Подутина на триъгълника - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Подутина на триъгълника
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 7887 пъти
Здравейте. Преди около 20 дена отидох да си направя триъгълника на козметик за първи път и преди няколко дена забелязах една подутина, която не ме боли но се вижда и усеща на допир. Имам и малка пъпчица, но преди ми се е появявала подобна, която след като я изтисках се махна.

Разрових се в интернет и какви ли не неща прочетох и само се притесних повече. Почти сигурна съм, че това е подкожно косъмче, но все пак трябва да попитам и да се уверя. Някой имал ли е такъв проблем и ако да как го е разрешил? Четох за мазане с реванол, игли и т. н. и смятам да пробвам, а ако не се махне да се престраша и да попитам гинеколог.

Моля редакторите да пуснат историята ми, защото се притеснявам и трябва възможно най-скоро да разреша проблема си. Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 222d5bf205
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само спокойно, няма нужда да ходиш на гинеколог и т. н. Определено на 100% мога да ти кажа, че това е подкожен косъм и затова така се е подуло. Аз преди си бръснех триъгълника, но реших да спра и започнах редовно да ходя на кола маска. И оттогава от тези подкожни косъмчета, започнаха да ми излизат доста пъпки и както ти казваш подутини. Ами не е приятно нали, остават и белези, обаче според мен кола маската е в пъти по добре отколкото да се бръсна, затова си ги търпя тези пъпки. Един съвет не ги чопли и не ги стискай, защото остават белези и става по лошо. Просто ги остави да си минат сами. Не знам преди с какво си се обезкосмявала там и дали изобщо си го правела, обаче определено винаги така става след кола маската, заради гадните подкожни косми. Може би единствено с бръсненето няма да е така, но не ти го препоръчвам, естествено ако не си готова да се бръснеш през 2 дена. Ужасно е просто. Продължавай с кола маската и както казах, не ги пипай тези пъпчици, може и да минат, а подутината определено ще спадне, а може и да ти набере и след това ако се наложи да я изстискаш и ще се махне спокойно. Но ако си си решила все пак отиди на гинеколог, макар, че според мен няма нужда :) УСПЕХ

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 861c261916
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно. И аз съм почти сигурна, че е косъмче, само по думите ти. да, намажи го с "реванол" и НЕ, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не хващай иглата и не го пупай изобщо!! повярвай ми. хпдя на кола от няколко години и ми излизат страшно много подкожни, засърбяват ме ръцете да разчопля и ги правя чак на рани. Целият ми триъгълник е в ран, а съм едва на 16 и е ужасно. не прави тази грешка. НЕ ГИ ПИПАЙ, мани кремчето.
Другото което е, гинекологът не се занимава с такива неща.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0aa72d20cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   За по съвършенни от Господ ли се правите? Той е направил каквото трябва, щом ги е поставил тези косми там, значи така трябва да е. Като ги премахнете, мислите ли, че сте по привлекателни? Тогава йонито Ви заприличва на истинска кокоша ТРЪТКА. Ако не сте виждали, отидете в магазина, и там ще видите какво е трътка. Аз никога не бих общувал с момиче което се бръсне или скубе там долу. Защо не си премахвате веждите, или косите? Защо си мислите, че наборчето Ви, там доле, не иска да има хубава прическа? Но за това се иска грижа, а така е по лесно, бръснеш и ставаш пъпчива. Но това е отвратителна гледка, камо ли да се докосваш до такова йони! Момичета, не ходете на интимен козметик, а на интимен фризьор, оставете тези косми, те придават чар и по голяма романтика. Друго е човек да ги разроши с удоволствие.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker