Търся смисъл в живота си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Търся смисъл в живота си
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1797 пъти
Ще опитам накратко да кажа много неща. От 4 години съм с мъжа на живота си, искрена, изпълваща, всеотдайна и взаимна любов. На 32 сме сега и двамата. Намерихме жилище, обзаведохме го скромно, решихме да имаме дете. Забременях от любов, стана лесно. Хубава бременност. Бях безкрайно щастлива, разхубавих се. Дойде момента да раждам, той беше до мен в родилна зала. Мина бързо и гладко... И от там всичко рухна. Детето се роди с аномалия на червата. Никой не ми беше казал предварително. Платих много пари за следене на бремеността, но никой нищо не ми е казал. Детето постъпи за операция в Пирогов. Поставиха й илеостома (акаше през дупка в корема). Освен това се роди много, много малка. Никой не ми обясни какво е станало. Аз изпаднах в тежка депресия, чудовищни паник атаки, не исках да живея, не мога да опиша какво беше... Лекуваха ме няколко психиатъра.... 10 месеца по-късно започнах да идвам на себе си. През това време други хора гледаха детето. Тя вече е на гидина и 4 месеца. Не се храни добре, всеки ден прекарвам часове само в опити да хапне нещо, адски слаба е, под долната граница за тегло за възрастта. С мъжа ми вече нямаме моменти заедно. Когато се върне от работа, се мъчим да я нахраним и си лягаме. Адски съм нервна. Междувременно ме оперираха от начален стадий на рак, вероятно от стрес. Нищо вече не може да ме зарадва. Чувствам се изолирана от хората. Само вкъши стоя. От двете операции детето загуби много тегло и понеже не се храни е доста назад физически. Още няма зъби. Аз съм развалина. Просто в просънуца сутрин си казвам, че искам да си сложа край на живота. Започнах да чета книги по цяла нощ. Само и само някак да се измъкна. За мен вече нищо няма смисъл.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: c0338cff1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съчувствам ти, това е нечовешка съдба, но каквато и да е, трябва да се преживее. С бягство нищо няма да се промени, трябва да се борим за живота си. Пишеш, че ти минавало през ума, че не искаш да живееш!? А какво ще стане с детето ти, на кого ще го оставиш, та то има нужда от тебе. Защо си го създала, а после си готова да го зарежеш. Щом и малко храна поема, значи ще се оправи, имай надежда. Има майки в много по трудно положение от твоето и не губят надежда, борят се за живота на децата си. Колкото и жестоко да звучи, един професор каза по телевизията, че още с раждането, човек започва да умира. Живота започва от зачеването, до раждането, тогава само се гради, създават се нови клетки. Значи живота е вътре в майката, отреже ли се пъпната връв, започва борбата за оцеляване. Сигурен съм, че медицината ще се справи успешно със здравословните проблеми на детето, имай търпението, детето ще укрепне. Говорете с диетолог, да състави подходяща диета за детето, и то ще укрепне. Не знам вярващи ли сте, но ще ви бъде от полза, да се молите на природните сили, природата ни е създала, тя може и да ни помага. Излизайте по често сред природата, там търсете смисъла на живота.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6fd81e4fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Решението ти - нетрадиционна медицина. Говоря за енергия, билки и т. н Това не означава до ходиш на врачки :) Потърси за билкар нещо. Това е отговора и надежда.
Според мен това си е карма..
Започни да чистиш карма, прави севи.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f5818263ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами продължавай да се лекуваш, щом имаш такива мисли - няма смисъл да се самоубиваш, виждаш близките ти те подкрепят. Детето кръстили ли сте го, ако не - вижте около кой храм живеете и го заведете да го кръстят, ако и ти не си кръщавана - също. Еми смисълът е да си гледаш детето, защо да расте без майка...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 977610dd78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като човек преживял немалко здравословни перипетии, един от съществените въпроси беше "защо да не мога да живея нормално, като другите хора? ". Знаеш, че когато човек няма накъде да върви и е притиснат, почва да мисли сериозно и да търси отговори. Обръщаш се към Бог, молиш за здраве, да си живееш нормално и т. н., обаче няма отговор, здраве не ти се дава. Съответно се отказваш от тия работи. Почваш да си задаваш въпроси - "Защо на мен? ", "С какво съм го заслужил? ". Другите хора изглеждат щастливи, здрави са, някои от тях богати, имат всичко... пари, ум, здраве, щастие - живеят в приказка, а аз - мъка.
Почваш да търсиш отговори на фундаментални въпроси "Е, като има Бог, защо има болести? Защо всички не са здрави и щастливи? " и прочие.
Имам две просби към теб. Първата е да намериш време и да отидеш при най-добрия, наистина, който е признат от хората ясновидец.
Втората - ако решиш да сложиш край на всичко, го направи по най - лекия възможен начин(с хапчета), за да може ако е решено, да се върнеш към живота, докато тялото не е напълно увредено.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 861194de82
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не е толкова страшно това,че детето има стома,колко хора има които живеят така ,не е свършил жовота,нали все пак имаш мъж,които обичаш и дете,все има за какво да продължаваш не се отчайваи.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b2b0c951a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   здравей,
използвай форумите като бг-мама и си намери приятелки. Има родители чийто деца са с къде-къде по-големи проблеми. Искам да ти кажа, че не си единствената.
Като се срещнеш с родители минали по същия път ще видиш, че това е просто едно изпитание което трябва да преминете с мъжа ти.
Всеки родител иска детето му да е здраво, но за съжаление не винаги е така и доста деца имат проблеми.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 903304c629
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти! Много ме трогна твоята история и се моля всичко да се нареди и се питам има ли как детето да се оперира в чужбина или като цяло какво може да се направи за излекуването му.... с теб съм! Не се отказвай! Елена

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7f9a317c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хей, я се стегни! Имаш си прекрасна принцеска на 1 година и 4 месеца, която се бори за живота си от първата глътка въздух! Имаш съпруг, дете, дом. Колкото по-стресирана си ти, толкова по-стресирана ще е и малката госпожица. Ако на теб не ти е лесно, на нея й е два пъти по-трудно. Вместо да се радваш, че навреме си установила "рака" и всичко се е оправило, ти се оплакваш. Никой не е казал, че животът ще е лесен. Ако всеки знаеше какво му предстои, нямаше да избира да се ражда. Ти си родител и вече носиш отговорност за детето. Не можеш да си позволяваш да падаш духом и да мислиш за самоубийство. Ако всеки се отказваше при такива трудности, то живи хора нямаше да останат на земята.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 22f2cb2385
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Защо да няма смисъл? Това дете без майка ли да остане? Помисли за него-то не стига че се е родило болничко и толкова е преживяло, да расте и без майка. Ами мъжът ти, на него какво му е? Самотен родител ли ще го оставиш, нали си го обичала? Той да изостави ли и той детето? Много много се ядосвам. Няма да оставяте детето, ще го обичате и ще живеете заради него. Да имате трудности, може би имаш лоша карма, може би имаш грехове.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8f09ca4967
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Смисъла на живота е да го живеем. Звучи като клише, но е така. Лошото и доброто са от двете страни на колелото и се въртят постоянно.
Ако ти е много кофти. Може би трябва да говориш със специалист за някакви медикаменти. Временно докато излезеш от дупката.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6711105052
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като го прочетох в началото си мислех, че някаква 12 годишна се оплаква от това как твхните на са и купиши айфон 6. Много е трагична тази история, но ти ако искаш да си една добра и пълнеценна майка за това дете просто се съвземи и почни да полагаш грижи за него вместо да се мъкнеш по психятри ;)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7e3d068cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Миличката. Дано всичко е наред с вас - с цялото семейство. Имаш детенце, бори се за него и за щастието на всички вас. ти знаеш, но жената е тази, която гради щастието в дома. Ще се справиш! Обичай детето, обичай съпруга си, казвай им го, усмихвай се. Ще видиш как ден след ден измъкнатата насила усмивка ще става все по - естествена.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 78c66cc1a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Децата съсипват живота. Всички казват обратното, само защото искат да се убедят в това и си го повтарят, но не е вярно. Ако не беше раждала, нямаше да ги имаш тези проблеми. Жалкото е, че си си съсипала и твоето здраве с това раждане. Вместо да си излизаш на кино, разходки, събирания с приятели, екскурзии, ти си искала дете... Нима преди детето не си имала друг смисъл да живееш, та трябва да родиш, че да си осмислиш съществуването? Погрижи се за здравето си! Започни да излизаш, да се разсейваш - не се вглъбявай в себе си.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: faf01f5eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Здравей, съжалявам, че толкова тъга се е примесила с радостта ти и съсипва удоволствието от това да си съпруга и майка.

И все пак, много важни и добри неща са се случилив живота ти и някой трябва да се погрижи да ги развие. Този някой си ти.

Отсърце ти желая слънцето на твоята улица отново да изгрее, дъщеричката ти да стане здрава, силна и умна, с мъжа ти да намерите сили и за още едничко и малко по малко да възстановите доверието си в живота и щастливите мигове в него.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e458f06290
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Само не се предавай! Детето ти се нуждае от теб! Дори и със съпруга ти да не се разбирате, детето е най-важното! Бъди силна, и стискам палци един ден всичко да е по-добре при теб!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 464cc77ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Пожелавам ти да имаш късмет, да се пребориш, да дойдат и по-добрите времена.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1ddc6e6a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 4 абсолютно същите откачени въпроси и аз си задавах, дори за добрите ясновидки щях да й кажа. Абсурден е света в който живеем и никой не заслужава да се мъчи като грешен дявол на тази земя. Авторке само с мисли няма да се оправи нищо, трябва и действие, колкото и да е трудно. Със свито сърце, ще кажа че съм обиколил няколко гледачки по няколко пъти. С такава обреченост съм влизал при тях и пак със нея си излизах. Поне придобих опит и в тази сфера. Бих те насочил към една ясновидка, колкото и да отричат болшинството от хората, тяхната роля в живота ни, никак не е случайна. Работила е във Военна болница мисля, като специалността и е била... да диагностицира пациентите по снимка. Не знам дали модераторите, ще позволят и дали и ти ще имаш интерес, но бих дал повече подробности за нея при твое желание. Свясна е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker