Метълистка съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Метълистка съм
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1614 пъти
Здравейте... На 14 съм (8 клас) и съм в ново училище.. В новия ми клас има няколко метълисти (всички са момчета).. Чувствам се странно, защото не съм като останалите момичета... Доста лоши неща ми се случиха в рамките на последната една година и това много ми повлия... В миналия ми клас не бях единствената и това беше хубаво, но сега.. Искам да кажа, че това, че ние слушаме по-различна музика не ни прави някакви изверги или т. н... Има някои, които са мрачни и недружелюбни, но аз не съм от тях... Както знаете всеки си има собствено мнение и гледна точка за нещата... Не знам какво да правя, за да се впиша при момичетата.. Трябва ли да се променя или да си остана отстрани.. Моля ви за съвет.. Благодаря предварително..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3b33ee187e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От моя клас две момчета са метълисти, но са коренно различни. Едното постоянно е в черни дрехи, носи по себе си някакви закачени вериги навсякъде и даже в задният си джоб има нож (не е джобно ножче), пуши, пие алкохол и не е девствен. Говори всякакви глупости и безсмислени неща, общо взето никой не го харесва от класа, но то си има причина. Страни от нас и не иска да се присъедини към колектива на класа.
Другото момче си се облича съвсем нормално дънки (сини), суитчър и кецове и най-важното е не носи със себе си нож. Изключително земно и общително момче е, един от най-добрите ми приятели в класа. Интересуват го оценките, а първото момче си има постоянно слаби оценки и не му пука. Говори с всички от класа и е страхотен човек и приятел. Даже второто момче слуша по-тежък метъл от първото.
Показах ти 2 примера за метълисти и виждаш как музиката, която слушаш не те определя какъв човек си и дали ще имаш приятели в училище или не.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fe7cd203f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако другите момичета са малки чалга кифли въобще не се тормози с тях... има 99% вероятност да са под нивото ти. Не се променяй заради други хора! Наблегни на образованието и спорта, повярвай ми заслужава си. С момчетата бъди трудно достъпна и не им вярвай много, аз съм мъж и на тази възраст (8-12 клас) освен секс друго нямаше в главите на повечето от нас.... е на 21 съм все пак, скоро беше :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: bef1b301ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На твоята възраст и аз имах такова мислене и дори слушах такава музика, но след като завърших нещата се промениха. Повярвай ми, музиката е най-малкия проблем и след време въобще може й да не слушаш такава музика и ще имаш други интереси.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8353ab89fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се страхувай да бъдеш такава каквато си. :))

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 01d366326c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има разлика между "метълист" и "правеж". И то голяма. Аз също съм момиче, слушам метъл и "се нося черно", но не ме спира в никакъв случай да дружа с хора, които Вие, "различните", ги пишете като обикновени. Всеки слуша различна музика. Ясно? Ясно. Никога не съм се стремяла да показвам на всечи, че това е моят любим стил, безсмислено е и е само привличане на вниманието. Щом си готова да се откажеш от метъла, за да се "впишеш", значи си само правеж.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0ee767894a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Остани себе си и в твойта група. Ако имаш други различия с тях освен музика...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a8677edcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Почни да слушаш и друга музика (само не и чалга). Бъди себе си, но не подражавай на момчетата, защото на по-далечен етап от живота може да съжаляваш от избора. Ако се обличаш като метал изпълнител, просто спри, знам, че може да ти се струва готино, но в очите на момчетата и момичетата не е.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2f89c5050d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   1. Май си объркала раздела. Хеви метълът и другите подобни все още не вредят на здравето, нито лекуват нещо.

2. По-добре прави и слушай това, което искаш. Ако стадото не те харесва, това не е твой проблем. Мерилин Монро е била всеобща любимка, лейди Диана също и знаем къде са сега. Та не е толкова важно да те обичат всички - намери тези, които си заслужават.

14-годишните са част от така наречената група на неориентираните - още не знаят деца ли са, възрастни ли са. Така че и това е причина да не се интересуваш какво мисли за живота ти масовката от тях или поне повечето в класа ти. Все едно да повериш изработката на вълнени дрехи на човек, който тепърва се учи да плете. Резултатът вероятно ще бъде между посредствен и отвратителен, а никой не иска животът му да бъде такъв.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: bad4b706ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Офф, сaмо ти се изживявaш кaто "рaзличнa" просто зaщото си дрaмaтичнa. Слушaм метъл, слушaм рок, кефя си се нa животa, смея се и плaчa понякогa. Съвсем обикновенa и толковa специaлнa съм, колкото целият остaнaл свят.
Ти явно метълa го възприемaш кaто вaмпиризъм "уу, че съм мрaчнa и стрaшнa". Ми не си! Не се изживявaй кaто тaкaвa, aми си гледaй животa.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 942fccfbda
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти си поддържай външния вид, тялото, учи си уроците, смей се и се забавлявай с момчетата, сприятелявай се и с момчета неметъли, просто намирай други общи теми с тях.
Бъди си различна и нестандартна, но съчетавай тези качества с интелект и красота.

А момичетата нека останат по - встрани.
След няколко години ще осъзнаеш, че от женски приятелства няма смисъл, пък и не са реални тези приятелства.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8ae0243276
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз и до ден днешен съм "металистка" - доколкото това е музиката, която обичам и слушам, някъде от времето, когато бях на твоята възраст, до настоящия момент - малко над 30 съм. Според мен това е най-интелигентната музика (с малко изключения разбира се), и те поздравявам за избора и вкуса ти!
Не се старай да се "вписваш", да приличаш на другите, и да се харесаш на масовката. Бъди себе си, слушай каквото ти харесва и се дръж на положение, разбира се дръж се добре и с хората, не бъди мрачна и дръпната. И не натрапвай и не набивай в очите на другите музиката ти, просто имай достойно поведение - външен вид, държание, достойнство, самочувствие.
В случай, че предпочиташ да се обличаш с метълски дрехи - избери стилни, подходящи - задължително чисти и не избеляли! Ако се разтърсиш, има всякакви разнообразни варианти, има и женствени дрехи - по-тесни блузи например, поли и т. н. Можеш да си измислиш и развиеш собствен стил и да си женствена, привлекателна и интересна.
За бижутата/аксесоарите да не говорим - там разнообразието и възможностите са още по-големи!
Сега ти е времето да с обличаш така и да изразяваш стила си, защто дори любовта ти към метъла да остане и в годините занапред (в което не се съмнявам), на по-късна възраст вече няма да е подходящо да изглеждаш по този начин.
И не на последно място: Внимавай да не попаднеш в лоша компания, защото има много хора, които слушат метъл и се правят на метъли от суета и без да имат привързаност към самата музика, а от желание да се правят на интересни и да вършат щуротии.
Старай се да имаш очи за истинските неща (и хора), без оглед на музиката, която слушат - със сигурност сред слушащите и други стилове има хора, които си заслужават вниманието и приятелството ти. Не се ограничавай само с компания от метъли, бъди открита към всички и търси качествените хора!
И стой далеч от алкохол, цигари, наркотици и тям подобни!

Надявам се да прочетеш и обърнеш внимание на коментара ми и да да имаш успех в общуването с хората от новия ти клас!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker