Много ме е срам..хемороиди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Много ме е срам..хемороиди
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 5068 пъти
Мисля че имам хемороиди.По-скоро един, външен.Толкова се срамувам само на 15 съм и да ми се случи това, много съм изплашена.Говорих с майка ми каза, че ще говори с хирург да ме прегледа, тя работи в болницата и всички ме познават...глупаво е, но имам голям комплекс от това да покажа част от тялото си на човек, който ме познава(нищо че е лекар)..Просто не мога.Извинявам се за неграмотността си по-темата, но наистина съм много уплашена, чувала съм, че има случаи, при които не се махат...просто не мога да търпя това нещо, цял ден ми се реве като се сетя..
Ако някой има, или е имал моля да сподели как се лекува..наистина се притеснявам много ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0ad74f3125
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имам същия проблем, мъж съм с професия която се практикува с повечето седене, но на проблема: – преди да ходиш на лекар пробвай с паста за зъби, намазваш се външно и колкото можеш с пръст си вкарай вътре, ще почувстваш малко парене, но е по-малко от колкота болката от самия хемороид. Знам, че на теб или на някой друг ще му се стори "бабини деветини", но това съм го прочел в един вестник и когато ми се случи на мен си напрвих процедурите и съм доволен от резултата, вече доста години ги няма. От написаното ти е ясно, че не съм някой пубер който те занася, а зрял мъж. Пробвай и ако не ти помогне поне няма да ти навреди, мога да те уверя, че жена ми при раждане също ги получи и така се излекува... без лекарска намеса. Желая ти успех и скорошно оздравяване. Може би най-добра ще е паста лакалут-актив.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 39dc761574
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги се мий се там с ледено-студена вода след като ходиш по голяма нужда и след баня. Мажи се ако имаш мазило (купи си от онези еднократни найлонови ръкавици ако те е гнус, продават ги по 100 в пакетче). Но дори да нямаш мазило, до 5, максимум 7 дена ще ти мине. Има и други методи, които са повече от отвратителни (освен ако нямаш нищо против използването на срещички... )

Не е проблем ако не отидеш на лекар. Просто ще си спестиш срама.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fbcbf1d429
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз имам. Лекува се лесно бързо и страшно ефикасно с един крем чието име в момента не мога да се сетя, но сум сигурен, че лесно ще го намериш в нета. Във всяка аптека има такъв. Струва около 3 лв.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cf87e000ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Успокой се, и аз имам, даже 1/2 от хората го имат този проблем, ходи на лекар, без да се притесняваш, че и от хемороиди не се умира. Като пораснеш ще имаш такива проблеми, че последната ти грижа ще са тия хемороиди ;) Но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отивай на лекар!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8fc69457ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм момче и ще те посъветвам изобщо да не се притесняваш! Знам, че е мн неприятно повярвай ми, но няма нищо срамно в това. Моите съвети са: Първо никога не се напъвай, когато ходиш по голяма нужда! След това винаги се мий с вода(по възможност студена или ако не можеш да я изтърпиш поне гледай да не е много топла или гореща) и гледай да ползваш по-малко хартия, за да не се дразни мястото. Второ не яж люто и не пий никакъв алкохол! Тези неща веднага се отразяват на хемороидите. Но това няма да ги излекува, а само ще облекчи проблемите ти! Наскоро попаднах на един метод за самолечение на хемороиди безопасен е! Напиши Метод за лечение BSM в нета и ще намериш инфо. Аз намерих книжка на български в дома си и отскоро започвах да го изучавам. На кратко методът BSM (биоизлъчващата взаимна връзка на мозъка) е начин за самолечение, чрез който се възвръща равновесието в организма чрез полагане на дланите върху дадени центрове на висшата нервна система намираща се по мозъчната ни кора, които ръководят и управляват всички части на тялото! Ако питаш мен прочети за този метод и го изпробвай поне 1 месец всеки ден по поне 20 мин на ден. На лекар винаги може да отидеш да те види! През този месец следвай и другите съвети, които съм ти написал. И ако няма никакъв ефект отиди на лекар да те види.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3abbdbdc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Чак яд ме хваща като почнат ей тъй малки госпожички, олеле не мога, много ме е срам, как тъй ще ме гледа доктор, не, не, няма да отида. Брех, голям срам, големи чудеса. А знаеш ли, като си се родила колко много доктори накуп са те видяли гола? Ама съвсем гола! Виждало ти се е всичко, представяш ли си? Пред толкова народ! Хирурзите изобщо не са виждали такова уникално тяло като твоето, хеле пък хемороид съвсем. Навярно сега някой добросъвестен модератор няма да пусне коментара ми, щото, нали, "хората имат нужда от съчувствие", обаче, честно, вече много взе да ме дразни.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8fc69457ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За метода BSM току що проверих бегло в нета и видях, че ги има показани как да си поставиш ръцете върху главата. Има няколко позиции! Тези, които са за хемороиди са 2ра и 5та! Първо прави 2ра около 10 15 мин и след това 5та още 10 15 мин. така всеки ден докато почувстваш подобрение. Има неща, които се оправят за дни други за седмици, затова го прави поне месец или по-малко ако се оправиш преди този срок. Ако почувстваш облекчение, но не си се оправила напълно за този месец може да продължиш до пълното оправяне. Както писах и в другия пост отскоро го изучавам този метод и не мога да ти гарантирам, че ще те оправи, но не губиш нищо и можеш да опиташ поне месец преди да се съблечеш гола пред докторите! Метода е безопасен!!! Важно е да поставиш ръцете правилно, затова прочети добре как точно да ги поставиш и къде. Ето горе долу как да трябва да стане Точката между веждите ти е точка А, а точката, където свършва черепа ти отзад и започва врата е точка Ка. Ако прекараш конец или шивашки метър от А до Ка на половината е точка Бе, а точка Ве е на три см от точка Бе към точка КА. Втора позиция ще я видиш в нета, а пета е мн лесна. (5та позиция- слагаме ръцете на главата си така, че средните пръсти да допират върховете си в точка Ве, а дланите преминават леко предушната линия (която можеш да определиш като с конец сложиш перпендикулярна линия на линията А-Ка която минава точно от предната част на ухото и минава през точка Бе по средата на линията А-Ка. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 71b46f28b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Кажи на майка ти на отидете в "ОН" клиник http://onclinic-bg. com/address. html Аз бях на 14-15 когато ми се получи и ме болеше ужасно и просто нямаше как! Знам какво е :( поразрових се в интернет и намерих тази клиника.. лекарите там бяха много мили. Беше ме адски много срам, направо плаках на майка ми, че не искам.. но както тя казва :"предпочиташ да те боли и да се мъчиш ли"? ! Та отидохме, погледнаха ме.. и не беше кой знае какво, не саамо твойто дупе ще види :D! Това му е професията! Изписаха ми лекарства и след 4-5 дена нямаше и следа. Но ако е по сериозно.. може и операция! Не чакай, за да не стане по-зле! Тогава лекарката ми каза, че това се полулава когато се "напъваш много" примерно при запек.. може дори и от кихавица и кашлица! Сега съм на 16 и не ми се е случвало за 2-ри път. Няма от какво да се притесняваш :) Надявам се да съм била полезна, Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 877eacbcf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Успокой се, няма нищо срамно! Вероятно знаеш, че това са разширени вени, които на това място се наричат хемороиди. Едва ли си за хирург, не се притеснявай. Хирурзите се занимават с усложнени, кървящи хемороиди. Спазвай изрядна хигиена, мий се с разтвор на калиев перманганат след всяко изхождане и с малко кремче ги прибирай навътре. Има и лекарства за тонизиране на кръвоносните съдове, но едва ли мястото е в нета да ги пиша. Постепенно може и да изчезнат. А за това, че те е срам... Повярвай ми, за лекарят си просто пациент, той е гледал, гледал... всички са му еднакви. Веднага, щом си тръгнеш, ще ти забрави подробностите.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ba4fb59878
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Не е никак приятно, но не мисля, че е срамно не си първата девойка или изобщо човек, който го е преживявал. Самата аз знам, че не е никак приятно, но моите изчезнаха напълно от само себе си, тогава бях едва на 13 и се бяха получили вследствие на доста силен антибиотик. Според мен не е нужно да бързаш да ходиш чак на хирург. Спомням си, че преди време една приятелка ми сподели, че има и отиде директно при личния си лекар. Той просто и е изписал някакви лекарства и всичко минало много бързо. Ако все пак се наложи няма защо да те е срам! Ако все пак това продължи да ти доставя душевен некомфорт и продължава да те е срам заради това, че майка ти има в тази болница познати. Просто не ходи в тази болница. Успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6c521eeb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Он-клиник.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2059a2de67
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз имах но след като спаднаха с хапчета и мазане започнах да практикувам освен вагинален и анален секс. Вече нямам този проблем. Лекарите казват че се появяват при отпусната мускулатура. Е моята вече няма време да се отпусне. Та всеки сам трябва да реши как да стане. Казват че и упражненията на Кегел давали разултат. Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cdd372e3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Странни хора сте. Причинявате си сами хемороиди, после се чудите как да ги излекувате.
Запитвали ли сте се защо почти всеки има хемороиди (да, всъщност всички хора имат, но повечето не желаят да говорят за това)? И защо никое от дивите животни в природата няма хемороиди?

Ще ви кажа, макар шансът да публикуват отговора ми е нулев - явно модераторите тук имат проблем с долната част на тялото, защото упорито трият темите и отговорите ми свързани с това.

Проблемът е, че човекът е единственото животно на тази планета, което се изхожда в анатомически НЕПРАВИЛНА за него поза. Човешкото тяло е създадено анатомически за изпразването на дебелото черво в КЛЕКНАЛА ПОЗА, ето така https://chekinstitute. com/wp-content/uploads/2017/03/Fig-11-edit-1. jpg. Само тогава органите в корема са правилно подредени - червата добре подкрепени от бедрата, ректумът е изправен, анусът - отворен. Изхождането става много по-лесно. И това е установено с три научни изследвания, макар всеки от вас може да се убеди в това.

Но когато сте седнали на тоалетната проходът е затворен, изисква се напъване. Този непрестанен натиск върху ануса предизвиква хемороиди. Четете и ще разберете: http://squat. beinsa. info/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker