Съмнения за болен орган - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Съмнения за болен орган
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1426 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години и от почти две години имам стомашни проблеми. Те не са сериозни, например само леко дискомфортно ми е в стомаха и нищо повече. Бях написала една тема за гастрит, но не мисля, че имам, била съм на гастроентеролог и слава богу отървах кожата от гастроскопия!!! Всичко ми е наред, храня се нормално, нямам някакви симптоми или проблеми... обаче сега се притеснявам доста, поради една причина. От близо един месец чувствам дискомфорт и неприятно чуство отдясно на корема, понякога в реброто, понякога долу в дясно. Аз съм голяма хипохондричка и постоянно чета глупости из нета. Не казвам на нашите, майка ми само се притеснява, пък баща ми ще ми дудне. Забравих да кажа, че стомашните проблеми за резултат от хипер незздравословно хранене, шоколади и т. н. То да се върнем на болките отдясно. Забелязах, че като се чукна леко с ръка в реброто, усещам тъпа болка. Два дни имах тъмнозеленикави изпражнения. Четох, че може да е от жлъчката. Но защо да не ми е наред жлъчката? Те хората пият, пушат, правят едни чудесии и нищо им няма, пък аз дето съм на 14 и ще имам кой знаеееу какво. Може ли да ми кажете какво може да ми има??? Някой с някакви предположения?? Ще съм ви много благодарна, знам, че ми стана много дълга историята, чак да ви доскучае. Благодаря ви предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: ba9b4e85e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
вместо да ядеш шоколади и други нездравословни храни опитай да се храниш с плодове и зеленчуци типични за този сезон. Сега има дини, пъпеши и всякакви др. плодове, зеленчуци най различни. Яж здравословно, пий чайове и вода, занимавай се с активна дейност и не чети всякакви неща из нета. Споделяй с майка си и татко си, не с непознати като си още малка.
Защо се "чукваш" с ръка по реброто, кое те кара да правиш това? Зелените изпражнения може да са временен резултат на храна която си консумирала или лекарства, не те знам.
Ако имаш проблеми с жлъчката, болката е много силна, опасваща и е придружена с гадене и повръщане. Може да я усещаш и като тежест, но затова трябва изследвания в болница и при специалист.
Ако е проблем с жлъчка или черния дроб, задължително трябва да спреш шоколади, яйца, подправки и всичко дразнещо, минава се на картофи, тиква и др. без пържено и мазно, изобщо има много условности но затова трябва да се произнесе специалист.
Никой няма да ти направи консултация в уеб сайт, отиди в болница.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a1f14bfc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наистина ми прилича на проблем със жлъчката. Незабавно сподели с родителите си къде те боли и какъв цвят са изпръжненията ти, и се консултирай с лекар. Съветвам те да си направиш пълни изследвания, защото цвета може да се дължи на много болести - болест на Крон, колит, хранителни отравяния, недай си боже рак и други. Не искам да те плаша, просто искам да ти отворя очите за потенциална опасност тъй като съм минала по този път. Започни да се храниш здравословно, колкото и банално да звучи, ще ти се отрази благоприятно на целия организъм, повярвай. Посети лекар, изследвай се и промени 'хипер нездравословното хранене'. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9f69db26b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Също миличка, може да е и дуоденална язва(язва на дванайсетопръстника) което е под стомаха, но за това си трябва инвазивно изследване със съответна терапия. Не подценявай тези неща, защото довеждат до усложнения.
Търси специалист гастроентеролог.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: de00d249cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нaпрaви си еднa хубaвa чисткa нa червaтa с брaшно от ленено семе, a хубaво и след товa дa присъствa в диетaтa ти.
Виж в нетa зa ленено семе с кисело мляко, прaви се зa три седмици и си новичкa:).

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f58ba169ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Лелеее благодаря на всички за съветите!! Зелените изпражнения бяха от боровинки,с които наскоро се тъпках! Прави сте за това, че ако е нещо сериозно, ще боли зверски и ще се повръща. Аз нямам такива проблеми!! Откакто ви се получиха неразположенията със стомаха , се контролирам и внимавам, не е както преди!! Всичко ми е наред по принцип. Здрава съм. Затова ме съмнява да имам нещо чернодробно или жлъчно хахах. Стомахът ми беше подложен на ежедневен стрес и си изпатих, а от това човек се учи! Пътувах за Канада през Рим и се връщах, затова по време на тия полети ми се обърка стомаха от часове гладуване и хранене с гадна самолетна храна и малко ми се обърка пак, но пия ОМЕПРАЗИД, който ми подобрява апетита, но трябва още зор, лечение и внимание. Тъпата болка, която усещах много неясно такова, сега я няма може би е било нещо моментно, не знам!!! Благодаря на всички и искам още съвети за болни стомаси! Много здраве!

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f58ba169ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Лелеее благодаря на всички за съветите!! Зелените изпражнения бяха от боровинки, с които наскоро се тъпках! Прави сте за това, че ако е нещо сериозно, ще боли зверски и ще се повръща. Аз нямам такива проблеми!! Откакто ви се получиха неразположенията със стомаха, се контролирам и внимавам, не е както преди!! Всичко ми е наред по принцип. Здрава съм. Затова ме съмнява да имам нещо чернодробно или жлъчно хахах. Стомахът ми беше подложен на ежедневен стрес и си изпатих, а от това човек се учи! Пътувах за Канада през Рим и се връщах, затова по време на тия полети ми се обърка стомаха от часове гладуване и хранене с гадна самолетна храна и малко ми се обърка пак, но пия ОМЕПРАЗИД, който ми подобрява апетита, но трябва още зор, лечение и внимание. Тъпата болка, която усещах много неясно такова, сега я няма може би е било нещо моментно, не знам!!! Благодаря на всички и искам още съвети за болни стомаси! Много здраве!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a273d4a8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да имаш камъни в жлъчката, а и на повечето жени жлъчният мехр е прещипан, което води до образуването на жлъчна шлака. Най-сигурно отиди на една ехография и ще се види. Нито боли, нито нищо, но поне ще стане ясно от какво идва това нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker