Помощ! Да си тръгна ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Помощ! Да си тръгна ли?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1923 пъти
Здравейте! Пиша тук и се надявам да се включат хора с повече опит от мен. Имам дете на и живеем с баща му на семейни начала. Майка му в началото не беше с нас, работеше в друга държава, но от 3 години реши да се спре. Къщата, в която живеем в момента е на негово име, но е наследствена(от страната на баща му, който е починал пр. мн. години). Всичко, от каквото съм имала нужда съм си го купила аз. Аз имам апартамен, в който искам да се преместим, защото искам да сме сами. Но не мога да изляза с него на глава. Много се караме, а той незнае коя страна да вземе, нейната или моята. Аз пък не се чувствам изобщо на мястото си, защото вече лошо ми става, като се прибера от работа и тя да е пред очите ми. Заради нея се получават мн. големи търкания, но тя е категорична, че причината е в мен. Има и дъщеря, с която уж много се има но не отива при нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 49a398fc90
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Взимай си детето и се махай, такива свекърви са като пиявици и няма отърване. Не трябва млади и стари да живеят под един покрив. Тя сигурно ще се засегне, ще има драми и сълзи, обаче не може да живееш по този начин, а това ще се отрази и на детето. Ако мъжът ти е мъж на място, ще реши проблема, а ако не - нека си живее с майката.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fe9d160866
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   защо не опиташ да се разбереш с майка му? Ако го обичаш ще намериш общ език с нея. А и това, че мъжа ти не иска да изоставя майка си говори добре за него, нали знаеш какво казват за мъжете и майките им-както се държи един мъж с майка си така ще се държи и с жена си...
за това ако жената не се държи лошо с теб и детето няма причина да настояваш толкова да я оставите сама... замисли се... а ако ти след години си в нейната роля???

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3ef2b6604b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мило момиче, разбирам те напълно. Моят съвет към теб е да преосмислиш приоритетите си! Ако обичаш този мъж, трябва да го задържиш! Ще ти дам един съвет: трябва да бъдеш изключителна любовница, мръсница и кралица в леглото! Там е твоята стихия и сила, а и на всяка жена! Ако успееш да го подлудиш там, гарантирам ти, че навсякъде ще тръгне с теб.
Важното е да се преместите, нали? ! Но задължително трябва да бъдеш търпелива и добра към свекървата. Така ще го спечелиш изцяло на твоя страна! Все пак искаш да се изнесете заедно, нали?
поздрав:Офелия

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4673348a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Взимай си детето и си отиди в апартамента. Той ако е мъж на място, ще те последва. Ако остане при мама - по-добре, че си се отървала.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 061bf16465
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря на всички!

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7244030412
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не мисля, че някой може да ти даде адекватен съвет по въпроса. Все пак ние не знаем, вие с приятеля ти, разбирате ли се? Само майка му ли е проблема? Няма ли възможност двамата да стигнете до компромисно решение, без да се карате? И най вече без ти да злословиш срещу майка му, а спокойно да му обясниш, че да сте отделно ще е добре, както за вас така и за майка му. Война на поколенията винаги е имало, и ще има, можеш да опиташ да поговориш и с майка му, кротко спокойно да и се извиниш за кавгите, но да и обясниш, че имате нужда да сте самостоятелни, че ще е най добре и за детето, че вие двете може да не се разбирате, но най важно е детето и за да запазите семейството си е най добре да опитате да живеете сами. Опитай да я обработиш тя сама да разбере, че това е най доброто и да застане на твоя страна. Ако е съвестен човек и обича внучето си, няма да е трудно. Но ако целта и е само да те разкара и не я интересува ти кво ще правиш, решението е едно. Поставяш ултиматом на мъжа си, или отделно или разделени и чакаш да видиш какво ще стане. Но опитай първо с добро, едно време хората са казали, благата дума планина повдига:)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 26 дни
hash: 9df7576fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте отново!
Аз съм авторката. Вече съм сама с детето. Е, няма оправия. Той каза да си тръгна. Настройва го против мен онази кучка и той ми каза да се махам. Когато купувах всичко за там бях хубава, но когато се опъна станах лоша. И ми се каза в очите. Реши да остане с майка си. Това е.

 
  ...
преди: 8 години, 24 дни
hash: 07eedafe37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Добре си се отървала, авторке, макар и не по твоя воля, както разбирам. За съжаление не са рядкост подобни родители, които се впиват като кърлежи в децата си да са сигурни, че ще има кой да им угажда и да ги обгрижва на стари години и ги манипулират до степен да им опропастят тотално личния живот. Примери такива за съжаление много. Това е извращение.
Както и да е - нямаш работа при мъж, който не застава зад теб и не те защитава, радвай се че на време си се спасила. Той ще осъзнае рано или късно какво е направил, ама след дъжд качулка - сам си го е направил.
Успокой се и бъди смела и усмихната, заради детето. Каквото и да направиш с живота си оттук нататък може да е само по-добре, от ада от който си се измъкнала.

 
  ...
преди: 8 години, 23 дни
hash: e6fb0578b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Щом е решил да остане с майка си, значи си се отървала от него и той ако е мъж. Радвай се на детето си и забрави за мъжа ти. Той е решил да остане с майка си нека тя да си го гледа там.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 21 дни
hash: 061bf16465
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички ви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker