Присаждане на коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Присаждане на коса
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 40914 пъти
Някой мъж с оредяла коса, просаждал ли си е и има ли резултат? Колко струва цялата процедура и кой вид е най- ефикасен? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 94

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1cce327e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Опитaй първо дa си мaжеш хубaво( добре втрито) в корените, особено aфектирaните зони, сок от прясно нaстъргaн лук.зaвивaш с нaйлон и зaтопленa кърпa отгоре, престоявaш 2 чaсa и отмивaш с шaмпоaн и лимонов сок, зa дa премaхне миризмaтa.
Поне2-3 в седмицaтa, aко.нямa резултaт, тогaвa....другото.
Мъжът ми беше зaпочнaл дa оплевивявa нa 26 год.след около 2 мес.редовни нaтривки с лук , вече имaше новa косa, дори нa нaй- големите петнa без косa.
Оттогaвa редовно 2 мес си прaви и един почивa, въпреки че до моментa не му е пaдaлa повече( a може точно зaрaди товa и дa не окaпвa)
Не му е особено гъстa косaтa, но не е плешивa, еднaкво рaзпределенa е нaвсякъде.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6d45e20795
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Браво Н1:), стори ми се пълна глупост, а като погледнах в нета много успешно звучи.
Към автора: бих споделил още една народна рецепта, за която се убедих лично. Чаят от коприва също пишат че помага против оплешивяване и дори може да възвърне някаква част от космите. Това няма как да потвърдя тъй като нямам грам плешивост. Но определено ми се сгъсти още повече.
На мен ми трябваше против побеляване на косата. Преди две години на 27 в рамките на месец се сдобих с цели 5-6 бели косъма за пръв път. Догадня ми от тази скорост и намерих за копривата. От тогава две години пия чай на седмица по 3 пъти и ми изчезнаха напълно няколкото бели косъма и нито един нов нямам:) Намира се в повечето аптеки, за левче.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4d7066dac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   До 1

това би могло да помогне, само ако проблемът е в кожата. Ако говорим за типичното мъжко оплешивяване, което е наследствено, резултат е от тестотерона и се проявява след определена възраст, която е индивидуална, няма как да помогне. Пробвал съм.

Значи за присаждането има 2 начина. Единият е като на Боби Михайлов. Косата е изкуствена нещо като полиетилен. Пада за 1 г. и трябва да се присажда периодично. Има много поддръжка. Трябва да се внимава да не се разтопи от топло, при къпане и т. н.

Другият вариант е със собствена коса. Отзад от тила се изрязва една лентичка с коса, кожа и корени. После плешивите участъци се дупчат и се посажда твоята коса. Имаш 1 поцедура за вземане на здрави косми. После друга за присаждане след няколко седмици. После поне 50% от космите окапват и процедурата се повтаря. Ако се наложи, се правят редица процедури през 3 месеца, за да се постигне гъстота. Обикновено поне 3 плюс за вземане на здрави косми.

На косъм е 4 евро в чужбина и всичко излиза около 20-30 хил евро в чужбина (Брюксел), но все пак зависи от случая. В Бг е в пъти по-евтино (5-10 хил лв), но не е за препоръчване, защото си е опасно.

По принцип тази операция крие сериозни рискове. Например няма гаранция, че ще прихване. Ако не прихване, остават само дупките по кожата на главата и гледката не е никак приятна. Ако искаш, потърси снимки в нета на такива несполучливи опити. Просто можеш да повърнеш, отвратително е. Никой не може да ти гарантира, че ще прихванеш. Абе, риск си е и трябва много добре да обмислиш, защото може вместо да станеш малко по-красив да станеш в пъти по-грозен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 040ba2af2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Н2, н 1 съм, също редовно aко ядеш копривa и спaнaк, се възвръщa цветът нa косaтa, в някои случaи дори рaсте чернa.
Долу- горе след около 1 год. редовно хрaнене с тях имa ефект.

Към aвторa: чесънa също имa тaкъв ефект( кaто лукa), всъщност не знaм кой е по- силен.
Няколко скилидки чесън, смaчкaни нa кaшичкa с мaлко прецедено кисело мляко се нaмaзвaт( втривaт) по същият нaчин.
Цялaтa процедурa е същaтa, рaзликaтa е, че трябвa дa престоиш цялaтa нощ, прaви се 3 пъти поред.
Почивкa 1 мес. и пaк. тaкa поне 3 поредно месецa.

Мисля, че нямa по- добри средствa от нaтурaлните, дaдени от природaтa продукти, чисти сa, нямaт химия и стaбилизaтори.
Пробвaй преди дa похaрчиш толковa много пaри.
A имa и друго, много жени сме нa двете крaйности, хaресвaме мъже с гъсти коси или пък обръснaти.
Имa мъже, които сa много секси с бръснaти глaви:)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 16ea12030b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Един познат си направи присаждане на коса с фоликули, но в Турция, в голяма болница и му излезна някъде към 3000 лева! Сега каза, че били пуснали някаква много добра промоция, имали и на български сайт! Ще питам и ще пиша за сайта и името на болницата!

 
  ...


...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 97d25973a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Здравейте, бих искала да добавя към коментарите относно присаждането на коса в чужбина. Наблюденията ми са конкретно за една клиника в Истанбул - клиниката на д-р Серкан Айгън! Мой много близък познат реши да се възползва и наистина резултатите са удивителни! Направо е като нов, все едно никога не е оплешивявал. и за да бъда максимално полезна ще ви обобщя накратко за какво става дума : Използвания метод е Фоликулярна екстракция - процес на премахване на космени фоликули от скалпа или други, незасегнати от оплешивяване части на тялото. Един по един космените фоликули се премахват под формата на фоликулярни единици с помощта на микро мотор, оборудван със специални игли с диаметър 0, 6 – 0, 7 без наличие на каквито и да било разрези и шевове. Иззетите фоликули се присаждат от специалист в каналчетата, които се отварят в засегнатите от оплешивяване зони. Фоликулярната екстракция се е превърнала в предпочитан метод, тъй като не оставя никакви видими белези в донорската област.

И цялата тази работа само за 3-4 дни престой в Истанбул - без болка и някакви външни белези! Направо никой не можа да повярва какво са му направили! Тази клиника случайно я намерихме в нета и той прати запитване на info@arpanu. com - това се оказа, че е агенция, която организира цялата работа - от момента на пристигане в Истанбул до заминаването! Осигуриха му транспорт от и до хотела, включено в цената и всичко ако не се лъжа беше за около 3000 лв. Разбира се отново си зависи и от фоликулите които трябва да се вградят!

Дано да съм от полза! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 26 дни
hash: 00cfcb4a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 6

Много полезна информация. А присаждането не се ли прави на няколко процедури, тъй като винаги някаква част от присадените косми окапват до няколко месеца? И другия ми въпрос е какви са рисковете? Благодаря предварително.

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 97d25973a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Здравеийте, рискове при прилагането на точно този метод не са известни досега. Винаги се предпочита, защото както Ви написах протича бързо и без болка, дори няма никакви видими белези. Относно броя на процедурите - зависи от броя на фоликулите, които трябва да се вградят, но не повече от 2 процедури, които се правят през 6 месеца, но това не е обвързано с факта, че окапват фоликули, а просто защото броят им е по - голям и все пак трябва да има положителен ефект!

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 64f529d930
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Здравейте, обещах да пиша за болницата в Истанбул, където един познат си направи присаждане на коса, това е техният сайт на български http://www.kosopad.net/
Много е доволен и вече се вижда новата му коса пораснала.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 16 дни
hash: 1626b2cb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Здравейте! Скоро се подложих на една процедура за присаждане на коса тук в България. Ако има интерес бих могъл да споделя.

 
  ...

...
преди: 10 години, 16 дни
hash: 4d7066dac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   до номер 10

давай, сподели

 
  ...
преди: 10 години, 9 дни
hash: 1626b2cb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Скоро направих интервенцията за присаждане по на коса. Ако има интерес мога да споделя.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 дни
hash: 1626b2cb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ок! Много може да се пише, но в кая на краищата е важен резултатът. В началото на февруари ми присадиха тук в България 4950 фоликула в рамките на два дни. Исках всичко да мине дискретно и да видя дали някой ще забележи промяна във визията ми. Затова заминах за два месеца в чужбина където пък само един фризьор в Германия ме попита правил ли съм нещо с косата си. Когато се прибрах всички познати просто се засмяха на късата ми прическа и.... до там. Скалпа ми беше в нормално състояние вече, но косичката си беше рядка. Отмина и третият месец от операцията като ефектът от нея започна бавно да се проявява. Сега съм съм малко към края на четвъртият месец и... имам почти нормална коса. Просто в рамките на този последен месец сякаш изведнъж израстна. Казвам почти "нормална", защото има косъмчета които тепърва израстват. Жена ми беше единствената която знаеше на какво се подлагам и сега просто не може да повярва на огромната промяна. Хората пък които са покрай мене или са разсеяни или им е неудобно да попитат какво става. Така или иначе се получи така както аз го исках. Сега ми е готино и се усмихвам добронамерено когато видя плешив мъж. Искам да кажа, че не беше лека интервенция, имаше лишения, но сега ми е кеф. Както казах много мога да напиша, но не искам да създавам усещането, че съм много ентусиазиран, защото престоят още около 2 месеца в които косата ще се сгъстява и уплътнява и тогава чак може да се говори за крайният резултат. Надявам се да съм бил полезен в споделеното и ако има интерес ще отговоря с удоволствие.

 
  ...
преди: 10 години, 6 дни
hash: 00cfcb4a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Само веднъж ли се подлагаш на тази операция и какво включва процедурата? Колко излиза като пари и къде се намира клиниката? Какво представлява методиката на прост език без термини?

Благодаря пердваритлно.

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 1626b2cb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Здравейте! Казвам това което зная от разговорите със специалисти. Може да се присади коса на няколко етапа с разлика около година или малко по-малко. На мен също ми препоръчаха това, но аз избрах в два последователни дни да ми сложат необходимият брой присадки (косъмчета). Няма смисъл от два следоперативни отока, два пъти по една седмица отсъствие от работа и най-вече каквото трябва да се прави да отминава и да го забравяш. А за процедурата - трябва да си страшно мотивиран в това което си решил да правиш, защото има моменти на неописуема болка и си задавах въпроса, необходимо ли и всичко това. На мен ми биха около 150 инжекции в главата за да ми поставят упойка. Как не счупих железата за които се държах, не зная. После бавно ми направиха около 10000 дупки в главата със специална зъмба. Половината от тях използваха да вземат косъмчета от тила и двете ми страни, половината за да ги поставят на местата на оплешевяването. В края на краищата издържах и вечерта на вторият ден се прибрах в хотела с марля на главата. В следващите 7-8 дни имаше ужасни отоци и бе почти невъзможно да се покажа някъде. Оттам-нататък остана само търпение и надежда за добре свършена работа от доктора и екипът му. На мен тези 4950 косъмчета ми излезнаха 12000 лв. Клиниката където направих интервенцията беше Галатея. Надявам се да съм бил полезен с опита който споделих.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fb01067c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   На мен присаждането на коса в Турция ми излезна 3000 лв. за 3000 присадки, което ще рече повече от 6000 косъма.
Беше 1 ден само (7-8 часа). Оттоци по лицето имах съвсем малко първите 2 дни, бяха ми изписани специални хапчета, главата ми беше зачервена, но след 7 дни се възстанових, абсолютно нищо ми нямаше. Аз останах доволен. За интересуващите се ето го и сайта http://www. transplantaciqnakosa. com/

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c762835344
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Мой близък приятел си направи присаждане на коса преди около година в DHI - клиниката се намира в София, а докторката която прави процедурите била много добра и работела в други такива клиники и в Париж, Лондон, Солун, Манчестър... Важното е че процедурата мина за един ден - сутринта отидоха в клиниката - до към обяд са му издадили присадките от тила /косми с коренчета/, а след почивката през която е обядвал са му ги присадили на темето, където беше почти плешив. Каза, че го е боляло само докато са му слагали упойката, но в крайна сметка без упойка не може. Вечерта се прибра само с една лека превръзка на тила, а отгоре на темето беше зачервен и се виждаха страшно много косъмчета... Нямаше нито болки, нико отоци, само каза че му е писнало да лежи в една поза по време на процедурата... Както и да е сега се радва на новата си коса, която расте и се подстригва. Промени се целия му вид, сега изглежда много по-млад, дори усмивката му се промени. Като го питаме дали пак би отишъл - той ни отговаря - разбира се, но този път няма да се боя предварително както първия път. Успех на всеки, който е решил да не се примирява с проблема, а да го разреши.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1626b2cb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Здравейте, на всички четящи форума. Аз съм човекът написал постовете 13 и 15. Та....да споделя отново. Вече десет месеца след описаната по-горе интервенция по присаждането на коса мога да кажа,че крайният резултат за мене е много,много добър. Имам естествена ,бързо разтяща коса и мога да ходя както късо подстриган така и с по-дълга прическа. Може би съм имал късмета да съм попаднал на точното място и в точното време,но така или иначе в моят случай аз съм доволен,а това е най-важното. Искам да благодаря на екипа с чиито умения сега изглеждам видимо доволен когато се погледна в огледалото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b202d2030b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Преди 8 месеца се подложих на присаждане на коса. При мен резултата се получи наистина добре, много съм доволен, това е най- добрата инвестиция в себе си, която може да се направи.
Добре, че попаднах на болницата в Истанбул Avrasya Hospital, хора това е мястото.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a148cf7ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   ХОРА!! Искам да знам, в случай че искам минимален брой трансплантирани косми (1 кв. см. ), цената ще се понижи ли?

 
  ...

...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 08245a193c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   И аз вчера се прибрах от к-ка Галатея след 1200 косъма и сега още съм със солиден оток на челото тип разярена пчела. Знам че ще премине но все пак ако някой знае някакъв чай или да наложа хладна лапа от синап.. :D? В клиника Галатея вярвам че са много добри и сега чакам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 дни
hash: 36b2c745ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Здравейте :))
Към пост N21 може ли да дадеш малко информация как протичат процедурите в клиника Галатея, относно първоначалните прегледи, самата трансплантация има ли болки... ако можеш да споделиш своето мнение?

 
  ...
преди: 9 години, 5 дни
hash: 41eb5b4fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

23.   Номер 13 би ли могъл да споделиш снимки, дори прикрити да са, тъй като аз също смятам за интервенция в Галатея и ми се иска да видя твоя резултат. Благодаря предварително!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8d5b1f3545
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Няколко години се боря с пробелама с оплешивяването и най- накрая се реших да си присадя коса. Доста прочетох, търсих, разпитвах докато взема решение да го направя ли и къде, при кого. Спрях се на Турция и имено болница Avrasya и д-р Демир( доказан опит, доста приемлива цена). По пощата получих цялата необходима информация.
Мина по-добре от колкото очаквах. Не е болезнено, само когато се слага упойка, след това нищо не чувстваш. Търпение се иска за операцията, защото са доста часове ( към 7 часа при мен беше). За около десетина дни се възстанових.
Без забележки.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 00cfcb4a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   24, докато зарства операцията, предполагам си нула номер. Виждат ли се белези и колко време?

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8d5b1f3545
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   25 Преди операцията те подстригват нула номер. След операцията главата ти е червена с множество ранички, които при мен към 11 дни зарастнаха. белези не мога да кажа, че имам, отзад от където ми взимаха коса също не си личеше , че са ми правили нещо ( съвсем малко,почти незабележимо си личи, че е оредяла). Dr.Demir е наистина добър и внимателен. и затова и по-леко всичко мина. имам и снимка с него в неговия сайт http://www.drsiracdemir.com/bg/

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 643c8a398b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   И аз на 05. 11 се подложих на интервенцията в инстанбул при доктор демир! Много внимателни хора, много! Болка имапри упойката... хаха повтарях само pain pain... а сестрата се смееше :)! Сега ми падат коричките и ме сърби главата!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c83e1a8b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   За България в Галатея ли е най добре да се направи трансплантация?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: aa80b4c6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Зависи какви паримтимсе дава в турция е 3500 с хотела и пътя! В българия двойно, че и някъде тройно! Въпрос на избор и средства

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6d6b56d13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Интересува ме в Турция тази клиника при доктор Демир има ли значение колко косъма ще ти присъдят или цената е една и съща за всички.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8a4c1a74a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Цената е фиксирана и не се опрделя от броя на присадките. Ако имаш въпроси пиши на вайбър или звънни на 0888081525. Ходил съм при демир преди 3 месеца. Ще ти пратя снимки и ще споделя информация. Успех

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d2cfaf4f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Аз бях точно там. Цената е 2000 евро без значение от броя който ти присаждат. Това е добре, защото примерно не могат да те излъжат -сложихме толкова бройки и толкова пари трябва да платиш, без да си си сигурен за точната бройка.
Максимално колко може и трябва ти взимат отзад коса, разбира се без да ти остава белези.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: aa80b4c6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Точно така

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e42775f40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Аз съм жена. След операцията може ли да се използва перука?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d2cfaf4f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Здравейте на всички. Искам да раскажа относно въпросната болница Авразия или Avrasya Hospital в Истанбул за да не направите грешката която аз направих. Отидох директно за операция за присаждане на коса, никакъв Доктор нямаше, набързо без да обеснят нищо ме приготвиха едно момче и момиче, който ми направиха операцията... незнаеха и английски. нямаше никакъв конторл, нито контролен преглед след това, чувставх се зле, пълна трагедия.... толкова съжалявам, че се навих, но бях отишъл до там и не исках да се отказвам. После прочетох по форумите (вече късно) и разбрах за dr. Demir. Ако знаех преди щях да потърся него и нямаше кой знае кой дa ми направи операцията за по-малко пари. Не се подлъгвайте....

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: aa80b4c6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Без иследвания?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: aa80b4c6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Това са глупости. Аз бях в авразия хоспитал и точно демир ми прави процедурата!! Как така той не я прави? Вие защо не поискахте той да Ви я прави? Как така отивате, давате една чанта с пари и Ви правят някакви за които не сте и чували? В кой форуми сте чели след това??

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d2cfaf4f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Точно за това говоря, незнаех за д-р Демир после разбрах, че трябва да търся него и предварително да се запиша. Отидох директно в болницата, предварително на никой не съм се обаждал, за доктор не питах, нямах информация, взеха ми и по- малко пари, сега разбирам защо, защото ми предложиха и направиха операция без лекар.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 00cfcb4a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

40.   Извинете, ако греша, но някои коментари ми изглеждат като писани от самите клиники като реклама. Дано да не съм прав.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: db17329b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Има някакво недорузомение. Значи доктор Демир прави само операциите в Авразия. Мястото къде се прави операцията няма значение, важна е организацията, екипът и лекарят. Той е независим от съответната болница и той не носи отговорност и вина ако самата болница прави разни далавери.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d2cfaf4f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Аз нямам нищо против др. Демир, напротив какво мога да имам против него, човека си върши работата, гледам че почти всеки при него се е правил, добър лекар е. Имам против самата болница Авразия да не ходите директно там, предварително се запишете при доктора Демир чрез кординаторите му, защото работел с предварителни записвания само. Аз нямах инфо и затова направих грешка.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2e6854d8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Ако визираш мен, не си прав

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d594bd38fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Здравейте прочетох всички ваши коментари може ли някой да ми каже как се записахте за там през агенция или направо на сайта на клиниката. Ако може някой да ми каже колко пари чисто е дал за всички ходене хотели, транспорт, за да си направя сметката,
Благодаря ви,
Наистина се радвам за хората, които са се подложили, защото това да няма коса е кошмар ;s

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2e6854d8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   4500 ми излезе на мен всичко

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0544b9781d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

49.   Намерих интересна информация за Турция
Къде се извършват операции в без доктор или ако има такъв, то той не взима никакво участие в операциите, които се извършват от техници или лица представящи се за доктори:
1. Estepera
2. Taksim Hair
3. Rota Hairtransplant center
4. Serkan Aygin clinic
5. Ethica
6. Estethica
7. Medical park hospital
8. Avrasya hospital
9. Medicana
10. Maral Hair clinic
11. Beyhekim hastanesi -Caglar Korkmaz
12. Memorial hospital
13. Hairasya
14. Bogazici Tip Merkezi
15. Estehair
16. Istanbul Hair Center
17. Istanbul Hair Clinic
18. Estemylife
19. Hisar Hastanesi
20. Damla Tip Merkezi
21. Estepalace
22. Avcilar hospital
23. Gaziosmanpasa hospital
24. Dora hospital
25. Estemedica
26. Royal hairtrans
27. Cevre Hospital
28. Florence Nightingale Hospital
29. Sifa Hastanesi
30. MD Hair Center
31. MEGA HAIR TRANS
32. Cosmedica
Доктори, който правят операции
1. Dr. Erdogan - ASMED
2. Dr. Keser - DERMA PLAST
3. Dr. Demir - TURHAIR
5. Dr. Civas - CIVAS HAIR TRANSPLANT
6. Dr. Doganay - AHD

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5edb94920b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Много се шашнах от следната скандална новина. Питах мои познати доктори от Турция за Исмет Йълмазер от Rota hair и много се учудих като ми казаха че не е доктор, а се представя за такъв. Най- смешното е че има в интернет новина за него, че е топ лекар . И идва да прави прегледи и операциив България Сливен.
По- голямо безобразие не бях виждал до сега. В каква държава живеем и на какви хора вярваме.
Мисля че него заедно с човека който го рекламира българския турчин Ашкън от Сливен и се явява негов координатор, и Beatue медицинския ценътр трябва да ги затворят за измама и то не каква да е. И отгоре на всичко от толкова време продължават с тези измами. Как тази клиника Бюти в която правят операции допускат такова нещо, явно заедно правят далавери. България и Турция са една до друга на няколко часа разстояние. До кога са смятали че могат да подържат такава голяма лъжа. Оказа се че и тук също е пълно с мошеници, не само в Турция.
Когато бях на преглед в DHI разказах на доктора за този скандал и остана без думи.
България е без никакви закони, всеки си прави каквото иска, срамота и то голяма.
Сами ще се убедите, Който отиде при въпросните Rota hair, Beatue медицински център и Йълмазер нека задължително да питат и да се докаже че е Лекар.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0ecbd1fb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

51.   40, естествено, че си прав. По-пошла реклама не съм чел никъде. Едно им признавам, постоянни са. Периодично пускат някакви фалшиви мнения, които да мотивират отчаяни мъже. :) И аз оплешивявам, но на такива нелепи истории просто няма как да се вържа.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 407eb8cba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

54.   Аз лично съм реален пациент смятам че останалите също и не правя никаква реклама нямам никаква изгода от това няма нищо нелепо в това, истината си е истина, просто да споделяш започна да се разбира като реклама?
Защо се ядосвате или може би там където работите нямате пациенти!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 21 дни
hash: 42b64851f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   И кое им е нелепо на историите, трансплантирането на коса си е реална процедура, през която са минали хиляди. Въпросът е да намериш правилните хора и място. Ако имаше някакъв реален проблем с тази практика, дори в Турция да е, щеше отдавна да се разчуе по телевизия и интернет.

 
  ...
преди: 8 години, 20 дни
hash: a07fe99da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

56.   Един съвет от препатил - никога не се подлагайте на такъв тип интервенция в DHI. Много висока цена за нищожен резултат. :)

 
  ...

1-50 от 94
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker