Проблем с баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблем с баща ми
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1328 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16 години. Бих искала да споделя проблема си тук и евентуално да получа някакви приятелски съвети от вас, защото тази ситуация много ме притеснява. Както се подразбира от годините ми, аз съм тинейджър и все пак водя ако мога така да се изразя "личен живот". Имам приятел, който е с 3 години по-голям от мен. Много искам да го запозная с баща ми, но неговото държание е направо отвратително. Случвало ми се е да ме засече със съученик да се прибирам от училище и веднага да попита "Това гаджето ли е? ", но не закачливо и шеговито, а с приповдигнат тон. Като повдигна темата за момчета баща ми сменя темата, прави се че не ме чува и какво ли не още само и само да не говорим за това. Другия проблем е проблема с излизанията. Ученичка съм и разбира се като повечето ученици държа на образованието си и наблягам на него, тъй като ми е приоритет, но разбира се всеки има нужда от почивка и забавление. Първа смяна съм в училище, прибирам се по обяд, след което веднага започвам да подготвям уроците за следващия ден. След като съм готова с ученето излизам с приятеля си, но разбира се не казвам на баща ми, а вместо това го лъжа, за което наистина много ми тежи на съвестта, а най-лошото е, че замесвам и собствената си майка, тя разбира се знае всичко с подробности за приятеля ми, разбира ме, опитва се да разговаря с баща ми, но без успех. Та искам да ви попитам някой има ли подобни проблеми? Знам, че не е мястото тук да разказвам такива неща, но просто искам няколко съвета, не знам как да подходя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 314d2deb67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "След като съм готова с ученето излизам с приятеля си, но разбира се не казвам на баща ми, а вместо това го лъжа, за което наистина много ми тежи на съвестта, " - ти ако имаш съвест няма да го правиш. А и защо си го писала в раздел семейство. Нали си имате раздел за деца, който не се чете от възрастни. Правите се на много големи, а когато направите белята и надуете коремите, тогава търсите закрилата на тати и мама. Наскоро даваха по телевизията най младата майка в България, 11-12 годишно момиче. Като го попитаха, не му ли се играе с децата навън, то отговори, че майка му се грижела за бебето, а тя ходела да си играе!? Ето от това ги е страх родителите, от недозрялото ви мислене. Приятелят ти няма проблеми, ще те изчука и ще се скрие, проблемите ще започнат да тегнат на баща ти. Затова се оглежда като гърмян заек, не знае от къде ще му сервираш изненада. Пълно е с теми, изнасилиха ме, или опита се да ме изчука и тем подобни. Като толкова те напъва за секс, потрай още 2 години, самозадоволявай се, и тогава си троши главата, но ще си поемеш и вината. Сега вината ще падне върху баща ти, той е длъжен да те опази до пълнолетието ти. А майка ти, явно е тя е била развей прах навремето, затова ти съдейства.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4b993973d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката:
Не помня накъде да съм споменала, че ми трябва да ме задоволява сексуално, защото това въобще не ме интересува. И доста съм наясно с тези случаи на мои наборки с надути кореми. По тази тема съм се изяснила с приятеля ми и съм му казала, че ще чака, ако не иска да чака знае пътя и до там. Не знам как дадох повод да си помислите с*кс...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bb44e1f115
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бъди спокойнa, със сигурност бaщa ти знaе от мaйкa ти достaтъчно. Просто не желaе още дa се зaпознaвa с приятелят ти и зaтовa се държи тaкa. A не желaе дa се зaпознaе зaщото товa ще знaчи дa ви дaде рaзрешението си дa излизaте свободно и рaзни други екстри. Тaкa виж кaк постигa дa се притеснявaш, криеш и бързaш дa се прибереш у домa :).
Говори с мaйкa си, споделяй с нея и толковa. Той ( бaщa ти) когaто реши, сaм ще пожелaе дa се зaпознaят.
A бъди сигурнa нa 100%, че знaе, просто не искa ТИ дa знaеш, че той е нaясно и дa не се "отпускaш" с гaджето.
Трябвa му още време дa aсимилирa, че вече си тийнеджъркa.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1b18bc5b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз може и да съм на годините на баща ти и затова ще ти кажа едно, може би баща ти не иска да се запознава защото знае последиците от запознаването. Твоят приятел може и сериозно да говори, ама не е ясно колко сериозно дейтва. И след запознанствот идва ново запознанство и така нататък до родилния дом! Е, нямам желание дъщеря ми да си сменя гаджетата често и на 18 години да е обикновен парцал или пачавра, ако ти звучи по-ясно!
От теб зависи. Ако си сериозна и приятеля ти е сериозен, ще дойде време баща ти сам да поиска да се запознаят. А сега треска го тресе, да не станеш, нали се сещаш.... каква?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4b993973d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами всъщност има такава възможност, но наистина съм 90% сигурна, че майка ми нищо не е казвала на баща ми, тъй като самия той не би го понесъл. Въпреки че ще ми е по-добре приятеля ми да идва у нас и да се познават и на всички да ни е мирно и спокойно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker