Проблем със стомаха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем със стомаха
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 1674 пъти
Здравейте!
От няколко години ми откриха, че имам гастрит и оттогава се съобразявам какво хапвам. Има месеци, в които болките бяха силни и се е стигало до лекарства. Слава Богу минаваше ми!
От близо месец обаче имам друг проблем. Коремът ми къркори без значение дали е пълен или празен. Някой би казал, че това не е никакъв проблем, но изобщо не е така. Чувството е меко казано ужасно!
Когато съм сред много хора и се случва това направо се паникьосвам какво да правя. Къркоренето не е предизвикано от глад. Четох доста неща по темата и разбрах, че не малко хора страдат от т. нар. "'синдром на раздразненото черво".
Ходих и на лекар, предписа ми лекарства, пия ги вече повече от месец, но резултатът не е чак толкова голям. Освен това може ли цял живот, всеки божи ден да пия хапчета? Защото това ми се случва всеки ден, при това продължителността не е никак малка. Достатъчно е за да ме накара да се чувствам некомфортно.
Този проблем започва да се отразява и в общуването ми с хората. В момента, в който това се случи ми идва да се скрия някъде докато това не спре. Повярвайте ми, ужасно е!

Много моля, ако някой друг има същия здравословен проблем да пише как се справя с него. Моля Ви, наистина е ужасно. И най-лошото е, че ми се случва почти всеки ден и както казах, когато съм сред хора се получава доста неловко, особено за мен.
Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7855c20e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Даа, и аз го имам този проблем, дори бях писала тук. Всички казват яж разделно, не знам си какво, но ефект никакъв, а наистина си ужасно чувството(аз съм ученичка) както е тихо, изведнъж да се чуе нещо и то без да съм гладна. Не знам как да се справя.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b42b545eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! И аз съм с гастрит и ме притеснява нещо друго - лошият дъх. Не мога да открия решение, ти имаш ли този проблем?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5fe5364525
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Случвало ми се е след прекарана болест да започнат такива проблеми със стомаха, най-вече заради антибиотиците, които пиех. Разбирам те чудесно и на мен ми къркореше корема и то не от глад, и аз съм се чудила как да го прикрия. Това, което лично на мен ми помогна е пробиотици. Бях си взела някакви италиански, но беше отдавна и забравих как се казват. След това започнах да пия Лактофлор, това също са пробиотици и проблемът се оправи. Освен това не ги пия постоянно, а като усетя че има проблем взимам 1-2 месеца и всичко се оправя. Вече дори не се сещам за този проблем, но преди 1-2 години се тормозех с това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 03e2e482ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към номер 2:

Здравей! Не, аз нямам такъв проблем. Бих те посъветвала да обърнеш внимание на храните, които използваш, защото те са едни от главните причинители за лош дъх. Излишно е да споменавам, че ако се спазва добра устната хигиена не би трябвало да има проблеми, сигурна съм, че при теб този проблем идва заради храните, а не от друго. Прочети в интернет има доста статии относно храните, които причиняват лош дъх.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c1a74b404f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля, че къркоренето е свързано с отделянето и предвижването на газове. А газовете са една широка тема.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker