Проблеми с менструацията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблеми с менструацията
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 944 пъти
Здравейте, имам проблем с цикъла, последно ми дойде краят на април, началото на май и оттогава не ми е идвало. По принцип не ми е редовен и ми се е случвало да ми пропусне за 1 месец. На 17 години съм, не съм правила секс до сега никога и се притеснявам какво може да ми е. От януари започнах да намалявам въглехидратите, хранех се с белтъчини, месо, плодове и зеленчуци. След това спрях и да пуша. Някой имал ли е подобен проблем? Мисля да изчакам и този месец и да отида на лекар, но ако някои се е сблъсквал с такъв проблем нека а сподели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2bea08a8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си свалила килограми - какво ти е БМИ-то или поне кажи колко си висока на колко кг.
НЕ Е ОТ ДИЕТАТА ТИ, аз се храня БЕЗ всякакви въглехидрати и нямам проблеми, но отслабвам бавно (4 кг. за почти 2 месеца). Не е добре да се отслабва с повече от 1 кг. на седмица.
Добре, че си спряла цигарите.
Иначе за менструацията - нормално е на твоите години да имаш такива проблеми, дори над 20 г. една жена може да има такива проблеми. При стрес или след голям стрес на мен пък ми идва 2 пъти на месец. Ходила съм на два независими лекари заради това, но са ми казвали, че е ОК и да не взимам лекарства - 3 месеца са ми давали да ми се регулира от само себе си цикъла, защото лекарствата са крайното решение, много силни хормони са.
Съвет - увеличи калориите, ако отслабваш, не променяи иначе здравословния си режим, гледай просто да запазиш теглото си. Спри спорта временно.
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bef5738736
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   БМИ-то ми е под нормата. Висока съм 172 и тежа около 49 кг (последно се мерих зимата). Храня се нормално и не гладувам, просто не ям много въглехидрати и аз също мисля, че е от загуба на кг.
Мерси за отговора

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2bea08a8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторке, трябва да напълнееш до поне 53 кг., мен ако ме питаш до 55-58 кг. Почни да ядеш стабилно и въглехидрати докато не качиш маса или почни да се тъпшиш с протеинови шейкове, но не забравяй да слагаш малко зехтин в тях и пий много вода. С въглехидрати дори ще ти се повиши мускулната маса, стимулират растежа на мускули в твоя случай. Спри всякаква тренировка за 2 седмици.
Казвам ти го като човек, който се храни изцяло без въглехидрати от 3 м. като изключа плодове и зеленчуци, но не съм отслабвала така 173 см. съм при 65 кг., абсолютно здрава съм, имам стегнато и хубаво тяло, бюст, редовна менструация. Целта ми е да стигна до 60 кг., но не по-надолу и за не по-кратко време от още 2-3 месеца.
Бях преди 57 кг., но залитах. Била съм и 72 кг., но ми бяха много. В момента се чувствам много добре, но искам малко по-малък номер дрехи да нося.
Интересно, но мъжете не ме сваляха и ухажваха толкова, когато бях много слаба. Днес получавам повече комплименти и дори подсвирвания. Някак си се стопяваш като човек като си прекалено слаба и спират хората да те забелязва, а в твоя случай си прекалила много и рискуваш трайни последици за здравето си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 32a79a7a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 16 години имам същия проблем от една година не ми идва редовно закъснява пропуска месеци ходех по гинеколози и нищо уж било нормално но не знам за сега е по - добре. Секс не бях правила направих го на 07. 06 което беше в този понеделник и най - притеснителното нещо беше, че нямаше кръв и не болеше кой знае колко та днес ми взеха изследвания утре ще ходя на преглед това според мен няма нищо общо с цикъла извинявам се, че се отклоних от темата ако някой е имал този проблем да сподели защото много се притеснявам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker