Какво да направя зада се подобрят нещата във взаимоотношенията ни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какво да направя зада се подобрят нещата във взаимоотношенията ни?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1513 пъти
Здравейте, жена на 26 години съм.
Преди 3 месеца се скарахме с мъжа ми и понеже той е малко избухлив реших да взема детето ни с мен и да отидем в една приятелка в блока до нас, докато нещата се успокоят. Но уви нещата станаха по зле той пусна жалба в полицията с/у мен, че съм отвлякла детето, а това не е вярно защото му казах че искам да се успокои и тогава ще се приберем с детето. Ходихме по социални и какви ли не институции. Сега съм при родителите ми с детето. След разговори да оправим нещата той все казва че иска да се съберем но искал промяна от мен. Аз давам всичко възможно от себе си каквото е поискал е получил (излизаме с детето, говорим по телефон), казва ми да правя каквото искам, защото съм била свободна. А той хем казва че иска да се съберем хем си измисля оправдания това да не стане. Не знам какво да мисля и какво да направя да се оправят нещата и заради детето и заради нас двамата. В периода през който сме разделени той си търси друга връзка което мен лично много ме наранява. Моля ви кажете ми като правя абсолютно всичко за да сме заедно а той все си намира оправдание за да не се случи как да постъпя и дали всичко вече е приключило и само аз не го осъзнавам а се надявам напразно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1974f4afcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При положение, че той не иска да се съберете, и че търси друга в този период-то това е краят. А и по-добре за теб щом е сприхав на тази възраст, представи си след 20-30 години като няма къде да ходиш как ще се държи с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f5ee21d93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ми явно за него това е края на вашата връзка или му е писнало не мисля че това е първия такъв случай на скарване. това което можете да направите е да седнете двамата и да се изслушате един друг ако това е възможно. говоренето не карането е много важно в една връзка или брак ако липсват липсва и уважението между двамата а без него много трудно се запазва семейство.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8f98702c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора: А това, че всеки път казва, че иска да се съберем а все отлага какво ще рече? Просто много се обърквам, защото все казва искам да сме заедно ама ти си свободна да правиш каквото искаш. Това ме обърква и да си кажа честно ме наранява.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 45ab79fd38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, той също е объркан затова и ти казва противоречиви неща. Помисли си дали той наистина е човека с който искаш да прекараш живота си и действай. Защото може би наистина това е разрива между вас но след време ще видиш, че той не е бил за теб и че някъде там чака друг мъж който е за теб. Но дай си време за новия мъж че да не сбъркаш пак. Спокойно ще видиш че с времето ще се оправят нещата и помни-не ти трябва мъж да те тормози, а да те обича уважава цени и подкрепя.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 325f797bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   боже опази тези истории са всекидневни. Мило момиче не си направила добър избор в живота - с детето или без щом не му пука щом търси жени няма живот с такъв.... и истината е че детето няма и да го промени просто цял живот ще е едно и също просто не си случила това е....

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 53dfc30a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Той ти е казал какво да правиш, ти сама го пишеш " След разговори да оправим нещата той все казва че иска да се съберем но искал промяна от мен", какво по ясно искаш. За да иска промяна в тебе, явно вижда нещо нередно, нещо което на него не му допада. Ти направила ли си тази промяна, че искаш да се съберете? Явно, без тази промяна, която той иска, няма да заживеете заедно. Пишеш за промяна, а не пишеш какво иска от тебе, лесно е да се обвинява, избухлив бил, но защо, нищо не пишеш. Полза от тези форуми няма да имаш, истината е при вас, с бащата на детето. Опиши как живееш и каква промяна иска от тебе, за да ти се дадат точни мнения, не съвети. Тези, дето ти дават съвети да напуснеш бащата на детето, не са по умни от тебе, че да дават съвети, с надеждата ти да ги изпълниш като малоумна. Вероятно те са такива, щом без да знаят истината, бързат да съдят и да ръсят ум, който даже за тях не стига. Сигурен съм, че са самотни майки и затова дават такива съвети, искат и авторката да стане като тях. Вероятно така им става по леко, искат и други да страдат като тях., затова дават такива съвети. Авторке не ги слушай, не лишавай детето от баща. Той ако не иска да живеете заедно, няма да ти обръща внимание, сам щеше да те забрави. Какво разбираш под избухлив, удрял ли ти е досега, обиждал ли те е, нагрубявал ли ти е, нищо не пишеш? Ако повишава само тон, това не е избухливост. Споразумейте се като сериозни родители, в името на детето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker