Лоши мисли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Лоши мисли
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1390 пъти
Здравейте за първи път пиша в подобен сайт винаги съм се смеела на останалите как изобщо го правят това да споделят личните си проблеми по Интернет, но това сега няма значение. Нека ви разкажа за моята история казвам се Мария на 22 години съм имам приятел с който живея от 5 години всичко е прекрасно разбирам се със семейството си в работата нямам никакви проблеми общо взето всичко си е ок но има едно "но". Преди може би година някъде всичко се обърка с мен самата с психиката ми започнах да мисля постоянно че може би ще умра скоро или съм болна от незнам какво точно и аз постоянно някакви черни мисли в главата ми който ме объркаха и не ми даваха миг покой. Посетих лекар разбира се всичко ми наред няма от какво да се притеснявам, но и това не ме успокои лошите мисли си останаха не мога да ги прогонят. С течение на времето и обстоятелствата и посещенията на лекар се разбра че имам паническо разтройство нещо което не се лекува просто с едни успокоителни а трябва да се бориш сам с това. Прочетох също така малко повече за паническото разтройство в интернет чесно казано има доста брой хора страдащи от това и само те биха разбрали как се чувствам наистина. Споделяла съм с приятеля ми за тези неща с една приятелка също те казват така успокой се млада си красива си всичко ще бъде наред мисли позитивно. Първата ми паническо атака беше нещо ужасно имах ужасно сърцебиене, скованост в краката въртене на свят общо взето нещо ужасно първата ми мисъл беше "умирам това беше". Тогава ми се наложи да посетя спешен център казаха че всичко ми е наред няма смисъл от притеснения. Опитах да се справям с това всеки ден но без успех просто живея в един страх сънувам кошмари вече не издържам и не мога са намеря изход. Ще съм благодарна ако някой се опита да ми помогне колкото и смешно да звучи тук в този сайт? Благодаря надявам се да няма критики но едва ли ше се размина така. Благодаря!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: fc87079a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцип паническото разстройство се обяснява с дисбаланс на серотонин в мозъка. Има много ефекасни лекарства, не знам какво са ти предписали. Но разбира се, понякога се започва с едно, ако на теб не ти действа се заменя с друго.

Със силни воля е възможно да контролираш мислите си. Например в момент, в който получаваш атаката, си казваш "Аха, пак се появява, знам, какво и сега ще ми мине" И дишаш бавно и дълбоко.

Аз ти препоръчвам да се занимаваш йога. Мисля, че много ще ти помогне.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ba393159fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
За да си наясно кой стои зад лошите мисли, прочети тази книга: http://www.spiralata.net/kn_bul/sadovoi.zip

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6a59f13fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Спокойно, това е натрапчиво разстройсто или "Обсесивно-компулсивно разстройство". Напиши го в гугъл, там симптомите ги има обяснени. Аз също имам подобно, но се израява по друг начин. Просто като имаш такива мисли, гледай много бързо да се разсеяш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 750bb70bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Купи си книгата “Подкрепа от небето“ там има раздел с молитви, колкото и налудничаво да ти се струва ще ти помогне, и аз имах подобен проблем, но сега съм по-добре :) Успех дано се оправиш :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 20f05c9745
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към номер 1 препоръчаха ми успокоителни таблетки, приемах и чайове против стрес, нерви за сън и всякакви такива антидепресанти в началото всичко беше по добре, увеличавах дозата до като не разбрах, че само се пристрастявам и до там. За сега просто се опитвам да мисля позитивно и прогонва всички мисли нищо, че както си стоя "то" просто си идва и не пита, но все пак Благодаря ви за съветите авторката

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1d1fc567a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да и при мен беше така. Пила съм успокоителни, антидепресанти, какви ли не хапчета на и не на билкова основа, сиропи, чайове, нищо не помогна. Просто трябва да промениш живота си коренно. Да промениш самата себе си. Започни да работиш по много часове, абстрахирай се от всичко и в един момент ще видиш, че вече няма да ти пука за натрапчивите мисли и ще забравиш. Много е бавен този процес, но определено мисля че ще ти помогне. Успех :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c544406a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила аз съм същата на 14 години съм страх ме е да кажа на род си, за да не ме изкарат луда.. Като съм в час тея мисли, абе схмен сапостоянно, бях стигнара до спешното правиха ми кардиогпама и казоха, че вс е наред и, като ми стане така да пия валидол и така нинаги имам варидол в мен скришов си копувам иначе сърцебиете, треперене ужас, бя

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3543b50de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Отиди на психолог. Тук можеш да прочетеш повече за това какво прави психолога http://psy-consulting.blogspot.com/2015/01/blog-post.html

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker