Хомеопатия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Хомеопатия
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 1209 пъти
Здравейте! На 17 години съм, момиче. Имах проблеми с менструацията няколко години, докато не откриха проблеми с яйчниците ми. Започвам хомеопатично лечение, до преди малко четох какво трябва и не трябва да приемам по време на лечението. Лекарят ми каза да приемам лекарствата само 6тия и 7мия ден от цикъла. Следващият път, когато ми дойде трябва да му се обадя и да ми каже колко хапчета да приемам пак на същите дни. Въпросът ми е всички неща, които са забранени по време на лечението, защото са "антидоти" могат ли да се употребяват между 2та периода или от началото до самия край на лечението не трябва да бъдат употребявани.. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: e5de2c0015
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   хомеопатичните лекарства не съдържат химически формули а просто малко захар. те не лекуват, но за сметка на това се продават много добре. с хомеопатия няма де се оправиш. лекарите ги препоръчват и изписват просто защото получават бонуси от фирмите вносители. смени си лекаря и започни прием на истински лекарства. хомеопатията е просто едана машина за пари.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c8b9533b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1

не знам защо си толкова предубеден, но на дъщеря ми, която много често боледуваше, точно хомеопатията помогна за разлика от всичко останало, което е в пъти по-скъпо и НЕ върши никаква работа. Няма да ти казвам през какви мъки съм минал и колко пари съм набутал на оня, дето духа. Единственият минус е, че се взима профилактично, а не след като си се разболял. За каква машина за пари може да става въпрос, след като лекарствата струват по 2-3 лв. А антибиотиците например по 60-70. Не че ги няма и същите по 15 лв, ама нали и лекарите трябва да взимат комисионни от фармацевтите. Не на всеки помага, защото всеки организъм си е различен, но пък да изказваш такива гръмки неща, айде моля ти се.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 041dab168a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   до голяма степен съм съгласна с 1. за мен тези лекарства са много слаби, може да са добри евентуално за профилактика, но за лечение - абсурд. пробвала съм няколко пъти, ефектът беше нулев.
и далеч не всички са по 2-3 лв, това към номер 2.
за сведение на всички, които оплюват традиционната медицина, това също е индустрия, която се бори за пазар. всички аргументи против фармацевтичната индустрия могат да се приложат и тук.
а към авторката: тук не вярвам да получиш компетентен отговор, особено както не си написала от какво точно се лекуваш и какво са ти изписали да пиеш. такъв може да ти даде само лекар.
Ж42

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker