Уринотерапия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Уринотерапия
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2318 пъти
Някой чувал ли е за т.н. уринотерапия. Четох преди време една книга със зелени корици, ей така между редовете и понеже съм наивен и отворен към всякакви неща свързани с доброто разположение на духа и тялото, чат пат си попийвам урина, оставям я да втаса 4-5 дена и си я намазвам на главата* това е стара урина* и т.н. В книгата се описваха различни методи и техники за лечение, козметика и прочие. Лекувала пердета, косопади и по-важни неща, които не запомних, но като ги прочета пак, ще доуширя темата. Египтяните я били наричали животворната течност.
Не че ми пука, но към дамите въпрос. Ако съм мъж и Ви го кажа,че го практикувам много ли ще се погнусите, за да знам докъде да разкривам моята тайна за красива коса.
М 25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 797572e52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не разкривай, тайната си пред жена, ако разбира се, самата не е омъжена за теб от поне 10 години.
Знаем, че уреята в урината помага на кожата и на косата, но има аптеки за тази работа, в които всъщност продават и са отделили само урея вместо цялата течност, която ти използваш. Урината съдържа и други примеси, които не са полезни и миришат, зависи с какво се храниш, дали пиеш алкохол, дали пушиш. Уреята от аптеката е в красиви опаковки и мирише хубаво примесена е само с полезни съставки.
Ти вземаш решение дали да купиш препарат от аптеката с урея или да се поливаш с урина, но по-добре не разказвай на дамите за тайния си фетиш.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d04651b030
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Малахов има писания по този въпрос. Уринотерапията съществува наистина от векове, прилагат я и йогите. А относно това, дали дамите ще харесат интереса ти - зависи от дамите. Ако са вторачени в съвременната официална медицина, която въпреки че наричат напреднала нито е установила причината за 90% от заболяванията, нито ма адекватно лечение за много от тях, а препоръчва обезболяващи - тези дами ще те гледат странно и ще чуеш не много ласкави приказки. Останалите ще те възприемем нормално, въпреки че аз лично никога не съм пробвала уринотерапия. Може би само като дете - на рани (това отдавна го знам), ама не помня. Съвременната официална медицина естествено не гледа с добро око на уринотерапията, ама не се трогвай много от тая работа. По всяка вероятност много о читателите тук не са чували за нея и няма как да имат адекватно мнение.
Сподели опита с косата ти и на какво друго ти помага.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d75fd353cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ха-ха, ми какво да ти кажа - тя една приятелка си мори херпесите с ушна кал.. Разни хора - разни идеали. Падам си по Шрек-оподобни индивиди :)

Ако беше толкова ефективна методиката, сигурно египтяните и до ден днешен щяха да си я ползват. Може би на времето, с онези средства, е била. В съвремието - не е сигурно.

Ама експериментирайте - няма лошо! Ако постигнете "чудодейни резултати", пишете! То всяко нещо, приложено върху друго нещо, води до някакви изменения. Сигурно е, че ако пиеш урина, тялото ти ще се чувства странно от това. И със сигурност ще повлияе на нещо. Дали в положителна или отрицателна посока - това е вече друг въпрос. Имам някакви съмнения, понеже Природата не го е измислила точно така... ама тя и за секса, който правят хората не го е измислила така, в това число и за аналния, и за гей.. ама хората си го правят :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 186b7771af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм чела тази книга и много подобни. До пиене не съм стигнала, но съм си лекувала плюски по краката и ефекта беше много добър. По-добре не споделяй какво правиш, много малко са жените, а и мъжете които биха те разбрали. Прави това от което се чувстваш добре, не е важно дали е уринотерапия, гладуване, детоксикация или каквото и да било друго. Запази тайната за себе си !
Ж 27

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 214a15d8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   аз карам жена ми да ми пикае в устата...

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3867ff4eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Очаквах повече иронизиращи коментари, но се убеждавам, че тук пишат доста широкоскроени и ерудирани хора. За съжаление сега съм в чужбина, а книгата ми е в България и не мога да прочета нещо повече, за да пробвам и други неща. Значи за косата- стана малко по бляскава, придоби малко по категоричен черен цвят и като че ли я чувствам по-здрава. Мажа се в месеца веднъж, защото имам съквартирант и се съобразявам да не научи, защото мирише малко. Ползва се средната урина* оставят се малко от първата и последната струя за казанчето). Ползва се не прясна, а престояла 4-5 дена, то се усеща кога е за ползване. Днес например ходох да тичам, от една седмица го правя, но днес взех 20-те си минуте без почти да се задахам. Бях някак си по издръжлив, но може и да е щото бях на 4 портокала целия ден и ми беше лекичко. Когато се храня правилно урината има приятен вкус, понякога има солен и неприятен вкус, но днес с портокалите сякаш пиеш ароматизирана вода. Не пия редовно и не пуша, затова не се притеснчвам, че има кой знае колко вредни неща. Не се пие урина, ако си ползвал лекарства. Надъхвам се за да започна по сериозно да практикувам и тогава ще ви дам по задълбочено мнение. Не очаквам някакви магически резултати, а просто едно нормално здраво тяло, а що се отнася до колежката която препоръчва аптеките, аз съм на противното мнение. Фармацията е най-мощния и манипулиран отрасъл, по-мощен от войните и наркотиците, но затова не се шуми, щото са забъркани имена като Саркози, фамилията Буш и т. н. Мисля да рискувами да практикувам уринотерапия. Много ми се иска да практикувам и методите на Хира Ратан Манек за взиране в слънцето, който е изследван от НАСА, че не е ял в продължение на 400 и там колко дни, но нямам възможност, защото съм в Германия, а тук почти няма слънце на север. Надявам се поне малко такива по древни методики и спорт да компенсират кофти храната която ядем, липсата на слънце, което е здраве и забързаното напрегнато ежедневие.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker