Паническо разстройство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Паническо разстройство
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1934 пъти
Здравейте, приятели! В момента се боря с психиката си... и ето как започна всичко това.. В 4ти клас моя съученичка по време на час получи някакъв пристъп... цялото и лице се схвана, трепереше цялата, очите и се обърнаха, лицето и устата и също и всички се уплашихме много. Учителката ни бързо извика линейка поради причината за гълтането на езика, но тя не го глътна. Оттогава до ден днешен имам паника от гълтане на език, вече не толкова често... Напоследък паниките ми са други. Наскоро почина най-добрия ми приятел и от тогава всяка вечер си мисля, че на сутринта мен няма да ме има, но тази вечер това чувство е много силно.... Откакто съм болна и постоянно получавам спазми и цяло лято не излизах защото имах какви ли не проблеми със здравето си нямам на какво да се крепя... полудявам и се чувствам много гадно... понякога дори не ми се живее.. моля помогнете ми със съветите си по един или друг начин.. ще ви пиша за развитието си и дали го превъзмогвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 83db9f59cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   спокойно бе, каква е тази паника?
няма да умреш и няма да полудееш, всичко е в главата ти.
преди всичко се научи да мислиш спокойно и без тази нервност. нищо толкова лошо не ти се е случило. има хора видели и преживели къде по-ужасни неща от твоите и са все още с живи и здрави и с всичкия си. всичко опира до начина ти на мислене. не вземай нещата толкова навътре и присърце. ако се побъркваш за някакви дреболии около теб, как смяташ да навлезеш в живота, където има много по-големи стресови фактори? доколкото разбирам си още ученичка, може би в пубертета или преди него. това са много хубави години, изживей ги пълноценно и не се оставяй на негативните мисли да те обземат. просто когато усетиш че започваш да мислиш толкова негативно, се отпусни, излез подишай малко въздух, припомни си това което четеш сега, успокой се. най-важното е да не допускаш толкова страх в душата си. каквото и да става, опитай се да запазиш някакъв баланс и самообладание. лесно е, научава се.
сега и нещо друго- хранителната част:
настроението и депресиите се влияят също така и от храните които ядем. направи така, че да ядеш повече витамини, особено витамин б комплекс, също така омега 3 и други храни които помагат за изграждането на нервната система. имаш ли здрави нерви - няма да страдаш никога от депресия.
сега няма да се впусна в изборяване на храни, един бърз преглед в гугъл примерно "храни и витамини срешу депресия" ще ти помогне да се ориентираш.
айде горе главата и по-спокойно.
няма нужда от толкова пара ;)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 65ca44525e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш спешно нужда от помощ, говори с родителите си! Сподел им какво става с теб, ако трябва отидете на психолог.Всичко ти е в главата и ти трябва сама да се справиш.Знам какво е аз 1 година бях в такова гадно състояние с паник атаки, тежка депресия, с гадни мисли.Но някак си си казах стига и лека по-лека отмина, но трябва да се разсейваш с нещо.Трябва да приемеш, че и твоя приятел повече няма да се върне.Трябва да се научиш да приемаш нещатата такива каквито са.Спортувай нещо, излизай повече навън с приятели, помага повярвай ми!Надявам се да съм ти бил полезен :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 491db9b9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ваучер с отстъпка за 2 психологически консултации на възрастен http://www.deals.bg/2-konsultatsii-vsyaka-po-50-min.-s-psiholog-za-34lv-ot-DKTs-Astsendent_23539

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 93f80673f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иди на лекар невролог първо. Пий магнезий и витамини от група Б.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker