Майка ми ме "задушава" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми ме "задушава"
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2038 пъти
Здравейте,
Някои се оплакват от това, че родителите йм не йм обръщат внимание, а аз се оплаквам от точно обратното. Прекаленото внимание на майка ми ме задушава. Постоянно гледа да е около мен, когато излизам ме пита, кога ще се върна, звъни ми през 30 мин., по-някой път ми се е случвало да се караме заради това, че излизам. Аз не съм от тези, които ходят само по улиците, и въпреки това тя изразява несъгласие когато излизам. най-големият конфлкт ни е, че аз искам да се храня по-здравословно, а за нея ако не съм се натъпкала с хляб и манджа по възможност три пъти на ден, всичко останало не е храна. Щяла съм да припадам по улиците и започват скандали дори и за тези неща. За нея е по-добре да се тъпча с всичко всевъзможно. правила съм и този експеримент- да се тъпча пред нея, стигала съм до там да изяждам по един цял хляб и два големи шоколада, и тя е доволна. Как да й обясня, че не се чувствам добре така? Казвам й, че искам да ида да следвам в друг град, тя казва, че съм луда и няма да ме пусне. Меси се във всяко мое мнение и решение. тя не дава съвет, а налага своето мнение над моето. Какво ме съветвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1a49121223
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си пишеш възрастта, но според мен решението е ясно - ИЗНАСЯЙ СЕ ОТ ТАМ. Ако си поне на 18 г. веднага си стягай багажа, намирай си работа и живей като човек.
Майка ти е болна жена. Това обаче не е оправдание! Без да иска може да те е засегнала и теб психически.
Ако не можеш да се изнесеш, спирай с тъпченето - нека вика, нека крещи, а ако те удари я заплаши със социалните, но докато отстъпваш, ти я караш да се чувства добре и правилно
ПОДАРИ Ѝ КУЧЕ или коте - горките животинки, но по-добре към тях да се насочи вниманието ѝ!
Майка ти има някакви психическо разстройство, което е за лечение.
Най-вероятно се чувства несигурна. Може и силно да желае бебе, но да не може да има. Може би е била изоставяна в миналото или пренебрегвана, малтретирана като малко дете. Това не можем да знаем, но не е и от значение. Гледай да се спасиш от родителката си. Сериозно ти казвам!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 955e8097de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майка ти явно е доста обсебваща личност има ли някой роднина, който да те разбира и да е на твоя страна да се опита да поговори с нея, че това държание не е правилно? Баща ти на какво мнение е по въпроса? Ако нищо след 18 си взимаш багажа и се изнасяш и отиваш да следваш мечтите си няма как да ти забранява нещо след като си пълнолетна вече!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 975a1e2219
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На 18 съм, имаме две котки, била е изоставяна от баща ми преди, но сега са отново заедно, само, че той работи в друг град, а тя дори не иска да иде при него за да стои до мен. Благодаря, извинете, че забравих да си пиша възрастта.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 580179ccd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Виж, момиче.... Тя ти е майка и винаги иска най доброто за теб... Разбирам, че повечето пъти ти става тъпо от нейното АДСКИ нахално държание... нооо след време може да съжаляваш за това което си мислила за нея... Хайде да погледнем в бъдещето!
Помисли си че си някаде на 40-50 и майка ти вече я няма... помисли си как ще трябва сама да се справяш с всичко... Не знаеш чувствата на една майка колко са силни към детето.... Не слушай номер 1... Не се изнасяй... Навремето аз направих една такава грешка за която сега съжалявам.. В момента съм на 27.
Моят съвет е съвсем нормално да поговориш с нея и да се опиташ да и кажеш че нейното малко момиченце вече е достатачно голямо.. Не познавам майка ти но не мисля че е ненормална.... Ако толкова настояваш да се изнесеш поговори със баща си да отидеш при него... или нз просто те съветвам да не бързаш с взимането на решенията.... Казвам ти го от опит след време може съжаляваш но ще е твърде късно! Надявам се да съм ти била полезна! Чао за сега!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4eaf3ee25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майка ти е луда и обсебваща. Причината е ясна - преди я е зарязал баща ти и сега я е страх че и ти ще я зарежеш. Без да осъзнава вместо да те притегли те отблъсква. Моята история е подобна, с малки разлики...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker