Постоянни нерви - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Постоянни нерви
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1459 пъти
Здравейте! Мъж на 21 съм и имам нужда от мнение! Проблема ми е, че от една година на сам съм ужасно нервен, избухлив.. За най-малкото се хващам, а някой ми е казал нещо накриво ще намеря 100 начина да си го върна.. Както съм весел за секунди всичко се обръща!

Интересното е че като малък имах този проблем, но на около 17 год. възраст ми беше минало.... Преди година ми се случиха няколко ужасни преживявания и така започна всичко.. Бях свикнал до скоро, когато започнах да изпитвам болки в сърцето и стана нетърпимо.

Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: de53e6aa1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нервен или отмъстителен- " а някой ми е казал нещо накриво ще намеря 100 начина да си го върна.. "?
Нервaкa избухвa нa мигa, кaзвa/прaви нещо импусливно и без дa мисли, товa е кaто енерийнa бомбa, която гръмвa неконтролируемо обикновено. Говоря зa крaйни случaи, имa също нервни хорa, които все пaк контролирaт избухвaнето и могaт дa говорят и действaт в рaмките нa нормaлното. Aко твоят случaй нa тези импулсивни нервaци, потърси из билковите aптеки някaкви релaксирaщи хaпчетa или чaй.
Обaче aко си от онези отмъстителни, дето нaистинa нaмирaт 100 нaчинa зa "връщaне", то те обмислят aтaкaтa си. Тоест не сa нервaци, могaт съвсем студенокръвно дa си помислят и състявaт плaн зa действие или просто изчaквaт целтa дa "клекне", че дa го "посритaт". Зa тaкивa нямa хaпчетa/чaйчетa, товa си е хaрaктер, който човек сaм трябвa дa избере дa промени.
При теб мaй е нещо по средaтa, преглъщaш гневa зa в моментa, което ти се отрaзявa и нa сърцето, действaш по- късно кaто отмъщaвaш.
Все пaк, нaй- добрият вaриaнт е медитaция. Нямaш идея кaк пречиствaш енергиятa си нa всички нивa и си кaто обновен. Дори ще ти е смешно кaто гледaш някой път кaк се нервят хорaтa зa нещa, които според тях сa огромен проблем, a според теб ще е aбсолютнa простотия или липсa нa проблеми и зaтовa си нaбaвят.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6941f469e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ***
Здравей! Много кофти проблем... хубавото, че се осъзнаваш и си готов да търсиш решение... аз също съм имала подобни периоди, а съм на 25г. Според мен проблема е до известна степен на психична основа(не, че е лудост) в смисъл всичко е до начина на мислене и реагиране... намери си мисъл или място което те успокоява и подтиска гнева... мен на пример добре ми действа кучето... налагай си контрол и граница на яда... повтаряй си че небива да се нервираш прекалено, защото точно сърцето е един от органите, който можеш да увредиш чрез гнева и нервите... променяш се и от вътре и от вън... наложи си контрол докато не е станало късно, защото после е по трудно и човек се изменя към лошо... дано съм казала нещо полезно, успех!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f6821ecc93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На консултация при психиатър веднага!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7eda06d429
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо и най-важно е - СЪРЦЕ НЕ БОЛИ. Ако си пушил мара/трева/джойнт това е нормално да си изнервен в момента. Относно болките в сърцето, когато те заболят гърдите и неможеш да си поемеш въздух и те заболят гърдите - тогава вече имаш проблем със сърцето. Усещането е все едно те ритат в гърдите :). Обикновенно болката от страната на сърцето е свързана най-вече с корема. Възможно е да усещаш дискомфорт след ядене, особено ако си с наднормено тегло. Мога да ти препоръчам да си купиш Талцид, който би трябвало да ти помогне и да премахне напрежението в корема (следователно и около сърцето)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c4a8d08059
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От автора!
Благодаря за мненията! Наистина беше добре да чуя и други какво мислят!
До 1: По принцип издържам до някаква степен... И точно, че изчаквам подходящия момент, но ми се случва като ми се събере много и просто... избухвам
До 3: Не обичам да ходя на лекари, дори да съм болен не ходя.. за това исках да чуя и други мнения по въпроса, да видя дали има и други начини за преодоляване.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 85aa24fefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вероятно е да имаш биполярно психично разтройство. Това е състояние, което се появява в юношеските години, не се знае от какво точно става. Това е когато в определен период от време си много пасивен и не ти се прави нищо, депресиран си, не намираш смисъл в живота си, а в друг - адски активен, с прекалено много енергия, много избухлив, когато някой се опита да ти каже, че нещо не е разумно да правиш, пълен хоас си - не знаеш кое къде ти е и забравяш много често къде си го оставил, губиш разни неща и т. н. Ако имаш някои от тези симптоми непременно иди на психиатър, той най-добре ще определи какво ти е! Дори и да не са тези симптомите, пак отиди да ти кажат какъв е проблема. Пиши после какво е станало!
Поздрави!
Съни

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8b5c9af7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 6: Ами като цяло.. Само това за избухливостта, енергията ми винаги е на горе-долу еднакво ниво, не ми се случва да забравям и така... По горе бях споменал в отговор, че не обичам да ходя на лекари, цял живот е било така... Също така нямам абсолютно никакви средства за да си позволя и да исках. Все пак благодаря за мнението.
От Автора!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker