Търся спешен съвет за здрава и дълга коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Търся спешен съвет за здрава и дълга коса
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 7149 пъти
Здравейте! Проблеми ми е следния:изправям си косата всеки ден и в момента много ми се къса на места,където има малки бели точки,от пресата вероятно.Започвам да се плаша,повече няма да я третирам и трябва да се подстрижа,но ме е стах,че ще ми я отрежат много..Виждала съм момичета,на които косата им е по-зле и от моята,поради горенето й с преси.
След няколко дни е рожденния ми ден и ще се наложи да се подстрижа и много ме е стах да не стане прекалено къса.Моля ви дайте ми някакви съвете да поддържам здрава и дълга коса.Благодаря предварително! :]

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 816a35082a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като за начало, спри да я третираш с преси, лакове, пяни, глупости. Дай й малко почивка, къпи я с медицински шампоани (например Nature Vital, действа много добре), използвай балсами за заздравяване на косъма. Можеш да си правиш разни маски, в стил мажеш си яйца на главата и прочие (в гугъл ще намериш купища рецепти), но най-важното е да спреш с горенето й, защото ще изтънее и на 30 ще си без коса. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b4eff38dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Първо-трябва да намалиш процедурите с пресата. И аз много често я ползвах преди и косата ми доста започна да се накъсва. Сега я ползвам само, когато излизам вечер, а това се случва не повече от 2 пъти в седмицата. Също така си купи течни кристали, аз ползвам тези на SERI (професионални са, струват около 7-8лв.). Задължително ползвай маски, до скоро ползвах отново на SERI (моята беше за увредена коса, отново струва 7-8лв.). Преди няколко дни си закупих една друга маска, но не си спомням името й, води се професионална и не е скъпа (4-5 лв.). Сега се сещам и за стимуланта на "Икаров". Той страшно много помага за растежа на косата и възстановяването й. Струва 4-5 лв. Може да го намериш във всяка аптека. Основните неща са тези. Но задължително избягвай пресата или си купи професионална, тя поне малко щади косата.

Това са нещата, които аз ползвам. Изрусявам се от 2-3 години, цвета ми е светло рус и да ти кажа с тези продукти, които ти изредих, косата ми изглежда бих казала много добре.
Надявам се да съм ти помогнала и да пишеш кои продукти си си купила. ;)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 52a813edd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Когато бях 12-ти клас си купих преса в началото на учебната година. Изправях си косата всеки ден по няколко пъти даже (косата ми е ултра къдрава). Резултатът беше, че малко преди бала косата ми стана цялата на бели точици, някои на 3-4 см от корена (това са потенциални цъфтежи). Наложи се да се подстрижа малко под ушите, а косата ми беше под раменете. Та от пищна, гъста, къдрава коса имах на главата си нещо подобно на коса. Зарекох се, че повече няма се гавря с това, с което природата ме е надарила.

Сега косата ми е отново гъста и хубава, но преса използвам 3-4 пъти в годината(на Нова година, на рожденият ми ден, на 8-ми март и на рождения ден на приятеля ми). Съжалявам, но за да си спасиш косата трябва да я отрежеш над белите точици, иначе ще се накъсва и нагоре. успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c3decc58e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Спокойно, момиче, не е толкова страшно да ти отрежат малко повече от косата. В началото ще ти е малко кофти, докато свикнеш, но после ще видиш, че ще ти е по-добре. Нещо повече - сега късото е на мода.
Пък и косата не расте чак толкова бавно и ако се грижиш добре за нея, скоро пак ще се радваш на дълга и здрава коса. Номер 2 ти е дала много добри съвети, послушай ги, но не забравяй, че и подстригването помага на косата да се съживи и да бъде по-здрава.
Така че не се плаши, а се погрижи за косата си и намали максимално третирането с пресата. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 096c7c3087
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Спокойно! И на мен ми беше по същия начин. Зя по хубава и здара и дълга разбира се коса трябвва да се постригва по често. Знам че всички ще ми кажете че като си постригваш често косата ще ти остане къса или пак няма да може да порасне. Напротив точно когато видиш че връхчетата на косата ти ся цъфнали сипострижи само върховете не е казано че трябва много. Аааа и незабавноо спри да третираш косата си със пресата. Може да я ползваш само по поводи( рожденни дни, и др. празници ). Виш във Gogle за балсами за подхранване за коса. И т. н.
Успех!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker