Да си баща в България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Да си баща в България
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2598 пъти
Пише ви един възмутен баща, който иска да изкаже недоволството си от законодателството на милата ни родина. Аз съм на 27 и преди 1, 5 г. сключих брак. Така се стекоха обстоятелствата, че с тогавашната ми приятелка си направихме бебе. Аз се почувствах готов и й предложих. В момента имаме момиченце на 1 година, но нещата между мен и жена ми не вървят и обмисляме развод. Аз естествено искам детето ми да остане с мен. Сега всички ще писнат какво знае един мъж за отглеждането на дете, само че не е така. Бил съм на всеки един преглед при гинеколога първоначално, присъствах на раждането, грижил съм се за детето и продължавам да го правя. Не мога да нарека жена ми лоша майка, но тя е много млада (на 21), без дом и без нито един ден трудов стаж. Какво може да осигури на дъщеря ми? Ще й плащам издръжка и все пак не мисля, че би се справила. Разговарях с позната адвокатка, както и с още един юрист, който ме убеждават, че видите ли никой съд няма да отсъди в моя полза, освен ако жена ми не е наркоманка, което очевидно не е така. Майките са защитени от закона, а нас бащите кучета ни яли! Това, че съм мъж ме прави по-малко годен родител ли? Възмутен съм съдът би поставил детето ми в по-рискова среда при майка му, отколкото да го даде на мен. Просто исках да изкажа открито недоволството си, а не да се оплаквам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: a41289c4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не само в България е така, а на Запад издръжката ще ти е над 50% от заплатата ти дори и хоро ще играеш, включително там могат да ти забранят дори да виждаш детето
Кой е виновен, че жена ти няма трудов стаж ако не ВАШЕТО (и твое! ) решение за дете? Тя е само на 21 г., 9 м. е била бременна С ТВОЕТО дете, 1 г. го е гледала - тоест кой е влезнал с повече усилия и жертви във вашето ОБЩО решение за дете? Тя!
Бил присъствал на раждането? Ти шегуваш ли се? Нямаш си никаква представа какво е да родиш дете, да жетваш младостта си и образованието си за него като жена ти.
Но не затова съдът ще ѝ го присъди, а заради самото дете. Под 5 г. децата имат изключително нужда от майка си, а бащата е достатачно да присъства в живота им и да им показва любовта и одобрение. Майката за едно бебе е централната фигура в живота му! Ти ще травмираш бебето без никакъв оглед на последствията ако го вземеш точно на тази възраст от майката.
Виж, след това и особено след 10 г. възраст нещата се обръщат. Момчетата имат нужда повече от баща си и не е рядкост да избират баща си като родител, с когото да живеят. Питат се и децата с две думи като ако се карате много от 6-7 г. нататък всяка година има изслушване в съда и се има в предвид желанието на детето, кой какво може да му осигури и така нататък, но едно бебе няма големи материални нужди, а има нужда от мама и трябва да си голямо чудовище, за да си помислиш изобщо да отделиш бебето от майка му - така се създават психопати, убийци, психари без да преувеличавам.
И още - у нас имаш поне право на общи родителски права. На Запад правата се дават на майката и може да реши да живее другъде дори с детето и да не видиш такова дете с години.
У нас майката примерно не може да се изнесе с детето в друг град, защото не може да го запише в училище без твоя подпис, да не говирм да го изнесе в друга държава.
На практика имаш всички родителски права наравно с нея, но е присъдено да живее при нея - такъв е животът - не може човек да има всичко. Направил си грешка, но защо детето ти да плаща заради нея?
Грешка сте направили и двамата всъщност, но вече не вашите желания и нужди са на преден план, а тези на детето и няма психолог в света, който да посъветва съд да присъди дете на бащата на толкова малко дете, а една млада майка на 21 г. , че нямала трудов стаж не е трагедия, тя тепърва ще работи - вие сте решили да имате дете и тя е поела негативите от това решение за сметка на образование, практика, кариера, професия, а ти си бил част от решението и си я насърчил, направил си детето в крайна сметка - тоест вината е на 50% твоя и сега не можеш да го използваш против нея!

Семейството е най-трудната задача в живота на един човек и най-голямата глупост е човек да се впуска в необмислен брак, а още по-голяма глупост е да се впуска в необмислен развод, мислейки че последици няма да има. Е, ще има, Авторе - това е животът!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5244b80b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте, аз съм на 24 години, момиче, нямам деца, нито брак. С приятеля ми сме заедно от 4 години. Опитвам се да се поставя на Ваше място, но ми е трудно, вие двамата имате по-голяма разлика в годините. От което следва опита, работния стаж, образование и т. н

Бих искала да започна с мнение не по темата. Наистина ли мислите, че е невъзможно да спасите брака си? Та вие сте женени по-малко от 2 години? Според мен това е по-важното, не на кого ще се присъди детето... На него ще му е най-добре да е с двамата си родители. Ако просто имате разногласия или различия може би има начин да ги преодолеете? Да обсъдите, поговорите, може би и брачен консултант? Не е хубаво с лекота да се отказваме от семейството... Но все пак Вие си знаете поради какви причини искате развод.

Второ, не мисля, че мъжът е негоден, просто детето има по-голяма нужда от майка си. Казвам го като дете на един родител, баща ми почина като много малка, но майка ми се справи чудесно сама. Не казвам, че бащата не е необходим, но повечето деца имат по-специална връзка с майка си до 6-7 годишна възраст. След това може да се развие такава и с бащата. Обидно е да наричате средата при жена Ви рискова според мен. Тя с нищо не е виновна, Вие също сте я окуражил да роди това дете. Трябвало е да помислите, че е млада и, че всичко е възможно да се случи. Но примерно майка ми беше на 25 когато записа висше, баща ми беше вече починал. Тя записа задочно и работеше и въпреки, че нямаше кой да ни помага финансово се справихме. Ако вие й помагнете може би ще успее да учи и работи и да подсигури хубав и спокоен дом за детето ви, където и Вие ще имате специално място и ще сте желан. Не случайно според мен жените раждат, а не е избирателно, защото ние може би, така си мисля поне даваме чувство за топлота и нежност, обич и разбиране на децата в началото, когато те най- много се нуждаят. Надявам се накой ден да разбера и да си отговоря.

Бих Ви посъветвала наистина да опитате да спасите брака си. Но ако не мислите, че е възможно, не бъдете егоист. Не мислете къде на Вас ще Ви е най-добре да е детето ви, а къде то ще се чувства по-добре! От какво има нужда то и дали наистина жена Ви няма да се справи!

Успех и късмет!

От едно момиче, което се надява България да има бъдеще!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 77118d82fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   На фона на САЩ и Западна Европа, където при развод жените взимат всичко, в България си е направо рай да си баща. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ab347eeed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се развеждайте. Каквото и да е, винаги може да бъде поправено с подходящото отношение към проблема. Разводът е просто нова страница и стъпка напред докато бягаме от реалните обстоятелства в момента. Да, млада е и има още много да греши. Ти също, но повярвай ми.. Трудността в която се намирате в момента може само да задълбочи връзката ви по- нататък стига да премине те и през този етап.
Ако погледнеш на нещата от друг ъгъл пък... детето би се чувствало най- добре в истинско семейство с двама родители, без спорове и интриги. Но за хубавите неща трябва да се борим.
Разговори. много спокойни разговори ви трябват и качествено време заедно.
Знам... Има много причини да не се искате вече, но защо младите хора не виждат и другата страна на монетата, защо не виждат красивото у човека до себе си?
Помисли за момичето и за детето... И да спечели делото и не... пак живота й ще е рухнал и я очакват само безумни грешки след това. Да си родител и да знаеш че детето ти е някъде, че нямате пълноценна връзка срива. Да си сам-също.
Какво разбирам аз ли... цял живот живея с мисълта че някой ден ще имам семейство и топлина, така както трябва да е... и ще го имам на всяка цена! Знам болката да си дете на разведени родители.
Някои си казват : "Ха... какво пък, нали е нахранено и облечено, болка за умиране. ", но не е така, никак даже. Просто боли... заради всяка неловка ситуация и грубото отношение на хората.
Не оставяйте така нещата... Сигурна съм че ще си намерите други половинки след развода - още по-зле за детенцето.
Помисли. Наистина помисли. "В момента имаме момиченце на 1 година, но нещата между мен и жена ми не вървят и обмисляме развод. " - Това изречение! Отговора е тук. Това изречение казва че развод не трябва да има! Не вървят??? Ами нали ти си мъжа? Направи ги да потръгнат! Обмисляме??? Ами.. да, в съзнанието ти още я има думичката "ние", ще я има и през всяка безмилостна нощ в която съжаляваш, а денем ще бягаш от тази мисъл.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: dee839c241
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Наскоро видях една история в сайта, в която млада майка без дом, работа и т. н. се оплакваше, че имала дете, което бащата, който бил много по-успешен от нея, не й давал да види. Това ме накара да се замисля, дали твоята история не е другата страна на въпросния конфликт.

Иначе по същество - добре дошъл в 21-ви век, авторе, "перфектното" време да си бял мъж, защото, в случай че не си забелязал, сега са ти вдигнали мерника не само другите раси, но и представителите на другия пол. С нарастващата женска еманципация идва и една много изкривена представа за спаведливост, справедливост, която гласи, че жената има пълното право да вземе децата със себе си и да ти забрани какъвто и да е достъп до тях, но същевременно ще очаква да плащаш издръжка всеки месец, защото е жена, невинна и беззащитна, която КАК БИ МОГЛА сама да издържа себе си, та и дете на всичкото отгоре, а междувременно ти си скъсваш задника за семейство, което сигурно вече дори не съществува - и всичко това докато се държат табели които гласят "Равни права за жените!!! ". Изключния на горното правило се правят адски рядко, например ако жената е зависима от наркотици/алкохол, има сериозни психични отклонения и подобни.

Мрънкат, че жената изкарвала по-малко пари от мъжа за същата работа. Гледам как в обяви за работа за компютърни специалисти наемали само жени, за да имало баланс на работното място, въпреки че, когато следвах, 90% от колегите ми, които завършиха, бяха от мъжки пол - еми няма как просто! Погледни кои са най-богатите хора в света - предимно мъже и тук-таме някоя жена - защо? Да не би да има някое скрито знание, за чието съществуване само мъжете да са наясно? Не, няма. Жените имат тенденция да се развиват в нископлатени среди, защото там е по-лесно, а и ако не се получи, все ще си намерят някого, който да ги издържа. Сега даже се е и стигнало дотам, че вкарват някакаъв минимум предиставителки на слабия пол в полицията и армията, като покривали по-леки норми от мъжете или въобще не ги покривали, но все пак продължават напред, заради необходимостта от контраст. Добре, да приемем, че те нападне някакъв психопат с оръжие, едва ли ще се смили над тебе, просто защото си жена или пък има ранен войник, когото жената не може да пренесе на сигурно място, защото не е физически способна. А аз питам защо 4 от всеки 5 самоубийства са на мъже, защо мъжете получават по-дълги присъди за същите престъпления или защо, когато се разведат двама партньнори, и двамата прибират по половината от имуществото, макар и само единият да го е натрупал?

И тези простотии ги гледаш тука, в България, и по западните страни, които са по-развити от нас, а страни като Китай, Индия или пък някоя държава с предимно мюсюлманско вероизповедание, където жените биват наистина третирани като стока или ги изнасилват ежедневно по улиците посред бял ден, стоят мълчаливо и дума не става за протест от какъвто и да е вид. Ето това ти е демокрацията - почва, на която - както дефиницията гласи - всичко е разрешено, това значи, че и такива порнографии могат да растат без проблем.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 90455aa220
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 1 е жена, която не е работила на запад, а само филми е гледала. Голяма бяла птица, която не е лебед!
На запад в ЕС пък и у нас се изисква от майката жилище и постоянен доход, с който да може да отглежда детето. В ЮЕС детето остава при този, който има по-голям доход, ако детето не е против. Важното е майката да няма жилище и доход, тогава или ще го дадат на теб или ще го вземат социалните. Това трябва да е ясно на процеса, че ти можеш да имаш наследствено или новозакупено жилище, а майката няма нито материални, нито финансови условия да отглежда детето сама.
На номер 1 ще кажа, комунизма си отиде! Няма соц. придобивки! Нямаш пари - няма дете!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0cdfd03a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, много на опитен се правиш, на много способен, но не пишеш, дали можеш и да кърмиш? Как ще храниш едногодишно дете, с изкуствена храна ли, но дали това ще е добре за детето? Много разсъдлив се показваш, а как не си разбрал, че жена ти не е готова за майка, тогава пиян ли си бил? Сега ще дърпате детето, докато го разкъсате. Как би реагирал, ако чуеш решение, като на оня мъдър съдия в миналото, който отсъдил, - щом не могат да се разберат две жени, които спорили, че детето е на една от двете, той наредил да се раздели на половина и всяка жена да вземе по равно. Като чула това, истинската майка извикала, не, не правете това, аз се отказвам от спора. Така съдията разбрал, коя е истинската майка и отсъдил детето на нея, на тази която не искала да делят детето, т. е., на тази, която в името на детето се отказала да спори, само детето да остане живо. Защо не размислите, вие сега сте в положението на жените, които спорили. Заради нараненото си его, сте готови и детето да разкъсате. Наскоро четох за спор за телевизор. Мъжът решил, че половината е негов и го разрязал на две със шлайф. Дал половината на жена си и така станал доволен, по примера за Вуте-не искал на него да му е добре, само искал на Нане да стане зле, това му стигало. Автора май е в положението на Вуте, но детето не е телевизор, та да се дели по този начин. Авторе отстъпи временно, нека детето поукрепне, и ако майката се покаже нехайна, тогава действай смело. А засега я наблюдавай от късо, ако прави нещо нередно, веднага сигнализирай социалните служби, и те да я наблюдават. Един ден ще са в твоя полза тези сигнали, особено ако има забележки към майката.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f0b3fb7fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Еми да естествено че ще го дадат на майката. През първите 3 години детето има изключително силна връзка с майка му. Все пак то е произлязло от нейното тяло и нямаш никакво право да отделяш детето, което е още бебе от майка му. Независимо колко дни трудов стаж има, детето това не го интересува. То иска мама да го гушка. А ти като мъж и то незрял как би се грижил за момиче? Какво като си ходил на прегледите и си бил на раждането? Ти си бил наблюдател. Нямаш никакво право да откъсваш детето от майка му.
И не злобей че тя нама трудов стаж. Естествено че няма да има. Тя е забременяла на 19, кога е могла да го натрупа? А и трудовия стаж не е критерии за капацитета на родителя. Тя ще живее при родителите или при новия си мъж и пак ще има покрив и следователно условия за отглеждане на детето. А ти ще плащаш издръжка и ако се заяждаш съдът ще ти определи 2 срещи в месеца и това е напълно честно.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f0b3fb7fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Абсолютно точен номер едно-изчерпателен и ясен. Подкрепям.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8375383dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако тя няма дом а ти имаш, не само детето ще ти вземе а и ще ползва твоя дом през следващите 17 години се приготви да ходиш на квартира.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c0106bc2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторе, не се развеждай. Периодът след раждането на детето е сериозно изпитание и за двамата родители. Помисли над това - казвам го от опит - мой и на доста широк кръг приятели, които са в същото положение. На всички им е минавала мисълта за развод - а някои дори го направиха. Всички с мисълта, че следващият партньор ще изберат по-добре. Истината е, че когато нямате деца - нямате проблеми. Жена ти е отпочинала, хубава, не е нервна и иска секс - ти също. Когато обаче се появи дете - не само при твоята жена - при всяка (особено такава, на която няма кой да помага или е много млада) тя напълнява, не си доспива, изнервя се и почва да трови живота си и този на околните. Начинът не е да се избяга, а да й се подаде ръка, за да стане отново жената, която е била. И ще стане - когато детето навърши поне 3 г. и е по-самостоятелно.

Помисли си като мъж - ако някой се разведе с дъщеря ти и я остави с 1 годишно дете на ръце, или иска да й го вземе - как ще се почувстваш? Бори се за семейството си, както би се борил за дъщеря си. Трудностите са част от живота, няма жив човек на света, без проблеми. Разбира се, не съм запозната в детайли със ситуацията ти, но ако има истина в това което казвам, и сам ще го почувстваш.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c7679380d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ".... Не мога да нарека жена ми лоша майка, но тя е много млада (на 21)... "
Авторе, ти чак сега ли забеляза, че момичето е малко за семейство. Защо си бързал да се ожениш, че и дете да и направиш. Ми тя е била на 20, когато е забременяла.... Аз се ожених на 20 и родих на 22 -горе-долу на същата възраст.
Извинявай, но ти си я вързал, не направо си я загробил на тая възраст да стане майка и да има отговорност за дете и т. н. -безсънни нощи, не можеш да мръднеш никъде, всичко се върти в затворен кръг и грижи около бебето и слугинаж в дома. Направо си и съкратил младостта... Може момичето да те е обичало, но ти като по-голям не се ли замисли, че тя трябва да учи, да се развива като професионалист, да пътува... или просто ей така да си поживее няколко годинки свободна след училище и без ангажименти за дете и мъж. За какво си бързал-за да я вържеш ли? .... По-рано от 25-26г какво бебе, бе човек....

Не казваш защо не върви семейството ти, от какво естество ви са проблемите. Но допускам, че всичко идва от там, че тя се чувства като ограбена, с ограбена младост и много млада за да понесе отговорността в един семееен живот.
Всичко е поправимо въпреки това ако има желание и от двете страни-ако и помагаш повече и проявиш разбиране и и дадеш възможност да се почувства като личност.... Оставяйте детето на някоя баба за уикенда и отидете някъде само сами, за да си почине и тя.
Помисли над това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a41289c4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   н 6 - Абсолютни глупости говориш! Няма РАЗВИТА страна в света, където доходът ти определя родителските права - ако майката няма достатачен доход, а бащата е милионер примерно е типично той да дава много тлъста издръжка.
У нас издръжките са смешни, но пък преди да се омъжи момичето не е живяло на улицата - тоест въпросната майка може да си вземе детето, да отиде при родителите си с него и има и жилище, и доход, за да изхранва детето, освен това има право на издръжка от бащата, на детски и дори социална помощ, а и след 1 година ще даде детето на детска градина и ще може и да работи.
Освен това 10 ти го каза много добре - ще ти вземе апартамента за ползване дори да е придобит преди брака, да е наследство и така нататък - докато детето не навърши пълнолетие, те ще живеят там, а ти си на квартира - свиквай. БРАКЪТ И БАЩИНСТВОТО СА НАЙ-СЕРИОЗНИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА и такива решения не се взимат спонтанно и безотговорно.

Няма съд в нито една РАЗВИТА държава или държава в ЕС като нашата, която да дава децата на по-богатия. Децата не са вещ и не могат да бъдат купувани и продавани.
Гледа се възрастта на детето, пола дори, гледа се с кой родител е по-свързано детето и така нататък, но не се гледат парите - ако нямаш пари държавата е длъжна да ти даде социално жилище и социални помощи, издръжка от другия партньор и така нататък.

н 6. - какъв комунизъм те гони? Става дума за СЕМЕЙНА общност, не за държавно стопанство. В една семейна общност- БРАК се делят задълженията.
Отделно пък никой не ти иска СОБСТВЕНО жилище за отглеждането на дете - можеш да си под наем, а ако си безимотен и нямаш пари, общината е длъжна да ти даде социално жилище и пак няма да загубиш детето заради това. Освен това става дума за 1 година само докато детето тръгне на ясла - ами 1 г. може майката да живее при родителите си - преди да се омъжи не е живяла на улицата, я!

Адвокатката не случайно е казала на Автора, че няма шанс. Това не е само у нас така. На Запад законите са в пъти в по-голям ущърб на бащите като дори родителските права им се отнемат често дори без причини - достатачно е майката да твърди, че детето се стресирало от ситуацията и от срещите с баща си. Отделно майката е свободна да се движи с детето из държавите и градовете и така нататък, а мъжът плаща издръжки до живот
Авторът дори е облагодетелстван от това, че е в баща нашата държава. Тук той винаги ще има равни родителски права, а жена му без разрешение не може да мръдне с това дете след определена възраст особено при момченца бащите имат огромен шанс да живее детето при тях.

Не съм съгласна обаче и с н.12, че едва ли не Авторът е ограбил живота и младостта на майката и е виновен за всичко - вина имат и двамата, включително тя е имала най-малко 5 надеждни методи за контрацепция и дори е могла да направи аборт ако не е искала дете - решението тук е дори по-скоро на жената. Виновни за една ситуация в един брак са винаги двамата, но това няма значение в случая - от значение е само какво е най-доброто за детето.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d42685af20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   №13, сопри се, какви ги дрънкаш-" Отделно майката е свободна да се движи с детето из държавите и градовете и така нататък, а мъжът плаща издръжки до живот"!? Къде си го видяла това, на Венера ли? Ще изкарате, че бащата е само осеменител, никакви други права няма. Той е със същите права, каквито има и майката, даже и бащинство(майчинство) може да ползва. Той да си намери печен адвокат, пък тогава ми говорете за права и свободи. Но в случая детето е малко и е добре да укрепне при майката, но само ако тя има разум. Ако започне да вреди на детето, с чиста съвест бащата трябва да се намеси.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ceeea38e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   по - добре не печен адвокат, а печен консултант да си намерят.... авторе, колкото и да се стараеш не можеш да заместиш двама родители едновременно. Детето има нужда от майка, както и от баща

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9b7104904d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   ужас как ще вземеш бебе бе човек - е няма съд който да ти го даде ако ще ида си милионер. Хубаво не се разбираш с жената. - ама да и вземеш детето ето тук тя не бива да ти прощава и тук именно е сгрешила жената - не е трябвало да ражда от теб. ДА - да вземеш дете от майката тук главата ти не е наред с какъв акъл ще лишаваш жената майка от детето й ти идиот ли си бе

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 01118d9b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Хич не се коси, само кажи, че майката не може да го гледа, защото не иска. Кажи на процеса, че майката си иска предишния живот а не деца и семейтво пук да видим! А на тези които плачат за кърменето, ще кажа че не всички здрави деца са кърмени. Но като изключение тях, оплаквачките, аз мога да ги накърмя!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a41289c4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   n. 18, думата на Автора не тежи в съда - дума срещу дума.
Аз не съм кърмено дете и съм здрава, Майка ми е имала мастит и не е могла да ме кърми. Съпругът ми също не е кърмен и също е здрав и вече над 50 г., а няма никакви болести. Бебето на сестра ми не е кърмено, защото тя кърма нямаше и е в норма, цяла зима не се е разболявало, а на детскта консултация кърмени деца са с наднормено тегло.
Аз също съм за кърменето, но не винаги се получава, а това няма общо с темата

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8bb91a8d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Номер 7, според теб, едногодишните деца с какво се хранят???
Иначе, авторе, малко късно си се сетил да редиш кусурите на жена си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7ad4cc22f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Здравей авторе! Не се коси! Женската злоба е безгранична, и е породена от женското физиологично несъвършенство, сравнено с превъзходството на мъжете. Жените не могат да понесат факта, че са третирани от природата като нищожества или второ качество хора, в сравнение с мъжете. Разгледай и други теми тук, и ще видиш как завиждат на мъжките качества, които жените нямат и никога няма да имат, зашото в природната йерархия са по-нисш пол, макар това в "демократичния" свят да се изкривява, и да им се дават по-големи права от тези на мъжете. Обърни внимание на коментар № 5. Интелигентно написан и подкрепен с аргументи, които са факти-очеизвадни в днешния хаотичен феминистично-извратен свят. След женската еманципация последва феминизма, - коварна болест на която се дължат повечето от войните днес и нещастието (в случая женското нещастие) на развитото уж цивилизовано общество. Женската простотия е достигнала до там, че в стремежа си да наказва юридически мъжа, жената не мисли за последствията които могат да се случат и да са фатални за нея. Днес феминистките се пънат с уродливите си постижения за тормоз над мъжете, които били си извоювали, а бежанците в Европа им смачкаха фасона за "отрицателно време", и им показаха къде в същност им е мястото. И при нас може би ще се проведе лечение срещу заболяването феминизъм, но леки антибиотици няма да помогнат, а ще е нужна хирургическа интервенция. Началото вече е започнало в Кьолн. Ако доживеем ще видим. Ти обаче не се ядосвай на съдбата си. Всяко зло за добро. След като имаш момиче няма причина за ядове. Момичетата не са продължаващи рода наследници и са с много по-ниска стойност от момчетата. Остави го на жена си и се ориентирай към друга жена, която да ти роди истински наследник (момче), докато един ден (след около 30 години) изкуствената утроба ще замени напълто жените и тяхната способност да раждат, и няма да спекулират повече с това, а сигурно ще изчезнат като пол, а необходимото зло (жените), няма да е вече необходимо. Злобните феминистки в горните коментари те заплашват, как на запад жената можела да отнеме всичко на мъжа, но не споменават колко мъже избиват жените си заради това. Само казват (статистиката го казва), че всеки ден в Европа умират по седем жени, следствие на домашно насилие. Танто за кукуригу! Жените нагло ще се гаврят чрез закона с мъжете, а мъжете ще им теглят ножа или куршума заради това. Третият закон на Нютон гласи, че всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. Авторе, знай едно! Мъжът винаги ще е над жената, а тя винаги ще стои по-долу! Всичко останало е без значение. До тук в коментара си не съм обидил някого умишлено, а ако някой се почувства обиден то моля предварително за извинение. Просто искам да кажа на автора, че мъжете сме независими в живота си от жените, а те винаги ще зависят от нас, защото това е природна закономерност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker