Каква ли е съдбата ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Каква ли е съдбата ми?
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 6459 пъти
Здравейте!
Дълго мислих дали да споделя моята история, но дори и никой да не я прочете нищо не пречи!

Цял живот съм живяла под напрежение и страх от болестите, но 2009 г. се оказа ужасна за мен!
От известно време с мъжа ми искахме детенце и ето че юни месец 2009г. успях да забременея...бяхме много щастливи....но май не за дълго! Имах какви ли не притеснения от всичко, което четях по форумите,но най-малко очаквах че проблем ще създаде миомата на матката,която имах. Доктори ме бяха убеждавали, че има много жени родили с миома и май наистина е така,но за съжаление при мен нещата не минаха така леко.....

И така миомата ми създаде доста проблеми през бременността и за съжаление на 18.12. се оказа че бебчето няма сърдечна дейност.
След спешно секцио, сега уж се старая да се възстановявам, но доколко упсявам и аз не знам.... Нещата не са никак розови, миомата е голяма,на много лошо място....дават ми някаква надежда, че може да се оправи и да имам деца....а аз толкова много искам дете.....

Сега обаче се усещам как всеки ден изпадам във все по-дълбока депресия и незнам какво да правя...казват ми, че трявба спокойствие и търпение,но от къде да се заредя с тях?
На моменти ми минават мисли да си сложа край на живота,но какво ще реша с това...май нищо.

Каква ли е съдбата ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: bd9fb73fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не губи надежда ...

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: a67d24cc4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, никой не знае какво ще му предложи животът. Един ден летиш в облаците, а на другия се сгромолясваш на земята с гръм и трясък.
Много е тъжно и жалко това, което ти се е случило, нормално е да се чувстваш така, но самоубийството не е решение! Забрави за него. Живей напук на всичко, бъди силна. Най-важното нещо е да не губиш вяра. Трудно е, но не е невъзможно.

Аз лично имам една приятелка, която загуби първото си дете в четвъртия месец и след това сума ти време не можа да се съвземе. Шокът беше голям, но тя не се предаде. Сега е щастлива майка на две прекрасни дечица.

Не се предавай! Животът те подлага на изпитание, ако си силна - ще се справиш и ще бъдеш възнаградена, не се съмнявай в това.
Можеш да отидеш на почивка с мъжа ти за известно време и да потърсиш повече свободно време да се разсейваш... В началото е много трудно, знам, но съм сигурна, че рано или късно ще получиш това, което така силно желаеш. :) Не се съмнявай в това, а давай смело напред.

Желая ти много, много щастие и късмет! :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: f207209b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Kогато се успокоиш и слреш да мислиш за него бебето само ще дойде при теб

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 093337b2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никой не може да знае съдбата си, но човешката сила се изразява в това, да успеем да се съвземем след всяка загуба. Има неща, които могат да се поправят, други - не. Но каквото и да е приготвила съдбата ни, ние трябва да се стремим да опазим най-ценното,- ЖИВОТА!

Каквито и непоправими неща да бележат нашето минало, не трябва да се отричаме от живота и от бъщето си. Винаги има надежда и трябва да я търсим. Бъди готова за най-лошия сценарий и не забравяй, че винаги може да ти случи нещо по-хубаво. Ти искаш свое дете - и аз ти го пожелавам от сърце! Вярвам, че ще бъдеш една чудесна и достойна майка, затова търси всякакви начини да се осъществи желаното от теб! Кураж и сили!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: b7d35ba8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хеей, недей така! Разбирам колко огромен е този проблем, но всичко е Божа работа и няма смисъл да се терзаеш толкова силно. Това, което ти можеш да направиш, е да намериш добър лекар и да спазваш предписанията му, всичко останало не зависи от теб.

На мен ми е рано за бебе, но и аз имам сериозни проблеми от подобно естество. Лекарите само ми повтарят, че ще стане по-бавно, като реша, но аз някак си и за миг не се съмнявам, че рано или късно ще стане!

Дори и ти да не можеш да го износиш, може да използвате майка - донор (в България не знам дали е популярно, но определено е вариант).

Винаги има светлина в тунела, само вярвай!

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2c9702018e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Мила, не си пропилявай живота в притеснения. Вселената ни дава това, за което си мислим, било то хубаво или лошо. Започни да се занимаваш с йога и прави интересни за теб неща.

Ако психически се съвземеш, ще видиш, че животът ти ще се оправи. Знам, че в такива моменти е много трудно да се съвземеш, но трябва да живееш, да видиш красотата на живота. Един съвет: гледай филма "Тайната" - има го във vbox7. Ще ти помогне да осъзнаеш посланието ми. Разбирам колко ти е тежко, ала трябва да вярваш.

Пожелавам ти да откриеш красотата на живота. Не се притеснявай за нищо. Вярвайки, твоята мечта ще се изпълни!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 682a68b3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора:Благодаря на всички за подкрепата!
А специално към номер 5 искам да кажа:мила, възможността за майка донор я знам (наистина в България все още не се прилага), но повярвай ми ако става дума за теб самата, няма да ти звучи толкова реална и приемлива.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4ae7504a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Определено съм съгласна за филма "Тайната". Гледала съм го и съм го изпитала в живота си. Даже в библията го пише: .."да бъде според вярата ти..." Препоръчвам ти искрена сърдечна молитва и много вяра в Бога, но не мания в целите ти, а просто вяра и хубавото идва в живота ти, но нали знаеш, че "вратата на щастието се отваря отвътре" От все сърце желая успех и чакам да споделиш хубави новини...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 290889ed3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз бях такава, плашех се от много болести, притеснявах се за всяка дреболия и е имало доста моменти където с мъка се преборвам със себе си и убежденията си. Научно е доказано, че самоубеждаването е адски голям проблем, понеже наистина е от значение.

Слушай сега, следващия път въобще не чети такива форуми, както в повечето сайтове само стряскат хората и става по-зле, освен всичко което им е има и голяма доза параноя .И да напълно съм сигурна, че ще имаш дете!! !Спокойно просто вярвай, аз не съм от най-набожните обаче в положението какво губиш с една молитва... просто вярвай че ще стане, не е толкова голям проблем.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d8f904e545
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто не бива да се страхуваш. Трябва първо да бъдеш в хармония със себе си и тогава нещата ще се оправят. Знам колко клиширано звучи това, но съм сигерен, че е вярно. Душата и тялото са едно цяло. За да излекуваш тялото, може би първо трябва да излекуваш душата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker