Проблем с глада - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем с глада
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1317 пъти
Здравейте, от няколко дена имам усещането, че трудно се наяждам. Не съм дебел, теглото ми винаги е било идеално за височината ми. Не съм и подрастващ. Отдавна не съм тийнейджър, затова категорично не е от това. Но започна да става малко притеснително. Често си купувам готова храна, но не си спомням този глад да се е случвал така преди.
Разтърсих се в интернет по тази тема и открих, че причините могат да бъдат: недоспиване, много работа, липса на зелени зеленчуци, диабет, стари хранителни навици и някои други причини, за които в момента не мога да се сетя. Вярно е, че имам леко нередовен режим на спане, а и винаги съм го имал. Особено когато работех на смени. В момента съм безработен и силно ме съмнява да е от това. Реших да мина на плодове и зеленчуци и си направих салата със свинско. И това не ме засища. Понякога ми минава през ума, че може да е от някакво заболяване. По едно време ядох много бонбони. Опасявах се точно заради тях да не хвана диабет. Една колежка ме предупреди, че ако изведнъж спра сладкото, може и така да стане. Не мисля, че отказах сладкото толкова бързо, но винаги си имам една наум. Освен това, с чипсове и някои други Fast Foods отдавна приключих. Понякога дори се сещам за тения, понеже няколко пъти ми се случи когато си правя принцеси с кайма, да намажа малко по-дебел слой и след една хапка да открия, че не се е доизпекла добре.
Затова много моля модераторите да одобрят темата, за да получа други предложения, както и някакво лечение по естествен начин, т. е. без лекарства. Ей така, за всеки случай. Между другото, мога да се храня много и то без да надебелявам, но нека това да не ми излиза много скъпо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 09a24410a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ами отнема 10 минути да отидеш сутрин на гладно и да си измериш кръвната захар при личния лекар. Няма какво да гадаеш.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c739020f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Просто имаш апетит. Аз съм така цял живот. Мога да ям постоянно. Момиче съм и също не съм с наднормено тегло.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3a9f39cca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Щом съня ти е нередовен, нервната система се изтощава, получава се нервно напрежение, това което е при депресиите. Някои изпадат в меланхолия и губят апетит, но има и които постоянно търсят хладилника, точно заради това нервно напрежение. С това си успокояват нервите. Оправи си съня и всичко ще се оправи. Отстрани и нервните дразнители, каквито и да са те. Само от нервите е!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b9caffe6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Авторе, опитай със сурови ядки. Засищат много, калорични са, но не се пълнее от тях и са изключително полезни. На мен ми е такова ежедневието, че нямам време да обядвам нещо здравословно и се научих да си нося в чантата винаги пакетче сурови ядки. 200 грама ми стигат напълно от сутринта до вечерта, чувствам се абсолютно сита. Обаче трябва да са сурови, не печени. При печените половината хранителни вещества се губят, а и солта в тях не е полезна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker