме заведе на лекар и си признах и за мой късмет жчера ми дойде за товазащо не и споделиш не вярвам да ти вика все пак си на 19 :) И МОЖЕ ДА ТИ ЗАКЪСНЯВА ЗАРАДИ ПРОМЯНАТА НА КЛИМАТА СПОКОЙНО ЩЕ ТИ ДОЙДЕ Ж БЛИЗКИТЕ ДНИ УСПЕХ :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2487f971f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Ако искаш можеш да си купиш бял равнец на таблетки на д-р Милко Тошков (на цена 5лв. и малко отгоре)от някоя аптека сьответно. Не сьм сьвсем сигурна на каква цена вьрви в момента(като разбирра се и не искам да стане така,че да изльжа в нещо),но видях на една опаковка,която имам сранително от скоро и на нея пишеше точно това-5 лв. и няколко стотинки....и сьс сигурност знам, че действа :) ....иначе дано и без това да се оправиш и да нямаш проблеми вече, защото сьщо може.... :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 631a763975
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

3.   Хей! Не се трвожи...Аз бях на 13 пък,когато ми дойде..на мен ми е закъснявало дори и с месец.. :D Спокойно,щом теста е отрицателен няма кой знае какво..Това е най-страшното - да се окаже,че ще ставаш майка в най-неподходящия момент.Разбирам те..На мен също миналия месец не ми дойде..И аз се бях луднала..но не смеех да си направя тест,защото ме беше страх какво ще покаже..Ревах и ревах, и ревах..Но слава Богу ми дойде ..След това отидох на лекар и се оказа,че е просто от климата..Организма се климатизирал..Затова не се притеснявай толкова..Изчакай още най-много седмица и ако още не ти е дошъл вече наистина ти препоръчвам да отидеш на преглед,няма нищо страшно..А за майка ти..смятам ,че ще те разбере.. :) Късмет .

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: c0137257e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   И моята майка незнаеше за половия ми живот, само че лекарката се съобрази с това и докато майка ми седеше зад паравана ,тя ме попита на ухо...
Имай предвид, че притеснението също се отразява на цикъла.Ако си разтревожена прекалено много, няма да ти дойде скоро.Успокой се, не си бременна, хапчетата ще подействат скоро.
И един съвет, не прибягвай към тея "бабини рецепти", незнаеш кое как ще ти подейства ЛИЧНО на теб.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 448767bede
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   МИТИО: СЪВЕТ ЕДНО УСПОКОЙ СЕ! СЪВЕТ ДВЕ КОЛКОТО И ДА НЕ МИ Е ПРЯТНО ДА ГО КАЖА ИДИ НА ДОКТОР ;) И СЪВЕТ ТРИ КАЖИ НА МАЙКА СИ ДА НЕ ТЕ СТРЕСИРА НЕНУЖНО АМА И ГО КАЖИ С ВИСОК И СИЛЕН ТОН ЗАЩОТО САМО ТАКА ДЕЙСТВА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И УСПЕХ НАПРЕД ;)

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9cedbff238
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Лекарите не са страшни, страх ни е от това, което не искаме да ни кажат. Хайде, не се бой толкова и отивай. Ако имаш заболяване, трябва да се лекува. Ако си бременна, не трябва да губиш време в мислене. И в двата случая чакането не е от полза. Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 5591352e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Днес се реших да пия водата на варен лук,четох го някъде и това е последната ми надежда преди да се оредам и да отида на лекар.Дано това ми помогне и да се размина :( ;(

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7e22b10180
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Здравейте, на 50 години съм и винаги съм била с нередовен цикъл /до 4-5 пъти на година/, даже и след раждането на сина ми. Един възрастен лекар преди 25 години ми каза, че природата така е решила. Въпреки това съм била с редовен цикъл, когато лекари са ми изписвали комбинация от 500 мг витамин А - 1 табл., вит Е 50 мг - 2 табл., вит С 50 мг - 3 табл. за дневен прием. Приемат се седем дни преди очакваната дата на цикъла и действат, ако не са приемани по-силни лекарства за регулиране на цикъла. Има билки за регулиране на цикъла при млади момичета, напр. невен /изписван ми е от фитотерапевт/ - не са ми навредили. Надявам се да съм била полезна.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2e112a2afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Здравейте! На 13 съм и цикълът ми дойде тази година 2017. Знам, че поста е стар, но и аз много се тревожа за своя цикъл..
За пръв път ми дойде на 6 юни 2017. После юли месец отново, но този път имах много силно течение. Август месец не ми дойде и сега сме месец септември. Много се притеснявам, че имам някакъв проблем с половата система или някакво заболяване. Нормално ли е да ми закъснява толкова много?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker