Събиране на "материал" под главичката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Събиране на "материал" под главичката
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 5682 пъти
Здравейте,

Въпроса ми е следният! Преди 5-6 месеца спах с 1 жена, която си е голяма ку*ва и без презерватив, предполагам от нея съм хванал тези гъбички или каквото е.

Проблема е следния, след половия контакт с нея почна постоянно да ми се появява бял материал около главичката на пениса. Това едно че е много дразнещо, 2ро е неприятно. Не ме сърби, не ме боли, но се появява постоянно, дори ако се измия и след час пак има достатъчно материал! Образува се с 2 думи т.нар "сиренце" и знам че това се лекува, но не знам с какви хапчета и мазила.

Бихте ли ме посъветвали какво да използвам, защото е адски неприятно. А за моя случай ще имам вече 1 на ум, направих си поне изследвания за СПИН - всичко е наред!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 499f7f4634
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пфффффффффф ужас, много си гнусен честно. Хората са казали, че при проблем трябва да се иде на лекар, а не да си самоизписваш разни неща, що се отнася до гинекологичните проблеми. И то човек дакото не му се случи нещо такова няма да се научи, че трябва да се пази. Първо си супер безхаберен към собственото си здраве (ами недай си Боже ти беше лепнала друго?!...тогава какво?!)

И Второ тук няма как никой да те посъветва, освен да сподели собствения си опит, който едва ли ще ти е от особена полза, при положение, че дори незнаеш дали са гъбички, бактерии или инфекции.

И не е казано, че като ти лепнат разни "подаръци" трябва да боли, пари, сърби и т.н. Единствения съвет, който можеш да послушаш на 100% е да идеш на гинеколог, да ти се пусне едно изледване наречено Васерман (което всеки водещ полов живот човек трябва да прави поне един път годишно) и тогава според резултатите и лечението. Па като я знаеш каква е курва що не си взе презерватив? Аман от глупаци като тебе.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f3abd56678
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Като знаеш, че е голяма курва защо спа с нея??

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 08acbfe0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иди на уролог,за да ти направят изследвания. Не може да почнеш да се мажеш или да пиеш някакви лекраства без да знаеш срещу какво се бориш. И да ти е обица на ухото.

Мила

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 3f97d7aeff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Далацин Ц

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 3da9ef6226
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това не е заболяване! Нормално е да ти се натрупва смагма,просто трябва хигиена,това е.

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: da90cb5031
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за коментарите до тук! Значи стана инцидентно, бях пийнал доста и се поддадох на инстинкта, знам че не съм прав и сгреших фатално! Може да изглеждам отстрани като идиот, но не съм чак толкова тъп, просто тогава допуснах грешка! Осъзнал съм я, исках просто да попитам за съвет, не да ме разкъсвате със злостните си коментари!!!

Мерси на номер 5 за коментара, 6 не е до хигиена... Всеки ден се почиствам и хигиенизирам там, въпроса е че това се появи след половия контакт с тази.. не бих я нарекъл девойка даже...

Както и да е, ще изчакам още 2-3 дни за други коментари дори и от препатили. Знам, че най-добре е да се отиде на специалист, но исках да чуя и друго мнение, при положение че нямам други оплаквания като сърбежи, парене и т.н. Мерси

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d57805e2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Абе момче, не се притеснявай толкова. Отиди на уролог, той знае най-добре какво да ти предпише. Едва ли е нещо сериозно, но след като вече си си направил тест за СПИН, какво ти пречи да отидеш и при специалист? Не е толкова страшно.

Радвам се, че си осъзнал грешката си, дано се поучиш от нея. Не обръщай внимание на злобните коментари, а се погрижи за себе си.

И специално да се обърна към номер 1: аман от глупаци като ТЕБЕ! Наместо да обиждаш автора, вземи се образовай малко! Как може да го пращаш на ГИНЕКОЛОГ, като гинеколозите са за жените?!! Ти просто нямаш елементарна култура, но си седнал/а да обиждаш! Вземи се засрами и си трай!
Ж 18

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ddabe09e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   До номер 8: абе патко загубена като си тръгнала да пращаш хората да се образоват, вземи и ти се образовай, че толкова рано тест за СПИН не се прави, защото може да не отчете реален резултат. Навместо да даваш акъл и да се правиш на безгрешна, земи почети и ти.

До автора: братле да тио кажа честно постъпил си безотговорно, но не дей да чакаш, а действай за да не се окаже нещо сериозно. Успех и умната за напред.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 0af2adc9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трябва да идеш на уролог,а не да си правиш експерименти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker