Семейна но адски нещастна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейна но адски нещастна
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1861 пъти
Здравейте,казвам се Андриана и съм на 20 години. На 13 се запознах с момче с което се хатесахме и събрахме на 14 забременях и родих имаме прекрастно детенце но животът ми е ад той пие и ме обижда мен и семейството ми унижава ме и на мен ми писна. Заплашва да ме бие казва че ще ме пребие и изхвърли и то само защото отговарям на обидите му защото не съм се научила как да се държа с него и да мълча. Няма къде да отида родителите ми са разведени а майка ми не се интересува а с баща ми нямам връзка. Трябва ми съвет някой с опреснен ум моля ви. Не работя ,напуснах защото майка ми отказа да гледа детето. В безизходица съм длъжна съм да търпя а секса е нетърпим вече а като откажа ме избутва от леглото псува ме малкони заспива но понякога не мога след като ме нареди да му позволя да ме пипа. Многократно сме говорили за държаноето му но истината не му отърва и предпочита да ме убиди и да продължи животинското си държание. Знае че няма къде да отида и си прави каквото иска дори пред детето не се усеща а е ужасен бащаа... Ужас моля дайте ми съвет особено ще съм доволна ако някой отървал се от сходна ситуация да ми даде съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7013835159
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пусни жалба за семейно насилие в полицията. Там ще ти кажат какво да направиш. Може да потърсиш подслон при отец Иван. Временно, докато се стабилизираш има и държавни приюти за майки с деца, недей да търпиш, ще си намериш по добър човек. Пиянството на този е до гроб, той не е човек.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c984dd89b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да намериш работа, детето на детска градина и намираш квартира, или нямаш ли някои близък за известно време да идеш някъде.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 726f8b8f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   здравей,
има кризисни центрове за майки и деца. Потърси в интернет. Има не малко в различни области на страната.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6fcdaf96df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колко ти е голямо детето? На градина или училище не ходи ли?
Трябва да се организираш и да се разделиш с него. Все пак си отговорна за детето си. С такъв баща имаш ли представа в какво ще се превърне?
Бих те посъветвала да се свържеш с Анимус, ще ти дадат добри насоки, може да получиш евентуално и място в защитено жилище за жени с деца жертви на домашно насилие.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4026e6465d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравей!
Аз ще си спестя критиките, защото коя съм аз, че да те съдя? ! Освен това, съм сигурна, че доста критика ще отнесеш, но аз знам, че не това искаш да чуеш.
Ако желаеш да се разделите, най-важното на първо време е да си намериш някаква работа. По мои сметки, детето ти е на 6 години. Тоест, или ходи на градина или на предучилищна. Скоро ще почва и 1-ви клас. Така, че, това не е пречка да си намериш работа. Пречка е, само ако така ти е удобно да бъде! Не знам дали имаш завършено средно образование, но ако нямаш, е редно да го завършиш. Има вечерни училища, за хора в твоята позиция. Не е толкова трудно. Това е една от първите стъпки към по-добър живот. Другото, което е, има все още хора, които дават работа на незавършили хора. Вярно, че няма да е нещо престижно, по-скоро дори ще си мислиш, че е под нивото ти, но все пак срамна работа няма. Срамно е да търпиш мъжа си да те псува, бие, и т. н. Срамно е и, да заставяш детето си, да бъде свидетел на тези сцени. Започни да се издържаш сама, завърши си средното, а след това си потърси по-доходоносна работа и се изнеси от ада, в който живееш. Може да се изнесеш при майка си, ако това е вариант. Може да потърсиш и някоя стаичка за теб и детето. Ако си от малък град, сигурно има и за по 100лв. някакви стаички, отдавани от баби, или нещо такова. Ако си от голям град, пък, ще ти излезе по-солена, но и заплащането сигурно ще е по-добро, така че двете неща ще се препокриват.

Ако не искаш да се разделяте, но искаш да си оправите отношенията с мъжа си, стъпките пак са същите. Завърши си образованието, намери си работа. Покажи му, че си независима, че можеш и без него. Нека малко се вкара във филма, че може да те загуби, че не е незаменим и неповторим. Да се осъзнае малко, и да си промени държанието. Но, честно казано, не мисля, че ще се получи. Такива хора не се променят. Такъв си го взела, такъв и ще си го търпиш. Но, от теб зависи дали ще го търпиш, или ще излезеш от тази ситуация като силна и борбена жена, взела си поуките от миналото.

Друг изход няма. Седни, премисли ситуацията трезво, , но и задълбочено. Реши, дали ще имаш сили да се бориш с мъжа ти, да се бориш сама с живота. Няма да е лесно, дори изобщо. Но, в края на краищата, съм сигурна, че ще си заслужава. Ти си още млада, едва на 20 години. Ще срещнеш и други мъже, няма да си за дълго сама, ако това е, от което се страхуваш. Но ти, за детето си, трябва да опиташ да направиш всичко по силите си, за да излезеш от този капан. Дай му щастливо детство, дай му една щастлива и любяща майка. От това се нуждае детето, от нищо друго. Но, за тази цел, трябва да оправиш сама живота си. Никой няма да дойде, и с магическа пръчка, да ти даде живота, който искаш. Всичко зависи от теб. И колкото по-бързо го осъзнаеш, толкова по-добре!

Успех! И, ако, искаш още нещо да споделиш, да ти олекнe, на среща съм!

Depravity

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7ca29e03d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ето хората са ти написали: работа, квартира и се махаш.
Ако искаш - правиш го. Ако не искаш, седиш там, търпиш тормоз и се мъчиш и ти, и детето.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7ca29e03d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, и не говори нищо с мъжа си, не се обяснявай;
мисли как да се махнеш и действай по въпроса.
Това е - ДЕЙСТВАЙ. Ако искаш да промениш ситуацията си, ще трябва да направиш нещо по въпроса.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 88eeaf8b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Или се изнасяш, или спираш да му отговаряш и го търпиш. Била съм свидетелка на второто, но не ти го препоръчвам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker