За децата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

За децата
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2834 пъти
Не мога да разбера какво толкова чудно има една жена да не иска деца-ами има хиляди причини- каквото и да си говорим това да приличаш на футболна топка изобщо не е приятно, това да ти се сменят настроенията, да повръщаш, да се чекнеш пред погледа на лекари и да изпитваш болка - не мисля, че на някой това може да му харесва-да не говорим, че след това белега от секциото остава, а от нормално раждане се разширяваш отдолу -ако имаш шевове, те болят и изобщо не ти е до секс, а при някои жени дори с години и изпитват само болка при секс, някои имат следродилна депресия, гърдите ти увисват, а при някои жени се отразява много зле на вънщния вид-развалени зъби, уредяла коса-хубаво е да си живеем в приказките и в розови облаци, но за съжаление това е истината - трябва да търпим гадния си цикъл и нямаме избор, но добре, че за това имаме- в общи линии да си жена е страшно трудно и несправедливо, защото докато жената минава през всичките тези мъки мъжът си свирка и накрая има и дете и е баща -по-хубаво здраве му кажи

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 6c047ade59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако всяка жена мислеше като тебе - този свят нямаше да съществува.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f3df2e5d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ами,като не искаш деца,не раждай.не виждам каде е проблема.все пак ти е даден избор,ако искаш раждаш,ако не искаш не.не е приятно да си като фудболна топка да, и последиците не са приятни,но е факт,че ако искаш деца ще търпиш,няма щъркела да ги донсе.не е приятно и ежемесечният цикъл,но пък и не е болка за умиране.никой не избира какъв да се роди мъж или жена,справедливо или не,това няма как да го променим с мрънкане и оплакване.физическите разлики са непроменими,и ние трябва да се примирим с тях.можем поне да се радваме,че жената в днешно време имат равни права с мъжа и не е както е било,преди векове,или както е в арабския свят,защото това вече е въпрос на извоюване и е доказано,че подлежи на промени.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 22295bb298
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Говориш само за физическине неудобства и последствия, но тези мъки са нищо в сравнение с усилията необходими за възпитаването и отглеждането на едно дете. Мен това ме отказва. Ще посветиш живота си на малкото келешче, ще се лишаваш заради него, и в един прекрасен ден ще ти заяви: "Мразя те!!!". Не мерси!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: c3a36a3c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Е добре де, а тоя свят как се е народил, ще ми отговориш ли?

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 23a0f56553
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Болен мозък си ти момиче! Лекувай се или просто излез се разтъпчи!

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7ae094725d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Може ли такива тъпотии... Възмутително. Ти как се появи на тоя свят интересно. Не е измислен начин да се появиш без да измъчиш майка си. Просто има неща, които се приемат такива, каквито са, не зависят от нашата воля. Защо живеем, защо ни има- отговори ми-НЕ ЗНАЕШ, НАЛИ?И аз не знам, но живея.

като ти е толкова криво, че си жена, отивай си направи операция да си мъж, но никога няма да си истински мъж, ще си някакъв хермафродит...
А ако не искаш деца, какъв ти е проблемът? Намираш мъж, който също не иска и си живееш живота- няма закон, с който да те накарат да имаш деца!

Ако не искаш цикъл-има операции, отиди, ще ти махнат всичко, за да нямаш цикъл, може да се побъркаш, но няма значение, важното е, че си над Бог и си въобразяваш, че Вселената трябва да се върти около твоя болен мозък.
Абе, я се засрами малко- която и да си и откъдето и да си.Хайде, върви направи тия работи,които ти казах и се обади как си.

(От жена с дете, без да съм станала грозна, дебела, тъпа и нещастна от това)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 65498efb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами аз не съм раждал,но съм бил войник година и половина,така че не ми излизай с тая за 9-те месеца.А кой трябва да осигури дом,храна и удобства за теб и детето? Знаеш ли,че съм тичал на две работи,учил съм задочно и същевременно ходех и в чужбина да работя за по няколко месеца тежка и черна работа.Видиш черните очи на жена ти за два часа вечерта и това е.Лесно ни било! :) Ако си жена,която харесвам и ми ги наговориш тия глупости,ще те отсвиря на секундата.Слез на земята! :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: b7de9a0385
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Така мислят повечето млади момичета днес.Секс на поразия, и ако може без да се пръкват дечица,за да няма ангажименти момата!Ако така е мислела и майка ти навремето и тебе нямало да те има...

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a6eeec602b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако майка ти беше мислила като теб, сега нямаше да те има.

Мисленето ти е много егоистично, но по-добре жени като теб наистина да не раждат. После ще обвиняват децата си за собствените си решения.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f63f0585ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Животът не е за бъзльовци (както от мъжки, така и от женски пол), нито за пухльовци и за лигльовци (пак от двата пола), които мислят само за собственото си удобство и за това да не им наруши някой хатъра.
Тя еволюцията много добре си върши работата - който не иска да има деца по каквато и да било причина, с това отрязва и родовия клон, който е довел до неговото собствено появяване на бял свят, и с това слага край на дефектните си гени (които не желаят да се размножават).
Затова циганите ще ни "превземат" дори без бой - защото тях не ги мързи да се размножават и не ги е страх от живота. Следователно, в еволюционно отношение, са по-читави от нас, и бъдещето им принадлежи.

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: cd73869433
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом мислиш, че си родена, за да изглеждаш добре и да правиш секс за удоволствие, значи жестоко се лъжеш. Я попитай майка си защо те е родила, да видим какво ще ти отговори! Хората забравиха защо са на тоя свят, търсят физическото удоволствие във всичко! Еми не може само удоволствие да изпитваш! Ако раждането беше удовоствие, досега да сме населили цялата Слънчева систмема с уроди, които не раждат, за да дадат шанс на нечия душа да се поправи, а за да си направят кефа докато могат...

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3a2b4d8b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   не мога да разбера какво нападате момичето-като не иска -хубаво ,но тези силни думи ,че е болен мозък са пълни глупости и няма какво да се лъжем повечето неща са истина -хайде стига вече фантазъорки ,които едва ли не ще изкарат цикъла и раждането нещо приятно - природата ни била такава и трябвало да си примирим , а мъжете защо с нищо не трябва да се примиряват ?откъде -накъде само ние да страдаме?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5ac4c28c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Абе вярно, че не е приятно това, което си описала, но искам да знаеш, че е много сладко да избираш дрешки за бебето, да знаеш че всъщност е част от теб, да се чувстваш значима някак си. Като родиш-всичко се забравя. Имам 2 деца родени с операции.След първото мислех, че вече никога не бих се подложила на този "лукс". После сякаш забравих гадостите и помнех само милите мигове. Освен това операциите само аз си ги знам. Изобщо белег не се вижда. Никой мъж с чувства не би обърнал внимание на подобна глупост-белег. Не е толкова страшно, макар, че после живота е друг и изнервящ доста. Но не си сам. Виждаш смисъл в нещата. Това твоето е много егоистично, себична си. Мисля, че с времето ще узрееш и "друга песен ще запееш".Желая ти да станеш майка, но тогава, когато сама поискаш.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 889ce0b835
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Задала ли си си въпроса, защо си се родила жена?Дали, за да красиш улиците, дома си.. и да задоволяваш мъжа ти???Това е природата ти!Ако и майка ти е мислила така.. ти къде щеше да си??? Децата са най-хубавото нещо.Дали някой мъж ще иска да е с теб без деца.. и дали ако след 50 г.. останеш сама ще ти е приятно?Помисли си хубаво.. красотата е до време.. дали ще се поотпуснеш няколко години по-рано.. не мисля че епроблем ;) който те харесва ще те хареса и дебела и отпусната,със зъби или без.. но ако няма за кого да живееш...

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: b6eb32450c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ти си адски повърхностна и простовата. Интересува те само външния вид.Егоист си,при това огромен!И вместо да се гордееш, че си жена и че си уникална по това че можеш да даряваш живот и да даваш нежност,ти се оплакваш колко боляло,как увисвали гърдите и други глупости.И детето си гладно ли ще го оставиш след това,за да не ти увисват гърдите?
Никога не бих нарекла същества ,като теб с думата ''майка''.Наистина жалко,че на теб се е паднала тази висша привилегия.Съчувствам ти за деградиралото морално поведение и ми е скръбно,че тези думи ги изрича жена.
Срам и позор за женския пол и за ценителите на майчиното чувство,което ти със сигурност нямаш!!!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: b347c79a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   да нямам и изобщо не ми пука - не мисля ,че жените стават само за раждане на деца - те не са инкубатори ,имат си и други качества - ти ако мислиш ,че се уникална само ,защото можеш да раждаш си много зле - и животните раждат , пък и всяка жена може да роди - това не е нищо уникално- ето и мъжете са родители ,но тяхната е много по-лесна - хвърлят си семето и това е всичко -то много яко така

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8f25609c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Избива те яко, но искам да те успооя, че ако не искаш деца никой не те задължава, това си е личен избор, спокойно момиче :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 65498efb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Никой мъж няма да те иска такава!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f63f0585ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   "Бързай бавно!" е казал народът. Ако засега мисълта за деца ти е противна - просто престани да мислиш за това!

Ще мине време, и тогава при други условия и на съвсем друг акъл ще ги пожелаеш сама. Тогава сегашните ти разсъждения и аргументи ще ти се струват смешни и нелепи.

Пък ако това никога не се случи - голяма работа, една яловица по-малко... Така или иначе ще ти се наложи да храниш 2-3 циганчета с данъците от доходите си, та поне да са твоите деца, ама както си решиш...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4a7a505a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 20, това го е казал Октавиан :X

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 04be26ebfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Сама ще си останеш на тоя свят,щото аз за първи път чувам за подобен тип егоизъм и себелюбие.Не вярвам по външен вид да си толкова съвършена,че чак до такава степен да се пазиш.И знаеш ли защо никой няма да те вземе тебе?
Не ,защото няма да му родиш дете,а просто защото си заклет егоист и по тази логика ,някой слънчев ден може да се отречеш и от самия него!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 04be26ebfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   По-скоро си настроена против мъжете и им завиждаш , че те няма да изпитат това което ние изпитваме.Оплакваш се,ядосана си на природата,че те е създала жена.Защо изобщо се сравняваш с мъжете ,като цяло?
Да,те са равноправни,но пък физически не са еднакви.
Мъжът трябва да се грижи за цялото семейство,да му осигурява храна и всички нужни потребности.Мислиш ли ,че това е толкова лесно???Особено в тези така трудни времена,в които цари безработица?Ако си някоя глезла,която получава всичко наготово-не очаквам разбиране ,защото ти няма да знаеш колко трудно е да си изкараш хляба и то не само твоя,но и на цялото ти семейство.
А и след ,като така смело се мериш с мъжете,защо нямаш силата,която те имат???Защо няма жени строители,които да носят целодневно тежки камъни и да строят къщи?
Жалко,че не гледаш това ,което има в твоята паничка ,а зяпаш все в тази на другите!
Жалко ,че не оценяваш това което притежаваш като жена,а си алчна за мъжкото.Странна си,нетипична си ( в лошия смисъл)
Защо безплодието не спохожда хората,които го желаят?
А има толкова разочаровани жени,лишени от надеждата че някога ще имат своя рожба.Честно ти казвам,ти си някакъв човекомразец.Изпитваш завист към другия пол и непоносимост към децата.Обичаш само себе си.Това е истината!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 32885030f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   да определено завиждам на мъжете и изобщо не го крия - че не се налага да търпят цикъл всеки месец ,ПМС и раждания , а могат да си живеят живота без да се съобразяват с подобни глупости и нямам нищо против да ме споходи безплодие- не искам да съм мъж ,защото да -съвършена съм на вънщен вид и не се оплаквам от липса на обожатели ,но просто не ми се занимава с цикли и простотии ,но за съжаление няма как - и да ядосана съм на природата ,че точно на жените е дала тези гадости

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: d961e95b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   ''Миличка'', аз съм номер 6 и те посъветвах да си смениш пола, но ти явно не искаш.
Е, няма начин, драга, да стане другояче. Никой не се е родил по своя воля мъж или жена, няколко милиарда на света са в същото положение като твоето, а се оплакваш. Даже има и начин да ти спре цикъла-отиваш, режат ти всички женски органи и дотам. Но никой не може да ти гарантира какво ще стане от теб после, как ще се развие физиката ти, а че психиката ти е увредена, това вече е ясно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c0236adbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Еми добре! Донякъде си права, но когато родиш бебето ще видиш, че то е толкова сладко и ще го обичаш толкова много,че ще живееш заради него ! Хубавите неща в живота първо ги постигаш с много труд и упоритост, но после когато ги постигнеш си щастлив ! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker