Имах нужда да споделя - HCV - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Имах нужда да споделя - HCV
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1111 пъти
Преди всичко започвам с това, че просто имам нужда да споделя историята си. Не желая съжаление или съчувствие, но с радост бих приел съвет.

Ето я и моята история....

Аз съм момче на 21 год. скоро ще навърша 22. Визуално си изглеждам съвсем наред.... етничрски българин съм, среден ръст, светла кожа и очи и с нормално телослужение. Привидно всичко е наред, но само така изглежда. Когато бях на 17 се излекувах успешно от туберколоза. Преди време записах да следвам иоще първата година реших, че искам да бъда кръводарител и да помохна на нуждаещите се, тъй като преди не бях дарявал кръв ми беше интересно, а и се чувствах добре като знаех, че помагам. Но седмица след като бях дарил ми съобщиха, че съм HCV + . Почувствах се ужасно, но си го бях заслужил, защото преди време си бях правил пиърсинг в нестерилна обстановка (един фр ме проби и...). Подготвих се психически и физически за понатаръшния ми живот. Цяла година по болници докато пусна PCR (специализирано изследване, кошто доказва дали наистина страдаш от хепатит ц). Оказа се, че съм го преболедувал и нищо ми няма. Дотук добре. Преди броени дни си направих рентгенова снимка, защото имах леки болки в гърба, а и ключиците ми не бяха симетрични, а това много ме тревожеше. Рентгенолозите установиха, че имам лека форма на сколиоза. След като разбрах много се ядосах на себе си, защото проблема беше в мен (неправилна стойка и т.н.). Ще започвам да ходя отново по лекари, физиотерапевти и кинезитерапевти, а шанса да се оправя от това заболяване на тези години е почти невъзможен. Все пак съм решен да се боря вупреки всичко. По принцип съмкротко момче, следвам в момента висше, имам си приятелка и естетически изглеждам добре въпреки всичко. Не пия, не пуша, не употребявам наркотици. Единствено от живота искам здраве, щастие и да живеем в хармония всички граждани. Горе-долу това е от мен. Скалъпих го набързо. Това е моята кратка история. Няма смисъл да казвам какво уча, от къде съм , как се казвам и т.н. , защото и аз като вас съм г-н никои. Капка в морето, която чака да бъде изпарена от слънцето. Отворен съм за съвети и препоръки, ако някой има моля да заповяда :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: cacb94e13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споко, за Хепатит Ц мога да ти кажа, че много българи го носят вируса - преди масово са заразявали при даване на кръв. Моят вуйчо като войник е бил принуждаван да дава кръв през кома и там са го заразили, но няма никакви проблеми - само е носител. Преди 2 г. искаше да даде кръв за приятел и му откриха, че има хепатит ц., а си е човекът сега над 60 г. и си има деца и внуци. Споко! И другото не е проблем, тренирай си коремните и гръбни мускули да поддържат скелета

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dbdd361365
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубаво, но аз нямам хепатит.. уточних го. Оказа се, че организма мисе е преборил с него някак си.. или поне така ми казват професорите и лекарите..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker