Вътрешни хемороиди или нещо по-страшно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Вътрешни хемороиди или нещо по-страшно?
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1370 пъти
Всеки път, когато се изхождам много ме боли. Понякога болките с придружени с кръв. Дори да се изхождам малко, винаги има болка. Чувствам нещо като иглички всеки път. Започвам да се притеснявам да не е някакво злокачествено образуване, защото този проблем го имам от 1-2 години, но беше отшумял за малко. Също съм забелязала, че когато ми се ходи по голяма нужда - не чувствам че ми се ходи по малка дори, а понякога дори и да чувствам, просто не мога да се изходя, сякаш ми е запушен пикочния канал. Другото, което трябва да спомена е, че не пия вода. Пия всякакви сокове, кафета и безалкохолно, но много рядко вода.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9cebffc4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти сама назова своя основен проблем - липсата на течности. Дори зимата поне 2, 5 литра ВОДА трябва да пие човек, защото парното и климатиците точат вода от тялото ти.
За пикочните пътища може да се касае за хроничен цистит. Трябва да отидеш на лекар и да си направиш изследване урина. Личният лекар може да ти изпише нещо за цистит или лекар-гинеколог, а резултатите стават веднага. Не се самолекувай особено с антибиотици, защото можеш да станеш резистентна и не знаеш точно от кои щам си болна.
За изхождането по голяма нужда ти препоръчвам пак течности много плодове и зеленчуци. Можеш да пробваш с някакъв вид лечебно гладуване 3 дни и хлабителни чайчета, а после се захрани с много плодове, зеленчуци и продукти с фибри. Забрави за хляба (освен немски пакетиран само от черно брашно и трици), забрави за солените и сладки неща, забрави за фастфуда и много кисело мляко хапчета с пробиотици.
Обърни внимание на здравето си и тялото си или ще плащаш много висока цена.
За водата - всеки ден 2 бутилки от големите изворна вода, може и чешмяна ако е хубава при вас и не е много хлорирана (аз пия чешмяна!) - тези 2 бутилки само в рамките на 1 работен ден трябва да изпиеш, а отделно вечер пиеш още 1 малка бутилка. Спираш соковете и газираните напитки!!!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2374407cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо страшно ти няма, спокойно. И аз съм така на периоди от много време и ако беше нещо злокачествено, до сега вече да съм пукнала :)
Пий повече течности и внимавай какво ядеш! Не прекалявай със сухата храна! Има едно чайче, сена и майчин лист се казва и много помага за този проблем :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6bbffa56e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно са хемороиди, но немога да кажа дали са вътрешни, аз иначе имам хемороиди мисля, че са вътрешни, но не ме болят, гледай да пиеш вода, да нямаш запек, ако много те боли посети лекаря си да ти предпише нещо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3831539012
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз от години имам същия проблем. Нарича се фисура и представлява раничка на дебелото черво. Оперирах се, но пак се появи. Просто се появява периодично и си отшумява.

Когато ми се появи, просто минавам на супи и спирам всякаква твърда храна и за няколко дни си минава. Ако добавиш и повечко плодове и зеленчуци още по-добре. Спри и лютото, ако ядеш. И когато се изхождаш, гледай възможно най-малко да се напъваш, защото така дразниш раната. Доколкото е възможно, фекалиите да излизат само, с минимални напъни. Даже ти препоръчвам да си взимаш леки разхлабителни, за да няма напъни.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 063fd62645
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Прави по-рядко анален секс - не повече от веднъж седмично

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 73c176871b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пак съм номер 4, забравих да добавя, че много помага подмиване със смрадлика 1-2 пъти дневно. Още съшия ден се усеща облекчение. Струва 1-2 лв в аптеката едно пакетче, а то стига за доста време. За 2-3 дни ти минава.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e00070067f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отивай на лекар, за такова сериозно нещо не може да разчиташ на съвети от неспециалисти и при това от интернет!! По-добре да отидеш един път излишно на лекар, отколкото да изгубиш ценно време. Не се паникьосвай предварително, но и не си подценявай състоянието. Успех!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker