Масажно студио - изисквания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Масажно студио - изисквания
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 12919 пъти
Здравейте, през работно време имам всеки ден по едни 3-4 свободни часа - работя в офис, а тук в лозенец гледам има подходящи помещения за около 500 лв наем. Имам няколко курса за масажист, отдава ми се и за сега правя на позанти и приятели за мой и техен кеф, а чат пат и на непознати по домовете. Тъй като чрез масажите ще завържа много контакти, а основната ми търговска дейност е свързана с продажби, както се казва покрай бизнеса да изкарам и някой лев от масажите. Да съчетая полезното с приятното. Та главният ми въпрос към позитивните хора е какви са изискванията, да кажем наемам помещението, вътре има баня с тоалетна, достатъчно място за маса гордеробчета и т. н. , а от към документи какво е нужно? , имам си фирма, средства. Пак повтарям, не го правя с цел пари, изкарвам си достатъчно от дуги дейности, правя го за нови контакти, а ми трябват по -заможи хора и лозенец е подходящо място да ги привличам за масажи. Решил съм да взимам по 40 лв. на час, а за ATC по 30 на 30 мин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: d67108be78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, според мен е малко рано да наемаш помещение. Защо не си направиш една хубава цветна брошура с твоя снимка, какви масажи точно правиш - какво си учил и цени - тези брошури ги разнасяш из хотелите и можеш да работиш там или в СПА-студиата и фитнесите
Ако искаш веднага твое студио просто ти трябва помещение със статут за търговска дейност - обикновен апартамент не става, тряба поне да се води офис. Не вярвам обаче да е трудно да намериш такова помещение - питай тук и счетоводител дали за твоята дейност обикновен апартамент не става.
Тоалетна трябва, но баня не е задължително - според зависи. Ние с мъжа ми ходим често по масажи, но при пътуванията си в чужбина, защото в България е сложно - все нямат часове или са рехабилитатори и питат пътво „какво те боли“.
Моят съпруг е почитател на масажите за отпускане. Имаме напрегнати работи. Аз не съм голям фен честно казано, но на краката е хубаво и понякога като имам настроение. У нас в хотели сме плащали по 35 (Велинград, СПА-курортите) до 50-60 лв. на час (големите градове), в чужбина цените са двойни (Европа) в Тайланд и Азия са, разбира се много ниски - започват от 5 долара. По Черноморието само рехабилитатори и сега навлизат масажисти, но много калпаво и бавно с ниски цени и нямат никога часове.
У нас за София намирам цената ти за ОК, но в началото малко промоция не би била зле.
Задължително напиши, че не предлагаш еротика.
Аз лично харесвам ЧИСТИ места - задължително сложи ламинат ако няма и боядисай стените приятно.
Харесвам салоните в Азия стил или нещо приятно, но ненатруфено - да е хигиенично, но да не е като в болница.
Музиката трябва да е отпускаща.
Харесвам бебешко олио без аромат като масло, но да има избор и да дава илюзията за някакво здравослновно айоведа или тем подобни чудо - аз не вярвам в такива глупости, но звучи добре :) и някои хора вярват - продава просто, а и ако има имена за отделните масажи, хората могат по-добре да запомнят какво им е харесало. Можеш да вкараш и различни цени, за да сегментираш пазара - от 40 до 80 лв. - различно масълце и тем подобни екстри - има си хора за всичко! Има хора, които просто имат пари и искат най-доброто, защо да не им предложиш?.
Да има избор между различни видове - китайски, тайландски и тем подобни, освен ако си рехабилитатор.
Най-ефектен за мен е китайският масаж на краката, защото се прави на витрината и всеки гледа и влиза... Той е обикновено и много по-евтин. У нас не съм виждала, но в чужбина, включително на Запад е нормална гледка в града и по летища
Най-краткият масаж трябва да ти е 30 мин.
Предлагай душ, но не е задължително - затова хората ползват много леки бебешки масла вече и те избърсват след това. Не навсякъде има душ - в Европа никъде, в Азия понякога, но не знам - в Европа хората се къпят често така или иначе - у нас и лятото е много топло, хубаво е да имаш душ.
Ако искаш да привлечеш заможните направи цената 40-50 лв и нагоре в зависимост от масажа. Мен лично винаги ме е дразнило това, че рядко има часове и трябва да се съобразявам. Това убива желанието за масаж и не се занимаваме. Най-много ти препоръчвам да си имаш поне 1 служител, за да си избиваш и наема. 500 лв не са малко - това са ти 10 часа масаж, което ти на 1 седмица най-много можеш да направиш заедно с другата работа, ами режини, ДАНЪЦИ?
В началото може и сам, разбира се, но мисли бързо за служител.(КА), за да се използва помещението нон стоп и да не се дразнят клиентите, че винаги няма час.
Надявам се да съм била полезна

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f78335ee09
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Благодаря ти 1 за изчерпателния отговор, на само полезна , а и ми беще приятно докато те чета, от мен имаш безплатен масаж 1 час :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 038aed5e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Авторе, мъжът ми не дава, иначе с удоволствие. При повечето двойки е така, макар че той си признава, че не е логично и е нерационално, но едва ли би позволил да ме масажира мъж. В Тайланд дори не даде някакъв транссексуален с неизвестен пол да ме масажира :) и сам се насади на пачите яйца, а транса се изкефи много. После супер се смяхме на случката.
Глупаво е, но така е при повечето двойки - или дори жената не иска да я масажира мъж, затова е добре да имаш колежка-жена. Приятно е да има някой на рецепция и да отговаря на обаждания докато другият масажира, а ако ви дойде двойка е тъпо единият да чака, докато другият бива масажира. Аз обикновено се отказвам от масажа - ето губиш така един клиент и имаш някой в чакалнята да тъпее.
Но ти по темата сигурно си по-запознат. Аз покрай съпруга ми се запознах, защото той има професия, свързана с много пътуване и стрес и е открил отдавна масажите като средство за отмора. И сега нещо смешно. В Китай има огромни бани с масажи за местните хора (там турист не ходи), но моят мъж си има местни приятели, които са го завели. Там можеш цял ден да прекараш - има отделно отделение за мъже и жени, но има и общи части за почивка, ядене и тем подобни. Та при мъжете определено се предлагат и други услуги, но не винаги. Виждайки мъжът ми - бял чужденец, те си помислили, че ще иска нещо по-така и му предложили да си избере сред много момичета, но той в опита си да се оттърве казал „Не, мъж искам да ме масажира“.... и получил действително „мъж“ - мека китка. Онези били радостни да могат да му услужат... Нямало измъкване ха-ха. Хубавото е, че тези хора могат и да масажират много добре, а мъжът е бил по-силен в сравнение с една жена и се оказал добър масаж :) При жените му се е случвало, тъй като не били виждали бели хора да го зяпат или докосват неприлично, но като цяло в крайна сметка китайският масаж си остава любимият му и действително масажът е в центъра..
Е, за отмъщение при следващата ни почивка го насадих на 120 кг. масажистка - ОЛГА от Русия, женена за някакъв български пияндурник. Тя взе, че се влюби или нещо такова, но като видеше мъжа ми из хотела изпадаше във възторг, а на банкета се уреди после с пропуск и танц. Ошушка го със сума двойна на твоята, защото били почивни дни :)
... Хубаво е атмосферата при вас да е отпускаща. Писнало ни е у нас с болничната атмосфера при масажите. Ходили сме и в санаториуми от кома, защото е странно, но до преди 2 г. някъде там само имаше хубави масажи. В моя град един такъв бивш санаториум се пробва да вкара малко СПА-чувство и атмосфера, но си личи, че хората са рехабилитатори и всичко се върти около болестите. Като се обадиш за масаж първо питат „Какво ви боли“, а като кажеш „Нищо“, мислят че не разбираш езика или нещо такова. Бях се снабдила с карта за отстъпки в такъв санаториум и редовно аз киснах в сауната, а мъжът ми беше разтърсван от набит рехабилитатор, чиито ръце бяха като дъбове. Всеки път рехабилитаторът се надяваше мъжът ми да си изкълчи нещо или да се сецне на стола в бюрото си - знам ли, но все питаше „ Какво ви боли днес“
Честно казано още не съм намерила място, в което без излишни проблеми (нямане на часове) и неудобства да ходиш на масаж. Има в града ни от 1 година някъде два масажни салона, но никога няма свободни места за 3 дни напред или не работят в определени дни...
Ние сме спонтанни хора - готови сме да платим много (над 80-100 лв. да кажем), но да нямаме неудобства и проблеми - важни са дори неща като има ли място за паркиране...
Ако имах време да се занимавам с това, бих отворила салон в някой МОЛ или на летището. Това са печатници на пари, а в МОЛовете има винаги къде да се паркира. Това е голям проблем.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f78335ee09
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   3 - интересна информация ми даваш и за много от нещата не бях се замислял . Жалко ,че тук ако си пусна e mail модераторите няма да ти го дадат , за да поговорим за нещата по подробно . Но да опитам:) knig abv.bg
Наистина тия ваучери за по 12-15 лв масаж са подигравка с труда , защото това е тъжък физически труд изискващ малко или много психалагия . Аз под 30 за час не бих дарил с това удоволствие непознат човек .

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6a23e1a617
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Какво стана с масажното студио? Отвори ли?

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e97124708c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много интересни коментари. Благодаря на всички за съветите. Интересно ми е, как да поискаш за масаж повече от 20 лв, когато заплатите в БГ са действително ниски. Как да се свържа с тези хора, богатите? Професионален масажист съм, правя класически и китайски масаж. Харесват ме и помагам на хората. Трудно е, но ми е приятно. Успехи на всички колеги!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8a8b6a7e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добри препоръки, малко съм закъсняла с четеното, интересни и е отворили си човека масажни студио

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker