Как да предпазя малкото си момиче? Откриха й левкемия! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Как да предпазя малкото си момиче? Откриха й левкемия!
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 15855 пъти
Аз съм на 33 имам прекрасна дъщеря. В последно време дъщеря ми започна много да боледува от няколко седмици и тече кръв от носа чувства се много отпаднала и много изморена оплаква се от болки в ставите и като беше на състезание и се случи за пръв пъд да припада постоянно бледа и не се чувстваше добре.

След това отидохме веднага в болницата там и правиха изследвания и накрая ни казаха, че има левкемия, когато ми казаха незнаех на кой свят съм щях направо да припадна. А за нея беше още по голям кошмар трябваше да спре да тренира докато не се оправи напълно, а и си има гадже за него мислише много повече от колкото за себе си, беше я страх, и още я страх, да не стане нещо с нея и че ще го изостави по много гаден начин.

Въпросът ми е не е ли малко млада за да се разболее и как можем да се справим с болестта и да не се притесняваме, че ако отидем някъде няма да и стане нещо. Това е най-големият ми кошмар, който може да имам, всички я пазим, грижим се за нея, но тя не може да го приеме и живее в страх за всичко.

Моля ви помогнете ми как да предпазя малкота си момиче яма да си простя ако се случи нещо с нея тя е единствено дете и много ме страх.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: b8f7a4757d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Eм невиждам логика да питаш нас? Ние да не сме лекари ? Според мен утиди в някоя болница и питаи там ! Със сигурност съвета ще е 75 % по-качествен от някой бабешки лечения от преди 20 год който някои може да те съветва да правиш !

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 03c9d29a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 не бъди толкова груб/а, не виждаш ли, че жената е притеснена и иска съвет. Ясно е, че се е консултирала вече с лекари, но тя иска, може би някой, който е преживял нещо подобно да и помогне със съвет. Аз няма как да ви дам такъв, тъй като не съм компетентна в тази област, но пък мисля, че ако и се предостави нужното лечение и грижи всичко ще е наред. Пожелавам дъщеричката ви да се оправи и да се чувства добре, а на вас да не се отчайвате и да бъдете силна. Успех

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f452330cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Съжалявам че точно по такъв повод пишете. Моя съвет е да не я оставяте да пада духом както да не се оствяте и вие самата. Отидете в някоя книжарница за духовна литература. Има неверотнио книги на тема силата на мисълта. Тя е енергия, чрез нея мн неща могат да се променят. Трябва да мислите единствено и само положително. Ставаите сутрин и мислете само за онова което искате от живота. Знам че с тези проблеми ще е трудно но опитайте. Искрено, с цялото си сърце пожелавам детенцето ви да се оправи и вярвам че ше е така!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d2a00a12b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Благодаря ви знам че молбата ми е малко необичайна но много се безпокоя живея в страх да не и стане нещо понеже ми е единствено дете и много ме страх да не се влоши грижим се за нея лекува се но няма много голяма промяна. Треважа се както и всяка друга майка би го направила са своите деца.Благодаря ви

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ad708bdbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Имала съм същия случай в семейството-с брат ми преди 7 години-тогава беше на 10 години. Така..моят съвет е: в случай, че прецените, че детето има нужда от сериозно лечение, отправете поглед към чужбина. Пише ти момиче, което е загубило брат си преди 7 години. Започнахме да го лекуваме в стара загора -поради немърливост/или и аз не знам по каква причина защото тогава съм била по-малка/ го заразиха тук в болницата-след това известно време безрезултатно се лекува в 2 софийски болници, при именити професори, които не можаха да му помогнат и поставаха на няколко пъти грешна диагноза, като в края на развитието на болестта обявиха че брат ми е в последен стадий на левкемия и НЯМАЛО смисъл да се лекува в чужбина..../няма да говоря за моето предубеждение към българските ,,лекари''...това не е важно в случая/...и родителите ми заминаха за германия с него...от средно статистическо семейство сме-нито мн богати-нито много беднио-но чрез дарения-заеми и какво ли още не брат ми замина за германия...идължиха му живота но само за известно време за съжаление и си отиде едва на 10 год..

Предпочитам да ви напиша цялата истина без да ви спестя нищо, за да можете да не допуснете нашата грешка..а тя се изразява в това че твърде мноого време изгубихме...в германия ако бяхме отишли по-рано всичко би било с друг край!

Темата за мен е много дълга и болезнена, но се надявам при вас всичко да мине добре! И ще мине, разбира се. Просто не чакайте,,,това е-И ПИШЕТЕ -ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ПОМОГНА С КАКВОТО МОГА НАИСТИНА! ЗА МЕН БИ БИЛО ИСТИНСКА РАДОСТ----ПИШЕТЕ!!

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b8bb1cb78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сина ми почина от левкемия след 11 месеца борба, починаха и много други деца, с които бяхме заедно в болницата, терзаех се от същите притеснения, в малкото дни в които ни пускаха да се прибираме у дома, но накрая ми стана ясно, че само мога да съжалявам, че не му позволих , както се оказа за последно да изживее това или онова, нищо няма смисъл, когато е писано и каквото ще стане, аз поне излекувано дете за тия 11 месеца в тая единствена софийска детска клиника, с големите величия, НЕ ВИДЯХ, а даваха 80 процента, на това благородна лъжа ли се вика, само дето и исус христос не е изпитал такава болка и мъка, каквато изпита детето ми.......

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2df671a662
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей,

Ако искаш да бъде полезна за дъщеря ти трябва да знаеш повече за нейната болест. Съветвам те да прочетеш някои сериозни сайтове (но не български! там може да се объркаш повече отколкото да имаш полза)

http://www.leukemia-lymphoma.org/all_page?item_id=7026

Трябва да се поддържа имунитета и висок и да се пази от всякакви настинки, възпаления за да не подлага на натиск имунната и система.

Съветвам те да и правите сок всеки ден от червено цвекло около 200 мл, това е доказано най-доброто за този тип заболяване.

Също така намерете опитен и внимателен хематолог, който да я следи.

Не трябва да се лъжеш че болестта е лека, това не е така. Но правейки най-доброто от себе си можеш да си сигурна че ще и бъдеш от полза по най-добрия начин.

От София ли сте?

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ad708bdbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ОТНОВО СЪМ НОМЕР 5-ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ НОМЕР 6 ЩЕ МЕ ПОДКРЕПИ-ОПИВАЙ СЕ СЪС ВСИЧКИ СИЛИ ДА НЕ ХОДИШ ПО НАШИ БОЛНИЦИ-ТУК ВСИЧКО Е ФАЛШ И КОРУПЦИА-СТЯГАЙТЕ СЕ И НЕ ГУБЕТЕ НИКАКВО ВРЕМЕ! ТАКИВА КАТО НАС И НОМЕР 6 ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА-НЕКА НЕ ПИШЕМ РОМАНИ А ПОМОГНЕМ С КАКВОТО МОЖЕМ!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ad708bdbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   НОМЕР 6,БРАТ МИ КАТО СЕ Е ЛЕКУВАЛ В ГЕРМАНИЯ АМА ЕДВА СЛЕД КАТО ТИЯ ИЗРОДИ ТУК КАЗАХА В 3-Я СТАДИЙ КАКВА Е БОЛЕСТТА, ЛЕКАРИТЕ ТАМ СА БИЛИ УЧУДЕНИ ОТ БЪЛГАРСКАТА НЕБРЕЖНОСТ И ОТНОШЕНИЕ-ТОЧНО ЗА СЪЩИТЕ ВЕЛИЧИЯ ГОВОРИМ...НЗ ВИЕ ПРИ КОЙ ТОЧНО СТЕ БИЛИ -АМА МОЖЕ БИ ТОЗИ ПРОФЕСОР БОБЕВ ВИ ГОВОРИ НЕЩОч СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ТАКИВА УБИЙЦИ НА ДЕЦА! КАКВО ДА ВИ КАЖА...ЗАТОВА ЧЕ АВТОРКАТА ДА СЛУША ТАКИВА КАТО МЕН И ВАС...КОИТО СА ГО ПРЕЖИВЯЛИ-ПО-ДОБРЕ НЕ ТУК! БОРЕТЕ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d2a00a12b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Когато отидохме в нашата болницата и там 2 пъти и правиха едни и същи изследвания и мина доста време докато окончателно ми казаха какво и е.Апреди това ходихме при личната лекарка на дъщеря ми и тя ни каза че не е нищо сериозно да не се безпокоим за нищо.Все още не може да го приеме както и аз държа се някак.В момента много тежко прекарва настинка с температура почти 40 градуса а я пазим дали антибиотиците ще повлиаят някак понеже ги повръща това вреди ли и .А преди тази болест изкара бронхит плевмония и след това започнаха проблемине с тези симптоми.Възможно ли е само бронхит плевмонията да е причина да се разболее.

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ad708bdbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   номер 12 при нас беше точно така-НЕ ЧАКАЙТЕ-НИЕ ТОВА НАПРАВИХМЕ И СЪЖАЛЯВАХМЕ-------------СЪЩАТА ИСТОРИЯ 1 КЪМ 1....КАКВО ВИ ИНТЕРЕСУВ ПРИЧИНАТА,КАТО РЕЗУЛТАТЪТ Е ВАЖЕН????!!!!!!! НЯМАТЕ ВРЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a48c5e26d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Искрено Ви съчувствам. Добре е и да прочетете мнения на препатили, дано имате полза -

http://forum.all.bg/showthreaded.php/Cat/0/Number/1198460/an//page/0/vc/1

http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Itemid,29/func,showcat/catid,23/

http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=49&t=14945

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=360745.30

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=361181.0

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: bbfb1d9105
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Бронхита и пневмонията не са причина, те са следствие от проблемите които болестта причинява на имунната система. Клектите, които са отговорни за този процес, се отделят в кръвта от костния мозък още не зрели и затова не могат напълно да изпълняват функцията си и дъщеря ти се разболява много лесно.

От София ли сте?

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f0bcb3be65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Искренно се надявам дъщеря ви да се оправи, защото няма по-лошо нещо от подобни болести. Пожелаам ви наистина много късмет и аз съм на мнение че медицината тук не е достатъчно добра. Успех мила :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: bbfb1d9105
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Този също е хубав линк
http://www.biberonbg.com/info/all.htm

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3388806bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Госпожо, дано Бог е с вас. Бъдете силна, покажете цялата си сила и любов на детето си, никакъв страх, а още по-малко пред нея!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ad708bdbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Kъм АВТОРКАТА---КАКВО СЕ СЛУЧВА?? ДЕЙСТВАТЕ ЛИ? ПИШЕТЕ...

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d2a00a12b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Да действаме химиотерапията я поддържа сега се опитва да се оправи понеже снощи дигна 40 градуса температура и настина хне възприема добре химиотерапията не иска да ходи като казва че няма смисъл да ходи няколко дена не се чувства добре направо се отказва от всичко много ме е страх просто отказва въобще да се храни от болницата я пращат при специалисти в софия

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: bbfb1d9105
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Вие от кой град сте?

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 722f9478fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От Силистра сме

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3992db7119
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Не чакайте, тръгвайте за София, ако се налага и за чужбина.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: bbfb1d9105
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ако решите да правите консултация в София бих могъл да Ви насоча към хематоложка с дългогодишен опит (натрупан в национален център по хематология и трансфузиология) и голямо съчуствие (нещо което трудно се среща). Прави прегледи в сряда.

Оставете имейл адрес за да Ви дам повече инфо ако се интересувате.

Успех

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 776b21f77b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Има ли опасност да съм болна от нещо?
преди: 5 дни, 6 часа, прочетена 455 пъти
Казвам се Никол на 17 години съм въпросът ми е дали трябва да се притеснявам понеже от 2-3 седмици се чувствам много изморена отпаднала на ден най-малко поне по 5-6 пъти ми тече кръв от носа кожата ми е някак по бледа. Наскоро като бях на училище 2 3 пъти бях прираднала и по често вдигам температура като последния път беше почти 40 градуса, а в последно време забелязах, че имам червени петна по кожата.

Ходих на личния си лекар и той ми каза, че съм се чувствала изморена и отпаднала понеже тренирам. Ако може някой да ми помогне много ще съм му благодарна, защото незнам дали да се притеснявам или не благодаря предварително
...
това да ви е познато???странно!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7cdeddcff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Не винаги лекарите разбират правилно симптомите.Има и други начини за поставяне на диагноза.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: bdfe087288
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Миличка влизам ти напълно в положението . Ще ти дам съвет . Има книга- Левкемия какво е това . Не съм я чела но ще ти я препоръчам за да се запазнаеш с болестта . Успех мога да се поинтересувам а ти споко всичко си има лек и щом сте забелязали болестта в началото няма страшно само се поинтерекувайте в софия или в чужбина нядавам се да съм ви била от полза

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e42ef311c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   НЕ ИСКАМ ДА ВИ ПЛАША, НО С ЛЕВКЕМИЯТА ШЕГА НЕ БИВА... ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ, СЛЕД ПОЧТИ ДВЕ ГОДИШНА БОРБА, СИНЪТ МИ ПОЧИНА, А БЕШЕ САМО НА 20 ГОДИНИ! НУЖНИ СА ВИ БЕЗКРАЙНО МНОГО СМЕЛОСТ И.. КЪСМЕТ. АКО ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ КАК ТОЧНО "ЛЕКУВАТ" У НАС И.. ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ, НАПИШЕТЕ "ЛЕВКЕМИЯТА ИЛИ СИНЪТ МИ" В ГУГЪЛ И ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ РАЗКАЗА МИ, НАПИСАН ПО ДНЕВНИКА, КОЙТО СИ ВОДИХ... СТРАШНО Е, НО Е ВЯРНО! ВЗЕМЕТЕ СПЕШНИ МЕРКИ! БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e42ef311c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   НЕ СТОЙТЕ В БЪЛГАРИЯ, ТЪРСЕТЕ ИЗХОД В ЧУЖБИНА

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f82bd911a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Левкимията засяга много млади хора и деца. Много съжалявам.
Не губете време, веднага започнете с лечението в България, продавайте имоти и търсета и в чужбина помощ, но се подгответе за борба и за най-лошото. Съжалявам, но и в чужбина могат да направят „само“ трансплантация на костен мозък, химиотерапия.
И, номер 29 - за съжаление и в чужбина много хора губят борбата, никой не знае кой ще оцелее и кой не - не случайно Германия е осеяна с хосписи - болници, където хората се оставят просто да прекарат последните си месеци на спокойствие и без болки. Не търсете панацеята в многото пари, в екзотични лечения в Русия и Израел - доверете се първо на нашите специалисти, за да не губите време и се свържете с организации за консултации от Германия, Австрия, Холандия. Не се тормозете със събиране на пари на всяка цена, честно ви казвам - на Запад много не успяват също да се преборят, всичко зависи от стадия, от човека - не се чувствайте виновна, ако не можете да осигурите скъпо лечение в чужбина - просто тази болест е коварна и никой не може да ви гарантира лечение, иначе в Германия например хората щяха да я преборват на 100%, а не е така. Може да имат и специалистите, и техниката и медикаментите - но хиляди не могат да намерят донор на костен мозък и това е - няма спасение - вече и в България се прави тази процедура (виж линк долу).
Събирайте пари за медикаменти, за химиотерапията - те са едни и същи и тук, и в Германия - различни са само лекарите и вярвайте в Бог, бъдете силни за детето си!

Бог да ви пази!

тук гледайте http://www.dailymotion.com/video/xg3a5o_yyyyyyyyyyyyyy-yy-yyyyyyyy-yyyyyy_news

това е МАКСИМУМЪТ в момента в медицината и в Германия ако щете и много трудно намират донор, може да направите акция за намиране на донор, масово генетично изследване, мисля че вече е правено и в България

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: c55a45fb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Здравей и от мен. Аз нямам опит с подобен проблем. Но и аз си имам такива, за които ден и нощ търся лек и се отчаях. На 23 години съм. Попринцип съм за лечението в чужбина. Тук немърливоста и нежеланието на лекарите наистина е безобразна и най-вече ме натъжава. Аз няма с какво да помогна. Одеве попаднах на нещо в нета и се сетх за теб! А то е: "- На болен младеж от левкемия препоръча да пие водата
от сварени зърна на пшеница, царевица, овес, ръж и просо. После младежът се обади, че се
чувства отлично и е напълнял с 5 кг. "
Това са думи на Баба Ванга. Това го прочетох тук - http://star05. net/e-books/duhovna. lit/mistika/krasimira. stoqnova-vanga-iasnovidkata. pdf на странца 57 (маааалко след средата на страницата). Това е с което единствено мога да опитам някак да помогна. Пиши ни (ми), моля те как се развиват нещата с момиченцето ти! Много успеж желая, нека има щастие за вас!!!

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 415f8c6083
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   хора, съвременната медицина НА ЗАПАД не може да се пребори с левкимията, камо ли пшеницата и овесът. Когато се спре химеотерапията и почне да се пие овес, ще напълнееш, ясно - но здрав ли си?
Единствено чрез хомиотерапия и трансплантация на костен мозък има шанс. Последното дори НА ЗАПАД не го правят винаги, а и рядко се намира донор!
В клипчето ви пуснах - човекът има късмет да е ром, а те всички са роднини, защото не се месят с други етноси и лесно са му намерили донор и в бг-то са му пресъдили клетките. Късмет!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 25 дни
hash: bde21bcb43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   искам да ви помогна - преминала съм през този ад...дъщеря ви има ли филаделфийска хромозома?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3994182e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Моето дете също е болно от тази коварна болест всеки ден живеем в страх дали на другиа ден ще е добре това не е живот това е ада за един родител

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 641862bc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   35, потърсете проф. Драган Бобев и не губете излишно време със събиране на пари за чужбина, обещано лечение със стволови клетки и други подобни приказки
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=372644

Има само една възможност извън България - присаждане на костен мозък в Германия например, но проблемът е, че донор почти не се намира. И там децата ПО ПРИНЦИП получават същото лечение като у нас, освен ако са супер късметлия и имат донор в семейството. Има кампании за намиране на донор, но става за единични случаи, подобно на практиката у нас да се събират средства. Доверете се на първо време на нашите лекари, за да не губите време! И се молете на Бог. Подгответе се за най-лошото. Ние всички сме пътници. Това е рискът да живееш. Бъдете благодарни за щастливите мигове с детето си и не го травмирайте, правейки дните му тъжни и мрачни, заради вашта си тъга. Бъдете весели и не показвайте болката си, това е много важно за детето. Подсладете му живота.
А, ако нищо не помогне - бъдете благодарни за времето, прекарано с него! Нека Бог бъде милстив! Успех и много сили в борбата желая!

П.П. аз познавам дете от Германия, което е оздравяло с химиотерапия - до тук се простират и силите на лекарите и там. Иначе има шарлатани, които за 250 000 евро ще ти обещаят всичко. Не си мислете, че шарлатаните са само у нас - напротив, най-големите са в чужбина!

Сега си е нормално дете, вече млад човек! Само с химиотерапия!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9c1058a866
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Към авторката. Много е тъжно и аз имам роднина в семейството, който страда от тежка и нелечима болест. Моля те, пиши как е дъщеря ти??

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 98eb21e0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   опитай се да влезнеш в контакт с Мара Капитанова. За съжаление тя е минала през този кошмар и в момента контактува с много други хора с този проблем126

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 35f3d42c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Моя съвет е, каквото и лекарство да прилагаш, винаги използвай и Плацебо! Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 79ed02a73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Свържете се с лекар. влезте в интернет cobra antidot там ще видите как да се свържете с лекаря за да ви изпрати продукта за лечение и да ви обясни как да го вземе дъщеря ви

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker