Кариеси...в огромно количество - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кариеси...в огромно количество
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3317 пъти
Е ходя на зъболекар, ама постоянно ми се откриват нови кариеси.
Всяка вечер (абсолютно всяка) си мия зъбите за 5 минути, изплаквам ги с вода за уста и си ги изчиствам с конец за зъби т. е. нямам проблеми с хигиената- и тези неща не ги правя от скоро!!! Отида ли на зъболекар, все се намират някакви кариеси за оправяне (дори и аз сама си ги виждам на обикновено огледало). Не мога да разбера от какво се получават.
Ако някое знае нещо, с което да "подхраня" зъбите си ще е чудесно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: df8751db49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За съжаление едва ли има нещо, което да наистина да помогне. Всичко е генетика. И аз съм така, майка ми има лоши зъби, баба ми има лоши зъби, с други думи - такива си ги получих по наследство. Аз смятам да си сменя всичките зъби с металокерамика някой ден. Вече имам няколко такива. Колкото и да ми разправят хората, дето нямат проблеми, че трябвало да си пазиш естествените зъби, че всичко било до хигиена, ядене на сладко и ходене на стоматолог, аз се уверих, че няма такова нещо. Баща ми (49 г. )е ходил на зъболекар само в училище на профикактичен преглед, защото са го задължавали и си тъпче сладко всеки ден, не знае какво е пломба. Аз колкото и да ги пазя, непрекъснато имам проблеми. Да не казвам и че ми е голяма мъка ходенето на зъболекар, защото ме е страх и да не говорим, че пломбите рано или късно (по-скоро рано) или падат или нов кариес се образува около тях, или, в най-добрия случай губят естетичен вид -изпъкват, потъмняват и т. н. т. Ако сметна парите, похарчени за пломби до момента, можеше да си направя усмивката на Джулия Робъртс с тях. Затова изкуствените зъби за мен са най-доброто решение. Тези зъби, които направих с металокерамика, са ми мнго добре - вече 7-ма година. Спетяват се много нерви, време и пари. Може да си личи малко, че са изкуствени, но пък по-добре ли излежда всеки зъб като някаква сглобка от пломби?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c814e12d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може и генетично да е при теб. Но може би и ядеш много захар (в т. ч. цитруси, сокове и подсладени газирани напитки). Гледай да избягваш захарта и да наблягаш на мляко, млечни продукти и твърди плодове и зеленчуци (ябълки, моркови, целина и др. ) и пълнозърнести храни.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cc729e1b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Липса на калций. Ти хубаво си миеш зъбите, ама ядеш боклуци и на тялото ти не му достига калций или някое друго вещество и то си го набавя от зъбите ти. За това промени диетата и почин да ядеш повече млечни продукти, а ако трябва взимай и витамини, абе най-добре питай лекар какво да пиеш.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 23e6d68705
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно слушам за себе си. Аз съм в такова положение. Постоянно имам по 2 за правене всяка година. Закърпвам ги, но зъболекарката каза, че при мен се развалят отвътре навън повече и затова на вид са бели и здрави, а като се появи някоя дупчица, разчопли ли я, след това се оказва пещера :)Добре е, че ходиш на зъболекар често, но явно не е в твоето поведение и хигиена проблема, може да са станали така от лекарства, може да е лош ген.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 60f3f3ddcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Намали сладкото и използвай пасти за зъби с подхранващо действие! Използвай и вода за уста, но не от онези избелващите - те ще влошат нещата. Използвай такива които са за подхранване на зъбите и ги заздравяват! Също така намали сладкото и ако ядеш много често кисели неща като лимони недей... Киселината в лимона разяжда зъбите! Недей и да спираш с лимоните де :D те са полезни... И яж ябълки и плодове с витамини, пий мляко! И в никакъв случай не си избелвай зъбите със сода, лимон и каквито и да е било други глупости! Успех :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c9db02ba90
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ясно, че е и до ген, но и други неща оказват влияние. Има фактори, които не се споменаха тук.

Първият е алкално-киселинният баланс на слюнката. Ето малко повече инфо:

"Препоръчително е да тествате вашето рН ниво, за да се разберете дали рН на организма ви е балансиран. Чрез използване на рН тест ленти, можете да определите рН фактора бързо и лесно в собствения си дом. Ако вашата слюнка остава между 6,5 и 7,5 през целия ден, тялото ви функционира също в рамките на един здравословен диапазон. Най-доброто време за тестване на вашите рН е около час преди хранене и два часа след.

Повечето хора, които страдат от небалансирано рН имат киселинно ниво. При тези условия организма се стреми да заеме минерали, включително калций, натрий, калий и магнезий от жизненоважни органи и костите като буфер за неутрализиране на киселинността и безопасно да я отстрани от тялото. Поради това, тялото може да пострада тежко и продължително в следствие на висока киселинност и това може да остане неразкрито в продължение на години..."

Вторият важен фактор, който не се спомена е бактериалната флора. Тя също много зависи и от алкално-киселинният баланс в устата. Това, че си миете зъбите добре и използвате вода за уста, която убива 99,9% от бактериите е нож с две остриета, защото така се убиват и полезните бактерии, които спомагат и ни защитават от така наречените "лоши" бактерии. А това е много важно.
Всички са наясно какво следва, ако се получи дисбактериоза в червата. Такова е положението и в устата. Много хубаво, че убивате бактериите в устата си, но така изхвърляте с водата и бебето. Убивате и важните полезни бактерии, които трябва да са там. Взимайте си хапчета за уста пробиотик.

Трето и важно нещо, е твърде честото миене на зъбите, което довежда до изтъняване на горният слой на зъбите - емайла и това прави зъбите доста по лесно разрушими и повреждащи се, защото най твърдият и важният слой, който пази по меката вътрешност на зъбите е изтънен или нарушен. Дори и зъбите да изглеждат бели, то това изобщо не означавам че са добре. Колкото повече четкате особено с твърди четки, толкова повече казвате goodbyе на зъбите си, това че са бели нищо не означава.

Четвърто и важно нещо са пастите за зъби с флуор. Наблюдавани са с години хора ползващи такива и хора не ползващи такива. Едно от най-големите наблюдения на десетки хиляди хора. Статистиката е достоверна и е от много различни държави. Оказва се, че флуор-а, който не е естествен, а е химичен продукт е увеличил с над 40 процента разрушаването на зъбите. И това се знае прекрасно, но това е добре дошло за индустрията да има повече посещения при зъболекаря и затова си траят и продължават с рекламите.

Знаете ли откъде идва химичният флуор в пастите за зъби? Той е отпадъчен продукт от определени заводи и е изключително отровно вещество. Достатъчни са 3-4 туби паста за зъби да погълнете и може да умрете. Затова и на много от тях, както и на някои води за уста пише - не поглъщай. Флуора отначало се е използвал за бойно отровно вещество през втората световна война, а после се е използвал с години за отрова за плъхове. Потърсете в интернет повече информация.

Това е изключително отровно вещество, в което има и тежки метали поради отпадъците от заводите и е далече от природният флуор. Да се избягва на всяка цена особено поглъщане. Разрушаването на въбите е най малкото, което ще ви се случи. Миете си устата с отрова за плъхове и бойно отровно вещество, отпадъчен продукт от заводи, които иначе биха се чудили къде да изхвърлят тази силна отрова.

Заради тези причини някои хора почти не си мият зъбите и нямат никакви развалени зъби, а други хора ги мият по 2-3 пъти на ден, плакнат с вода за уста и имат сумати развалени зъби. А други хора, като лично познавам един дядо на 72 години. Никога през живота си не си е мил зъбите и никога не е посещавал зъболекар. Няма никакви оплаквания и си яде с неговите зъби.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 479e63342e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А как се храниш? Поемаш ли витамини от храната си? Между другото бях чел някъде, че много честото миене на зъбите не е решение!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ec1a06a344
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Подкрепям K-Man.
Познавам баба на 92 години, която е ходила два пъти при зъболекар, било някъде 95 година, "от пенсионерски клуб ни заведоха". Тя казва "когато бях на 12-14 години от селското училище ни раздадоха пасти и четки за зъби, обаче на мен ми прокървиха венците и учителят каза аз да си изплаквам устата след хранене само с вода /джабуркам/ без четка и паста, е така е вече 80 години. "
Ние обаче търкаме зъбите си с пастите, които ни продават по два три пъти дневно и после ходим по стоматолози. Пастите са разработени от стоматолози, май всичко е бизнес.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 58b9e386e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   СЛЕД ВСЯКО ХРАНЕНЕ СУТРИН СЛЕД СТАВАНЕ ДОРИ ДА НЕ СИ ЯЛ И ВЕЧЕР ПРЕДИ ЛЯГАНЕ
ОСВЕН ТОВА НЕ Е ЗЛЕ ДА СЕ ИЗСЛЕДВАШ ЗА ЗЪБНИ ТРИХОМОНИ , КОИТО ПРИЧИНЯВАТ КАРИЕСИ

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 40f886b0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   K-Man явно се смята за специалист по всичко. Тука обаче се изхвърли като ч*кия на мокър пеъск!
Спри се бе, момченце! Не пращай другите за зелен хайвер да четат, а вземи ти да прочетеш нещо. Особено за флуора!

1. Флуорът не е "който не е естествен, а е химичен продукт", а е ХИМИЧЕН ЕЛЕМЕНТ (виж в Уикипедия "химичен елемент), т.е представлява определен ВИД атоми (атомите са химически неделими частици - виж пак Уики-то), с определен брой нуклони в ядрото и електрони около него. Атоми още никой не е синтезирал (освен при термоядрена реакция), така че атомите на флора, както и на всички други химични елементи са ЕСТЕСТВЕНИ, природни образувания. Флуорът може да бъде ИЗВЛЕЧЕН от природни продукти, които го съдържат, но не и синтезиран изкуствено.

2. Флуорът (химичен знак F) НЕ Е бил използван за бойно отровно вещество (БОВ) през Първата световна война (ПСВ)- бъркаш го с хлора (хим. знак Cl). Флуорът е изключително реактивоспособен и поради това се получава и съхранява изключително трудно - във флуорна атмосфера гори дори водата, а флуороводородната киселина разтваря стъклото. За първи път флуор в свободно състояние е бил получен от френският химик Анри Моасан след 74 години непрестанни опити! За този си успех той е получил Нобелова награда... Така че флуор в свободно състояние никога и никъде няма да видиш/помиришеш през живота си..., камо ли да е "отпадъчен продукт от производства и заводи" и не дай си боже "в него да има тежки метали"?! (къде "в него" - в ядрото му ли!? :) )

3. По съвсем друг начин стоят нещата с ХИМИЧНИТЕ СЪЕДИНЕНИЯ на флуора (може би тях имаш предвид под "флуор"). В тях той е в СВЪРЗАНО състояние и нито е активен, нито е отровен. Хлорът, с който го бъркаш, и който е използван като бойно отровно вещество през ПСВ, влиза в състава на съединението НАТРИЕВ ХЛОРИД или казано на прост език ГОТВАРСКА СОЛ или просто СОЛ, която ВСЕКИ човек на Земята поглъща ежедневно с храната си. Е, отровил ли се е някой от солта? (Макар, че смъртоносната й доза е около 130 грама, а употребата и в големи количества също е вредно за здравето, макар и по други причини - не заради това, че хлорът, влизащ в състава й е БОВ...). Както и водородът, влизащ в състава на водата, не е взривоопасен като свободния водород... Между другото - едно от съединенията на флуора, наименовано "калциев метафосфат-флуорид" или "флуорапатит" участва с основен процент в ЗЪБНИЯ ЕМАЙЛ. Поради тази причина, флуорът се явява МИКРОЕЛЕМЕНТ за човешкия организъм, затова и негови съединения присъстват в пастите за зъби, а водата в някои държави се флуорира. Сега - доколко тези начини на приемане на флуорни съединения са удачни и безвредни, и дали той в тях е в най-подходящата и усвоима от организма форма е отделен въпрос (защото, примерно, при набавянето на микроелементът "желязо" не е все едно дали ще ядеш коприва или ще гризеш ръждясала желязна тръба - във втория случай няма да усвоиш нищо, макар че ще си погълнал колосални количества желязо, в сравнение с първия.)

"Достатъчни са 3-4 туби паста за зъби да погълнете и може да умрете." - то и в един леген с вода можеш да се удавиш, ако си достатъчно настойчив...

Това, че натриевият флуорид се използва като отрова за плъхове и хлебарки е вярно, но на хората, пусто, не им влияе по този начин. (Освен това в пастите за зъби няма натриев флуорид, а флуорапатит...) Както и бораксът е отровен за хлебарките, обаче чудно - хората си го капят в очите ("борова вода") против възпаления :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1d1bdcdcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много лесно е да се изкажеш неподготвен. Получава се често когато се вживееш в ролята на най-просветеният.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c9db02ba90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 11, много си зле. Чак сега виждам умствената ти диария.

Ето малко да четеш и да се учиш:
http://openparachute.files.wordpress.com/2013/06/copy-paste.jpg

Точно така флуор и други химични елементи са получени като отпадъчен продукт. Лошото е, че има много тежки метали също така. Това съм писал, че има разлика от флуора във водата естествено намиращ се там и използваният отпадъчен продукт заедно с тежки метали. То не си струва времето да се губи с такъв като теб.
Затова и съм писал, че Флуорът е химичен продукт, който се добавя във водата и пастите за зъби, защото не е чист флуор, а има много тежки метали в него и това не го прави ЕЛЕМЕНТ вече.
Или се опитваш умишлено да заблуждаваш или си определно много зле със знанията. Погледай малко филми, почети повече. А за твоя лична информация идвам от семейство, в което има химик.

И флуора се е използвал във втората световна война-умник! Хитлер го е използвал над пленените хора и в концлагерите. Не си знаеш историята дори. Защо според теб Хитлер е използвал флуор над затворниците?

Цитирам от http://en.wikipedia.org/wiki/Fluorine#Toxicity -

Fluorine is highly toxic. Its immediately dangerous to life or health concentration is 25 ppm (hydrogen cyanide, in contrast, is 50 ppm).[34] Above a concentration of 25 ppm, it causes significant irritation while attacking the eyes, airways, and lungs and affecting the liver and kidneys. At a concentration of 100 ppm, human eyes and noses are seriously damaged.[35] Inhalation of 1,000 ppm fluorine will cause death in minutes[36] (whereas for hydrogen cyanide a concentration of only 270 ppm is required).[37]

Да ти превеждам ли умик? Какво пише ? Тук се има предвид здравето на човек, а не на плъх. Схващаш ли или да ти обяснявам отново?! Плюс това експериментите не случайно се правят на плъхове, защото до голяма степен устройството е подобно на нашето и щом за тях нещо е отровно, то и за нас хората твърде вероятно ще е. Ти изобщо учил ли си в училище?

И ако още мислиш, че не е отровен флурида айде лично пробвай да погълнеш и после пиши тук ако си жив. Става ли? Докажи, че не е вреден глътни няколко грама и да видим. Даже добре ще направиш.

Ето ти кратък филм с малко обяснение защо флуора е отрова във водата, където се добавя изкуствено. Толкова много материал има в интернет, ама явно не е за такива като тебе.

http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=42652E035A1B1BAAAE1F340B54694975

В този кратък филм всичко е обяснено - "умник!" То бива глупост, ама чак пък толкова няма на къде. Явно наистина хората сме овце и то специално тези като тебе и склонните да вярват без да почетат поне малко в интернет.
Ето ти и малко материал за използването на флуор от Хитлер, а не през първата световна:

http://www.youtube.com/watch?v=3dZPOJ4p1DM

Ето още за отровата във водата.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2001050/figure/fig1/

Спри да заблуждаваш хората тук умишлено или благодарение на голямото ти невежество. Там е проблема, че нищо не знаеш. И ако аз съм се изхвърлил на мокър пясък, то аз поне имам какво да изхвълям за разлика от тебе - "умник"!

K-Man

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 664f37fbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Забравих още едно сайтче писано от доктор за флуора - http://aloeverabg.wordpress.com/statii/fluorat-goliamata-iadrena-zabna-izmama/

Номер 11 прочерти поне мнението на доктор и тогава се опитай да умуваш.

Защо ли си губя времето изобщо да отговарям на такива като тебе. Всеки път се проклетисвам. И не съм ти момче изобщо, отдавна не съм. И понеже спомена Менделеевата таблица, то изобщо знаеш ли, че тази, която си учил в училище не е истинската.
Не случайно и Айнщайн говореше за "етъра". После се отказа от теорията си за, но накрая след години пак се върна на нея.

http://pressadaily.bg/publication/37475-Менделеевата-таблица-е-фалшификат/

Нямаш си идея, колко години съм учил физика и че след няколко години има шанс една теория на няколко българи да стане известна за произхода на тъмната материя и на вселената. Аз съм един от тези, колкото и да не ти се вярва. И за доказателство мога да ти кажа част от нея макар и недоказана и неиздържана пред широката научна общност. Разбира се там няма пари в това начинание, не се прави за пари.

В момента официално можеш да провериш няма отговор от науката откъде е тъмната материя, създава ли се, унищожава ли се и какво точно е тя. Има разни предположения и толкова. Аз мога да ти кажа вероятно след години какво ще бъде официалното вече становище по този въпрос.

Ако имаш спомен скоро откриха така наречената "божествена частица" - Хигс бозон, която е отговорна за масата и гравитацията и дава обяснение защо материята има маса.
Ето върху какво се мисли сега - Тъмната материя я има от преди големият взрив /Big Bang/ преди 13,8 милиарда години. В момента се създава още тъмна материя докато си пишем. Материята, която виждаме и познаваме около нас с времето губи енергия и частици включително Хигс бозон и други все още неоткрити /официално/. Тъй като тези частици са причината материята да има маса и.т.н. се получава материя, която има различни свойства от познатата ни. Тази материя вече не взаимодейства по същият начин, тя има различни свойства. Така наречената тъмна материя. Тя не се влияе от гравитацията, както се предполага от сегашната официално разпространена теория, защото на тъмната материя и липсва Хигс бозон - божествената частица отговорна за масата на материята, както и други. Без тези частици съотвено материята няма маса и не може да се влияе от гравитацията. Материята губеща частици преминава във тъмна материя.

В краищата на галактиките се наблюдава тъмна материя влияеща се от въртенето на звездите. В момента официално тезата на повечето физици е, че гравитацията на звездите влияе на тъмната материя е погрешна, както има вероятност да се окаже. Тъмната материя се влияе от електромагнитното излъчване на звездите и другите обекти във вселената, не от гравитацията, както казах поради липсата на Хигс бозон- божествената частица отговорна за масата на материята.

Друга част от нашата недоказана офоциално теория е, че цялата материя се пренасочва в черните дупки, на свой ред в супер масивните черни дупки поглъщащи всичко. В една вселена след милиарди години ще са останали много по малко звезди и много повече черни дупки. Централните черни дупки, каквато има и в нашата галактика, която има маса милиони наши слънца поглъща материя и това води до все по масивни черни дупки.
В момента официално се говори за все по разширяваща се вселена докато всичко не се разделечи и разреди до безкрайност, но в бъдеще тази в теория вероятно ще падне.

Според нашата теория черните дупки се хранят и поглъщат и тъмна материя, затова те ще нарастват все повече и нямаме все повече разширяваща се вселена. Тези централни супермасивни черни дупки хранещи се и ще достигнат невероятни маса и размери и ще се случат неща, каквито и на нашата галактика ще и се случат. Към нас се е насочила галактиката Андромеда и нейната централна черна дупка е по-масивна от нашата. В резултат на което ще се случи галактически канибализъм и двете галактики ще се слеят в една и съответно двете централни черни дупки ще се слеят в една още по масивна. Ще се формира нова галактика от двете сливащи се, но много материя ще се насочи към центъра- към супермасивната черна дупка.
Бъдещето на вселената според все още неиздържаната БГ теория това чака и цялата вселена, все по-големи и все по сливащи се черни дупки в резултат на което огромна част от материята в познатата ни вселена ще е съсредоточена в такива супер масивни черни дупки, които ще се сливат в още по масивни. Тук нямаме вечно разширяваща се вселена според нашата теория. Всяка черна дупка получена от сблъсъците с други супермасивни черни дупки ще има маса и материя колкото за една вселена. Накрая сблъсъка на такива черни дупки с голяма маса и скорост в намаляваща спирала една ще предизвика взрив или нов Голям взрив - BIG BAG.

Ето обяснение от нашата БГ теория, откъде и защо има изобщо "Големият Взрив" преди 13,8 милиарда години. Това и обяснява защо материята не е равномерно разпространена във вселената. Защото имаш два обекта - супермасивни черни дупки с различна скорост и различна маса сблъскващи се и с последвал взрив- BIG BANG от освободената енергия при сблъсъка.

В момента във Физиката не може официално да се обясни според това което се учи, ако първичният атом от който е цялата вселена се е взривил /BIG BANG/ защо тогава материята не е разпространена еднакво във всички посоки. Нали ако имаме един първичен атом и нищо друго във вселената, който изведнъж безпричинно се е взривил /както се учи сега/ и е "населил" вселената с материя, то ще имаме и равномерно разпръскване на материя във всички посоки. Но както знаем нашата вселена не е изобщо еднаква във всички посоки. Сегашната теория за Големият взрив от един първичен атом е нелогична и противоречи на формата на вселената ни, не може да обясни най основни неща защо вселената ни е такава.

Но тази недоказана наша БГ теория за сбъсъка на супермасивните черни дупки и в резултат на това - Големият взрив дава пълно обяснение, защо материята не е равномерно разпространена във всички посоки. Още дава доказателство, защо материята след Големият взрив е надделяла над антиматерията, нещо което в момента теорията за Големият взрив от един атом не може да обясни изобщо. В момента се учи, че при Големият взрив от първичният атом е имало съответно равно количество материя и антиматерия. Но както знаем в мометна вселената е основно от материя, докато антиматерията се среща много рядко. В момента не могат да обяснят как точно при равно количество материя и антиматерия, накрая материята е надделяла.

В момента се знае, че някак материята е надделяла над антиматерията, но реално Физиката няма никакво логично обяснение как при равни количества и от двете само едната е останала и то сериозно повече-материята. Но тук нашата недоказана теория дава логично обяснение. При сблъсъка на двете супермасивни черни дупки, те не са еднакви по маса. Едната черна дупка съответно е по-масивна и различна. Тази по масивна черна дупка е отговорна за материята, а другата по малко масивната е отговорна за антиматерията при техният сблъсък и взрив-BIG BANG. Затова и материята от по-масивната черна дупка е била повече и така е надделяла. Съответно антиматерията почти изчезва напълно. Материята и антиматерията не са еднакви като количество в новообразуваната вселена и това дава обяснение, защо материята е надделяла над антиматерията. Разбира се това е много по различно от сегашната теория, че са били абсолютно еднакви като количество материя и антиматерия, и някак не се знае как, едната е надделяла над другата.

Това е само една част от това върху което се работи сега и не се говори никъде. Можеш да провериш из интернет, че няма никъде тези обяснения за големият взрив, за това какво точно е тъмната материя, за причините довели до изчезването на антиматерията и защо материята из вселената ни не е разпространена равномерно във всички посоки от Големият взрив.
Нашата недоказана теория дава обяснения за тези неща. Евентуално след години /ако издържи изобщо някога научно/ можеш да прочетеш някъде или да гледаш филм с тези неща и да си спомниш за това, което сега пиша. Тъкмо да се сетиш, че аз съм един от тези теоретици.

А иначе, ако мислиш, че можеш да ме учиш на химия ще ми бъде интересно да ми обясниш за Менделеевата таблица и какво е това изобщо. Много интересно дали правя разлика между хлор и флуор. Но лично, ако мислиш, че никога не съм виждал Менделеевата таблица и има на какво да ме научиш ти предлагам да се видим на живо и да ми обясниш. Ще бъде интересно. Даже мога да взема с мен моя роднина, той е химик, на 53 години е, понеже негвите знания там по Химия са по-добри от моите. Ще седнем някъде където кажеш, аз съм от София и ще си поговорим за химия. Тук не се дават лични данни, но спокойно можем да пишем място и час в София и как ще сме облечени, защото това не са лични данни. Казвай, ако си навит правим срещата, може да се научим на нещо полезно взаимно.

K-Man

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6afb874e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Леле, леле голям спор се е заформил тук...
И аз имам роднина сърдечен хирург, ма дали драги к-мен ще ми разрешиш на тая основа да те отворя и да ръчкам из вътрешностите ти със скалпел? Пък и като имаш някакъв роднина химик, че той да не е последна инстанция и господ бог? И като си тооолкова квалифициран и велик, ко правиш да се обясняваш като тинейджър по Разни форумчета?
Подозирам в теб наченки на параноя - всяка конспиративна история за теб е истина, пълната истина и само истина, без значение кой купен доктор със съмнителна квалификация я е изказал. Но спокойно, вероятно критическото ти мислене ще се развие, все пак има още време докато излезеш от пубертета...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 664f37fbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Номер 15, благодаря за мнението ти и че си правил труда да четеш, но кементарите ми са насочени към номер 11.

K-Man

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 40f886b0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Ти първо научи разликата между химичен елемент и химично съединение (подсказка - подобна е на разликата между цифра и число...), пък после се перчи с познати химици, че и "химически дуел" в София да ми обявяваш :)

А пък този "доктор", дето е писал "едно сайтче, писано от доктор" го питай колко вида "алуминиеви флуориди" познава? Щото аз знам само един... Да, по принцип между два химични елемента понякога могат да се образуват повече от едно съединения (например: амоняк NH3, азотоводородна киселина HN3, хидразин N2H4), но случая с алуминия и флуора просто не е такъв (ако кажеш и ЗАЩО това е така - ще те призная!).

Жалко, че не си момче, защото ако беше - щеше да имаш още време да коригираш себе си и да понаучиш нещо. А сега, изглежда, нещата са безнадеждни...

№15 е абсолютно прав! Препоръчвам ти (в София) "Университетска болница по неврология и психиатрия Св.Наум" - намира се на 4-ти километър...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 664f37fbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Още един път се изказа неподготвен, ако си ти н.11. Атомите на флуорида не влизат в химично съединение с всички атоми на тежките метали които се намират в коплект в този флуорид, който ни сервират като отпадъчен "продукт" от производствата. Сандвича, който си правиш нима е химично съединение? Затова се пише естествен флуорид, защото той се различава от химичният бълвоч, който ни пробутват.

Флуорида с тежките метали в него не е химично съединение, а отпадъчен продукт. Думата продукт е използвана умишлено, ако не си схванал за да се разграничи ясно от чистият такъв без каквито и да е примеси.

Поне изгледай това 5 минутно филмче показващо за пастите за зъби с флуорид и тогава се опитвай да мислиш отново:
http://www.youtube.com/watch?v=_Ys9q1cvKGk

А мен не ме мисли, когато съм решавал на химични уравнения преходите сигурно си бил още прав под масата.
А аз ти препоръчвам да вземеш малко да прегледаш в интернет документални филми, като тези които ти пратих, за използването на флуорид през втората световна и как се получава този отпадъчен ПРОДУКТ наречен флуорид и най-накрая да се образоваш малко повече по тези важни въпроси.

Постовете ми тук, ако не забелязваш са винаги подкрепени със линкове с факти и доказателства. Дори един от линковете е със статистика за това флуора колко е довел до разрушаване на зъбите. Сайта е .gov , предполагам знаеш кои сайтове завършват на .gov. Ако и това не са доказателства и факти - статистиката, то тогава какво е?!

При теб явно има често разпространен проблем. Казват му - липса на критично мислене. А основният двигател на науката и прогреса е съмнението и поставянето под въпрос на всичко. Критичното мислене е способност на будни хора, които са готови да променят нещата около себе си и да откриват грешките било то в науката или в други области. Такива хора които са критикували всичко и основни неща в науката, образованието и дори политиката извършват прогреса.
Тук може да се спомене например Джордано Бруно, който ако не знаеш е застанал срещу цялата научна общност поставайки под съмнение досегашната теория за вселената. Той не се отказва от думите си, въпреки, че няма абсолютно никакви доказателства и накрая дори го изгарят заради това.
Благодарение на такива будни хора с критично мислене сме напреднали като наука и цивилизация, а не заради овцете, които само повтарят като папагали и приемат за чиста монета всичко. Определени групи хора с огромно влияние, власт и пари искат хората да са с овце без критично мислене. Мастата така много лесно се управлява, като едно послушно стадо. За съжаление такива хора като теб без критично мислене не са малко. А това едва ли се коригира, това си е до човек. В психологията се изучава така нареченото стадно мислене, което е присъщо на хората, при някои хора е по-силно изразено. Не е зле малко да прочетеш по въпроса, но не съм сигурен дали има смисъл.

K-Man

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 664f37fbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Искам да се обърна към всички хора да не вярват на мнението на разни изказали се тук неподготвени и хора без критично мислене, и на мен не вярвайте. Вярвайте на фактите и горещо съветвам да изгледате тези документални откъси за флуорида от учени, кратки са и всеки който е загрижен малко за здравето си може да отдели 15тина мин:

http://www.youtube.com/watch?v=Q3y8uwtxrHo#t=403
http://www.youtube.com/watch?v=7hW0_UMtsb4

Не обръщайте голямо внимание на разни мнения неподкрепени с никакви факти, а само с някакви лични убеждения.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6afb874e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Естествено, че отговорите ти няма да са насочени към мен (15), нали няма какво да отговориш.
Най-лесно е да избягваш съмнения в твоята велика квалификация по всички аспекти от живота, бита и науката, а не да им отговаряш.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 40f886b0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Та за флуора или за флуорида последно става въпрос?

И химичен елемент ли е той или е химично съединение?

И чичко Хитлер, след като е бил толкова вещ в отровителството с флуор, защо не е "погълнал 3-4 туби паста за зъби", ами е сдъвкал капсула с калиев цианид, когато руснаците са го приклещили в бункера?

Съвместима ли е комбинацията от думички "атоми на флуорида" или е напълно безсмислена, понеже първо става въпрос за съединение, и второ - за йонно такова?

КомплекТи или комплекСи образуват някои съединения с тежките метали?

В комплексните съединения химични връзки ли има, или някакъв друг вид (например - лигандни), напълно мистериозни за Гамен?

Такива "специалисти" като Гамен тук - в MIT ги изхвърляме като мръсни котета и ги оставяме да си платят студентската такса за още една година.

Ето специално за Гамен, който обича филмчетата, едно специално филмче за продуктите, които разработваме:

http://www.youtube.com/watch?v=A4vE_vpkr90

и ще му разкрия една малка тайна - върви с флуорид!

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 664f37fbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Вече са забранени определени марки минерални води да се дава на децата в детските градини. Ето по БГ новините за вредата и то тук говорим за много малки количества като 1-2 милиграма на литър вода. Какво да кажем за големи количества. Причинител и на рак е в по-голямо количество.
http://www.vbox7.com/play:8367e1cc38

Чудесно и много елементарно и разбираемо е обяснено:
http://www.youtube.com/watch?v=LEZ15m-D_n8

Намерих филмите по-горе, които писах с превод на БГ. Така ще е по лесно да се разбере:
http://www.vbox7.com/play:3b470a61
http://www.vbox7.com/play:m205d042
http://www.vbox7.com/play:m027a54ef8

До умника номер 11 и следващите му номера. Сега разбирам, че злобата е голямо нещо. Понеже за нито едно нещо не позна и всяко твое твърдение е изцяло погрешно и сега почваш да се хващаш и за сгрешени думи и буквички, понеже няма за какво друго. Какво по-голямо доказателство за безизходност. В бързината правя не малко грешки, даже си пропуснал още. Давай, прегледай още един път това което съм написал, сигурен съм, че ще намериш още. Даже имам доста изпуснати запетайки. Не е зле и на тях да обърнеш внимание :) .
За твое съжаление всичко това не прави нещата, които казвам неверни, нито статистиките и филмите, които добавам тук фалшиви. Всеки мой пост е подкрепен с доста факти и док. филми за разлика от твоите, в които виждаме злобно човече само да плюе и нищо друго. Пък нека аз имам сгрешени думи. Поне като не си прав е хубаво да не продължаваш да се излагаш показвайки още от невежеството си.
И бебетата знаят, че флуорида представлява химично съединение на флуора, който се отделя и е отровен за нас дори и в неголеми количества, това дори и без тежките метали като бонус към него.
Можеш да подскачаш колкото си искаш, но фактите говорят сами за себе си.

И умнико Хитлер не е умрял и не се е отровил. Зъбите, които се пазят са доказателството. Много си зле. Стана ти навик да показваш голямото си невежество /вече не ги и броя/ и тотална липса на знания. Продължаваш да се излагаш, чак ми става смешно вече с какъв си губя времето. От години се доказа, че Хитлер не е умрял там и не се е отровил. И тук си зле със знанията. Вземи малко да си ъпдейтнеш базата данни, ако има изобщо потенциал. В интернет има достатъчно материал и док. филми, които показват, че Хитлер не е умрял там по този начин. Правен е и ДНК анализ и черепа е на жена-умник. Ето да се учиш:
http://grandoman.com/events/novi-otkritiya-za-smartta-na-hitler/
и още:
http://www.youtube.com/watch?v=-iYUr9MPa54

Ето и цял документален филм по History Chanel, където изследват черепа на Хитлер и се доказва, че намереният череп не е негов, дори е на жена:
http://www.youtube.com/watch?v=UVbNwoJzbq8

Ти си бил нов рекордьор. Два пъти в едно и също изречение си показваш невежеството с изказването си - защо Хитлер не е глътнал флуор.
Обяснявам като на бебета, явно се налага :) - Има вещества, които са бавнодействащи отрови, а има такива като Цианкалий /можеше да си спестиш дългото калиев цианид/, които действат изключително бързо. Това и бебетата го знаят, че има бавни и бързи отрови. Но явно ти не го знаеш, щом изобщо се питаш такива глупости, та даже и тук във форума питаш. Изумен съм, наистина от знанията ти, отнесе ни всички!
И Хитлер е давал на затворниците, както сега се слага в пастата за зъби и във водата. Как мислиш умнико, дали Хитлер е бил много загрижен за здравите зъбики на хората в концлагерите? Явно не само знанията ти много куцат, ами и мисленето ти убягва.

Вижам, че само си губя напразно времето. А сега хайде, стана ми смешно прегледай за още мои грешни думички, има такива ;) . Чакам да ти чета бисерите. Но не чакай аз да ти отговарям. За пореден път се убеждавам, че занимавката да се опитвам да науча нещо дребнави хора с голяма липса на познания е празна загуба на време. Аз говоря с факти и цитирам достоверни източници, ти говориш със заяждане и глупости, никакви реални факти не видях от тебе, едно голямо нищо. А и не може и да има за толкова погрешни твърдения.

И ти предлагам понеже си убеден, че е полезен и не вреди да погълнеш по-голямо количество, тъкмо ще покажеш колко е "полезен". А това, че било отрова за плъхове е без значение, нали?! Веки ден поглъщай. Стискам палци. :)

P.S. И по научно обяснено, но предполагам твърде голяма хапка за тебе от Dr. Russell Blaylock. Можеш да се увериш и какъв и причинител на рак е, ако изобщо можеш да схванеш нещо. Част 1:
http://www.youtube.com/watch?v=Ie6gJHqkSgc

K-Man

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 40f886b0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Поклон пред "задълбочените" ти познания във всяка една област на Битието, Природата и човешката душа, Гамен!

Познавайки тебе, Гугле ми не требе! Нито трите вагона книги, които съм прочел през живота си...

Гамен, а ще просветлиш ли уважаемата аудитория по наболелите въпроси на HAARP, Chemtrails, НЛО, Вечните двигатели и Свободната енергия? Види се, че компетентността ти е безгранична, понеже... Изобщо не се съмнявам, че и на BIG BANG си присъствал, и в черна дупка си влизал, и Тъмната материя владееш (например - химията ти е една абсолютно тъмна материя...).

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 593623d278
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Може да е от зъболекаря ти. Смени го!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4608ddaa34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Колега K-Man, престани да пишеш глупости, ако не можеш да помогнеш на спами излишно, тук тряабва да си помагаме а не да се нападаме и критикуваме.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4c72117520
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Флуоридът е нещо лошо. Един зъболекар би ти го препоръчал за "здрави зъби", но всъщност той те затъпява. Има неблагоприятно действие на мозъка и може дори да направи така, че да имаш чупливи кости.

Флуоридът не се препоръчва на бременни жени и на деца до осемгодишна възраст, защото може да попречи на умственото им развитие.

НЕ приемай "допълнително" флуорид, а го избягвай! В някои минерални води се слагат ДОПЪЛНИТЕЛНИ дози флуорид, а на гърба на шишенцата можеш и да видиш колко има (обозначено е с "F"). Пий единствено изворна вода и избягвай минералната. Голяма част от този флуорид е просто изкуствено добавена химия.

Например Девин изворна вода има <0.1% флуорид. Девин минерална има около 5.0% флуорид. Другите марки води могат да имат повече или по-малко. Попадал съм на вода с 7.0% флуорид в нея. Просто гледай етикетчетата.

Откак научих за флуорида, започнах да избягвам всичко свързано с него, най-вече "минерална" вода и пасти за зъби. Единствената вода, която пия е изворна, понеже няма химии в нея (предполагам).


Ето интересни статии относно това:

http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/04/blog-post_26.html

http://e-vestnik.bg/6978

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1d1bdcdcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Поздрави на разпалилите се писатели и читатели.
Иронията на @11 е правилна, но "Камен" е изграден характер и има нужда и от такива хора. Не знам до колко сериозно е подхвърленото за МТИ? Ако да, тогава си се срещал вече с хора, които си мислят, че имайки теория относно нещо си, то тя е най-точната и другите не могат да оценят съвършенството им. Това произтича от мирогледа, житейския опит и възприемането на обкръжаващата ни среда. Ще дам пример - той е приел, че абсолютно всичко което е прочел е истина и не може да допусне в подсъзнаниети си, че написаното от някой "Капацитет" ВЕЧЕ не отговаря на нивото на технологичното ДНЕС. Още по разбираем пример - някои от лопатките в турбините на съвременните самолети са от композитен материал. Извода е - това е най-съвременното решение. Факт е обаче че има такива и от керамика и от титан и от метал с модифицирана молекулярна структура и само хора занимаващи се професионално с това могат да кажат за конкретният случай кое е най-подходящото решение.
Та извода - не изисквай от "самодейци" високотехнологични решения и не изпадай в спорове с философите "пред блока"!
Камен - не си по-убедителен с думи както диария и т. н. Продължаваш да се вживяваш в ролята на най-просветеният - недей!
А иначе - моето уважение за смелоста и амбицията около проекта за Материята. Аз уважавам хора позволили си да мечтаят!
М44

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c9db02ba90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 25,
не аз започнах да нападам, ако прегледаш нагоре ще видиш. Не аз говорех за изхвъляници на пясък и подобни, но щом отсреща има такъв човек не ми пречи на неговото ниво и аз да действам.

Това се и опитвам, да помагам. Не мога да оставя разни твърдения, че нямало проблем с пастите за зъби съдържащи флуорид, че не бил отпадъчен продукт този който ни пробутват, а бил полезен и.т.н. Точно затова пиша, опитвам се да помогна на хората четящи това да не се подвеждат от погрешни твърдения, защото здравето им зависи от това. Тези погрешни твърдения могат да навредат на здравето на някой четящ. Не искам на мен да вярват, искам хората да търсят източници в интернет с истината. Защото със здравето няма шега.
Да стоя и да гледам безучастно как някой казва, че било полезено да се гълта най-ефективната отрова за плъхове е равносилно на престъпление лично за мен. Тук бездействието е престъпление. Няма значение колко е бил чел по нещо си, след като неговите твърдения за това не са истина и могат да подведат и навредят на някого. Това, че някой много е чел не е гаранция за това винаги да е прав и да знае по даден въпрос, което е разбираемо.

Номер 27, явно оставям такова погрешно впечатление, като много просветен, но това не е така. Вероятно това е така, защото се изказвам предимно по неща, за които съм чел. В разни други теми за неща, които не разбирам почти няма да видиш мой коментар. Ако например започна да се изказвам предимно по теми, за които нямам информация, то може би ще оставя обратното впечатление.

Аз приключих по темата, целта ми беше хората да не са подведени от погрешна информация и да се пазят от отровата и мисля, че достатъчно линкове с информация дадох за да се видят фактите и истината. Иначе гледам умника плюе и се напъва нещо да се зяжда доста елементарно и глуповато като първолак, на който са му взели близалката. Не ми е ясно защо и какво иска още, но негов си проблем. Като си сгрешил си сгрешил, трябва по спокойно да се приемат нещата. Дори и последният му коментар е детински и пълен с разни глуповато обидни думички, такива сякаш пише обидено дете. Той и за такива някакви мои сгрешени думички и се хващаше. Явно си е до човек това, дали да си дребнав човек на дребните думички. Е, поне не може да му се отрече, че е постоянен макар и за такива неща. Ценя това качество - постоянството. :)
Написах този коментар да отговоря на двата номера 25 и 27. Не желая да спамя, въпреки, че да говориш истина подкрепена с факти не е точно спам, но в защита на правотата понякога става дълго.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8190703ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   K-Man, защо изключваш вероятността да си в грешка??? Пишеш небивалици, недей да дезинформираш хората, ако наистина искаш да им помогнеш.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 664f37fbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   н29, не изключвам вероятността да съм в грешка. А ти изкючваш ли вероятността да съм прав? Не съм ги изсмукал тези неща от пръстите си за да пиша небивалици, аз цитирам достоверни източници. Изграждам си мнение по даден въпрос след поне няколко сериозни източника. Тук в коментарите ми показвам с линкове такива източници с факти и доказателства. Както вече казах, искам хората да четат в интернет сами, да не вярват така лесно и да се информират. Кое точно е дезинформация от това и кое е небивалица?!

Да, би могло да е грешно мнението ми, но тогава всички онези учени, изследвания и статистики са в грешка от които съм гледал.
Иска ми се да е грешно това което знам, да живеем в свят, където правителствата и зъболекарите са толкова загрижени за зъбите на хората, че флуорират питейната вода и това единствено се прави с цел зъбите да са ни много здрави. Иска ми се наистина да правеше здрави зъбите ни и да не ни трови.

Ако се замислиш, не е ли малко нелогично правителствата и зъболекарите да предоставят безплатно здрави зъби на хората и да убият цялия зъболекарски бизнес? Една цяла индустрия, просто така? Ако всички хора сме с доста по-здрави зъби, то това няма ли да обрече на фалит и глад голяма част от зъболекарите? Ами студентите?
Нима правителството има сметка от това. А бизнеса има ли? Точно така, здравето вече е бизнес, както и смъртта на хората и то доста доходни.

Ами зъболекарският съюз, той е съсловна организация и защитава интересите само на зъболекарите, не на пациентите. Нима зъболекарският съюз, който е настоявал тук в БГ да се флуорира водата е наистина загрижен за това да имат здрави зъби хората и така реално финансово да се "самоубият"? Наистина ли искат да се "самоубият" просто така правейки безплатно здрави зъби след като могат да взимат добри пари за това? Зъболекарският съюз защитавайки интересите на зъболекарите и вършейки си работата имат сметка от повече пациенти.

Опитаха се и тук в БГ да флуорират питейната водата, даже тези п....... гласуваха и приеха флуорирането. Добре че, Министерството на здравеопазването не го одобри.
Аз наистина бих се радвал да съм в грешка. Ще се радвам някой с факти и линкове да ми покаже, че всичко онова са небивалици. По-спокойно ще ми е даже, ако е така. За съжаление личните мнения не са факти, не са и доказателство. Глуповатите заяжданици също не доказват правота, но показват с какъв човек си пишеш.

K-Man

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1d1bdcdcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Е вече всичко си дойде на местото: щом правителства, могъщи икономически интереси и глобални сфери на влияния са умело скрити зад многото кариеси в устата! Къде го чукаш, а то къде се пука! Най-точно и кратко е казал @15. Трагичното е че не наченки, а признаците за масивна Параноя просто са невероятно ярко изразени. И необратимо проникнали в мисленето на този индавид.
Сигурно е ужасно да виждаш навсякъде нови и нови доказателства за собствената ти "конспиративна теория" и заговора на мощните подмолни структори!?
Я се осъзнай и погледни от страни! - във форум с млади веселяци, за които всичко е шоу и един безкраен купон доказваш една твоя теза.
Може би знаеш разликата между органична и неорганичната химия, но чак когато САМ експериментираща някоя химична лаборатория и видиш че между статиите в интернет и твоите резултати има разлика, чак тогава пиши "твоята Теория"
И не с поучителен тон, а с културно информативен!
Например: аз видях в публикацията на Dr. Larsen, че емайла на зъбите ерозира при контакт с...
Та така, надявам се този страничен коментар да ти помогне за в бъдеще.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8190703ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Достоверни източници??? Само такива не са... youtube и vbox.. А в блога си и в е-вестниците, всеки може да пише каквото му скимне. Това не означава абсолютно нищо, а още по-малко, че информацията е достоверна. След коментара на номер 11, няма какво повече да се добави по темата.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c9db02ba90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   н.32, само хейтване и нищо конкретно казано. Сайта youtube не е източник, той не създава документалните филми качени на него, нито другите неща за да му се вярва или не. Той е просто контейнера, в който са качени нещата. Хахаха. Достоверен източник не е youtube, това е просто сайт, в който се качват източниците. Нима сайта youtube прави всички док. филми и всичко качено на него невярно? Ахам, ако същият филм, го гледаш по History Chanel, то става според теб много по надежден. Разбрах логиката макар и малко трудно. Е сега искрено се забавлявам. Така трябва да бъде. Забавни хора да има и да е весело. Само да попитам от чисто любопитство, на колко години си ? :) Малко по долу ще дам още по "достоверни източници" специално и за теб.

Номер 31, не ми казвай, че си онзи н.11, или си от онези хора, които вярват предимно на рекламите по телевизията?
Искаш без поучителен тон, а културно-информативен. Ще направя всичко възможно, но ако ми дадеш пример какво имаш предвид, ще е най-добре.

Искам просто да ви информирам най-културно за следните надежни източници отнесли се сериозно към флуорида.
Ако не звуча достатъчно културно информативно за вкуса на някои хора и н.32, то отврен съм за примери как да сервирам информацията още по "културно-информативно". :)

The Lancet – най-старото и престижно медицинско издание, публикува доклад, който класифицира флуорида като много опасен невротоксин. Докладът поставя флуорида в същата категория, в която са арсеникът, оловото и живакът.

Ето давам съвсем културно и информативно едно линкче на най-старото и престижно медицинско издание със сериозен доклад. Това мисля е доста сериозен и надежден източник. Не знам как да дам линк с доклад и факти още по културно- информативно, но ако има начин, моля кажете :)

http://download.thelancet.com/pdfs/journals/laneur/PIIS1474442213702783.pdf?id=baak8dkBlaiXPhJTjuTsu

Това на линка, което се вижда е много сериозно.
Още не са достатъчни източниците?
Изявление за вредата върху мозъка от CNN:
http://edition.cnn.com/2014/02/14/health/chemicals-children-brains/

н31 и н32, още ли са Ви малко сериозните и надежни източници? Изобщо потърсихте ли в интернет? Ама така не става, като на малки деца да дъвквам и наготово в устичката. Поне малко усилие положете.
От Харвард се публикува изследване, доказващо, че флуоридът намалява коефициента на интелигентност при децата:
http://www.whydontyoutrythis.com/2014/03/harvard-study-confirms-fluoride-reduces-childrens-iq.html

Съвсем културно и информативно прочетох и тези поредни достоверни източници. Какво и Харвард ли сега не е достатъчно добър източник за вкуса ви?
Тогава прочетете мнението и на Проф. Неумивакин. Надявам се да сте чували за него. Съвсем информативно:
Проф. Иван Павлович Неумивайкин е доктор на медицинските науки в Русия, военен лекар. В продължение на 30 години е отговарял за здравето на космонавтите. Лауреат е на много награди.
На руски са много от нещата, но ще се справите. Надявам се поне тук да се справите със задачката да се потрудите за информацията си в чичо Гугъл.
Нека позная, за претенциозният ви вкус и него не харесахте. Ех, ако сте така и с другия пол - лошо.

Чисто информативно и културно цитирам и този достоверен източник:
Флуорът е по-отровен от оловото и малко по-слаб от арсеника според американския наръчник - Клинична токсикология на търговските продукти.
http://www.maebrussell.com/Fluoride/Fluoride - Acute Poisoning.html

Сега си изберете някои надежден източник от тези тук щом докторите от предишните ми постове не си ги харесахте. Какво и те ли са ви малко? Да питаме тогава самата смърт, може би? :)
Ще направя опит и за тази задача, но много разглезени станахте. Най-културно и много информативно предоставям едни от най-новите изследвания:

"Groundbreaking new research has linked sodium fluoride to cardiovascular disease, the leading cause of death worldwide. Researchers found that fluoride consumption directly stimulates the hardening of your arteries, a condition known as atherosclerosis that is highly correlated with the #1 killer.
In 2008, cardiovascular killed 17 million people."

Да превеждам ли, че според най-новите проучвания, флуорида е един от най-големите убийци на хора в световен мащаб? Говорим за милиони. Възможно най-културно :) взех и предоставих информацията от:
http://naturalsociety.com/breaking-fluoride-linked-to-1-cause-of-death-in-new-research/

K-Man

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker